Okategoriserade

Morgonens reflektion

Männen, ni fattar inte hur skönt liv ni har på era små jobb om dagarna. Jag tycker att alla mammor som väljer/är tvingade till att ta hela mammaledigheten ska tvinga sina män att ta en månad pappaledigt NÄR BARNET ÄR BEBIS. Det är många män som ”plockar ut” sin pappaledighet när barnet är fem sex år och det gills inte. Men en månad tycker jag räcker för att mannen sen ska vara evigt tacksam och komma med små presenter och blommor minst en dag i veckan.

Det finns dagar som är väldigt sköna att vara mammaledig på. Dagar där man inte har något annat i skallen. Då är det som ett vanligt jobb att vara med en bebis. Med vanligt menar jag att man njuter av att ta hand om sin bebis men inte riktigt har tid till annat. Förutom när bebisen sover då hinner man… städa undan efter bebisen. Eller ta en dusch i bästa fall.

Idag sitter jag på kontoret och jobbar och det blir extremt påtagligt vilken semester det är att bara jobba. Ok, nog om det. Det var min första tanke det var därför som jag ventilerade.

Jag var på yogan i morse och det gick bra. Man tränar alltid bättre på mens än vad man tror. Klockan 14 har jag tennislektion, just det jag anmälde Ringo på tennis igår! Efter sommaren börjar han spela. Det blir fotboll och tennis nästa termin. Och simskola såklart! Dansen får pausas en termin. Det blir för mycket annars tänker jag…

Så där ja. Idag ska jag rensa min mejl, spela tennis, vara på Ringos avslutning, göra fotvård, jobba tills jag storknar, handla på mathem.se (rabattkod katrinvip ger nya kunder 150 kr) och börja packa ikväll. Viktigast är nog att jag köper blöjor, ersättning och bebismat till Rambo till resan. Har absolut inte tid att gå och handla nämligen. Ni vet väl att mathem kostar lika mycket som att handla i affären och leveransen går på nån femtiolapp, va? Bra.

Katrins Snapshots

Är det nu som det börjar lossna och rinna av mig? Skönt att jag lyckades hålla mig till LCHF under hela min viktresa i så fall. #lchfklubben #dagsattblismal2014 #5,5kilotillmål

You Might Also Like

 • criss
  3 juni, 2014 at 10:57

  Tycker inte att du verkar vara så deppig, eller………

 • ebba
  3 juni, 2014 at 10:59

  Hahahaha

 • Sofia
  3 juni, 2014 at 11:06

  Hej Katrin,

  Grattis till viktminskningen!
  Är bara lite nyfiken på hur lång du är…

  Må så gott!
  /Sofia.

 • Stina
  3 juni, 2014 at 11:26

  Enligt tidigare uppgifter är Katrin 1,60

 • mim
  3 juni, 2014 at 12:56

  Tyvärr har mathem.se inte leveranser till min stad.

  Jag var inne på deras sida och kollade och SÅ nedrans bra priser har de faktiskt inte.

  Alla ICA:s butiker och Konsum (Coop, Nära mm) har ofta billigare alternativ. DET kan vi som inte bor där mathem.se levererar tacka vår Gud/Hen för.

  Prenumerera på ICA.se och Coop.se (på nätet) så får du alla deras veckans erbjudanden som mail. Perfekt!

  Fö, snygg du är och din så hett önskade viktminskning kommer, släpp bara massa tankar på vikten så blir det bra.
  Att fixera sig/dig vid = jag SKA snabbt som f-n ner i vikt påverkar oftast psykiskt i motsatt riktning.

  Ta det coolt och du går ner om du nu känner du behöver det.

  Ps, kan du kolla om mathem.se kan utöka, jag vill ha vissa grejer men bor som skrivet inte dit de levererar.

 • bippo
  3 juni, 2014 at 13:15

  Du verkar ju helt speedad. Är du säker på att du inte är bipolär. Ditt liv verkar till att vara en riktig berg och dalbana!!

