Okategoriserade

Kommunikationen med er läsare

Jag är inte helt med i pallet känner jag så jag lägger mejlen åt sidan en stund. Det viktigaste är att jag betalade in skatten och momsen på fitthåret så nu kan jag softa lite igen. Det känns kanske som att jag kommer att somna snart så så frisk verkar jag inte vara…

Jag har i alla fall just läst lite kommentarer sen igår och jag måste säga att jag förstår tjejer som bloggar punkt slut. Man kan ju ägna sig åt att dividera med er läsare hela dagarna utan problem. Bara på det sista inlägget skulle jag kunna skriva om:

1. Varför jag äter skorpor – Det absolut enda som jag kan tänka mig att stoppa i käften. Känns som att det suger upp magsyran som gör att jag har ont i magen.

2. Varför jag dricker cola med socker och inte kokostvatten – asså på allvar har ni smakat på kokosvatten? Det är typ surt och fräscht – oj vänta måste kräkas lite av själva tanken. Nä, avslagen cola är det enda som man kan dricka när man är magsjuk. Det dödar ju allt som är möjligt i kroppen. Det är gift har ni aldrig lagt en bit kött i ett glas cola över natten? Ja men gör det så får ni se. Det dödar en inombords. Jag dricker det inte för att det är gott eller för att det roar mig, jag vill bli frisk. Liksom.

3. Varför jag inte äter yoghurt med blåbär – Waaaaaaa alltså har ni sett Lost någon gång? Ni vet när man får se tillbakablickar på när Sid torterar folk innan han hamnade på ön? Det är den första tanken som dyker upp i mitt huvud när jag tänker på mat och i synnerhet mjölkprodukter och bär. Bozo.

4. Att jag är en dålig förebild som stoppar i mig kolhydrater – oj visste inte att jag inte fick det. Har jag svurit någon ed på att jag aldrig får äta kolhydrater? Shit får jag aldrig bli fet igen i hela mitt liv? Tänk om jag hamnar i en depression och börjar äta smågodis och glass och plättar och blir jättetjock?! Kommer ni att slakta mig då? Ha ha ha klart att ni kommer – JAG ÄLSKAR ATT NI ÄR PÅ ER VAKT OCH KRITISERAR MIG. Love it! Jag ska inte äta kolhydrater men jag hade inget val nu. Det finns inget som jag kan stoppa i mig förutom skorpor och bebisen behöver lite näring. Annars hade jag gärna avstått. Bra för figuren. Jag har ändå gått ner två kilo sen igår. Kithing!

5. Att jag tar emot gåvor från okända människor – Ha ha ha, syrran som var förbi min dörr, ville inte bli smittad så hängde en påse på dörren. Ni är för roliga. Underhållande, humoristiska och dumma i huvudet.

Alright. Måste vila nu. Fortsätt gärna med era IQ-befriade kommentarer. Så kan jag svara på dem sen. När jag vaknar nästa gång.

You Might Also Like

 • kjk
  12 november, 2013 at 12:22

  dsbhjgdghljk,dbfvd.jksfhgbvdsznmjbfvgfdjkzbvdm,cnbxzvnmxz,bvnxm,bv.dfj,gvhbdjkf,bvmnznxnbvzksjdhvnzs.jd,bvnxmzbvkd,jnbcvg.jkzdhgv

 • Stina
  12 november, 2013 at 12:41

  Älskar ditt sätt att skriva!!

 • Carrie
  12 november, 2013 at 12:48

  Hahahahahaha…mer sånt här! Kul att du bemöter kommentarer med inlägg 🙂

 • Anna
  12 november, 2013 at 12:49

  Svara på den här frågan. Varför håller du fortfarande på med en blogg?? Du har ju instagram och ofta visar du samma på bloggen som insta. Du kan skriva lång text under instagramfotot. Bloggar börjar ju bli lite ute, eller?

 • helen
  12 november, 2013 at 12:54

  Hade kräksjuka när jag var gravid, den var i princip som att allt kommer ut samtidigt utan förvarning o man kunde nästan inte lämna toan/duschen plus ont överallt o feber. Tror faktiskt man blir mycket sjukare som gravid än om man inte skulle vara det.
  Och ett stort Nej ibte sluta nlogga. Kommer aldrig skaffa insta. Så blogg är absolut INTE ute!

 • helen
  12 november, 2013 at 12:55

  Krya på dig!

 • hk,jhl
  12 november, 2013 at 13:03

  Det här stämmer ganska bra på dig själv: är för roliga. Underhållande, humoristiska och dumma i huvudet. Så du drar till dig det du själv är,kul eller hur?

 • Katarina
  12 november, 2013 at 13:13

  Bra Katrin! Cola är det enda som hjälper, och hjälper gör det. Krya på dig!

