LCHF Okategoriserade

Köp hem vår LCHF-matkasse!

Det är många läsare som under åren undrat varför vi aldrig kommer ut med vår egna LCHF-kasse. Orsaken är enkel. Det har inte gått på grund av logistik och ekonomi. Därför blev jag väldigt glad när Gastrofy.se kontaktade oss och undrade om de kunde göra jobbet åt oss! Vi har ingen vinning i den här kassen men väljer nu att göra det så här för att tillhandahålla er en service. För att vi gillar er! Och ni betyder ju såklart allt för oss.

Jag fick hem min första leverans från Gastrofy’s matkasse med LCHF-recept och måste säga att jag är imponerad över deras tjänst. Gastrofy har även recept från LCHFklubben.se tillgängliga att beställa hem.

Ange kod: lchfklubben – så får ni 200kr i rabatt på första beställningen på Gastrofy.se.

Gastrofy gör det enkelt att handla hälsosamma, goda och personligt relevanta måltidslösningar på nätet. Baserat på dina smaker skapar Gastrofy en veckomeny med recept från Sveriges bästa recepthemsidor. Med Gastrofy’s tjänst står kunderna i centrum, där kan du enkelt ändra allt i din beställning, från recept och tilläggsprodukter till leveranstid, upp till dagen innan leverans.

Gastrofy är gratis att använda och du betalar enbart för produkterna du får hem till samma pris som hos deras partner COOP. Matkassarna levereras just nu i Stockholm, Mälardalen, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Kalmar, Borås och Norrköping.

Tyvärr så har ju inte COOP våra varor i sitt sortiment så det är ju synd och därför råder jag er att köpa hem de kompletterande varorna från oss. Om ni tex vill göra det grymmaste receptet (enligt mig) som är kycklingcarbonara så måste ni köpa sjögräsnudlarna från oss för ni kan absolut inte äta glasnudar eller andra nudlar. Ni kan även göra den med shiratikinudlar så om COOP har shiratakinudlar så kan ni klicka hem dom!

Lycka till nu!

IMG_3469Kycklingcarbonara från LCHFklubben finns på Gastrofy.se

You Might Also Like

 • TC
  25 april, 2015 at 10:50

  For att vi gillar er! Hahahaha……..

 • Ully
  25 april, 2015 at 10:57

  Vilken jävla bra reklam för Gastrofy. De tackar och bugar! Hahaha De hade säkert klarat sig utan dig!!

 • Jessica
  25 april, 2015 at 11:00

  Jag tror inte ni gillar mig. För jag är en äcklig ”tjockis” ………

 • Camilla 33 år och 10 barnsmamma
  25 april, 2015 at 12:35

  Synd att den inte finns här,hade gärna handlat den 😀

 • bonny
  25 april, 2015 at 12:53

  Deras partner COOP. Nej tack handlar inte på COOP efter ditt negativa inlägg om dem!!!

 • emma
  25 april, 2015 at 13:31

  exakt de sjögräsnudlarna finns på Coop. i allafall på Coop Sisjön i Göteborg.

 • Anna
  25 april, 2015 at 16:49

  Bilden på den sk. maten ser ut som en spya som ngn pissat lite i….

 • Cissi
  25 april, 2015 at 17:44

  Föredrar att köpa den genom Åse, 56kilo.se för hon har helt fantastiska recept, är utbildad kostrådgivare och dessutom mobbar hon inte folk.