Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Asså jesus, nu ska jag sätta i mig allt det här varje dag! Gurkmejan har landat och från och med imorgon kör jag homeopat-kuren. Det ska sprejas under tungan, shakeas malda kryddor, skrubbas och sväljas en massa piller. Kul! Mot bättre tider.

You Might Also Like

 • Erica
  22 mars, 2013 at 22:11

  Hej Katrin!!
  Jag har alltid tänkt att lchf, funkar säkert men att det ska vara svårt, särskilt för mig som typ inte gillar så mycket grönsaker…men idag gjorde jag gratäng på rättika!! Och tyckte om det!! Har bara kört lchf 2 dagar än, men fasiken, jag tror inte det är så svårt som jag trodde!
  Är dock lite rädd att jag ska gå upp i vikt av att äta så mycket som tidigare känts onyttigt (typ grädde och bacon!)…men jag testar..!

 • anonym
  22 mars, 2013 at 22:28

  Ja ”tron kan försätta berg”

 • Lina
  22 mars, 2013 at 22:48

  Japp! Placeboeffekten sägs ligga kring 30 %.

  Tankens kraft är fantastisk!

 • Ellen
  22 mars, 2013 at 23:02

  Det är just det som är homeopati. En himla massa piller och téer för en himla massa pengar. Jag har ännu aldrig hört någon som blivit botad genom homeopati. En del har fått diverse besvär bekräftade men ännu har ingen blivit botad. Skulle definitivt vara fantastiskt om du blev den första!

 • KaRiN
  22 mars, 2013 at 23:30

  Jag har blivit hjälpt av en homeopat! Jag hade fula utslag på mina armar. Hade varit hos en hudspecialist som konstaterade att jag hade exem, och det han ordinerade var cortisonsalva och mjukgörande kräm. Det hjälpte för stunden men jag blev inte helt fri utslagen. Homeopaten sålde på mig många små piller som jag skulle ta. Jag var tveksam. Men efter ca 2 veckor började utslagen försvinna för att efter ca 4 veckor vara helt borta! Detta är flera år sen och utslagen har inte kommit tillbaka! Lycka till Katrin!

 • Hanna
  23 mars, 2013 at 00:27

  Jösses vad gick den där ”kuren” på? Lurad utav bara helvete. http://sv.wikipedia.org/wiki/Homeopati läs på här, ger en hyfsad bild.

 • anonym
  23 mars, 2013 at 00:47

  Det var säkert inte de små pillren som gjorde att dina utslag försvann. De hade nog försvunnit ändå. Vad har du för vetenskapliga bevis för att det var de som hjålpte dig!

 • anonym
  23 mars, 2013 at 00:51

  Oj det kom fel Skall vara svar till Karin 23:30

 • Mia
  23 mars, 2013 at 06:53

  Jag är intresserad av den där kuren. Hoppas den är bra. Kan vanliga dödliga göra det där? Jag tänker på pris. Vill du tala om vad du betalat?

 • Linda
  23 mars, 2013 at 07:28

  Skickar man såna piller i en dvd ask då är det något lurt. Haha är du så korkad att du går på detta skit. Ät rätt och ta bort socker och mjöl och träna sen går du ner massor. På två dagar har jag gått ner ett kilo

 • Linus
  23 mars, 2013 at 07:59

  Helt galet… herre min skapare. Ät varierat med mat, lyssna på din kropp och rör på dig så slipper du smälla i dig piller som inte har någon effekt för en massa pengar. Det har aldrig slagit dig att LCHF kan vara boven i dramat och stress på det?

 • Linus
  23 mars, 2013 at 08:00

  Just det, du vet att Stevia fungerar som preventivmedel va?

 • Johanna
  23 mars, 2013 at 08:15

  Katrin äter inte detta för att gå ner i vikt. Hon gör det för att må bättre. Läs tidigare inlägg där hon berättar om sitt besök hos Homeopaten så får du reda på varför.

 • L
  23 mars, 2013 at 08:51

  Dah Linda!! Katrin har ju kört lchf i flera år,dvs inget socker eller mjöl. Smart du är…

 • Anna
  23 mars, 2013 at 09:28

  De kanske hade försvunnit ändå? Naturalförlopp….

