Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Senaste tillskottet i mitt överhysteriska hälsoliv är ljummet vatten med färsk ingefära, en halv pressad citron och citronmeliss. Det är min frukost. Till lunch blir det en grön smoothie och sen blir det mat. Gårdagens löpning såg ut så här för mig. Jag var sist. #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • Pia
  20 maj, 2014 at 09:47

  Stackars dig vad du får lov att kämpa för att bli smal. Är det värt det, all tid du lägger på det? Jag menar det viktigaste du har, när hinner du med dom?
  Vad gör LCHF för nytta i din viktminskning? Tror det börjar bli dags att marknadsföra något bättre nu va?
  Men hur som, lycka till med ditt hälsosamma liv och lyckan i att få bli/vara smal!

 • Sigrid
  20 maj, 2014 at 09:49

  Hej! Ett tips! Bli vegan, sen jag slutade med alla animaliska produkter håller jag en fin vikt, utan ansträngning. Tränar för att det är skönt men inte för vikten. Jag har aldrig bantat efter barnen, bara ätit massor bra mat. Så bli vegan. Jag väger idag 60kg till mina 174 cm! Lycka till!

 • Testat och bevisat
  20 maj, 2014 at 10:02

  Som Pia så klokt noterat, så har du Testat och Bevisat, att det är inte LCHF man går ner i vikt av. Det finns bara en enda metod, och den hjälper ALLTID:
  Gör av med mer energi än du tillför kroppen.
  Sedan spelar det ingen som helst roll vad du äter eller vad du gör, så länge den ekvationen är konstant kommer du gå ner i vikt…
  Har länge reagerat på att du påstår dig hålla LCHF, men det gör du inte … du har bara ersatt det du älskar så: bröd och annan onyttig mat med konstgjort kolhydrat-reducerade liknande. VEM som håller LCHF skulle ens drömma om att äta pizza??? SÅ jävla dumt! För LCHF är en livsstil, inte en diet….
  Så – lägg ner LCHF, det är bara dumt, och håll dig till min trollformel, så kommer du vara smal på nolltid.
  Och så mycket som du verkar fixerad vid att äta, så lär du få motionera en hel del. LYCKA TILL!
  Och du – jag ger dig mitt bästa viktminskningstips alldeles gratis, tänkte skriva en bok, men den skulle bli pinsamt kort:
  FÖRBRUKA MER ENERGI ÄN DU TILLFÖR KROPPEN.
  Så, nu vet alla hur man går ner i vikt.
  Hur man utför det hela, och i vilken takt, det är helt upp till var och en!

 • joddel
  20 maj, 2014 at 10:42

  Bravo Katrin, NU börjar det likna nåt, go for it!

 • joddel
  20 maj, 2014 at 10:44

  Exakt! Fast man behöver läsa på för att bli en ”hälsosam” vegan. Få fettbalansen rätt och att man äter tillräckligt med mat, och inte saltar för mycket.. Skippa gluten, kaffe och alkohol. Komplettera med b12 och D..

 • joddel
  20 maj, 2014 at 10:46

  Jo man behöver oftast bli jättesjuk för att man ska kunna uppskatta en hälsosam kropp på riktigt. Då skulle Lchf va ett minne blott på ett ögonblick. Målet ska ju inte va att bli smal, utan att få en så fungerande kropp som möjligt..

 • Karres blogg om tomtedräkter
  20 maj, 2014 at 11:13

  Varför har man ljummet vatten? Brukar själv dricka det likt te men undrar om det finns någon fördel med att ha det ljummet? 🙂

 • Mamma Scan
  20 maj, 2014 at 12:57

  det är bra att du påminner dumt folk här som vurmar för LCHF , vilket är en tramsig metod. tänk va hon får springa och stå i och kämpa som en besatt TROTS LCHF, det undergörande.

 • Mamma Scan
  20 maj, 2014 at 12:58

  ja, du spar energi, bara ta ljummet vatten från kranen.

 • Sandra
  20 maj, 2014 at 13:12

  Ljummet vatten mättar mer än kallt, eller det känns som att det mättar i alla fall

 • LOT
  20 maj, 2014 at 15:48

  Men nu bantar du ju???

 • lina
  20 maj, 2014 at 18:26

  Reagerade jag också på. Jag som trodde hela grejen med Lchf var att äta som vanligt men annorlunda saker. Det här är ju rena späkningen, det är klart att om man ersätter sina måltider med vatten så går man ner i vikt. Men man förlorar i muskelmassa och för att inte nämna livskvalité.

 • Fidolina :)
  20 maj, 2014 at 19:02

  Men jag har hört att det är farligt att dricka ljummet vatten, antingen dricks det kallt eller så kokar man upp det. Ljummet vatten innehåller massa bakterier.

 • O
  20 maj, 2014 at 19:43

  Mamma Scan driver med oss.. spola alltid länge!

 • Testat och Bevisat
  20 maj, 2014 at 19:49

  Ljummet vatten är bäst, MEN du skall ALDRIG dricka något från varmvattenkranen, så värm det lite i mikron, eller låt helt enkelt vattnet stå framme i en flaska med korken på.
  (Bakterierna finns i varmvattnet)

 • Jenny
  20 maj, 2014 at 20:52

  Mmm men grejen med LCHF är att metoden/livsstilen hjälper många människor som har problem just med att äta mindre än kroppen gör av med. Passar kanske inte alla men låt dem det passar hålla på med det! Beroende på hur man äter LCHF kan det också vara fantastiskt hälsosamt. Vg Katrins sätt att äta just nu verkar hon i vart fall undvika kolhydrater.

