Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ni lyssnar på Relationspodden via en app som heter podcaster i IPhone. I android ska jag kolla upp och återkommer snart med den infon.

You Might Also Like

 • Cutelittlethings - Ung mamma & Stil-blogg
  30 maj, 2014 at 18:14

  Spännande 😉

  http//Cutelittlethings.se – Ung mamma & Stil

 • Jenny
  30 maj, 2014 at 18:26

  Det går fin-fint att lyssna via Podcaster på Androidtelefon också!

 • Gnarles
  30 maj, 2014 at 19:18

  Jag lyssnar via en gratis-app som heter BeyondPod. Inga problem alls på Android.

 • Lisa
  30 maj, 2014 at 20:36

  Älskar er podd! Hade varit så roligt om ni kunde ägna en frågepodd åt att vi får ställa frågor till er! Hade varit så kul att höra en frågestund med era reaktioner om varandras svar.

 • Lisa
  30 maj, 2014 at 20:37

  Menar såklart inte såna frågor som nu, utan personliga frågor av olika slag 🙂

 • Diana DeMarkey- LiveYourDreams!
  30 maj, 2014 at 20:42

  Vad roligt det måste vara att lyssna på er, lite tokiga båda två men jag har faktiskt inte ork att bara sitta och lyssna så jag får låta det va till någon gång då jag åker buss eller liknande. =)

  Trevlig helg!

 • hey
  30 maj, 2014 at 22:21

  Jag lyssnar jättemycket på poddar när jag går med hunden och/eller barnvagnen, lagar mat, städar. Skulle aldrig komma på att bara sitta rätt upp och ner och lyssna, i så fall måste jag typ vika tvätt eller sy eller pyssla samtidigt, eller ännu bättre greja med bilder i datorn, utan text.

 • C
  30 maj, 2014 at 23:30

  Gud va jag bara älskar din och Bingos poddar! Hur bra som helst! Vill bara ha mera och mera! 🙂 Ni verkar vara ett så otroligt roligt par oxå, passar väldigt bra ihop känns det som! 🙂

 • vallmon
  31 maj, 2014 at 07:29

  Hur gammal är du???

 • C
  31 maj, 2014 at 10:52

  Hur gammal är du egentligen? Är över 25 men skäms inte ett dugg över att jag gillar deras podd!

 • Lotta
  31 maj, 2014 at 12:48

  Ni är så himla roliga, låg och lyssnade vid badplatsen och skrattade halvt ihjäl mig när ni snackade om hushållssysslor och disken bl a. Är nog själv mest lik Bingo där, trots att jag är tjej, och har inga problem att låta disken stå tills morgonen efter om det är så. Tycker inte att det är någon panik där och fattar inte tjejer som stressar så med det. Onödigt att bråka om småsaker. Samtidigt har jag märkt att killar verkligen gillar att ha en mamma som säger till dem vad de skall göra och dem väljer helst att ha förhållanden med arga och gnälliga tjejer, konstigt det där…

 • jag
  31 maj, 2014 at 21:48

  Kan någon LÄNKA så jag med kan lyssna?! Snälla Tack =)