Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nya podden är ute! #Bingo och Katrin – Relationspodden

You Might Also Like

 • millan
  6 juni, 2014 at 18:03

  Jaha…….

 • Catharina
  6 juni, 2014 at 18:49

  Fin blogg du har! Ni ser ut att ha det riktigt nice på bilden 🙂 Kolla in min blogg som är helt ny 🙂

 • Sussie
  6 juni, 2014 at 18:49

  Så Nice, fortsätt 🙂 Sussie

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  6 juni, 2014 at 18:56

  fin bild på dig faktiskt.
  hoppas du/ni haft en fin nationaldag.

 • Annika
  6 juni, 2014 at 21:00

  Går det inte att skriva en enda rad om resan till Marbella?!

 • Kiby
  6 juni, 2014 at 22:00

  Bra där Annika! det undrar jag också, nämligen. Varför bara helt plötsligt skriva att nu ska man minsann till Marbella, med barnflicka å allt var det visst och sen: ingenting…En blogg kräver väl ett visst ansvar, typ: har man sagt A så måste man säga B.

 • PMS
  6 juni, 2014 at 23:22

  Älskar era utsvängningar!! Fortsätt med det. Det är liksom ert personliga prat som är så underhållande.
  Min åsikt är att dom som har svårt att bli gravida borde intre skaffa barn, utan borde sterialisera sig direkt.
  Jag har med PMS from Hell. Ni killar har ju fan inget so deal with it!

 • Cathrine
  7 juni, 2014 at 05:36

  Hmmm du har inte skrivigt om att ni skulle på resa hela familjen ? Plötsligt så skall ni flyga o sen när ni väl är där så är det en bild på dig som skriver enbart att nu är nya podden ute…..?

 • anna
  7 juni, 2014 at 07:04

  ?!

 • barnlös
  7 juni, 2014 at 07:11

  ???????

 • jolanta
  7 juni, 2014 at 07:33

  ”Dom som har svårt att bli gravida borde inte skaffa barn, utan borde sterilisera sig direkt” Du måste skämta. Eller vill du provocera!!!

 • baby
  7 juni, 2014 at 08:27

  Har också lidit av svår PMS Men i mitt fall, hittade man orsaken. Är nu opererad och mår som en prinsessa efter att ha varit nere i helvetet och vänt! Så nu ser vi fram emot att skaffa barn!!!.

 • Rowena
  7 juni, 2014 at 10:07

  1. Att ha svårt att bli gravid är nästan aldrig ärftligt, det säger sig ju självt om man tänker efter eller läser på.

  2. Då tycker du inte att min lille pojke som kom till genom IVF efter många års försök borde finnas, eller?

 • Rulle
  7 juni, 2014 at 10:09

  Många här verkar tro att Katrin har tid och lust att uppdatera bloggen hur mkt som helst när hon reser med familjen?

  Ge er ut och res själva om ni vill ha varenda detalj om en flygresa osv….

 • Angela
  7 juni, 2014 at 10:26

  Tyvärr handlar den här bloggen bara om pengar! Katrin har tid att göra reklam för
  sig, men inte att skriva ett ord om resan!

 • sonja
  7 juni, 2014 at 10:42

  När hon var i Thailand för några månader sedan, var hon inte så sparsam med sina inlägg. Men det är klart att man kan ändra sig……

 • Carhrine
  7 juni, 2014 at 11:02

  Sonja ; tycker det med och när hon rest tex till LA berättade hon med öppet om saken i detalj.
  Nu är det mera att marknadföra o marknadsföra …. Tråkigt tycker om att läsa om hennes resor o olika händelser

 • Rulle
  7 juni, 2014 at 11:21

  Men lugna ner er, det finns väl fortfarande tid att blogga även på denna resa? Eller är ni bara ute efter att klaga? Gå ut i solen (eller vad ni har för väder) en stund och tänk på något annat, så ska ni se att ni får veta mer om Katrins resa förr eller senare.

 • Cathrine
  7 juni, 2014 at 11:41

  Rulle; nej absolut ej klaga. Läst Katrina blogg imånga år nu dagligen därför kan jag jämföra hur den blivit helt nu plötsligt ;(

 • Monica
  7 juni, 2014 at 12:10

  Rulle, Bloggen har blivit mycket förändrad den senaste
  tiden. Numera handlar det bara om att göra reklam för
  LCHF-produkter! Tråkigt!!

 • Lova
  7 juni, 2014 at 16:41

  MAGISK podd. Upptäckte den runt lunch och har nu sträcklyssnat på alla avsnitt.

 • kul
  7 juni, 2014 at 17:00

  ?!???!!!???????????

 • Ta dig i brasan bitch
  7 juni, 2014 at 17:08

  Haha, ja du Angel, det är ju såna som du som bidrar till att bloggen hålls vid. Bra jobbat Katrin, affärskvinna ut i fingerspetsarna.

 • P
  7 juni, 2014 at 21:04

  En blogg ”kräver” ingenting! Man ”måste” inte säga någonting!
  Däremot måste man inte läsa en blogg som man retar sig på, så pys iväg och var irriterad någon annan stans!

 • P
  7 juni, 2014 at 21:11

  Ja…? Hur tänker du nu? Är det inte tillåtet? Varför stör det dig? Hon skriver väl hur och när hon vill??

