Okategoriserade

En dålig dag

Fan för såna här dagar. Såna här dagar som man inte känner sig på topp helt utan anledning. Jag sa det till Bingo nyss ”Jag känner mig deppig helt utan anledning och jag hatar det”. ”Är det så att vi söker kickar hela tiden?”, undrade han. Jag hoppas inte att det är så. Jag vill vara nöjd och leva mitt liv som det är utan kickar. Jag är nöjd. Svinnöjd är jag. Jag lever ett perfekt liv så jag borde ju fan hoppsa runt om dagarna. Jag gör det för det mesta men ibland har jag de här dagarna och då känner jag mig bara låg och inte alls produktiv. Podden blev sådär. Användbart material men inte lika bra som förra gången. Tror jag. Löprundan gick åt helvete. Jag sprang en kilometer och sen vände jag och sprang till dagis och hämtade Ringo tidigare. ”Är det något som kan ge mig positiv energi så är det Ringo”, tänkte jag och så var det också. Ringo har börjat rapa och på en gång säga ursäkta. Nyss när jag nattade honom sa jag ”Ska du inte rapa?”. Då svarade han ”Jag måste bara ladda upp mig själv först”, ha ha ha. Han har alltså lärt sig att rapa.

Gud jag kan inte skriva mer för jag känner mig bara helt hjärndöd. Känns verkligen som att hjärnan lagt av. Jag kanske är trött. Har inte sovit en hel natt på över fem månader och nu när jag slutat amma så försvinner väl de där hormonerna som håller en vid liv. Fast Rambo sover från sju till typ sex så det är inte jätteilla. Fast ibland vaknar han vid fem. Som idag. Och jag går ju och lägger mig vid elva men elva till fem får jag alltid sova. Nästan. Ibland vaknar han och så får jag pilla i nappen. Han är så söt. En sån liten glädjespridare. Alla våra barn är små glädjespridare. Fast idag hade jag fått sovmorgon. Bingo gick upp 05.20. Jag sov till 06.40 sen gick jag på yoga.

Ä fy fan va slö jag känner mig. Godnatt.
Katrins Snapshots

De är som en drog de här två. Kanske därför jag slutat röka så lätt. Ersatt mitt beroende med dessa två. #brothers #love #family

You Might Also Like

 • johanna
  12 maj, 2014 at 21:04

  pms skulle ja gissa på! =)
  ååå vad söta era barn är förresten!
  gillar din blogg!

 • Money honey
  12 maj, 2014 at 21:17

  Ibland fast jävligt sällan klickar du dej in under min hjärnbarken.
  Sympati, Zytomipolski <3

 • rosen
  12 maj, 2014 at 21:42

  Ja livet är inte bara en dans på rosor. Inte ens för dig. Vi är bara människor!

 • Lol
  12 maj, 2014 at 21:42

  Åååååååååååhhhhh MYyyyyyyYyyyyyyyys, världens gosigaste muuuuusigaste kids 🙂 underbart att se 🙂

 • Sassa
  12 maj, 2014 at 21:44

  Det är normalt att vara deppig när man slutar amma. Under amningen så bildas oxytocin (lyckohormon) och när man slutar så försvinner det och då känner man sig nere. Så det är allra troligast därför du mår då här. Men det ger sig med tiden.

 • prinsessan
  12 maj, 2014 at 22:02

  Jag lever också ett helt perfekt liv. Men det hjälper tydligen inte. Har drabbats av en depression, som sänt mig rakt ner i avgrunden!!

 • angel
  12 maj, 2014 at 22:14

  Man kan väl inte vara på topp alla dagar.Det vore väl konstigt. Oh förlåt, glömde att du är en övermänniska. Förlåt!!

 • anonym
  12 maj, 2014 at 22:23

  Jag kan muntra upp dig med att dina varor finns på Ica Kvantum i LULEÅ=)
  Jag förstår att det är deppigt att man inte tycker det är bra trots att man har två så välskapta barn.
  Vissa genier gränsar ju till galenskap du kanske är en av dem.
  Jag har varit deppig i tre år och det enda man tänker på då är, ”en minut, en minuts ljus under dagen räcker”. Jag lever för en minuten den är inte här nu men den kanske kommer…Jag tror du skulle klara dig genom en depression om det är det som kommit till dig nu. Jag tror inte att du skulle börja droga för att slutligen ta en överdos.

