Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är grymt bra på att göra goda gröna smoothies. Jag skulle vilja tillverka dessa i massproduktion. Ska kolla på det för ni skulle älska de här och man blir smal av dem också! Dagens gröna smoothie innehåller romansallad, ruccola, avokado, groddar, gurka, ingefära, kokosolja, cayennepeppar. #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • grönt
  16 juni, 2014 at 11:05

  Glöm massproduktion, konsumerar du inte en grön smoothie direkt så tappar den alla nyttiga enzymer och näringsämnen, och så var den goda effekten förlorad. Dessutom hur nyttigt är det med konserveringsmedel?

 • Chriss
  16 juni, 2014 at 11:33

  Hur går det med din pms. I bland undrar man om det är sant, eller att du skriver bara för att få uppmärksamhet. Du verkar ju inte göra något åt det! Men så skönt att du verkar till att må bättre. Smoothies skall ätas färsk, annars finns risk för att den oxiderar.

 • gillmor
  16 juni, 2014 at 11:53

  Jaha där kom du igen, som inte förstår att det händer andra saker i Katrins liv, förutom det hon skriver om i bloggen. Suck

 • anonym
  16 juni, 2014 at 19:26

  Tänkte precis detsamma !

 • anonym
  16 juni, 2014 at 19:29

  SJÄLVKLART ska den ätas pinfärsk ..annars förloras ju meningen med den helt !! om man inte intar den bara för att det är gott och skiter blankt i att den totalt tappat näringen ……:)

 • Sam
  16 juni, 2014 at 22:56

  Ja de ska ju drickas direkt så själv undviker jag smothiesar som finns på flaska (just för att de då tillsatt massa skitämnen för att just förlänga hållbarheten = URRK!)
  Men du Katrin, du kan väl skriva en till bok? Lägga ut recept här? Testa & tipsa? Som du är så bra på? 😉
  Själv gillar jag inte blaskiga urkramaren råsaftcentrifug utan vill få i mig allt av frukten/grönsaken (som man ju bibehåller i en smoothie) – men är skitkass på att blanda rätt råvaror och få fram G O D A smaker – så om du kan tipsa om V I L K A goda kombos du hittar fram till så skulle iaf jag bli yberlycklig!
  – Man vill ju n j u t a av goda varianter och slippa nypa sig om näsan bara för att få ner dem menar jag.. 😉