Okategoriserade

Tävling: Sexy by Sweden

Jag måste börja med att hylla min faster för hon är så jävla grym! Alltid när hon bjuder in till fest så lagar hon LCHF-mat och det blir så otroligt gott. Igår var vi hos mina släktingar på brunch och då hade hon gjort chèvre chaud med LCHF-bröd. ”Men åhhhh vilket gott bröd!”, utbrast jag och då visade det sig att det var LCHFklubbens bröd som hon bakat, ha ha ha! Jättekul, ju! Sen hade hon lagat det godaste gräddtårtan med hallon och blåbär som jag ätit i mitt liv. Det receptet hade hon tagit från min första bok så jag var eld och lågor minst sagt! Så otroligt roligt tycker jag. Duktig och snäll hon är min ingifta faster Maria Zytomierska. Och en grym revisor är hon också. Om någon behöver revisor kan jag verkligen rekommendera henne.

Jo! Bingo kör en tävling på sexy.se där han lottar ut PADDED COLLAGE HOOD GREY. Alltså tröjan heter så.

Fråga: Hur många av SbS plagg har trycket ”We Love Sexy”? Och så en motivering tack!
Katrins Snapshots

#sexybysweden

You Might Also Like

 • Ninas modeblogg, utan mode
  25 mars, 2013 at 15:43

  Ni har särskrivit på bannern till vänster, sätt ett bindestreck efter LCHF.

 • Lisa
  25 mars, 2013 at 15:44

  3 av SbS:s plagg har trycket We love sexy på sig. Eller är jag alldeles ute och cyklar nu?

  Motivering: Dags att sexa upp mig lite igen känner jag. Jäklar vad vintern tar på krafterna. Att vinna en snygg hoodie som jag kan sitta och skriva min masteruppsats i under våren skulle vara helt fantastiskt. Dessutom skulle den vara perfekt för bus med lillen då leverpastejsfläckarna inte skulle synas så uppenbart.

 • Maja
  25 mars, 2013 at 16:39

  Ska testa ditt lchf-bröd! Tycker det är så svårt att hitta bra bröd som inte smakar omelett liksom..

 • louise
  25 mars, 2013 at 22:42

  Det är 3 plagg som har trycket ”we love sexy”. Min motivering är att den är perfekt till våren innan värmen kommit fram ordentligen. Sen tror jag såklart att jag skulle se asball ut i tröjan!
  Jag vill även tillägga att jag följt din blogg så länge den funnits och den är bara bäst. Om du någon gång skulle behöva hjälp av en driven kul tjej på nåt event eller liknande så ställer jag mer än gärna upp!!
  Ha det gott och glad påsk!
  Mvh Louise

 • Jensan
  25 mars, 2013 at 23:45

  Svar: 3 plagg.
  Jag bara ÄÄÄÄLLLLSSSKAR dessa plagg och har tittat länge på dem! Men tyvärr skriker min plånbok NEJ varje gång jag ska köpa ett plagg från Sexy By Sweden. 🙁 Men jag lovar att jag skulle bära plagget med stolthet och göra så mkt reklam jag bara kan!
  Älskar både dig Katrin o hela din familj! Puss!

 • Marie
  26 mars, 2013 at 00:03

  4 plagg.

  Jag älskar dessa plagg och skulle bli världens lyckligaste om jag fick mitt första exemplar. Kommer fortsätta köpa av detta märket isåfall! 🙂
  Jag började även äta efter LCHF tack vare Katrin och jag har hållt på i 1 år nu och jag skulle aldrig få för mig att äta något annat! Tack! Din blogg är super och Bingo är helt fantastisk han med! Era barn är hur söta som helst och hoppas ni blir med barn snart igen! Älskar att följa er varje dag!

 • Kajjo
  26 mars, 2013 at 00:17

  Svar: 3. För att tröjan är jävligt snygg helt enkelt!

 • Spiggo
  26 mars, 2013 at 00:45

  3 stycken plagg har det trycket.. Jahaja en motivering till varför just jag ska vinna då..
  Jag har alltid varit fet som en gris men har äntligen börjat på lchf och blivit snygg, tack vare dig och dina böcker. Tycker därför inte att det är mer än rätt att jag får en snygg tröja till min nya snygga kropp!

 • L
  26 mars, 2013 at 02:55

  Tre om jag inte är helt vimsig nu. Varit sjuk och akut operation i Januari samt nytt diskbråck fortfarande inte bra men kämpar med vikt och rehab träning. Ekonomin går inte ihop pga sjukhus räkningen så en ny hoodie att vissa upp under eller på väg till tränings passen hade varit underbart.

 • Titti
  26 mars, 2013 at 06:50

  3 plagg. And because I´´m sexy and I know it.

 • Linda
  26 mars, 2013 at 07:24

  Haha omelett den var bra. Finns hur mkt bröd som helst och jag har aldrig känt av omelett smaken

 • Julia
  26 mars, 2013 at 07:49

  3 klädesplagg!

  För att någon måste sätta stilstandard här i Norrland och gör en väl med en SbS hoodie?

 • madde
  26 mars, 2013 at 07:56

  3st om jag inte har helt fel!
  Min motivation är att jag kommer från ett dåligt förhållande och har äntligen börjat se ljuset på andra sidan med mina 3 barn så det hade varit super att få en ny hoodi att bära mee stolthet nu när jag börjar om från början! Sj klart äter jag lchf och följer din blogg !
  Kram madde

 • Johanna
  26 mars, 2013 at 08:14

  Tror du behöver gå in på sexy.se och tävla där.

 • Linda
  26 mars, 2013 at 09:03

  Svar:3 st
  Fyller år på fredag så en vinst hade varit en super present. Nu när man gått ner i vikt med lchf tack vare din bok och dig Katrin, så känner man sig äntligen lite sexigare, och sexy by sweden är ett perfekt märke för den känslan 🙂

 • Linnéa
  26 mars, 2013 at 09:27

  Svar: 3 st.
  Motivering: Tröjan är jättesnygg! Tyvärr lite för dyr för min ekonomi som student.
  Skulle bli så glad om jag vann.

 • Johanna
  26 mars, 2013 at 13:22

  LCHF-bröd menar hon antar jag.

 • K
  26 mars, 2013 at 16:39

  Hej Katrin, jag är vegetarian men vill gärna äta mer lchf, har du några bra recept? Min vegetariska kosthållning baseras på att min mage inte mår bra när jag äter kött, men fisk, ägg och mjölkprodukter går bra. Hade varit spännande om du kunde göra en vegetarisk lchf-kokbok!