Okategoriserade

Bimbobesök på kontoret

You Might Also Like

 • jklb
  27 maj, 2015 at 15:39

  Kissie verkar väldigt jordnära medan Katrin verkar mer tillgjord och ”säljande”

 • gina
  27 maj, 2015 at 16:36

  Kissie verkar till att vara en mjuk och fin tjej. Varför kalla henne för en BIMBO. Du framstår som en hård och känslokall tant! Låter så tillgjort när du pratar. Man blir nästan rädd för dig. Men det är kanske meningen?!?

 • Iz
  27 maj, 2015 at 18:05

  Du har rätt till din åsikt men det är rätt löjligt att hålla på med bimbokommentarer efter 20 års åldern

 • AngelicasVärld
  27 maj, 2015 at 20:08

  Grymt bra Katrin – såg avsnittet å du är BÄST!

 • Sara
  27 maj, 2015 at 20:23

  Vadå ”Bimbobesök”? Väldigt onödigt skrivet…

 • jenny
  27 maj, 2015 at 20:26

  Haha du är en riktig affärskvinna.. du skiter i vem du trampar på! Haha

 • Conny
  27 maj, 2015 at 20:52

  Du är så jävla arrogant och osympatisk!!!

 • Josefin
  27 maj, 2015 at 21:25

  Hahahaha!! Dina kommentarer i början var ju rätt roliga, lite taskigt kanske men ändå bra tror jag att hon får höra det! Det blir ju pinsamt för henne att inte se likadan ut irl som på bloggen.

 • Anonym
  27 maj, 2015 at 21:42

  Jag skulle inte vilja handla någonting i den butiken vilken vidrig personal, vilken falsk människa känner mig äcklad asså

 • ada
  27 maj, 2015 at 21:42

  Vad söt o trevlig Kissie verkade.

 • Irene
  27 maj, 2015 at 21:43

  Har aldrig fattat vem kisse är och vad hon heter eller gör?

 • Olivia
  27 maj, 2015 at 21:57

  Katrin : Det är så tydligt att du är en bitter gammal tant.
  Du är pinsam. Lägg ner ditt ständiga struntprat.
  Gamla människan, ful är du- men det kan du inte rå för.

 • Folke Foreskinn
  27 maj, 2015 at 22:46

  Jag skulle kunna tänka mig att ha en lite aggressiv trekant med er två samtidigt som ni lite verbalt ”klöser ögonen ur varandra”, medan jag nkullar skiten ur er båda. Jag nkullar bättre än jag stavar.

 • Jokern
  27 maj, 2015 at 22:49

  Chockerande att man kan försörja sig på sånt här i Sverige idag, vilka är alla dessa personer som läser dessa bloggar och därmed låter idiotin få fortsätta. Snälla människor öppna en vanlig bok och skaffa er lite allmänbildning istället.

 • Lina
  27 maj, 2015 at 23:34

  f”n vad elak du är Katrin ! Onödigt elak, det första du gör är att hoppa på kissie så fort hon kommer innanför dörren?! Bete dig kvinna, dålig reklam också. Kommer då ALDRIG köpa från dig! Väx upp för sjutton.

 • Katarina
  27 maj, 2015 at 23:34

  Ja, precis, hur kan man gå på såna korkade bloggar, läsa och till och med kommentera!! Jag skulle aldrig göra nåt liknande. Läser hellre en bra chemi-bok. Hihi:)))

 • Sofia
  28 maj, 2015 at 00:05

  Glöm inte att katrin går igång på elaka kommentarer ! Vi kanske ska fjäska för henne så hon blir förtvivlad? Eller så kan vi hylla henne på sin youtube kanal, där hennes barn trillar från soffan, eller när Ringo har en svart tand, eller när hon fyar sina bar på ”hemma hos på 4an” eller när hon visar upp rambos underliv, eller kanske när bingos dotter spelar in ett klipp med Ringo då dem pratar om pappas pung…eller så kan vi prata om hennes falska leende , hennes tunna hår ( som bingo klagar på) eller så forsätter vi logga in på hennes blogg så hon har råd med ett kejsarsnitt till.. Då hon inte är kvinna och bryr sig mer om smärta än att det medför större risk för barnet… Om du vågar kommentera vad jag har skrivit katrin har du min mail.. Eller svara här!

 • Mea
  28 maj, 2015 at 04:28

  Ganska omoget att kalla alexandra för Bimbo? Avundsjuk?
  Hade aldrig hört talas om dig innan jag såg denna videon och klickade in här av nyfikenhet ”who are This” och du verkar verkligen gå i gång på att kritisera andra, är du inte lite gammal för det?
  Kalla någon annan för bimbo när Du liknar en häxa yeah right smart drag sweetie :*
  Varför Leva i sån negativ energi..

 • Annette
  28 maj, 2015 at 08:13

  Vuxna människor säger jag bara 😉

 • ida
  28 maj, 2015 at 08:31

  Asså ni är ju fan puckade hela högen. Ni fattar inte att dom bara tävlas med er och varann? Haha jisses öppna ögonen små tjejer

 • Emma
  28 maj, 2015 at 08:38

  Ja, vad ska man säga? Vilka stora problem, dessa stackars tjejer har! Jag hoppas verkligen båda två kan sova så gott efter denna ”konfrontation”. Alltså ärligt talat, finns det verkligen något intresse i detta? Så fruktansvärt pinsam är hela grejen!

