Okategoriserade

Årets work shop är över

Ja men så där ja då var årets work shop på ön förbi också. Fan det kommer att gå så fort det här nu. Pang bom så var det höst igen. Aj aj aj så trist. Men okej jag ska försöka leva i nuet det är lika bra. Annars blir man en sån där surig Alex Schulman som letar ångest i allt och det kommer jag aldrig att tillåta mig till att bli. Leva i nuet leva i nuet. Det var en lyckad dag precis som alltid. Första året som vi tvingades sitta inomhus precis som midsommar. Det är inge roligt väder alls och det får en ju att börja tänka på utlandet… Kanske får bli en sista minuten till Lolo Bernie ändå… Idag åkte Ringo till Polen med min mamma och syrra. Och syrrans två barn också. Det känns lite vemodigt att vara ifrån min lilla son i flera dagar men någon gång ska ju vara den första så det blev nu. Han kommer garanterat att ha det skitkul, värre med mig. Jag kommer att längta ihjäl mig.

Jag funderar på att åka på en yoga-resa i augusti. Finns det kanske någon som kan tipsa mig om en grym yogaresa i Europa? Bra boende och Ashtanga varje dag?

Jag grillade Sea Bream till gänget idag. Hela fiskar som jag stoppar med citronklytor, örter och smör. Louisa gjorde en smarrig hollandaise och så sallad på maché! Min nya besatthet är maché. Svingott. Med avokado, plommontomater och babyspenat. Dressingen gjorde jag på vår grillkrydda idag. ”Mmm god dressing!”, sa tjejerna. Olivolja, vitvinvinäger, dijon och grillkrydda!

De gillade även Bingos rosé och skulle genast beställa en kartong från systemet. ”Lätt godare än Minuty!”, sa de. Kul kul. Själv beställde jag två kartonger på bolaget i Waxholm igår. Måste ju promota gubben…

Hörrni ni måste anmäla er till loppet i år! Det är nämligen bästa komma-i-form-tipset. Anmäla sig till ett lopp för att tvinga sig att löp-träna. Inget är så effektivt för att få en snygg och tajt kropp som att löpträna inför ett lopp.

Och så en sista sak när jag ändå bomarderar med länkar och tips. Köper du ett tremånaders medlemskap så får du ett paket av vårt knäckebröd på köpet!

Okej nu ska jag göra klart lönerna för om prick en timme kommer pappa Bingo och då ska vi umgås.

Katrins Snapshots

Work shop på ön. Recept på firre och dressing på bloggen @katrinz.se.#lchf #lchfklubben #sbyswden #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • bitte
  24 juni, 2014 at 17:51

  Hmmm Alex Schulman, Alex Schulman och Alex Schulman. VARFÖR? Bitter eller…….

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:01

  Jahaa ja ! nu får du det till att Alex letar ångest i allting för att han aldrig vill vara från sina barn ….men snälla människa , bara för att Bingo hellre jobbar än är tillsammans med sin familj och att Amanda och Alex funkar ihop och har samma värderingar till skillnad från er så behöver du väl inte visa din avundsjuka och besvikelse över att du inte är i vackra Amandas sits och att fått kliva ner på stegen vad det gäller att vara medlem i en intelektuell släkt ..så behöver du väl inte sänka dej så lågt så du går i försvarsställning .. .

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:14

  Vem blir förvånad ???? allt som är ”jobbigt” lämnar du ju bort till andra att hantera …du kanske ska skaffa två (2) barnflickor per barn i fortsättningen så kan du vara på semester och kurser varannan månad och ägna dej åt offerrollen de andra månaderna ….

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:19

  Åhh det ar ju ett evinnerligt tjat om att KÖPA KÖPA KÖPA dina LCHF produkter….du sa ju för ett halvår sen att ALLA skulle bara köpa sånt i framtiden ! verkar lite desperat tycker jag …står inte kunderna på kö ????

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:32

  Hahahahahaha ! jag bara döör . Alex surig för att han vet vad som är viktigt ….när ska du komma över att han dumpade dej ? och sen dessutom gifte sej med en smart ..stilsäker och oerhört vacker kvinna ?? snälla du gå vidare i livet . och sluta vara ”surig” för att du har mensbesvär 😀

 • Jag
  24 juni, 2014 at 18:38

  Jo jag står i kö!!!!……
  heeeeela tiiiiiiiden….
  O jag e så nöjd…!!

 • Chocochock
  24 juni, 2014 at 18:49

  Jag har anmält mig till tre lopp i år:
  SM Milen
  Tjejmilen
  Tunnelloppet
  Jättekul att träna, men tyvärr lika roligt att äta, så kilona hänger kvar, men det är roligt ändå 🙂
  Man måste ju njuta här i livet!

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:57

  Varför säljer ni ut tavlorna med kryss på 😀 soffor och gud vet allt ? Taskigt ställt eller ? va faan du har ju såååå många stenrika vänner ! dom ställer väl upp nu när det börjar köra ihop sej ?

