Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

@bingorimer #sbysweden #sexyrose #artikelnummer78195 #nikommerattälskadet

You Might Also Like

 • eliott
  3 juni, 2014 at 17:45

  Inget konstigt med det. Systembolaget följer bara sina regler om att de bl a ej får sälja vin som har en sexistisk marknadsföring. Eller så får han ändra lagen! Punkt slut. Bingo Rimer, låter som namnet på en seriefigur. eller en fjortis! Han får sälja sitt vin i utlandet i stället:

 • Pingo
  3 juni, 2014 at 18:05

  En seriös entreprenör har koll på vilka regler som gäller innan han tutar igång en hel produktion av en ny vara. Men han kanske hellre lär sig av misstagen eller vill få lite gratis publicitet?
  Sorry, jag gillar er två men jag tyckte det här var lite väl ”snyftsnyft”, bit i det sura äpplet och gör om och gör det rätt.

 • Lisa
  3 juni, 2014 at 18:59

  Älskar er podd!! Läste ditt inlägg om springmusik och jag är väl inte där att jag slänger in After dark i spellistan men utan bra och ”snabb” musik springer jag urkasst. Vilka låtar jag har avgör om jag springer 6 eller 8 km ja du fattar och jag måste byta ofta ofta för att inte tröttna. MEN ville tipsa dig om Scooter som jag sprungit till senaste veckan. Alltså Jesus löpsteget blir längre och stegen blir fler. Testa med gamla godingarna Nessaja och Weekend och även 4 am och behing the cow så ska du se att du fixar 5km på 25 min inom kort;)

 • anonym
  3 juni, 2014 at 19:30

  Vad har detta med Bingos vin att göra???

 • sunesJul
  4 juni, 2014 at 09:07

  Det mest intressanta med den bilden var ju ärligt talat nyheten om The Mualer 😉 *puss*

 • Lo
  7 juni, 2014 at 21:37

  Känns det bättre nu när du fick säga en elakhet? Varför säga så om någons namn?

 • mellwin
  7 juni, 2014 at 21:38

  Oj vad du har missat hela grejen….