 • Simba
  28 maj, 2015 at 09:25

  Är du verkligen snart 38 år?? Du beter dig som en fjortis! BIMBOBESÖK skäms!!

 • Petra
  28 maj, 2015 at 09:52

  Du får ju skärpa dig!! Jävligt äcklig attityd har du. Jag hade inte velat ta i dig med en tång bara efter detta avsnitt, och innan dess så har jag bara tyckt du verkat som en fjant, men du är faktiskt ännu värre än så, en riktig rälig häxa! Kissie, hon är ju helt enkelt awesome, så jäkla härlig personlighet. Något du saknar.. Du har tydligen lite att lära dig av Alexandra 🙂 Du är definitivt INTE en förebild! Såna som dig kan jag inte med och det är jag säkerligen inte ensam om.. / Skåne
  PS: när jag kommer upp till Stockholm en dag, så lovar jag dig att jag ska svänga förbi din butik och försöka sätta dina fötter tillbaka på jorden.
  INTE OKEJ KATRIN!!

 • Olivia
  28 maj, 2015 at 11:47

  Och medans alla sitter och kommenterar här så tjänar katrin 10x så mycket pengar som er. Jag har ett tips till dig Katrin: Skriv namnen på alla töntar här inne på toalettpapper och så torkar du dig i rumpan med det.

  Skärp er! Kasta inte sten i glashus. Inte helt lätt att vara ung vuxen i den här världen när vuxna människor sitter och kommenterar så elaka saker till varandra. Vem ska man se upp till tillslut? Usch.

  Katrin utstrålar självförtroende så GO KATRIN!!

 • P
  28 maj, 2015 at 12:46

  Olivia: du verkar inte vara en mycket bättre människa. Fick mig ett gott skratt iafl när jag läst din kommentar. Jag är den typen som aldrig kommenterat någons blogg och första gången jag klickat mig in i Katrins blogg (endast för att lägga en kommentar). För mer än så var hon faktiskt inte värd. Men efter avsnittet och att Katrin skriver : bimbobesök? Skämtar du? Vilken tönt KATRIN är. Kom till Skåne och kör en sådan attityd så får vi se hur länge det dröjer innan någon hoppat på Er. Välkomna hit! INTE OKEJ! Eller du helt enkelt förstod inte bättre? 🙂 var en förebild istället, witches.

 • Olivia
  28 maj, 2015 at 14:44

  P: Det är precis kommentarer som dina som jag syftar på. (Notera att det inte är jag som skrivit att Katrin är ful lite högre upp).

  Försvarar inte Katrin men jag tycker att det är MÅNGA här inne som bör tänka sig för. Att börja en kommentar med ”Skärp dig, väx upp, va den vuxna” och sedan avsluta med ”du är en tönt, häxa, vänta tills någon hoppar på dig” gör mig bara mörkrädd.

 • Emil
  28 maj, 2015 at 15:56

  Visste inte att Katrin hade en LCHF-butik i Stockholm City!

  Tack Kissie för att du PR- Katrins business!

  Ska definitivt in och handla där när jag är i Stockholm!!

  HEJA Katrin!

 • Sara
  28 maj, 2015 at 16:42

  Om det hade uppkommit ett riktigt bråk mellan de här två ute på stan t ex, utan tvekan Katrin hade vunnit… Kissie är bara stor i truten på hennes blogg men i verkligheten är hon en liten fegis. Det är nog det Katrin kanske menar med ”bimbobesök” för vem försöker kissie leka? Falsk är hon

 • Denny
  28 maj, 2015 at 17:39

  Hur känns det att denna ”bimbo” har lyckats bättre än dig i affärslivet? Tittar man på era inkomster så känar du inte ens hälften av vad Alexandra gör.. Men men är man 145lång midget så,har man komplex

 • Katarina
  28 maj, 2015 at 23:56

  Sofia: Ramlade du när du föddes??!!
  Vad har kejsarsnitt med detta att göra??
  Tala inte om sådant som du kan inget om, det får dig bara att se dummare ut än vad du redan gör!!!

 • Gomenator David
  29 maj, 2015 at 03:08

  Normalt o kommentera hennes tutrar sådär. Fyfan va låg du är! Märktes det var en pik riktat mot Kissie. Kissie kunde va kontrat med att kommentera fan va stor din näsa såg ut i verkligheten, trodde den va mkt mindre 🙂

 • Veronica
  29 maj, 2015 at 11:06

  Dom säger att man blir smartare med tiden men i ditt fall så blir du ju bara dummare med tiden. Du har ju verkligen sjunkit så lågt man bara kan sjunka. Tycker bara det är sjukt löjligt att du är snart 50 år och beter dig som en 3åring. Väx upp istället.

 • Madde
  29 maj, 2015 at 21:47

  Orka reagera. Bloggare spelar bara på bloggbråk för att få läsare och kommentarer. Det har kissie avslöjat, klantigt av henne men nu tappade jag allt intresse för intriger nu när jag vet att det inte är på riktigt.