Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Här får ni länken till android. Och appen för IPhone heter podcaster. #godnatt #gefeedback!

You Might Also Like

 • em i london
  30 maj, 2014 at 22:29

  jag och min pojkvän låg med varandra första natten vi träffades och nu efter 2 år senare är vi förlovade. så jag köper inte bingos koncept.

 • C
  30 maj, 2014 at 23:13

  på android-telefoner kan man även använda appen Podcast Republic där man kan prenumerera på podcasts 🙂

 • Sofie
  31 maj, 2014 at 11:52

  Nu låter du som dig själv!! 🙂 fortsätt va dig själv!
  Frågorna är skit tråkiga men ni är roliga, prata mer om er vardag istället, tycker jag.

 • S.olli
  31 maj, 2014 at 15:08

  Vi oxå, nu är det10 år senare. Båda visste vad man fick o det va bra!!

 • HejHej
  31 maj, 2014 at 16:28

  …och appen till Android heter Podkicker.
  Enkelt o gratis. OK?

 • jag
  31 maj, 2014 at 21:49

  LÄNKA så jag med kan lyssna, som inte har alla hightec saker förutom min dator! Tack snälla!

 • R
  31 maj, 2014 at 22:49

  Skrattar ihjääääl mig! Proteinshaken i diskhon .. Såå igenkännande! Haha skaffa 10 st. Faktiskt

 • anna
  1 juni, 2014 at 17:50

  Håller med!

 • Maja
  1 juni, 2014 at 19:36

  Podden var faktiskt en positiv överraskning. Men signaturen. Plågsamt dålig. Men det vet ni redan va? Byt den så blir det bra. Ser fram emot fler avsnitt.

 • Evelina
  2 juni, 2014 at 09:19

  Podden finns på BeyondPod, funkar då finfint i min android.

 • Elisabeth
  4 juni, 2014 at 23:48

  Går att lyssna på dator Podcast.Nu

 • maria steffenburg
  11 juni, 2014 at 12:37

  Hej! Jag lyssnade på eran senaste podcast idag, nr 5. Det som fastnade var när ni pratade om PMS-besvär, jag känner igen mig i Katrin i ALLT! Jag har också haft mycket PMS i nästan 20 år och lidit av det väldigt mycket. Jag testade Femal Balans för kanske 5 år sen och dem hjälper mig endel iallafall, visst det tar såklart inte bort alla fysiska och psykiska problem vid PMS, självklart. MEN den hjälper iallafall mig! Jag kommer aldrig sluta med den någonsin, den minskar besvären till hälften mot annars, jag har snarare PMDD som är en svårare form. Sen ökar min sexlust och känsel dessutom. Har använt hormoner förr men aldrig mer, det va BARA nackdelar! Svullen, gick upp massai vikt nästan 40kg, mer matlust och sötsug, INGEN sexlust eller känsel och kunde inte få Orgasm, arg, irriterad, deprimerad och grät varenda dag. Men när jag slutade med antidepp p-spruta och minipiller osv, så mådde jag redan MYCKET bättre än innan! Sen har Femal Balans hjälpt mig, så tycker du ska ta den igen och minst i 1 månad och se om den hjälper. Jag lider med dig och förstår dig mer än du anar! Bifogar en länk med info om det är intressant. MVH Maria =) http://www.femalbalans.se/startsida/