Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

EVY säljs hos hudläkare, är hypoallergeniska med högsta möjliga UVA-skydd. Solens strålar består till 90 % av UVA och gör att huden blir torr, rynkig och åldras i förtid. Dessutom kan UVA ge cancer vid för stora mängder.Barn måste man skydda extra noga då deras hud är känsligare. Det gör man bäst med solskydd. Sommarkläder i bomull ger ytterst lite solskydd. #evytechnology #rabattkodkatrinzger10% #inköpställepåkatrinz.se

Med rabattkoden katrinz får man 10% på hela sortimentet: KLICKA HÄR!

You Might Also Like

 • LI
  2 juni, 2014 at 15:21

  Ja fast barn under ett år ska ju inte använda solskydd.

 • Elin
  2 juni, 2014 at 15:47

  …eller så beställer man på tex lyko.se så blir det ännu billigare 😉

 • belinda
  2 juni, 2014 at 15:47

  Du vänder verkligen kappan efter vinden. Men allt för att tjäna pengar!!

 • Sandra
  2 juni, 2014 at 15:50

  Precis, barn under ett ar skall inte använda dessa produkter, och eftersom du bor i Sverige och inte i Texas skall det heller inte vara alldeles for svart for ens dig, att halla ditt barn undan solen under dessa fa soldagar som sommar Sverige bjuder pa.

 • dora
  2 juni, 2014 at 16:11

  I ett tidigare inlägg hade Rambo varken mössa eller byxor på sig i solen. Men det är klar det var då det!!!

 • Lina
  2 juni, 2014 at 17:51

  Ja oj, oj, oj…..vilken katastrof. Du gör alltid EXAKT som du säger? Alltid? Suck vad tröttsamt. Letar du efter en perfekt (och enl mitt tycke supertråkig) bloggerska så gå över till Hanna Graafs istället.

 • Pepparkaksgubbe
  2 juni, 2014 at 19:49

  Fast är barnet över sex månader kan de absolut ha solkräm, det kan du till och med läsa på ”solråd för barn” på 1177.
  Man vill ju inte göra som bajsnödiga Paula Uribe och skita i det och köra enbart med solhatt. Hellre smörja en inte, små barn har inget skydd alls mot de farligaste ämnena.

  Fast folk är ju korkade, ” första dagen använder jag solfaktor 50, sen trqppar jag ner och sen kör jag utan nör jag fått färg och inte kan bränna mig” hur korkad är man då på en skala??!

  Bra Katrin, du använder hjärnan.

 • Pepparkaksgubbe
  2 juni, 2014 at 19:50

  Men kamma dig. Du kan använda solskydd på barn över sex månader tillsammans med lätta och heltäckande kläder och solhatt. Barnen dör inte av att
  Vara i solen, det är även bra då de får i sig vitaminer, men i rimliga former och skyddade.

 • jane
  2 juni, 2014 at 19:52

  Det där är världens bäste solskydd
  kommer aldrig köpa nått annat 🙂

 • Nina
  2 juni, 2014 at 22:40

  Äh jag smörjer in min yngsta dotter med solkräm jag köpt på Apoteket, faktor 50! Hade man inte fått smörja in små barn, så hade det inte fått säljas, iaf så hade det stått stooooora varningsskyltar med ”får EJ användas på barn under 1 år”! OBS OBS OBS!
  Coola ner, ta det chill.

 • Helena
  3 juni, 2014 at 00:41

  Han är ju så söt så jag skulle kunna äta upp honom!

 • Bobo
  3 juni, 2014 at 10:11

  Du är ju dum i huvudet på riktigt. Ger du din bebis allt som det inte står ”varning inte för barn på”? Inget som helst eget omdöme?

 • Lo
  3 juni, 2014 at 11:29

  Varför överhuvudtaget låter man ett barn på 6 månader vistas i solen? Enligt läkare,barnläkare,apotek och tillverkare av solskydd rekommenderas att det ej används innan ett år. Förutom i nödfall,typ om man bor i Australien…inte i solfattiga Sverige.

 • Anne
  3 juni, 2014 at 14:31

  Vistas i solen kan ju innebära en massa. Man sitter och har picknick, man är på stranden, man sitter i båten osv. Man behöver inte sitta i solen för att drabbas av solbränna, det kan man få i skuggan också.

 • Karin
  6 juni, 2014 at 08:44

  Rekommenderar alla att välja solkrämer med fysikaliska filter istället för kemiska filter. Proderm / EVY har inte ett innehåll som jag skulle rekommendera till små barn. Det finns mycket bättre alternativ på marknaden som är både ekologiska och helt utan kemiska filter.

 • bimbo
  7 juni, 2014 at 22:04

  Ja hahaha där snarkar man efter första meningen 🙂