 • sandra
  12 november, 2013 at 13:27

  Förstår onte vart alla dessa megapuckon kommer ifrån. Bara för man ätwr ex LCHF så betyder der inte att någogt annt slinker ner ibland… fattar inte hur folk orkar bry sig vad andra äter eller unna sig. Säkvklart gäller der annat då man är sjuk eller förbjuder ni nå gött till era barn med då dom är sjuk?! Bättre få i sig nå mindre bra än ingenting, hon är ju för fan gravid era IDIOTER! Sköt er själv och skit i andra förbannade olyckskorpar!!! Undra hur många av er kärringar som fått ett nyp sista halvåret? hahah!

 • hk,jhl
  12 november, 2013 at 13:31

  Sandra:Katrins självutnämnda gratis arbetande advokat.

 • Kjerstin
  12 november, 2013 at 13:32

  Så om man inte har fått sig ett nyp på ett halvår så är man idiot? Eller så är man bitter och spyr ur sig galla på Katrins blogg…
  Lilla vän (Sandra) du har mycket att lära dig av livet. Det finns massor med folk som inte har fått ett nyp på flera år eller ens någongång alls. Både kvinnor och män. Inte sitter de och kommneterar på Katrins blogg eller bryr sig om vad andra stoppar i sig för det.

 • Susann
  12 november, 2013 at 13:42

  Ha ha ha helt underbara svar Katrin!

 • kjk
  12 november, 2013 at 13:51

  De flesta bryr sig nog bara för att de vill jävlas med Katrin och hennes anhängare. Det är så KUL med alla självutnämnda gratis jobbande slavjurister som Katrin har. I den här bloggen skriver man ju bara för att jävlas med dem.:)

 • Elle
  12 november, 2013 at 14:04

  Jag älskar också att läsa de kommentarer du får. Fok försöker ”sätta” dit dig men framställer sig själva som oerhört korkade. Försöker pika på allt i stället för att använda den där valnöten de fått i skallen.
  De verkar tro att du skriver ut exakt allt i bloggen och det du inte skriver sker inte.

 • kjk
  12 november, 2013 at 14:12

  Har du en valnöt i skallen du Elle? Vi andra har hjärnor i den.

 • Kjerstin
  12 november, 2013 at 14:14

  Ja, det största nöjet med denhär bloggen är ju faktiskt vad alla puckon skriver i sina kommentarer. Det Katrin skriver är ju inte lika roligt 😉 Hon har verkligen tappat stinget.

 • Louise
  12 november, 2013 at 14:20

  Sådan bloggare sådana läsare skulle jag tro…..

 • kjk
  12 november, 2013 at 14:23

  Ja på den här bloggen är det kul att både läsa och skriva idiot kommenterar.

 • kjk
  12 november, 2013 at 14:26

  Jag älskar den här bloggen för den tar fram idioten i mig och alla andra. Vanliga normala ödmjuka Svenssons blir idioter av Katrin.

 • Sten-Gunnar
  12 november, 2013 at 14:32

  Fast en del är och förblir idioter med eller utan Katrin.

 • eva
  12 november, 2013 at 14:34

  Prova drick ett glas vatten med en tesked gurkmeja utrört i det, 2gånger om dagen. Antiinflammatoriskt och fixade min mage när det kändes som om den brann.

 • kjk
  12 november, 2013 at 14:39

  Katrin påverkar allt och alla till att bete sig som idioter. Vem bryr sig om vad hon tycker och tänker? De flesta låtsas bry sig bara för att få reaktion från hennes läsare.

 • Carrie
  12 november, 2013 at 14:51

  Superbra tips!

 • Elle
  12 november, 2013 at 15:14

  Jaaa du, kanske för att hon tycker det är roligt eller givande! 🙂 Annars hade hon knappast gjort det.

 • Elle
  12 november, 2013 at 15:14

  Uppenbarligen har du det eftersom du var tvungen att ställa frågan. 😉

 • hk,jhl
  12 november, 2013 at 15:24

  Ja vi andra har hjärnor och du en valnöt.:)

 • elliott
  12 november, 2013 at 15:27

  Förstår du inte att många som skriver här gör det bara för att reta dig och dina anhängare. De driver med er.Det har de tydligen lyckats med för du verkar en aning upprörd. Ta det lugnt tänk på barnet. Så vem är dum i huvudet.Jo du just Du!

 • Elle
  12 november, 2013 at 15:30

  Ja men precis. Du har verkligen alla hästar hemma. 😉

 • Uttråkad
  12 november, 2013 at 15:53

  Alltså Katrin. Hela ditt bloggverksamma liv har jag hört att du är en bitch av rang! En jävla häxa och fit**a. Men vet du vad?

  Du är störtskön! Rak, ärlig, och driver en personlig blogg där du verkligen delar med dig av dina innersta tankar. Du vet såna man tänker men aldrig yttrar. Visst kan det hända att du säger en del skitnödiga och korkade saker men vem fan är inte lite korkad ibland?
  Keep it up!

 • hk,jhl
  12 november, 2013 at 16:08

  Gilla

 • kjk
  12 november, 2013 at 16:13

  Elle jag och de andra har hjärna i huvudet. Du har valnötter och hästar.