 • Hyrestanten
  21 maj, 2014 at 00:39

  Hälsoliv?
  Måtte inte dina barn påverkas av din fixering vid att banta och drabbas av ätstörningar de också. Hela grejen med LCHF verkar inte längre aktuell.

 • carina
  21 maj, 2014 at 06:32

  Vilka gröna drinkar rekommenderar du nu när du testat några????
  Tack!

 • sara
  21 maj, 2014 at 08:29

  HALLELUJA!! Hoppas Katrin tar åt sig!…. Jobbigt att behöva inse att det hon håller så hårt på och byggt upp sitt varumärke kring är en lögn…LCHF

 • Cattis
  21 maj, 2014 at 08:29

  Enligt Katrins egna viktnedgångsberäkning på deras hemsida så borde hon varit smal för läääänge sedan. LCHF är ju såååå enkelt enligt henne. 😉

 • Cattis
  21 maj, 2014 at 08:31

  haha så sant

 • Cattis
  21 maj, 2014 at 08:32

  Man behöver inte äta LCHF, räcker att dra ner på det tillsatta sockret.

 • rl
  21 maj, 2014 at 08:51

  Håller med o det är ju fakta o vetenskapligt belagt. Inta inte mer energi än man förbrukar, o lär er att äta med måtta, man kan äta allt men betydligt mindre. Jag köpte Katrinz pizzamix för att testa. Den var väldigt dyr, kostade inte långt från 100 kr. Men fy vad äcklig den blev, när jag tog ut pizzan var den mjuk som en gummimatta, slängde alltsammans, gick inte att äta. Trodde det skulle bli en knaprig pizzadeg men den blev helt mjuk, smakade allt annat än pizza. Följde receptet till punkt o pricka.

 • Sharon
  21 maj, 2014 at 09:25

  Hi Katrin

  Is there some way to contact you by email?

 • Elle
  21 maj, 2014 at 11:16

  LCHF är enkelt, men det innebär inte alltid att det är enkelt att gå ner i vikt.
  Förra gången gick hon ju ner en del av gravidkilona, kilon som troligen hade försvunnit en då, och resten med LCHF. Ibland är det lättare, i bland svårare.

 • Elle
  21 maj, 2014 at 11:17

  Ja, nu äter KATRIN LCHF för att gå ner, men inte bara. De flesta äter inte LCHF för att gå ner i vikt, utan som en livsstil eftersom det är andra hälsovinster med det.

 • Elle
  21 maj, 2014 at 11:18

  Ja, det är det man gör med LCHF. Vad trodde du?
  Kolhydrater är socker.
  Low CARB betyder LC.

 • Inspirana
  21 maj, 2014 at 11:48

  Lycka till med löpningen!

  Vill du ha tips på en mer hälsosam och miljövänlig vardag kika gärna in här: http://inspirana.se/

 • Men
  21 maj, 2014 at 12:12

  Men Katrin har ju hela tiden marknadsfört LCHF som en bantningsmetod. ”Dags att bli smal” låter som en konstig titel på en bok annars? Och varför hånade hon hela tiden feta människor och sa att om de följt henne så hade de inte varit då äckliga? Annars låter det helt sjukt att skippa kolhydrater helt tycker jag.

 • Men
  21 maj, 2014 at 12:18

  Men om man inte äter något förutom ett glas VATTEN och en liten smoothie innan middagen så FUNKAR JU INTE LCHF! Dessutom tränar du ju som en gris, vilket du sa att man inte behöver göra. Du sa att man skulle LÄRA SIG ATT JAGA FETT. Fan vad dumt. Alltså vilket skämt.
  Det värsta är att Katrin sedan kommer säga att hon åter lyckats gå ner sina graviditetskilon tack vare LCHF. Jag lovar.

 • Testat och bevisat
  21 maj, 2014 at 15:25

  Absolut Jenny!
  LCHF är till stor hjälp för att kunna få hålla sig mätt, och framför allt få tugga och känna goda smaker. MEN. Just nu har Katrin missat hela poängen med LCHF, nämligen att vänja sig av med kolhydratstinn mat (som av en ren tillfällighet faktiskt är skadlig på en massa andra sätt än att man blir fet, socker är sämst för kroppen) Hon äter pizza, hon bakar bullar och jag vet inte vad, och ersätter sockret och vita mjölet med andra produkter… men – hon har inte ändrat sin livsstil. Hon vill fortfarande ”ha” och så länge hon har den attityden är det bara bantning som gäller för henne. Kanske har hon glömt vräka på med fett (det är den här delen jag INTE gillar med LCHF) – många går inte ner i vikt av att bara slopa kolhydraterna, de måste ta i ordentligt med fett också för att få igång fett-förbränningsmotorn.
  Jag lade ner LCHF, det är ingen nyttig livsstil – men jag äter fortfarande mycket mycket mindre socker. Sedan är det bara att röra mycket på sig…..

 • Camilla
  24 maj, 2014 at 13:29

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]