 • lykke
  24 juni, 2014 at 19:01

  Du verkar så olycklig. Tyvärr hjälper det inte att FLY

 • Malin
  24 juni, 2014 at 19:08

  Till Italien vid Gardasjön går en underbar yogaresa. Det är en mer klassisk yoga, mycket meditation, men man kan ju göra alla rörelser mer fysiska om man vill. Man bor på ett kloster, enkelt boende. Gör yoga på morgonen på en vacker plats vid klostret, sen på kvällen i olivlunden med oreganoväxter på marken. Fantastiskt. Som sagt, mkt enkelt, men fantastiskt lugnt och vackert. Man kan ju alltid ut och springa i de fina omgivningarna också. Maten är ju helt otrolig (inte på klostret, den smakar skit). Kolla in yogaakademien.se

 • alexia
  24 juni, 2014 at 19:09

  Såg att någon bjudit 16 kronor för soffan!!

 • anonym
  24 juni, 2014 at 19:10

  Hon har fått för sej att om man umgås med det hon kallar överklass 😀 här hemma och porr eller musikkändisar utomlands . Dåååå blir man lycklig 🙂

 • putte
  24 juni, 2014 at 19:13

  Flytta till ett varmare land. Så skall du se att allting blir bra. Lycka till!!

 • anonym
  24 juni, 2014 at 19:14

  Hon kan tyvärr inte ta till sej yoga eftersom hon är för ytlig för det….men hon gör det för att hon fått tipset av nån hon beundrar.. eller läst i Se och Hör att nån i överklassen gör det 🙂

 • anonym
  24 juni, 2014 at 19:17

  Det vore bra ! så slipper hon lämmna bort barnen för att hon har mensvärk….

 • Karin
  24 juni, 2014 at 19:37

  Välkomna att titta in i vår underbara webshop med moderna och ursnygga märkeskläder. Det mesta är secondhand!
  Mvh Karin & Anna
  Your Fabulous Comeback
  http://yourfab.se

 • Lo
  24 juni, 2014 at 19:48

  Godaste fisken!!

 • billa
  24 juni, 2014 at 19:54

  Grillkryddan har de slutat med att ta in på mitt ica!!

 • sandra
  24 juni, 2014 at 21:04

  Ser att Amanda brigaden har hittat hit!Fy fan vad sorgliga ni ar!, finns det ingen ny utlaga av sommar mat boken eller lite rose vin ni kan bestalla hem i stallet for att skriva av er har?

 • Nilla
  24 juni, 2014 at 21:48

  Malin Berghagen har ju flyttat utomlands för att syssla med yoga, kolla det!

 • Anna Bjärkvik
  24 juni, 2014 at 22:52

  Tips på Ashtangaretreat i Salento, Italien. Dock i september. http://www.yogainsalento.com/yogateachers/anna-bjarkvik/

 • sandra
  24 juni, 2014 at 23:30

  Sig.
  Sej- är en kraftig, spolformad fisk inom torskfamiljen som liknar sina släktingar förutom att den saknar skäggtöm.

 • Katarina den stora
  25 juni, 2014 at 05:55

  Häpp hans nya tycker Katrin är bra mycke snyggare !!’nmm

 • Natasha
  25 juni, 2014 at 08:51

  Du låter som en skvallersugen kärring som bara måste snacka skit. Skulle du inte kunna vara anonym så skulle du inte skriva som du gör. Jag utmanar dig – gå in på Ks (icke privata) sida på Facebook, bli ’vän’ med K och skriv sedan exakt det du skriver här uppe.

 • Natasha
  25 juni, 2014 at 08:51

  🙂

 • LinaK
  25 juni, 2014 at 09:02

  Jag tycker inte Amanda är vacker. Hon är dessutom stel ooh konstlad. Du gör dig dessutom rätt löjlig när du skriver som en sur skvallertant. ”Jaaha ja” …så började alltid en tidigare granne sina konversationer (eller monologer snarare), i vilka hon skvallrade om allt och alla i huset.

 • Sanna
  25 juni, 2014 at 09:23

  Alex dumpade inte K, det var tvärtom. (Enl säkra källor, ifall någon undrar.) 😉

 • Eva
  25 juni, 2014 at 11:02

  Men Gud så många hemska människor som samlats på Katrins blogg

 • Dajana
  25 juni, 2014 at 12:18

  I Belgien , kolla upp det på Google supeebrab

 • nu
  25 juni, 2014 at 14:54

  Barn har väl i alla tider åkt bort med mormor o morfar eller på sommarläger osv på sommarlovet?

 • Eva G
  26 juni, 2014 at 02:55

  Hej Katrin,

  Tänkte bara tipsa om Detox International. Jag var sjuuuuukt nöjd med den detoxen.

  Man åker bort en vecka och är totalisolerad och börjar med yoga varje dag. Det är lite olika typer av yoga då, men Yair, som är yogaläraren där, han är så otroligt duktig.
  Det man gör under veckan är att man kör en detox helt enkelt, du får juice under hela veckan och ha möjlighet att gå till ett par alternativa terapeuter som utför zonterapi, balansera- och läsa chakran, ayurvedisk massage m.m.
  Jag var där i en vecka i januari 2013, och jag kände mig helt underbar. Alltså, när detoxen är över så känner du hur hela din KROPP bara är så jävla satans ren. Jag rekommenderar att du iallafall tar dig en titt, inte säkert att du gillar det. Men det är proffesionellt folk som vet vad dom gör och snackar om.
  Ta dig en titt!

  Detox-international.com