 • Gia
  12 november, 2013 at 17:00

  Håller med dig! Sluta aldrig blogga! Har inte heller insta!

 • Lo
  12 november, 2013 at 18:32

  Elliott, Elliott, Elliot, hahahahaha, lätt att säga att man skriver kommentarer för att reta anhängare. Nehejdu.. det är nog hjärnceller som fattas, helt enkelt 🙂

 • Frida
  12 november, 2013 at 18:59

  Kommenterar aldrig men du är ju för skön! Det jag fördriver tiden med fram å tillbaka till jobbet kan vara att läsa igenom folks kommentarer. Hahaha det är väldigt underhållande. Tips om du har tid över;)

 • Maria
  12 november, 2013 at 19:01

  hahah bara att du kommenterar som du gör tyder ju på att du sj inte fått dig något på senaste. O sen verkar du ju inte fatta skämtet heller eftersom du kände behov av att förklara detta för sandra

 • Vera
  12 november, 2013 at 20:23

  Katrin är faktiskt den enda som inte är anonym här. Att skriva elaka och spydiga kommentater som anonym kräver inget mod, eller intelligens för den delen. Och nej, jag är inte Ks jurist eller Ks någonting överhuvudtaget alls. MEN jag tycker K är smart som få.

 • Sofie
  12 november, 2013 at 21:05

  Puh, fitthårsskatten är det viktigt att inte missa!

 • S
  12 november, 2013 at 22:12

  Kjk vem fan bryr sig om dig????? Och vad DU säger Ha Ha Ha ha ha ha ha ha ha ha

 • Oo.
  12 november, 2013 at 23:35

  Hahahaha 😀

 • Oo.
  12 november, 2013 at 23:36

  Hahahahaaha!!!!! 😀

 • Oo.
  12 november, 2013 at 23:37

  Hahahaha!!!! 😀 😀

 • Katrin
  13 november, 2013 at 06:00

  Hur i helvete kan man kalla KZ för smart när hon ständigt mobbar och hänger ut oskyldiga..Tycker synd om läsarna här som behandlas som idioter, fittor och allt annat Katrin kallar er..Byt blogg ni är ändå hatade av Katrin..

 • R
  13 november, 2013 at 06:43

  Det finns gott om ”läkare” här tydligen. Det enda Cola gör är att du får i dig vätska den har inga medicinska egenskaper.

 • R
  13 november, 2013 at 06:48

  Du gjorde ju just det!

 • hk,jhl
  13 november, 2013 at 08:09

  S du efter som du svara mig ASG

 • Emma
  13 november, 2013 at 11:04

  Så jäkla ball Katrin!
  Vissa människor här behöver ett ligg alltså, så gnälliga.

 • Carolin
  13 november, 2013 at 12:15

  Hahahaha!!! Så jävla bäst!!

 • y
  13 november, 2013 at 12:50

  Hahahahahahahahaha!!!!

 • Sofia
  13 november, 2013 at 12:52

  Hahah, du är för skön!

 • A
  13 november, 2013 at 13:53

  Haha…du är ju kul! Fortsättt så!

 • karolinah
  13 november, 2013 at 21:33

  HAHAHAHA PÅ FITTHÅTET??!! SÅ SKÖN!!!

 • toy
  13 november, 2013 at 21:58

  Men vilken löjlig kommentar. Så du menar att alla kvinnor behöver ett ligg för att inte bli dumma i huvudet?

 • lovin
  13 november, 2013 at 21:59

  Varför tycker du det?

 • Ida
  15 november, 2013 at 15:53

  Själv så har jag varit smal hela mitt liv. Blev retad i skolan som mindre för att jag var för smal. Jag åt som bara den. Jag har alltid älskat mat. Men blir aldrig tjock av maten.

  Min kropp är atletiskt byggd. Den bygger muskler fort.
  Var alltid duktig på sport som liten tjej i skolan.

  Nu har jag fyllt 32 år och kroppen är fortfarande alltid smal.
  Min kille sa det idag. Han sa: ”kolla din mage, den är alltid platt och så snygg, trots att du inte tränar och äter vad du vill”. Tom han börjar undra hur det är möjligt.

  Vill nog mest säga det så att inte alla tror att smala personer alltid tränar och sköter sig. En del kroppar går inte upp i vikt.

  Kan även säga att alla i min släkt är smala. Ingen är fet.
  Kanske har något med gener att göra?

  En annan sak jag tänkt på också är:
  Ingen i min släkt har fått cancer. Inga kusiner, inga farföräldrar eller morföräldrar. Inga barn, ingen helt enkelt.
  PÅ min killes sida har flera haft cancer.

  Tycker det är lite konstigt att det är så olika bara. Kan ju knappast vara endast hur man lever. Måste vara mkt gener i det hela.

 • mango
  15 november, 2013 at 19:49

  Tycker du det är konstigt att människor är olika?