 • Linda
  12 maj, 2014 at 22:25

  Återkommer deppigheten ungefär samma tid varje gång skulle jag tippa på PMS… Själv medicinerar jag mot PMDS så ”I know the feeling”… Apjobbigt isf…

 • Camilla
  12 maj, 2014 at 22:28

  MEN vilka tjusiga byxor Rambo har! Jag har funderat på om min Frank ska få liknande i färg å nu när jag såg Rambos kändes det självklart!

 • malin
  12 maj, 2014 at 22:36

  Jag hade precis en sån dag idag. Trologtvis pms för mig. Annars helt.utan en jävla anledning. Men tack för att du är så ärlig i alla fall. Har tänkt tanken att fan Katrin kan inte vara sådär lycklig jämt. Men nu inser jag att härligt, för det mesta är du lycklig. men som sagt, tack för att du delar.med dig av de mindre bra dagarna med.

 • malin
  12 maj, 2014 at 22:38

  Herregud. Ayy du skulle må lote sämre en dag har.väö för fan inte det monsta med nån jäkla deppression att göra. Arrrghh

 • Birgitta
  12 maj, 2014 at 22:38

  Dagen efter ansträngande helg-event. Trött. Botas bäst med en god natts sömn!

 • hilma
  12 maj, 2014 at 22:41

  Ja sådant är livet. Bara att acceptera, och kämpa vidare!!

 • namn
  12 maj, 2014 at 22:50

  Det där du sa om sjukdomen, driver du? Hur tror du folk som har sjukdomen känner sig. Drabbade MÅNGA och du är väldigt orespektlös. Ni både får det att låta som att någon ser jävligt ful och äckliga ut. Skärp er speciellt du som är vuxen.

 • namn
  12 maj, 2014 at 22:51

  Inklusive bingo

 • noa
  12 maj, 2014 at 22:55

  Ja Herre Gud,är det inte helt fantastiskt, att hon visar sig vara en människa!!

 • josse
  12 maj, 2014 at 23:17

  De är immuna mot alla sjukdomar. Och då kan man uttala sig så!!!

 • dyslektia
  12 maj, 2014 at 23:28

  ???

 • Biggan
  12 maj, 2014 at 23:53

  Du är väldigt aktiv och tränar mycket. Glöm inte att kroppen också behöver återhämtning. Kanske är det därför du inte går ner så mycket heller. Kroppen kam vara lite stressad. Mitt tips är en heldag på ett spa. Du behöver bli lite bortskämd tror jag. Avslappning, massage och vila. Du har ju gott om folk omkring dig dom kan ta kidsen. Återhämtning är lika viktig som träning.

 • Me
  13 maj, 2014 at 00:10

  Bra, tänkte säga samma sak! Jag blir också (som nu) väldigt topp och dalar i humöret när jag pressar mig hårt fysiskt. Jämför dig inte med Bingo när det gäller träning katrin, stegra i din takt och lyssna på kroppen.

 • pia
  13 maj, 2014 at 00:31

  Har läst hennes blogg i snart ett år. Är det någon som är BORTSKÄMD så är det hon. Vad yrar du om!!!

 • dummer
  13 maj, 2014 at 00:39

  De är helt klart dumma i huvudet, på ren svenska!!

 • bettan
  13 maj, 2014 at 01:02

  Hur kan du leva med ett sånt jävla FJÅN som Bingo???

 • Liv
  13 maj, 2014 at 04:53

  Mitt tips är att du anlitar barnflickan ett par nätter och själv sover i närheten (menas i annat rum) där du inte störs av ljud. Man kan bli helt knäckt av att inte få sova ordentligt oavsett anledning. Sedan är det ibland väldigt mycket negativa kommentarer här på bloggen om din vikt, din personlighet, LCHF och ditt liv överhuvudtaget och jag personligen tror att man påverkas mycket mer av sånt än man tror. Vet att du är bra precis som du är. Jag hejar på dig Katrin!!