 • Ariel
  23 mars, 2013 at 09:35

  Poesi från en poet

 • Anna
  23 mars, 2013 at 09:37

  Då du äter LCHF så kan din trötthet helt enkelt bero på att du äter för lite. Du har väl skrivit att du inte äter så mycket nu för tiden. Och att du dricker för lite. Så ät mer, drick mer och försök få i dig varierad kost i den utsträckning som du kan nu när du äter LCHF så kanske du kan må bättre utan en massa piller.

  Att de anser att du behöver alla dessa piller beror ju egentligen på att du äter LCHF, även om de inte uttryckligen sagt det till dig. Jag har pratat med två vänner som båda är homeopater, och det sa båda samma sak. Sådana som du går att tjäna pengar på. Du är lättlurad, för att du är öppen för att testa nytt och lägger gärna massa pengar på det. Egentligen skulle du kunna lägga om din kost något och äta lite bättre, så hade du säkerligen blivit betydligt mycket piggare. Men homeopater behöver också pengar, så de kör på sin grej och alltid finns det några som går på det.

 • anonym
  23 mars, 2013 at 09:47

  Precis så är det!

 • Johan
  23 mars, 2013 at 09:50

  Herregud Katrin! Fattar du inte att LCHF kosten håller på att förgöra dig? Du har väl allvarlig vitaminbrist med tanke på den extremt onyttiga kosthållningen! Äter man en bra kost och är sund behöver man inte 7 kg mediciner för att må bra! Du är sjuk jämt , ständigt någon pågående infektion. Dessutom konstiga ovanliga grejer som öroninflammation och skidkatarr!

  Du är ständigt dödstrött och jag tycker du ser urholkad ut! Dessutom har du tränat hårt med personlig tränare under flera år nu och du har inga synbara muskler någonstans. Smal som em pinne men mår gräsligt och ser inte varken sund eller lycklig ut!

  Paolo Roberto som du klagar på är muskulös och verkar oerhört frisk av sig! Jag tror du håller på att bli allvarligt sjuk av din kost! Säger detta i välmening! Sluta ät fett och tillsatser! Ät en varierad kost med mycket frukt och grönt. Man kan vara smal och må bra vilket är att föredra.

 • Nikolina
  23 mars, 2013 at 09:56

  Vad hjälper de emot ? har hemska utslag 🙁
  Från Ankpung, bloggar om skyddad identitet, att förlora båda sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son.

 • anonym
  23 mars, 2013 at 10:18

  Undrar hur mycket Katrin har tjänat, på att göra reklam för homeopatmedicin?

 • Johan
  23 mars, 2013 at 12:05

  Hon fick väl alla placebopiller gratis…

 • Förfallet
  23 mars, 2013 at 12:28

  Eksem försvinner inte, det finns alltid en orsak bakom, ofta något man inte tål … man sjukvården är konstruerad så att du ska inte bli helt botad bara nästan så du måste hålla på och smörja och köpa medel och smörja och köpa medel … homeopatens grejer tar lååång tid och kostar ofta mycket pengar men har du råd och tid så blir du frisk – inte så poppis hos läkemedelstillverkarna, gissa varför??

 • elin
  23 mars, 2013 at 12:42

  Åhhh, Katrin!
  Vaaad trååååååååååååååååkigt med Homeopati. Been there, done that.
  Jag får väl vänta ut dig.
  Kan du inte köra nåt parallellt projekt på bloggen så jag inte blir uttråkad. Typ kul grejer att göra med barnen, testa olika ställen, vilka restauranger som är barnvänligast, hur det går med barnalstrandet, ev. ivf eller adoption, hitta bäst flygresor vad som helst.
  Tack
  /Elin

 • anonym
  23 mars, 2013 at 12:53

  Sökte homeopat för håravfall. Under ett halvt år fick jag betala nära 6000 kronor för besök + mediciner.
  Får skylla mig själv att jag kunde vara så dum. Om det hjälpte, så klart inte. Det är bara bluff!

 • anonym
  23 mars, 2013 at 12:56

  Tips! Läs någon annan blogg, som tillvaratar dina intressen. Katrin är väl inte oumbärlig!

