Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag älskar den här ungen så mycket. Men vad gör han uppe så här sent? Jag vet inte men han är inte så sugen på att sova precis…

You Might Also Like

 • maria
  26 juni, 2014 at 23:06

  Lillgullet.

 • Bella
  27 juni, 2014 at 07:12

  Gullig unge, han kanske ville se på TV…
  Läs denna artikel om livet med barn utan TV och padda, finns tydligen de som inte sätter sina ungar framför skärmar….

 • Barkis
  27 juni, 2014 at 08:29

  Hej Katrin!
  Jag ville bara säga förlåt igen, skäms som fan för att jag skrev så. Jag tycker verkligen att båda dina barn är fantastiskt söta. Jag blev bara så himla förtjust i Rambo och det var ett klantigt sätt att uttrycka sig. Igen, förlåt. Skittöntigt att säga detta, men jag är faktiskt en bra mamma till mina tre juveler.

 • Lotte
  27 juni, 2014 at 09:38

  Asså han är ju sååå söt♥ Bägge är jättesöta men nu va det ju lillfisen du la upp bild på 😉
  http://www.lotte4.blogspot com

 • Marie-Louise
  27 juni, 2014 at 10:07

  Haha, nu blir man ju nyfiken vad du skrivit 😉
  Visst är bägge barnen jättesöta, som de flesta barn är mer eller mindre, men jag kan ändå få tycka att det är nåt visst med lilla Ringo. Det har jag alltid tyckt. Men han är ju jättesöt den här lilla gladern också . Minns när Ringo var liten. Han skrattade på varenda foto, såg alltid så jätteglad ut Men det tog ett bra tag innan det kom nåt foto på Rambo när han log eller skrattade, men nu gör det ju det emellanåt. Visst är han söt 🙂

 • maria
  27 juni, 2014 at 13:22

  När inte magen krampar, blir man glad.

 • Amanda
  27 juni, 2014 at 15:18

  Söt han är!
  Skulle inte er relationspodd nr 8 komma idag??

 • mi
  27 juni, 2014 at 15:44

  Men, jag vill vara ca 30 år yngre och få en så go liten kille!!!
  Okej, mina 3, nu, vuxna tjejer/döttrar, var SÅ söta men den här bilden, den här lilla snubben tar 1:a pris!

  Pussa på honom från mig, jag är både hel och ren och frisk 🙂

 • sopot
  27 juni, 2014 at 19:08

  http://wizzair.com/en-GB/Select

 • Erik
  28 juni, 2014 at 01:04

  ”Skriva på väggarna”? Ja det låter verkligen sunt det. Tror dessa bohemer till föräldrar får lämna medeltiden bakom sig och tänka på vad som är bäst för barnen. Skulle vilja träffa den ungen som nöjer sig med 10 min Brandman Sam i veckan. Vilket jädrans nonsens!

 • snutten
  28 juni, 2014 at 07:43

  ??????