 • amy
  13 maj, 2014 at 06:46

  Men varför slutar hon inte att blogga. Så är det problemet löst. Nej allt för pengar!!!

 • conny
  13 maj, 2014 at 07:41

  Katrin tjänar MASSOR av pengar på sitt företag. Så hon bloggar väl för att hon tycker det är roligt, eller……..

 • Me
  13 maj, 2014 at 07:54

  Kanske det, men hon verkar ha en tendens att driva sig över sin fysiska kapacitet lite ibland. Man måste utgå från sina egna förutsättningar, och inte räkna med blixtsnabba resultat.

 • Liv
  13 maj, 2014 at 08:10

  Amy, vad du och många andra inte verkar förstå är att detta är hennes levebröd. Alltså en del av hennes jobb är att marknadsföra sig själv, sina produkter och tjänster. Man kan inte sluta jobba för att man har en dålig dag eller känner sig låg. Klart hon ska tjäna pengar, det ska alla som jobbar göra. För mig är det enkel matematik! Jobb=inkomst! Svårare än så är det inte.

 • elliott
  13 maj, 2014 at 08:47

  Finns väl andra sätt att marknadsföra sig på. än genom en blogg där hon för det mesta blir trampad på, och förnedrad. Men visst det är hennes val. Är man pengagalen så är man.Hoppas att det inte slutar med en ände av förskräckelse!!!

 • nanna
  13 maj, 2014 at 08:53

  Post weaning depression, kan inte ni som varit med om det skriva här? Rädd för att sluta amma, redan smådeppig.

  Sant som någon skrev: vila, sov.

 • Maja
  13 maj, 2014 at 09:04

  Det är klart att om du tror att du blir deprimerad, så blir du väl det!!

 • Marianne
  13 maj, 2014 at 09:18

  Intressant att det kommer 3-4 elaka kommentarer med samma konstiga kommatering på varje inlägg. Eller som du noa skulle ha skrivit; ”intressant att det kommer 3-4 elaka kommentarer, med samma konstiga kommatering, på varje inlägg!!!”

 • Jennie
  13 maj, 2014 at 09:20

  Förstår att du känner som du gör. Så är det bara vissa dagar. Jag brukar tänka så här när de dagarna kommer: ja ja, imorgon kan ju bara bli bättre än vad idag har varit. När det gäller sömnen så är det total terror att inte få sova en hel natt under väldigt lång tid, fast jag måste nog säga stt 23-05 är väl i stort sett en hel natt när man har småbarn?

 • Bobo
  13 maj, 2014 at 09:28

  Helt jävla crazy idé: gå och lägg dig lite tidigare, åtminstone några nätter. Du hinner, finns inte en möjlighet att du inte kan få till att gå och lägga dig klockan 22 om du bestämmer dig för det.

  Rambo sover ju grymt bra!

 • lilla oskyldiga jag
  13 maj, 2014 at 09:55

  Fy dig hur kan du bara glömma något sådant?;)

 • fiona
  13 maj, 2014 at 09:56

  Snacka. Är en ensamstående mamma med tre barn. Jobbar heltid.Har inte mycket hjälp. Borde egentligen vara död, efter att ha sovit ca två timmar per natt i många år Har en flicka med speciella behov, som kräver mycket uppmärksamhet.Så jag vet hur det är att inte få sova!!

 • Hedda
  13 maj, 2014 at 09:58

  Intressant, jag kände inte till Post weaning depression men nu när jag googlade det så blev jag orolig. Har en femmånaders som jag helammar men måste väl börja så smått med mat snart… Och till hösten börjar jag jobba igen och då vet jag inte om jag orkar amma på natten samtidigt. Kommer sakna amningen något enormt!

 • Camilla
  13 maj, 2014 at 10:28

  Jag har läst din blogg under några års tid men aldrig kommenterat.Men nu känner jag att jag vill sända en stor varm styrke kram och säga att du är helt fantastisk.Älskar denna blogg och din ärlighet och även din humor/ironi och att du inte ingår i den hemska jantelagen som finns i Sverige.Dina 2 söner är ju ljuvligt söta.Stor Kram// Camilla

 • Kim
  13 maj, 2014 at 10:49

  Har du tänkt på att det är kanske skrivet med ironi Marianne?

