Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

När man minst anar det händer det. Inga problem att klippa håret hos frisören tydligen! Vi kör Woodyfrilla.

You Might Also Like

 • Sundare nu!
  23 mars, 2013 at 12:51

  Det skulle ha vbarit mina barn när de var små… De sprang så fort de såg en sax!

 • Flodhästpung
  23 mars, 2013 at 13:08

  Hej å hå lever med skyddad identitet på snapphanevägen i Åmål besök gärna min blogg http://www.flodhastpung.se där finner ni även en detaljerad vägbeskrivning till den röda tegelvillan jag bor i . Väl mött alla !

 • hilda
  23 mars, 2013 at 13:08

  han är så söt förstår att du är stolt över honom.

 • L
  23 mars, 2013 at 14:12

  Nää nu orkar jag inte med det här tramset härinne, åhh det är så synd om mig som har mundiarre och som bara tjatar om lchf. Kommer gå in på modern mom istället i fortsättningen…

 • Petra Nymans Dagbok
  23 mars, 2013 at 17:49

  Lagade ditt recept med Kyckling i kokosgrädde igår!
  Det var ju bara för gott! Satan i Gatan! Tack för det receptet! Söta Ringo! Vad stor han blir! 🙂 Trevlig helg! /Petra

 • anonym
  23 mars, 2013 at 18:09

  Varför kallar du inte din blogg för Katrins LCHF blogg. Så slipper du alla dumma människor, som inte förstår hur bra LCHF är. 90 % av din blogg handlar ju ändå om LCHF!

 • Ulla
  23 mars, 2013 at 18:33

  LCHF är skit. Kolla hur Katrin mår och ser ut… Tycker bloggen är mer än tråkig. Det ENDA den handlar om är sjukdomar och LCHF. Ja och nu homeopatmedicin. Tråkigare än så blir det lixom inte!

 • Flodhästpung
  23 mars, 2013 at 20:07

  Va ???!!! Ursäkta ???!!! Katrin är ju fräscheten själv . Gå gärna in på min blogg http://www.flodhästpung.se Jag lever med skyddad identitet på Snapphanevägen i Åmål på bloggen får ni detaljerad vägbeskrivning samt ständig uppdatering kring mitt marsvin Orvar som bajsar överallt utom i sin bur samt så får ni massa info om mina föräldrar som åker in och ut på psyket om vartannat Välkomna 🙂

 • Grisfittan
  23 mars, 2013 at 21:40

  Jag är påväg!

 • jag
  23 mars, 2013 at 22:50

  hahaha

 • kaninfittan
  23 mars, 2013 at 22:51

  jag med !!!!

 • Hobin Rood
  23 mars, 2013 at 23:18

  Till Swetex/anonym/Nämenjomen/Flodhästpung/L/Ulla/kaninfittan/grisfittan
  Jag är uppriktigt intresserad av vad som ligger bakom dina kommentarer på Katrins blogg. Bekämpa dumhet, skriver du. Vad är din definition av dumhet? Och på vilket vis gör man det?

 • SweTex
  23 mars, 2013 at 23:50

  Jag postar enbart under mitt eget nick här, inte någon annans, och bara under detta enda nick. Det finns folk här som av någon anledning tror dom är underhållande/roliga när dom använder andras nick, när dom egentligen bara är patetiska och jävligt jobbiga.

 • Hobin Rood
  24 mars, 2013 at 00:14

  Det är kanske ett sammanträffande att inläggen från dessa avsändare har samma tonfall och inriktning. Återigen, kan du vara snäll och förtydliga vad du menar att bekämpa dumhet?

 • SweTex
  24 mars, 2013 at 00:52

  Om du bemödar dig med att läsa svaret från ditt inlägg för någon dag sedan så ser du att det var anonym och inte jag som svarade. Menar du på fullt allvar att jag ska tala för anonym? Kul att du klumpar ihop mig med någon idiot som kallar sig grisfi*** och kaninfi***, förresten…Denna person har, kan jag ju nämna, eftersom du inte kan lista ut det själv, tagit ett inlägg jag gjorde för några dagar sedan och postar nu varianter på det (Se ovan). Tydligen en stor brist på fantasi där.

