Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jag förstår verkligen att så många av er inte lyckas hitta vår podd det är inte alls lätt att hitta en podd. Jag har sökt och letat och skickat flera sms till Bingo om var den finns?? Jag hittade den på ITunes till slut. Åttan alltså. #relationspodden

You Might Also Like

 • Maria
  29 juni, 2014 at 22:40

  Å jag förstår inte. Skaffade podcaster-appen enbart för att kunna lyssna på er podd (fast jag har ännu inte hört på någon av dem). Innan hade jag ingen aning om vad podd var ens. Men jag sökte o hittade den direkt (jag är väldigt oteknisk) o tryckte på prenumerera. Så fort ett nytt avsnitt finns talar appen om det. Jätteenkelt!

 • ella
  30 juni, 2014 at 06:37

  Bingo har väl inte tid med dig. Har varit ute och festat med Puma, Malin Åkesson och hennes syster. WOW!!!!!!!!!!!!!

 • Cecilia
  1 juli, 2014 at 07:52

  Prova bingoochkatrin.libsyn.com 🙂

 • Sofia
  1 juli, 2014 at 17:27

  Man hittar er också på podcasts.nu, vilket jag är tacksam över då jag inte kan lyssna via luren! Ni är underbara!