 • F
  13 maj, 2014 at 10:53

  Fortsätt amma ändå!! Det är det värt!

 • quintus
  13 maj, 2014 at 11:12

  Ja visst är det väl mest synd om henne i hela Sverige, när hon mår dåligt. Till er som mår ännu sämre.Släng er i väggen. HALLELUJA!!

 • Marianne
  13 maj, 2014 at 11:12

  Jaha bitande skarp ironi att gå in och kommentera elakt under olika namn men med samma usla kommatering. Som när personen skriver medhåll på sina egna kommentarer t.ex. och avslöjar sig direkt med stilen.

 • Nikki
  13 maj, 2014 at 11:15

  Tänkte skriva om hur bra Rambo sover! Låter Drömmigt tycker jag. Men sen tänkte jag på något min sambo brukar säga: ”alla upplever det man är mitt i som värst”. Och så är det. Man kan och ska inte jämföra för alla är vi i vårt värsta när det gäller vissa saker. Så därför skickar jag en styrkekram istället och hoppas att deppen släpper! (:

 • orvar
  13 maj, 2014 at 11:46

  Många tycker så klart att de själv har det värst. Och så klart är det så. Inget att diskutera!

 • laura
  13 maj, 2014 at 12:02

  Hahaha Vad kom den där sista meningen ifrån?

 • Davve
  13 maj, 2014 at 13:21

  Så Katrin får inte må dåligt. Men du får säga vad du vill och det är en absolut sanning. Tack för predikan.

 • Cissi
  13 maj, 2014 at 14:44

  Kul med föräldrar som har sina barn på förskolan för att vara ute och springa! Det är inte det förskolan är till för. Vidrigt beteende.

 • Karin
  13 maj, 2014 at 16:29

  Stämmer verkligen. Du kan till exempel ta och kolla på Ellinors blogg (toppmodell) och läsa hur hon tyckte om det du sa. Äckligt av dig Katrin och det är bara barnfasoner

 • Perinilla
  13 maj, 2014 at 16:31

  Håller med ”namn” ussschh

 • Davve
  13 maj, 2014 at 16:50

  Lägg ner

 • Cissi
  13 maj, 2014 at 17:05

  Lägg ner vadå Davve? Att bry mig om förskolan, barnen och pedagogernas arbetsmiljö? Ja, vilken töntig sak att bry sig om! Ska omgående ”lägga ner”. Vi kanske helt ska omorganisera förskolan till avdumpningsplatser för föräldrar som inte vill/orkar vara med sina barn?

 • Cissi
  13 maj, 2014 at 17:07

  För att förtydliga: jag har inga åsikter om Katrin Zytomierskas föräldraskap, hon är säkert en jättebra förälder och gör så gott hon kan. Det jag värjer mig mot är föräldrar som använder förskolan på fel sätt (som för övrigt inte är tillåtet).

 • Davve
  13 maj, 2014 at 19:54

  Kul att du är så naiv att du tror att enbart din åsikt är värdefull.

 • Davve
  13 maj, 2014 at 19:56

  Antagligen av samma anledning som din mamma uppenbarligen orkade med att uppfostra dig….

 • Davve
  13 maj, 2014 at 19:56

  Du är löjlig

 • Cissi
  13 maj, 2014 at 20:05

  Naaw, vilken gullig härskarteknik Davve, verkligen. Men då vet vi vilken nivå du håller, avslutar diskussionen där.

 • Davve
  14 maj, 2014 at 01:22

  Ja kvinnor tar fram ”härskarteknik” kortet varje gång en man råkar ha bättre argument än kvinnan i fråga. Stå för vad du tycker och våga ta diskussion istället för att använda omvänd härskarteknik

 • Vera
  14 maj, 2014 at 06:39

  Så du menar att om man är hemma med sitt andra barn och har det första barnet på förskola, så får man inte lämna över spädbarnet till mågon annan och ge sig ut och springa en halvtimme? Ärligt talat, hur många tror du inte gör så? Vet tom barnlediga förskolelärare som gör så. Eller att tex farmor tar tvåan och mamman tar en stunds fika med en kompis? Herregud, sån paraagrafryttare som du måste vara jobbig att ha i närheten.

