Okategoriserade

God kväll

Jag sitter as we speak och lär Nova att laga mat. Det går bra. ”Ska jag stänga av spisen nu?”, frågar Nova när maten kokat klart ”ja”, svarar jag. Imorgon går jag på yogan igen. Jag måste kämpa och jag mår lite bättre i kroppen. Jag är fortfarande dödstrött och kommer att gå och lägga mig inom en timme men jag måste kämpa och inte ge upp.

Jag har glada nyheter för er! Vi har det grymmaste påskerbjudandet på LCHFklubben.se. De krispiga, inte slajmiga, luktfria sagolikt goda sjögräsnudlarna är på halva pris. Helt otroligt och jag tycker att ni ska tillfället i akt och prova dessa! Med risk för att bli beroende.

Köp här!

Ikväll lagade jag kycklinggrytan som jag skrev receptet i inlägget innan och kastade ner sjögräsnudlar i grytan. Succé!

Jag måste ta och lägga mig nu. Det är nåt fel på mig jag vet att det är nåt fel på mig. Jag har aldrig känt mig så här trött i hela mitt liv och nu har jag känt mig så här i flera veckor och trots att alla läkarundersökningar visar på att jag borde känna mig prima så känner jag mig långt från prima. Jag ska göra som homeopaten sa. Käka alla piller och gurmeja i en månad och se. Mår jag bättre då så har homeopaten rätt. Och alla andra fel.
Katrins Snapshots

Fan va söt hon är Nova. Snäll, söt och gillar sjögräsnudlar med kycklinggryta. Tur för mig.

You Might Also Like

 • lisa
  21 mars, 2013 at 20:36

  Utmattningsdepression?
  Kan komma utan ”depp”, trötthet som ej går att sova bort och drabbar ofta högpresterande?

  Ville bara slänga ut det ifall om att.. 🙂

 • Kjerstin
  21 mars, 2013 at 20:36

  Oj så söööööt 🙂 testade dessa crocs snac idag guuuuuuuuuuu. Va gött men jävligt salt 🙁 är set bra o vräka i sig så möe salt ??!!

 • anonym
  21 mars, 2013 at 20:56

  Utmattningssyndrom (utbrändhet)

 • Louise
  21 mars, 2013 at 21:05

  Gravid??

 • Eva
  21 mars, 2013 at 21:09

  Tror också på uttmattningssyndrom. Med tanke på hur du har beskrivit ditt liv här i bloggen. Trötthet som inte går att sova bort är ett tecken. Har träffat många eftersom jag jobbar med personalfrågor på ett stort företag. Lyssna på kroppens varningssignaler. Det är nu du ska lyssna och dra ner på tempot. Det är de starka som dukar under. // beteendevetaren

 • Frida
  21 mars, 2013 at 21:49

  Ge dig själv en vecka ledigt och res inte bort någonstans! Gå på yoga och ligg i soffan och kolla på tv resten av tiden. Man måste pausa ibland.

 • Annika Reinholdsson
  21 mars, 2013 at 22:02

  Tror det beror på att din kropp nu börjar bli försvagad av att den under några år inte fått några kolhydrater alls och det yttrar sig som en extrem trötthet som naturligtvis inte går att sova bort! Så länge som du utesluter kolhydrater helt kommer du bara att bli tröttare och tröttare…

 • Rebecca
  21 mars, 2013 at 22:07

  Vila.. Stress, utbrändhet. Håller med om att man aldrig varit så trött som nu. Tror man är ganska less på detta klimat

 • Natasha
  21 mars, 2013 at 22:11

  Jag har flera vänner som ätit enl lchf/ atkins i många år – de mår prima. En av dem är inne på sitt 15:de år, han mår toppen. Han är dessutom diabetiker och behöver mindre insulin numer. Det är så lätt att skylla på lågkolhydratkosten… jag gissar att Katrin har haft för mkt på gång en lång tid bakåt och kroppen säger ifrån nu. Känner igen det från mig själv och nägra vänner. Trötthet utan att läkarna hittar några fel. Klassiker!

 • Annika Reinholdsson
  21 mars, 2013 at 22:22

  Jag äter själv en lågkolhydratkost men ej helt strikt lchf- kost då jag åt det tidigare och inte mådde riktigt bra av det. Jag tar dagligen Mivitotal, flytande järntillskott, omega3 och probiotika och är aldrig sjuk. Har ett krävande jobb som sjuksköterska inom akutsjukvården, löptränar 4-5 ggr/vecka, styrketränar ca 3ggr/vecka, har familj med två barn och känner mig mycket sällan trött…

 • Eva
  21 mars, 2013 at 22:24

  Hej Katrin, här kommer ett tips. Fitline. Googla fitline. Jag mår så mkt bättre med de produkterna. Slutade i några veckor för att se om de gjorde någon skillnad och det gjorde de!!! Började dricka dessa magiska drycker igen och efter ca 2 v mår jag mkt bättre igen. Tröttheten försvinner men det är bara en av alla effekter. Ett litet tips bara. Tack för en rolig blogg. Kram Eva

 • Lina
  21 mars, 2013 at 23:29

  Trötthet kan ju bero på så mycket…
  Du kanske går runt med ett virus (kan ta lång tid innan man blir pigg igen).

  Har du fått ordning på dina tänder? Om du har en inflammation under någon tand (märks inte alltid så tydligt) så kan det orsaka trötthet.

  Om du eller din man snarkar kan det också vara en orsak.

  Listan kan göras lång men nu får andra läsare fylla på med idéer.