 • Anonym
  24 mars, 2013 at 05:52

  Å så synd om dig SweTex .., innan har jag tyckt att du var relativt underhållande med dina inlägg men efter att ha läst detta dravel så inser jag att du har noll självdistans noll humor och är hundratio %narcissist. Trist. Du tar dig själv på blodigt allvar på en blogg som denna ….,, suuuuuck ….:(

 • Anonym
  24 mars, 2013 at 05:54

  Mitt inlägg nedanför skulle vara i din tråd SweTex så då passar jag på att ge dig en känga till : du är inte bättre än någon annan du är pinsam !

 • KajsaBajsa
  24 mars, 2013 at 07:06

  ASSå att du ba orkar bry dej….dummer,

 • Tuppung
  24 mars, 2013 at 08:26

  Swe Tex vad pinsam du är! Man kan kalla sig vad man vill här i bloggen. Du börjar låta som Elisabeth som med grinig röst surar för att andra kallar sig samma. Skaffa ett liv. Du är bara löjlig!

 • Anonym
  24 mars, 2013 at 08:29

  Ja SweTex har fått svår hybris ! Riktigt pinsamt !

 • Anna
  24 mars, 2013 at 08:44

  Kolla in Monasuniversum. Superkul blogg:)

 • Hobin Rood
  24 mars, 2013 at 10:19

  Det var Nämenjomen som svarade. Jag har full förståelse för att du har svårt att hålla isär alla alias du använder. Jag väntar fortfarande på en förklaring på vad du menar med dumhet och hur du gör för att bekämpa den.

 • Linda
  24 mars, 2013 at 10:21

  Går hur bra som helst att gå ner i vikt utan massa olika konstiga preparat och betala dyrt för att få lite recept. Ta bar bort socker och mjöl och träna sen går du ner flera kilon i veckan. Som högst har jag gått ner 4 kg i vecka

 • SweTex
  24 mars, 2013 at 11:54

  Börjar det inte bli dags att lägga av nu, grabben? Jag antar att du är en snubbe, beroende på dina ordval . Jag tror du har fastnat i det här, har du inte, och du vet att det inte är särskilt underhållande eller roligt, bara irriterande och frånstötande och den enda som får ut någonting av vad det nu är du håller på med…är du. Av någon anledning får jag känslan att det inte får dig att må så bra heller, och du har lite svårt att sova ibland, har du inte? Det här med att använda andras nick, som Elisabeth/Kjerstin , inklusive min några gånger, och de andra du hittar på lurar ingen, men det var nog inte meningen heller, kanske. Men kom igen nu, det börjar bli patetiskt, och vill du vara patetisk? Om meningen med allt du har postat här var att agera som något slags virus som ingen kan bortse ifrån eller ignorera så har du lyckats, är det inte bra så? Många kan ju tycka att jag inte ska yttra mig om det här eftersom jag kan vara ganska bitsk här, men för fan, någon måtta får det väl vara, någon slags gräns får du väl dra innan du börjar må dåligt av den roll du tydligen valt att spela. Om vi tar Elisabeth som exempel, med sin rotvälska och ilska som jag personligen har förlöjligat ibland och kanske på ett taskigt sätt, vilket är lite för lätt att göra, så har hon ju faktiskt rätt att uttrycka sina åsikter som alla andra, utan att bli förföljd och terroriserad. Du är intelligent nog att fatta det och det vet du. Varför använder du inte din intelligens till att skaffa ett nick och göra några inlägg här och där, och en del kommer att sjunka som stenar, tro mig, och en del får du respons på, och låta det vara bra så? För att avsluta, det är inte kul längre, polarn, så lägg ner. Jag ser fram emot att läsa dina nya inlägg när du taggat ner och förhoppningsvis kan vi utbyta inlägg i framtiden. Så lägg av innan folk tycker ännu mer synd om dig, det var väl inte vad du ville?