 • Rogbert
  8 juni, 2014 at 00:13

  Sterilisera, heter det.

 • S
  8 juni, 2014 at 08:55

  Hej,

  Gillar er podd, speciellt den här sista. Tummen upp för kemin i denna!

  Trots detta fanns det vissa saker som stack till i mig, som många år varit ofrivilligt barnlös. Men det var väl antagligen också er tanke… Ni har ju arbetat med media så länge så jag är övertygad om att ni är fullt medvetna om när ni uttalar er om ämnen som på något sätt kan provocera.

  Jag är en av de ofrivilligt barnlösa och jag vet att ingen kompibalitet i världen med någon man kommer få min livmoder att växa ut och fungera ;). Det är ett mycket känsligt påstående… Vilket jag tror kan såra väldigt många som redan lever i pressade förhållande (för ofrivillig barnlöshet har en förmåga att skaka om relationen lite förstår ni, även om man älskar varandra djupt).

  Sedan vill jag gärna ge ett bidrag till att avliva myten om att ”man bara ska slappna av, så händer det nog”. Det finns ingen vetenskaplig grund till det påståendet. Tvärtom. Då skulle det knappast ha blivit några graviditeter vi våldtäkter tex… Och jag tycker att påståendet bidrar till skuldbeläggelse, ”Det är deras eget fel som inte chillar lite mer” liksom. Sanningen är den att vissa har oerhört svårt att bli gravida av en mängd, mängd olika (många gånger kombinerade) anledningar, och en läkare kan ge en odds på kanske 5% på en lyckad graviditet. Då kanske man ger upp det försökande efter 5 års kamp och bestämmer sig för att adoptera istället (om man har möjlighet till det). Livet flyter på och man skyddar sig inte så klart när man har sex… För varför skulle man det? Sedan blir kanske, kanske en och annan tillslut gravid. Vissa har tur. Oddsen är ju större efter 10 år av oskyddat sex än efter 5. Det betyder inte att det kommer att hända. Eller att det har något att göra med att ”man slappnar av”. Bara lite vanlig sannolikhetslära liksom, gott folk. Låt inte sägner bli sanning hela tiden.

 • S
  8 juni, 2014 at 09:12

  … Och vill bara tillägga att jag förstår att de flesta som säger saker som: ”det kommer nog om ni slutar tänka på det” säger så för att vara uppmuntrande. Jag förstår det :). Men för mig, och jag har hört samma från många andra i liknande situation, sårar det faktiskt bara.

  Och vill avsluta med att jag inte är bitter och gnällig, jag är lycklig och glad för snart slår min dröm in, snart blir jag faktiskt mamma :). Men ett tips bara… Det är ju så onödigt att göra andra illa i onödan! 🙂

 • Maja
  8 juni, 2014 at 11:56

  Mycket tänkvärd text!!!

 • Martina
  8 juni, 2014 at 18:09

  Bra skrivet S! Som fd ofrivilligt barnlös känner man ibland att man sitter på en massa information som man själv tycker är självklar, och man häpnar gång på gång över att alla inte vet hur det ligger till. T.ex. detta med att folk tror att man blir gravid av att adoptera. Bland ofrivilligt barnlösa par som efter många års försök ger upp att få barn genom magen händer det ibland att man till sist blir gravida och får barn. Det är lika vanligt bland par som adopterar som bland par som inte adopterar (dvs lever utan barn). Vissa problem, som t.ex. PCO som är ganska vanligt och ligger bakom många fall av ofrivillig barnlöshet, avtar också när kvinnan blir äldre. Så den som inte hade någon ägglossning vid 25 kan plötsligt ha det vid 40. Själv blev jag gravid med hjälp av IVF och eftersom vi var oförklarligt barnlösa så skulle det kunna vara något med kompabiliteten som spökade för oss. Men när våra gener väl fick lite hjälp på traven att blandas så blev det en helt underbar frisk och fin liten kille!

  Grattis och lycka till med mammalivet!

 • Davve
  8 juni, 2014 at 20:21

  Ja du bevisar verkligen att ”vara kränkt” har blivit svensk nationalsport! Har man inget att vara kränkt över hittar man på något.

 • S
  8 juni, 2014 at 20:40

  Tack för fina kommentarer ❤️

  Jag är inte kränkt så 🙂 Råkar bara sitta på väldigt mycket information om just detta ämne och vill dela med mig av mina erfarenheter av detta 🙂

  Det har varit många tunga år, det jag ville var bara att ge mitt perspektiv och det perspektiv jag har fått dela med många andra under denna kämpigt period 🙂

 • Martina
  9 juni, 2014 at 11:29

  Davve, man måste få berätta hur man reagerar känslomässigt på något utan att få ”nu är du kränkt” tillbaka. Jag har inte ens lyssnat på podden men tycker det är viktigt att sprida kunskap kring ofrivillig barnlöshet. Vill framförallt förmedla att det finns mycket hjälp att få (inkl. adoption även om alla inte får adoptera) och att det inte fungerar så ”enkelt” som att vissa inte passar ihop eller att man ”bara” behöver slappna av. Att byta partner är inte enkelt och att slappna av är inte bara att göra (och det hjälper bara om man är stressad på nivåer som påverkar ägglossningen, t.ex. som elitidrottares kroppar kan vara).

  Tycker inte heller att S kommentar är av det kränkta slaget utan mkt saklig och klok!