Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Va sjukt att vi säljer en av våra bäst säljande produkter för 25 pix @lchfklubben.se Det hade jag inte gått med på om jag hade jobbat. Men nu är jag mammaledig så då är det inte jag som bestämmer. Ett hett tips: passa på för de plockar bort erbjudandet imorgon bitti. Lite inflytande har man trots allt.

You Might Also Like

 • Elin
  26 maj, 2014 at 09:09

  25 spänn är inte direkt billigt för en liten bar, det är lagom.
  Men om du ska gå ner i vikt varför käkar du skit med tillsatser? Okej att det inte är socker men tillsatser vill man ju ine proppa sin kropp full med heller.

 • Camilla
  26 maj, 2014 at 22:20

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Ella
  27 maj, 2014 at 07:13

  Jag skulle gissa att det är bla dessa som gör att du står still i vikt. Så var det för mig. Körde stenhårt på LCHF under ett par månader. Bakade mitt eget LCHF-bröd, fikade då och då med LCHF-bakat osv. Gick inte ner ett jävla gram så jag gav upp. Några månader senare testade jag igen, men då var jag för stressad på jobbet för att hinna baka och greja, så då blev det mer basic LCHF, överblivna pannbiffar till frukost och sådär. Rasade i vikt, och har nu efter bara 3-4 mån gått ner NÄSTAN 10 kg. Så glad! För mig var det alltså mandelmjöl, sötningsmedel (som jag tror ökar insulinproduktionen pga sötman). Jag tror fanimej insulinet svämmar till bara man tittar på en Dajmstrut. Nedärvda gamla gener liksom. Om du inte ammar längre är mitt tips till dig att du skippar ersättningsprodukter och kör mer rent, kött fisk, kyckling, grädde osv. Lycka till!!