 • Johanna
  24 mars, 2013 at 12:16

  Men sluta nu Elisabeth! Det är så jävla genomskinligt att det är du som skriver! Du är så obeskrivligt pinsam! Du grinar och lipar över att folk använder ditt nick och nu kallar du dig swetex. Jag har läst otaliga inlägg från Elisabeth och swetex och detta är Elisabeth som skrivit. Hon är så dum och skriver så korkat att hon inte lurar någon. Ta och skicka lite i Kjerstins röv så kanske du blir som folk. Ja du verkar ju gilla det Elisabeth….

 • Karamellen
  24 mars, 2013 at 12:18

  Ha ha Word! Det är Elisabeths ord och ingen annans. Så jävla dåligt! Vilken idiot hon är!

 • Öljett
  24 mars, 2013 at 12:32

  Elisabeth/SweTex ditt dumma våp sluta spamma den här bloggen med skit!

 • SweTex
  24 mars, 2013 at 12:45

  Ok, du vann. Lycka till med din ensamhet. Lycka till med dina mardrömmar, din olyckliga stackars patetiska jävel. Lycka till med det faktum att du tror du är rolig, när du bara är tragisk. Lycka till med att du kopierar andra människors liv, eftersom du inte har ett eget. Till Linan och några andra som postar här, jag uppskattade era inlägg och åsikter, läser ni några inlägg med mitt nick efter det här så är det inte jag. Ta hand om er själva and don’t let them win. Bye.

 • Hobin Rood
  24 mars, 2013 at 13:22

  Hej igen Swe Tex.
  Jag väntar fortfarande på ditt svar.

 • Anonym
  24 mars, 2013 at 14:51

  Åh vad glad jag blev av att läsa detta inlägg 🙂 det bästa du nånsin skrivit och det vettigaste beslutet du fattat nånsin Good Job SweTex 🙂

 • SweTex
  24 mars, 2013 at 15:30

  🙁 🙁 🙁 🙁

 • Gåskuken
  24 mars, 2013 at 21:07

  Jag också! 😀

 • Nämenjomen
  24 mars, 2013 at 21:37

  Men OJ Hobin Rood, nu har du nog tänkt lite för mycket på det här och så har det blivit fel… Jag kan lova dig att nicken du nämner inte tillhör samma person och att jag som svarade verkligen inte är SweTex.
  Du undrade vad om driver oss att göra kritiska inlägg här och jag svarade dumhet. Detta förstod inte du så du bad mig förklara lite tydligare. Ok, jo, Katrin gör ofta väldigt klumpiga, politiskt inkorrekta och dumma uttalanden. Så för att svara på din ihärdiga fråga så menar jag då – jag kan bara tala för mig själv – att det är idiotin bakom dessa påståenden och uttalanden som i sin tur får oss att ifrågasätta dem här. Så där har du drivkraften du pratade om kan man säga. Förstår du bättre nu?
  Och det är verkligen inte någon mening i att du frågar mig om vad jag menade med diverse kommentarer från SweTex eller grisfitta etc – då föreslår jag istället att anordnar ett litet projekt och frågar varje person för sig. Annars blir det fel igen.
  Sedan finns det en person (tror han först kallade sig för Hs) som stjäl nick och som haft långa konversationer med sig själv och kallat sig Elisabeth och Kjerstin (brukar mest handla om bajs och dildos och hemorrojder etc). Om det är han du funderar över tror jag han har ganska allvarliga problem och antagligen är rätt olycklig. Så där har du i så fall hans drivkraft också.
  Drivkraften bakom grisfittan och flodhästpung etc (återigen inte jag) rör inte heller Katrin utan riktar sig mot en tjej som kallar sig för Ankpung, som ideligen spammar Katrins (och tydligen även många andras) blogg.
  Hoppas jag varit tillräckligt tydlig nu.

 • Betty
  24 mars, 2013 at 22:10

  Och alla andra ska göra som du?
  Om du inte vill köpa ”preparat” så ska ingen annan heller göra det…
  Om du inte vill ha några recept så ska ingen annan heller vilja det..???
  Hur tänker du där?