 • SweTex
  22 mars, 2013 at 05:20

  ”Jag sitter as we speak och lär Nova att laga mat. Det går bra. ”Ska jag stänga av spisen nu?”, frågar Nova när maten kokat klart ”ja”, svarar jag.”
  Well….who needs Dostojevskij?

 • Johanna
  22 mars, 2013 at 08:23

  Har du kollat sköldkörtlen ? Kram

 • Elin
  22 mars, 2013 at 08:29

  Hej Katrin.

  Fick reda på att stevia har tidigare använts som preventivmedel. Tänkte om ni jobbar på en kotte så kan de vara värt å tänka på!

  Ha de bra!

 • Julia
  22 mars, 2013 at 09:34

  Jag tror inte att det är din LCHF som spökar, då hade det nog gått att mäta på dina prover. Men däremot så är extrem trötthet (som inte går bort även om man sover) ett tecken på att man BÖRJAR få utmattningssyndrom. Det är såklart ingenting som någon läkare kan hitta med ett blodprov, men däremot så är det bra att ta tag i det med en gång. Om man inte gör det så kan det om man har otur gå över i utbrändhet, och det tar väldigt mycket längre tid att komma tillbaka ifrån. (Ibland kommer man aldrig tillbaka helt)

 • Julia
  22 mars, 2013 at 09:35

  En sak kan man även komma ihåg: (Detta visste jag inte förrän alldeles nyss)

  Det är väldigt sällan människor som tycker ILLA om sitt jobb som blir utbrända, det är nästan alltid de som älskar det de gör.

  När man avgudar att gå till jobbet, så märker man inte alls lika snabbt hur mycket man pressar kroppen och hjärnan. Så om man är den som alltid är kvar sist på kontoret för att det är så himla ”spännande och intressant” så skall man hålla ett vaksamt öga öppet!

 • Louise
  22 mars, 2013 at 10:06

  Har man ens valet att lyssna på kroppens signaler i dagens Sverige? Nej, det är att köra på tills man stupar/kollapsar totalt för några sjukskrivningar godkänns ju inte. Vem vinner på det i längden??

 • Marit Berglund
  22 mars, 2013 at 10:24

  Hej!
  Vill bara säga att småfåglarna verkar gilla LCHF:)
  De ratar det vita brödet och älskar nötter och fett!
  Pigga och mätta flyger de runt runt.
  Ha en härlig vår,
  hälsar Marit, MB Rescue

 • Caroline
  22 mars, 2013 at 10:28

  Gravid kanske? Annars har jag hört att stevia ursprungligen används som preventivmedel, du vill väl bli gravid? Trevlig helg!

 • anonym
  22 mars, 2013 at 10:53

  Katrin har varit trött länge. Så om hon är gravid borde barnet redan vara fött!

 • Adam
  22 mars, 2013 at 11:00

  Stevia har aldrig används som preventimedel men :
  ”Sötningsmedlet utvinns ur bladen från busken Stevia Rebaudiana och har använts i Paraguay i hundratals år. Det godkändes i Japan på 1970-talet, men experter i USA och Europa har varit skeptiska sen djurstudier visat att något ämne i bladet verkar hämma den manliga fertiliteten. Och så länge dimmorna kring detta inte skingrats är Stevia enbart godkänt som tillsats, inte som livsmedel.” /källa:http://www.svd.se/mat-och-vin/sockrad-nyhet_6783187.svd/ – dock denna ”dimma” utlöste som vanligt misstänksamhet hos visa svenskar som i natur måste först bevaka, rapportera, utvardera… Stevia har används i generationer och ingen hade rapporterat om demografisk minskning p.g.a. av stevia men den som inte vitt ta till sig kommer alltid lyssna på det som känns bäst. Ät socker, då då är det inte alls skadligt – säger mat experterna i Sverige. För att inte nämna tillåtna mängder: 1 barn på 20 kg ”får dricka endast 1 liter läsk och en vuxen på 60 kg 3 liter” Herre gud, har folk slutat dricka vatten?

 • carina
  22 mars, 2013 at 11:34

  Jag har haft som du, känt mig sjukt trött men fick rådet att äta D-vitamin och det hjälpte men shoppa den på en hälsokost för det ska vara minst 2500 enheter/tablett och det har inte apoteken i sina. Googla gärna och läs om brist på D-vitamin. Lycka till = )

 • anonym
  22 mars, 2013 at 11:56

  Det är farligt att överdosera D vitamin. Kan ge skador på njurar och lungor.

 • solo
  22 mars, 2013 at 12:05

  enkelt…..frekvens höjjningar….snart landar våra galaktiska vänner så vi förbereds o våra dna ska ändras…..omprogrameringen till den vi ÄR vårt riktiga JAG gör oss trötta……o vi börjar minnas o VAKNAR upp till de vi ÄR……ingen panik ..ingen ingen fara, allt är som det ska o enligt universums plan. namaste

 • Irene
  22 mars, 2013 at 15:39

  söt!

 • Maggan
  22 mars, 2013 at 18:48

  Det är ovetenskapliga personer som du som gör att skit som homeopati lever kvar. Har du någonsin blivit frisk från en sjukdom utan att äta medicin? Hade du testat homeopati de gångerna hade du trott att det var pillrens förtjänst.
  Som tur är kan man återhämta sig från det mesta utan att medicinera.

 • Nikolina
  22 mars, 2013 at 19:56

  Jag tror du behöver en veckas semester i ett soligt land. 🙂 de förtjänar du 😛
  Från ankpung. Bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar och samtidigt vara mamma åt en liten son