Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

”The world is a book and he who stays at home reads only one page.” Mina pojkar kommer att prova på allt som går och när de blir äldre kommer jag att uppmuntra dem att praktisera på alla arbetsplatser där jag jag kan fixa in dem. Med dem orden vill jag informera er om att vi har plats för en ny praktikant från 9:onde juni. Mejla [email protected] vid intresse. #lchfklubben.se

You Might Also Like

 • O.solli
  1 juni, 2014 at 13:58

  Låt dom fixa praktikplats själva, tar du in praktikanter som mamma söker åt själv? Självständiga ungdomar rules!

 • Emilia
  1 juni, 2014 at 14:06

  Hej Katrin!
  Det är såhär att jag är sugen att börja med lchf (svårt att låta bli när man läser din blogg) men problemet är att jag är allergisk mot mjölk, inte bara laktos utan mjölkprotein dvs skummjölkspulver, spår av mjölk osv. Kan ju tex fetglömma grädde. Har du några tips? Hoppas på svar!

 • mamma mu
  1 juni, 2014 at 14:15

  Håller på att försöka fixa praktikplats åt min dotter. Men jag är ingen kändismamma. Kanske därför det går så dåligt!?!

 • rosalinda
  1 juni, 2014 at 14:20

  Hahaha

 • Sss
  1 juni, 2014 at 14:43

  Ha ha ok, så dina pojkar kommer jobba gratis hela livet. Låter bra.

  Och vad hände med den gamla praktikanten?

 • Eva
  1 juni, 2014 at 15:00

  Klar man ska använda sina kontakter:-). Däremot ska ALLTID barnen ringa själva och presentera sig. Allt annat går bort!!!

 • Antoinette
  1 juni, 2014 at 16:36

  ja kändisar och rika har ofta lätt att hitta praktikplatser och jobb åt de sina, de så de fungerar. på min arbetsplats kan även arbetaren få till det, genom att hämta in sina kusiner, syskon eller kompisar.

 • Jennie
  1 juni, 2014 at 18:14

  Anställer du aldrig någon av dina praktikanter???

  Du har ju ute den gratistjänsten var och varannan månad.

 • Gossen
  1 juni, 2014 at 21:15

  Väldigt fult att många arbetsgivare utnyttjar systemet och har år ut och år in gratis arbetskraft genom praktikanter och sådana som står utanför den vanliga arbetsmarknaden. Katrin borde ha råd att betala lön men varför göra det när man inte behöver..

 • Bigfuckingdifference
  1 juni, 2014 at 22:25

  Premalex..äter jag för min PSDM!
  Ändrat hela mitt liv. Fråga Bm

 • Davve
  2 juni, 2014 at 01:48

  Varför bryr du dig? Sluta moralisera.

 • Cemilia
  2 juni, 2014 at 13:40

  Din synd är girighet… Jag avskyr när folk utnyttjar systemet med gratis praktikant som aldrig får jobb! Lägligt under sommaren oxå då du slipper anställa och betala lön! Behöver du en till arbetare får du betala för den inte utnyttja systemet! Grymt dåligt! Men du är vell penningkåt som de flesta och kan du mygla så gör du det utan moral….

 • Elin
  2 juni, 2014 at 19:03

  Och jag var tydligen den enda som såg kopplingen till Svenskt tenn, görsnygg fåtölj!