Okategoriserade

Sista dagen på Evy-kampanjen

Jag lyssnar på vår podd. Den är trevlig att lyssna på måste jag säga. Jag ser på vår statistik men det säger mig inte så mycket eftersom jag inte har något att jämföra med. Fattar inte det här med poddar faktiskt. Vår podd laddas ner ca 90 000 gånger per avsnitt är det bra? Jag tänkte att snart är det dags att börja sälja på podden. Rättare sagt är det dags nu. Orkar inte hålla på och lägga en massa tid och energi på något som inte genererar deg. Rättare sagt, har inte möjlighet till att göra ”roliga saker” än. Snart kan jag det hoppas jag men inte än.

Och appropå pengar och statistik så kollade jag statistiken på min blogg nu också. 230 000 unika per vecka ligger jag på enligt google. Då vet vi det.

Jag känner mig hängig. Vet inte om det är en förkylning eller pollen. Sköljer näsan med näs-sköljen för fulla muggar men det hjälper inte. Kommer kanske att behöva ta nässpray för att kunna sova. Fan. Såg många tjockisar på stan idag. Tjockisar i superkorta shorts. Dessutom med en massa hål i den lilla shortsen. Allt för att exponera sitt fläsk. Har så svårt att förstå det resonemanget. Jag tycker inte att man måste vara smal men jag kan inte förstå varför man så gärna vill visa upp sina fläskiga lår. Jag kanske känner avundsjuka gentemot de unga tjocka brudarna eftersom jag går i hundra procent säckiga kläder. Skulle aldrig få för mig att gå ut i  tajta korta jeansshorts när jag ser ut så här och då är jag smalare än alla de där unga brudarna som jag såg på stan idag. A, jag vet inte…

Nu ska jag gå och skölja näsan. Igen.

Katrins Snapshots

Om ni inte vill att era barn ska bränna sig i solen i sommar så passa på att köpa #evytechnology . Ange ”katrinz” då får ni rabatt! Sista dagen idag som koden gäller.

You Might Also Like

 • evve
  15 juni, 2014 at 20:51

  Ha ha ha! Du äger Katrin.

 • rosa
  15 juni, 2014 at 21:21

  Guuud vad söööt Rambo är!!!!

 • Sanna
  15 juni, 2014 at 21:23

  I juli förra året vägde jag 110 , gått ner 25 sen dess och ändå blir jag ledsen av din syn / sarkasm / tankegång ( speciellt när du är mamma och har såna åsikter som kommer göra dina barn totalt vikthetsiga) jag tror att dom där feta du såg valde att ha shorts för att dom också vill njuta av sommaren . Man behöver inte gömma sig . Och du behöver inte glo . Det krävs mod att våga ha kortkort som överviktig, och har du det inte så sitter du där med dina svarta tältkläder och svettas ihjäl ännu mer, vad ska feta ha på sig enligt dig? Ingenting eller så länge du slipper se dom? Alla har ansvar för sina egna liv , att vara fet må kanske inte vara hälsosamt men det är samtidigt ens eget bekymmer – inte ditt .

  Tänk om du kunde peppa och stötta ist ? Och kanske även släppa allt fokus på vikthetsen, vill du att dina barn ska ha lärt sig ödmjukhet / vänlighet / självständighet / när dom är vuxna , eller vilket mått och vilken vikt som är acceptabelt enligt dig ?

  Jag är glad att jag tog tag i vikten , för jag mådde inte bra . Nu mår jag hur bra som helst men jag skulle aldrig titta snett på andra , jag har varit där . Och det är svårt som det är , även utan såna som dig som kommer med sina åsikter .

 • Zena
  15 juni, 2014 at 21:34

  Du låter ju helt UPPGIVEN din stackare.Det är inte likt dig!!!

 • Marie-Louise
  15 juni, 2014 at 21:35

  Bra skrivet! Men du är nog riktigt tjock och fet också enligt Katrin skulle jag tro. Hon skrev ju förut om en som vägde 69 kilo och var alldeles förtvivlad för att hon var så tjock. När man läste det inlägget så trodde man ju att personen vägde minst 130 kilo iallafall. Nej det var en normalviktigt. Själv har jag snart gått ner 20 kg, från dryga 100. Men jag har mycket kvar. Det är inte det lättaste.
  Håller helt med dig iallafall, Sanna.

 • UlrikaZ
  15 juni, 2014 at 22:08

  Överdosera Ipren eller något annat med Ibumetin hela natten. Tre tabletter några gånger i natt och en massa vatten, så är du bra sen. Gärna ihop med ill-mycket vitaminer juice, c-brus (men det tar du nog inte), eller för all del grönt te.

 • sanna
  15 juni, 2014 at 22:56

  Hej.
  Gillar dej och din blogg stark.
  Men blir oerhört ledsen på din syn på övervikt.
  Lider av en sjukdom som gör det extremt svårt att gå ner i vikt mm
  Varför så mycket hat mot tjocka/feta??

 • iprenmannen
  15 juni, 2014 at 23:37

  ???

 • flavia
  15 juni, 2014 at 23:43

  Visst har hon en märklig människosyn. Något måste ha gått snett, under hennes uppväxt!

 • Bu
  16 juni, 2014 at 08:45

  Men jag tror inte Katrin menade att göra något påhopp den här gången. Man behöver ju inte lägga upp samma klagovisa varje gång utan att ifrågasätta om det ens är lämpligt.

 • grönt
  16 juni, 2014 at 11:11

  Håller med, fläsk är inte sexigt någonstans. En frisk kropp är sexig, och det får man endast genom veganism. Och så får man en sexig doft som inte behöver döljas med några som helst konstgjorda lukter. Fetma epidemin sprider sig – och det är inte sexigt!

 • A
  16 juni, 2014 at 16:20

  Gäsp det börjar bli tjatigt nu Katrin.. Fetton o fetton. Ingen bryr sig längre. Ja med den kranen du äger måste det vara svårt att komma åt. Testa med att gå o ställa dig i en biltvätt med snoken i vädret. Ta programmet,för den absolut värsta smutsen…. Visst är det kul med mobbning!

 • Sanna
  16 juni, 2014 at 22:15

  Härligt att höra Marie Louise 😉 bra kämpat ! Skönt att någon mer tänker som mig gällande detta , och ja , enligt Katrin är jag säkert döende med min fetma haha , men äsch . Man kan inte vara älskad av alla 🙂 ha en härlig kväll <3

 • Patsy
  17 juni, 2014 at 00:44

  A jag just det K är elak så då får du också vara det.. just det. Oerhört intelligent! Kändes det bättre nu?

 • A
  17 juni, 2014 at 01:54

  Poängen var just det Patsy. Katrin mobbar ju folk utan ånger. Det var just min poäng intelligensbefriat inlägg.

 • Kristina
  17 juni, 2014 at 10:52

  Som mamma till en dotter har jag under hennes uppväxt funderat över hur jag ska skydda henne mot tex. män som vill henne illa. I själva verket är det sådana som du, Katrin som är mest farliga för hennes utveckling i livet. Hur ska jag skydda henne från dig? Uttryckande förbud är väl inte aktuellt?

 • trött
  17 juni, 2014 at 15:55

  Gå och häng dig din veggo tönt!!!