 • gittan
  3 juni, 2014 at 13:20

  Det stämmer inte! Mathem är minst 1 kr dyrare på varje vara! och då jämför jag ordinarie pris Findus, Felix osv med min ICA Supermarket i Sthlm där jag br.

 • maria
  3 juni, 2014 at 13:28

  Verkar vara fel på allting.

 • rio
  3 juni, 2014 at 13:41

  Det är väl Katrins negativa energi från föra inlägget som lever kvar!

 • Esmeralda
  3 juni, 2014 at 14:13

  Ja om man har som ”jobb” att blogga och spela in poddar är det säkert som ”semester”. Ha ha ha. Lika roligt varje gång som ”kändisarna” tror att dom jobbar. Jo. Jag vet. Jag vet. LCHF och PR och ”marknadsföring” och egen butik i Sturegallerian. GÄSP ! Det måste mer till för att bli imponerad

 • Moui
  3 juni, 2014 at 14:18

  Seriöst… Yoga och fotvård på samma dag och du tycker du inte hinner med?! Fråga vilken normal mor som helst så är det mer än vad som hinns med på 6 månader…
  Back to reality! PLEASE!!

 • Kim
  3 juni, 2014 at 14:23

  Du menar väl KIOSK?!?

 • Milla
  3 juni, 2014 at 15:15

  Och vem fan orkar bry sig o snåla o räkna enkronor … Fattigt …

 • Anders Andersson
  3 juni, 2014 at 15:47

  Stämmer inte.
  mathem.se är ca 20% dyrare på en normal matkasse vilket på en månad blir ca en tusenlapp för en normalstor familj.
  Kanske inte är så mycket för en rik halvkändis men för en vanlig Svensson så…

 • Leila
  3 juni, 2014 at 16:47

  Milla, när du själv flyttar hemifrån och försörjer dig själv kommer du att märka att pengarna ska räcka till både det ena och det andra. Men det lär nog dröja några år till med tanke på hur du uttrycker dig. Är du 14 år eller?

 • Nina
  3 juni, 2014 at 16:55

  Men stackars Ringo, som bara är 4 år, och ska träna
  tennis, fotboll och simning, och dessutom gå på förskola!
  Du kommer ju att knäcka honom helt!

 • petronella
  3 juni, 2014 at 17:07

  Så tänkte jag med!

 • carro
  3 juni, 2014 at 19:40

  Vågen speglar sig bara såattduvet….Hahaha! @katrinzytomierska

 • Yvonne
  3 juni, 2014 at 19:46

  Men orka….
  Jag är ensamstående med en yngre vuxen boende hemma och använder mig av hemleverans. I Göteborgsområdet som jag tillhör så är Mat.se billigaste och bästa leverantören. Om man handlar ekonomiskt så blir inte skillnaden så stor. Ingen risk för impulsköp eller liknande som kan ske i affären. En väl planerad matlista och inköpen blir bra och inte extra kostsamma.
  Till detta kommer att bilkostnader för den egna bilen bortfaller och nu i sommarvärmen kommer varorna hem med kyl/frysbil…toppen!
  Mat.se tar ingen kostnad för hemtransport och varor för 500kr ska inhandlas.
  Ibland får bekvämlighet kosta det där lilla extra.
  Nu kommer min leverans….:)

 • m
  4 juni, 2014 at 00:45

  Hahaha min första tanke oxå, så kul!

 • MatHem
  4 juni, 2014 at 13:00

  Hej Yvonne.
  MatHem.se är faktiskt den billigaste matbutiken på nätet, vi har över 10 000 varor och erbjuder ett stort ekologiskt utbud. MatHem har även betydligt fler leveranstider och större geografiskt leveransområde.
  Dessutom erbjuder vi leveranser för endast 1kr med vårt Leveranskort Bas. http://www.mathem.se/varor/leveranskort/leveranskort-bas-ons-fre-3-man

  Med det sagt tycket jag garanterat att du bör testa på MatHem.se!

 • N
  7 juni, 2014 at 21:45

  ”Verkar TILL att vara,,,” varför skriver du så?

 • N
  7 juni, 2014 at 21:48

  Ehhh… vad är det du tycker är så kul?