Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

A men hej då huset nu åker jag in till stan. Jag hoppas så mycket att det kommer att vara varmt när jag kommer tillbaka på måndag. Fint hus vi har ändå. Och grym liten båt som inte har pajat eller krånglat en enda gång på tre år. #silverhawk

You Might Also Like

 • Ingela
  26 juni, 2014 at 20:30

  Ja det ser verkligen fint ut. Å så bra att det ligger så nära stan att man lätt kan kvista in om det behövs. Kul för barn också att få va på landet på sommaren. Så hade jag det och det är en av dom grejer jag är mest nöjd med med min uppväxt.

 • Amande
  26 juni, 2014 at 20:53

  Det ligger verkligen fint nära vattnet. Kan ni ta ett dopp vid bryggan?

 • Pia
  26 juni, 2014 at 21:18

  Helt underbart ställe!

 • Veronica
  27 juni, 2014 at 07:51

  Ser ut som en riktig idyll. Härligt att kunna åka ut dig och ladda lite batterier förstår jag. Bara liiiite avis 😉