Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Grattis pappa @bingorimer på 39-årsdagen. Vi firar på Kabyssen. När det slutar regna ska vi åka hem igen. Det blir idag. Grattis Bingo!

You Might Also Like

 • benny
  23 juni, 2014 at 16:35

  Är väl inget att fira att man blir 39 år!!

 • Hyrestanten
  23 juni, 2014 at 18:33

  Varje år vi får leva är värt att fira, för döda hinner vi vara länge.

 • Jane
  23 juni, 2014 at 18:54

  Såg idag att mitt Ica i Svedala (lååångt ner i Skåne) har börjat sälja era produkter. Väldigt litet utbud, men en början!! Tänkte att det kunde vara skoj att veta!

 • lisa
  23 juni, 2014 at 19:40

  Grattis Bingo !!!

 • anna
  23 juni, 2014 at 20:00

  Jag firar mig själv varje dag, för att jag får leva!!!

 • ninni
  23 juni, 2014 at 20:08

  Varför går det inte längre att kommentera på din gubbes blogg??

 • Gun-Britt
  23 juni, 2014 at 20:55

  Hej jag heter Gun-Britt och jag är ny här.

 • Katarina Den Stora
  24 juni, 2014 at 10:50

  Grattis till bingo Sveriges läckraste acclaimed to be ”gubbe” 🙂

 • Hedda
  24 juni, 2014 at 11:53

  Jag har lyssnat på alla avsnitt av podden och tycker att du och Bingo verkar leva i en väldigt trist värld där kvinnor är på ett sätt och män är på ett annat sätt, och så är det bara. Som om vi inte var individer. Sedan lyssnar jag på Alex & Sigges podd och känner som vanligt att trots att de är män så fungerar vi väldigt lika. Att som Alex inte vara riktigt lycklig om inte barnen är med t.ex., det stämmer bra på mig med.

  Det är bara en del av männen som anser att det viktigaste de kan göra för sin familj är att vara borta från den och jobba så mycket som möjligt. Jag tror att det är ett självbedrägeri. Om Bingo verkligen ville så skulle han kunna anpassa sitt jobb och t.ex. vara föräldraledig en dag i veckan. Han är knappast något viljelöst offer som inte kan råda över sin egen arbetssituation alls. Tvärtom så skulle han som är så kreativ säkert kunna göra något väldigt positivt av det, tänker t.ex. på när Alex pappabloggade, det var ju otroligt välgörande för hans personliga varumärke. Missförstå mig inte, jag tycker inte att Alex Schulman är så värst fantastisk. Men han är ett exempel på att alla män inte fungerar exakt som Bingo Rimér.

 • rocky
  24 juni, 2014 at 12:06

  Bra skrivet!!

 • Katarina Den Stora
  24 juni, 2014 at 12:29

  Bingo är mer macho medans Alex är velour , en velour med kul tänder 😉 men verkar så töntig o prestigesökande Bingo är mer man!!!!

 • Hedda
  24 juni, 2014 at 13:06

  Fast alltså man och man… Jag som har sett Bingo i diverse tv-program där han lovordat sillisar (”inte så sköna att klämma på men bra att fota”) osv sedan 90-talet vet inte om jag är så imponerad. Visst Alex är på många sätt en tönt han med men bara för att Bingo är mer lättsam och social och har byggt lite muskler nu senaste åren så skulle inte jag kalla honom mer manlig. Grabbig kanske, vad som nu är så bra med det. Bingo har inte riktat in sig på ”pretto-prestige” nej det stämmer, han är mer av en glad skit. Men om man lyssnar på podden så tycker jag att man får en lite annan bild faktiskt, tycker t.ex. det är rätt omanligt att inte känna av när en kvinna har bättre argument och bara ge sig.

 • Adina
  24 juni, 2014 at 13:39

  MACHO = sexistisk, nedlåtande, överlägsen och självgod. Ja det stämmer verkligen in på gubben! Själv föredrar jag Alex med sina kul tänder. Från en mogen kvinna!!!

 • rosamunda
  24 juni, 2014 at 15:11

  Föredrar Alex leende framför Bingos hemska STOMATOLLEENDE!!!

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:46

  Det är exakt det hon inte klarar, dumpad av Alex och hela den familjen..Alex är en underbar far som sätter sina barn istället för jobbet som nummer ett, Katrin som tror att ju flera barnflickor..städerskor och annan passupp är att ha lyckats i livet lär ju få en väldig ångest om hon mot förmodan vaknar upp till verkligheten en dag….men men då köper hon sej väl ännu en utllandsresa och skryter med ! Ohh hej vad lycklig man blir då 🙂 och jaaa ALLA som tycker annorlunda är sååå avundsjuka och bittra 😀

 • anonym
  24 juni, 2014 at 18:51

  Katrin har nog insett det….det är därför hon försökte göra sej rolig över hans tänder…men de dög så länge han orkade vara gift med henne …sen kom hämden i form av all den skit som Katrin kan komma på 🙁