 • Jo
  23 mars, 2013 at 15:19

  Homeopaten har ett samarbete med Katrin. Hon gick ut med det på sin blogg. Så katrin betalar troligtvis inte en spänn för sitt nya apotek.
  Men att man tror på att en ”läkemedelsindustrin” är bättre än en annan och då föredrar den som inte gått igenom kontroller och tester och fått godkännande känns aningen dumt. Sen tror jag ifs att placebon är jättebra. Men om sanningen ska fram – tror ni homeopati finns till för att människor ska bli gladare och friskare? Nej, de behöver också tjäna pengar , precis som bagaren och kosmetikaföretaget och klädkedjan. Annars hade de inte krängt massa tabletter och skit utan rekommenderat dig att äta saker du hittar i skogen.

 • ruth
  23 mars, 2013 at 15:53

  Jag trodde LCHF-kosten täckte alla behov?
  Hur f-n kan du stoppa i dig såna homeopatpiller fulla med tungmetaller och andra gifter? Det räcker väl med de tillsatser som är i de konstiga LCHF-pulvren.

 • KaRiN
  23 mars, 2013 at 16:23

  Jag vet bara att jag hade haft utslagen i flera år. Homeopaten sa att det först skulle blossa upp och bli värre, vilket det blev. Det var visst nåt som skulle ut.. ? Som sagt, flera år sedan. Efter några veckor var utslagen borta. Därför vet jag att behandlingen funkade på mig. Och jag blev glad! Hoppas det hjälper för Katrin också.

 • Linda
  23 mars, 2013 at 21:37

  Det smarta är väl att inte gå på det skit som hon prackar på er. Den som är smart är väl den som vet om att man kan sluta äta socker och mjöl utan att gå med i LCHF 😉

 • Py
  24 mars, 2013 at 03:14

  Grejen är ju att du tar bort sockret, alltså att inte blanda fett och socker.

 • Py
  24 mars, 2013 at 03:19

  Men nu är väl du inte så smart. Det är väl ingen som tror att man är tvingad att handla hos KZ för att gå ner i vikt med LCHF?!

 • Py
  24 mars, 2013 at 03:23

  Men du var ändå beredd att prova…?

 • Betty
  24 mars, 2013 at 03:24

  LCHFpulvren???????

 • anonym
  24 mars, 2013 at 04:19

  ja sista halmstrået. Nu har jag peruk.

 • Linda
  24 mars, 2013 at 07:14

  Fast ni är osmarta som går på hennes drabbel. Annars skulle fler gå emot henne men det är många som just börjar med LCHF bara för att hon gör det

 • Erica
  24 mars, 2013 at 09:17

  Förstår det 🙂 blir spännande att se 😉

 • Rebecka
  24 mars, 2013 at 10:16

  Hej!
  Tror att ditt krassliga mående kan bero på att din lchf-kost har ändrats ganska mycket senaste året/åren. I början åt du (i alla fall enligt bloggen) väldigt naturligt och bara rena livsmedel. Riktig lchf-mat och inte en massa mixer (pizza, bröd, Semlor m.m) sukrin och livsmedel som bara är bra ur net-carb perspektiv som det verkar bli mycket av idag. Lchf handlar om fett och protein men också om att välja rena och härliga livsmedel. Gör man det så behövs inga piller 🙂

 • Amanda
  25 mars, 2013 at 00:14

  Vad är det för piller du äter och varför?:)

 • Isa
  25 mars, 2013 at 17:56

  Precisvvad jag tänkte!

 • Kristina
  26 mars, 2013 at 10:58

  Det gick en dokumentär för ett antal år sedan, en man testade dessa piller – han hade läkarkoll hela tiden och halvvägs in i ”piller-tiden” började levern svikta och han var tvungen att avbryta.
  Gick på TV4 fakta, missade ni den?
  Kan vara bra att veta att denna typ av medicin sällan är testad och därför finns det lite dokumentation över biverkningar.
  För din egen skull – skippa skiten eller ha tät läkarkontakt under tiden;)

 • Patrik
  1 april, 2013 at 00:34

  Hej.
  Jag frågade Andreas Eenfeldt och om sötningsmedel och han sa att han tror det är lika dåligt som vanligt socker. Har du funderat på att sluta med sötningsmedel ett tag?