 • Cissi
  14 maj, 2014 at 08:19

  Ja det har du rätt i! Jag tänkt inte alls på att det finns ett till barn hemma, då handlar det ju inte bara om att lämna ifrån sig barnen under sin arbetstid. Tack för upplysningen, det personliga påhoppet hade jag dock klarat mig utan. Jag ser föräldrar varje dag som väljer bort sina barn för sin ”fritid” och jag tycker det är hemskt, därför reagerade jag. Utöver att de inte vill vara med sina barn så påverkar det förskollärarnas arbetsmiljö negativt också. Ha en bra dag

 • Vera
  14 maj, 2014 at 08:30

  Vem vill inte vara med sina barn? Det där är ofta en kommentar från tex dagbarnvårdare. Jag tror att om de hade råd, så skulle fler vara hemma med sina barn, jag bl a. Sen tror jag alla föräldrar behöver och är värda en paus från barnen emellanåt.

 • Cissi
  14 maj, 2014 at 09:07

  Dagbarnvårdare har jag aldrig träffat. Men ok, på bekostnad av vem ska man få en ”paus” från barnen man satt till världen? Syftet med förskolan är att underlätta för båda föräldrarnas förvärvsarbete och social utveckling för lite äldre barn (för helt ärligt inga yngre barn BEHÖVER förskolan). Men det är nog svårt för någon utanför förskolans värld att förstå, på samma sätt som jag t.ex. inte kan förstå en sjuksköterskas situation.

 • Linda
  14 maj, 2014 at 15:58

  Cissi! Ibland känns det som om dom som jobbar inom förskolan helst vill bli av med alla barnen…..dom är väl bara ivägen? Jag kör ofta förbi ett dagis och 9 av 10 ggr så står personalen och snackar med varandra. Är så trött på gnällande dagispersonal som bara vill att barnen ska vara hemma. Utan barn, inget jobb. Eller just det, helt vill dom vara 3 personal på tre ungar….

 • Davve
  14 maj, 2014 at 16:35

  För det först det hetet respektlöst och inte orespektlöst… För det andra.. Vem är du att raljera över Katrin och Bingo? Vem har bett dig att kolla på bloggen läsa och skriva en massa ointressamt dynga ?

 • Davve
  14 maj, 2014 at 16:35

  Alla inlägg över mina här bevisar höjden av dumhet.

 • DDS
  14 maj, 2014 at 23:23

  Det var ju precis det hon sa…

 • toy
  14 maj, 2014 at 23:25

  Men..tror du inte att K vet vilka som köper in hennes varor?

 • toy
  14 maj, 2014 at 23:30

  Hur menar du då? Bortskämd?

 • lovin
  14 maj, 2014 at 23:37

  När du inte har koll så kom inte med fåniga kommentarer!

 • lovin
  14 maj, 2014 at 23:38

  Menar Cicci förstås

 • Day
  14 maj, 2014 at 23:42

  Vad är det som påverkar förskollärarens arbetsmiljö negativt? Att barnen kommer till dagis???? Hur tänker du?

 • Lena
  15 maj, 2014 at 09:03

  Jag håller verkligen med! Förskollärares miljö påverkas negativt av för stora barngrupper och få personal, vi hinner inte planera och utvärdera verksamheten så det blir så bra som möjligt för alla barn! Självklart ska alla barn vars föräldrar har behov vara där, inget snack om saken, men när barn som egentligen inte behöver vara där är där tar det energi och tid från de barn som verkligen behöver omsorg! Men ni som kommenterar kanske inte har egna barn, för hade ni det så skulle ni INTE vilja lämna era barn på dagens osäkra/otrygga förskolor! Förskollärare går på knäna för att era barn ska få det så bra som möjligt och det enda ni gör är att kasta skit tillbaka. Fyfan.

 • Lena
  15 maj, 2014 at 09:06

  Hmm.. Dave, försöker se vilka ”bättre argument” du har? Att Cissi är naiv och ska lägga ner. Är det bra argument menar du? Förstår varför hon avslutade ”diskussionen”…