Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså wow. Vinnarskallen är det inget fel på. Tack grymma löparvänner för rundan. #vårruset #lchfloppet #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • Mello
  19 maj, 2014 at 21:28

  Aaaaaa men Guuuuuuuuuuuu att du blir glad för del tiden !’nn grattis !!!!! N.

 • Stina Kajsa
  19 maj, 2014 at 21:40

  Hur kan det komma sig att du alltid springer EXAKT 5,01 km? Jag tror faktiskt inte att du talar sanning här. Något lurt är det…

 • Karin
  19 maj, 2014 at 23:05

  Hej Katrin.

  Grattis till din nya tid, roligt att det går så bra för dig. Jag har också som mål att kunna springa 5 km och blir därför inspirerad av dig.

  Jag skulle gärna vilja veta vad det är för app du använder. Jag har provat massor men ingen mäter samma avstånd som din varje gång. Tacksam om du vill dela med dig.

  Ha det gott och fortsätt kämpa.

 • Liv
  19 maj, 2014 at 23:36

  Ville bara säga att jag blivit så sporrad av att du fortsätter kämpa mot dina mål så att jag själv börjat träna för att komma i form. Oerhört befriande med människor som inte ger upp utan fortsätter att kämpa. Instinkten säger mig; om hon kan så kan jag också!! Tack för inspirationen Katrin!! Du är snart i mål!!

 • Vägen från anorexia
  20 maj, 2014 at 08:29

  Åh vad även jag längtar att få springa vårruset. I år blev det inget för mig pga min anorexia men jag ska tillbaka! 25 minuter var det sist men det är viktigt att inte haka upp sig på tiden 🙂 även om det är kul att förbättras!!

 • Gnarles
  20 maj, 2014 at 10:07

  Kan det vara så att hon ”spolar tillbaka” i sin app och visar hur lång tid det tog att springa de första 5 km (tränar för den distansen), även om hon sprang lite längre? När man kombinerar GPS och tidtagning så är ju det fullt möjligt, inte som förr i tiden när man var tvungen att slänga sig på tidtagaruret och stänga av det direkt när man sprungit klart.

 • Leila
  20 maj, 2014 at 11:21

  Det vore intressant att veta vilken app det skulle vara i så fall…

 • Kjerstin
  20 maj, 2014 at 15:20

  För mig tar det minst en timme om jag nu orkar så långt förstås.

 • Rebecka
  20 maj, 2014 at 19:57

  När man springer med tex löparklockor, funbeat, eller runkeeper etc och stoppar efter sin sista km så blir det alltid .01 efter sprungna km. Varenda pass jag sprungit på hel km ser ut som 14.01; 8,01 osv osv inget konstigt.

 • Camilla
  24 maj, 2014 at 13:28

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]