Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nova önskade sig parma-chips och broccolisoppa till middag så då gjorde jag det. Bingo och Nova sa att det var deras topp fem bästa middagar och att de nu alltid vill ha samma på söndagarna. Chipsen finns recept @LCHFförallaifamiljen min senaste bok och soppan är bara broccoli, vatten, grädde och salt. Och så lite ostchips till det. Majsen är Ringos. Flaskan är Rambos. #dagsattblismal2014 #lchf #familjemiddag #töntigstyvmorsasomhashtaggar

You Might Also Like

 • pauline j
  11 maj, 2014 at 22:50

  Hej Katrin. Jag har ett ämne här jag skulle önska att du och bingo tar upp i eran relationspodd!
  Jag har börjat dejta en kille och har ett sexuelltförhållande med honom endast. Sen fick jag reda på att han har flickvän sen två år tillbaka, dock så bor hon inte i samma stad. Jag funderade länge på detta och hur jag skulle göra, men eftersom det endast var ett bra ligg från min sida så fortsatte jag. Det är hans problem helt enkelt. Nu har jag däremot börjat tycka om den här killen, ganska mycket. Vad fan gör jag? Ska man bryta kontakten helt? Hans flickvän kommer hit och hälsar på snart också. Vad ska han ta sig till då ? Och vad ska jag ta mig till? Snälla ge mig era synpunkter på detta!! Kram pauline

 • Emilia
  11 maj, 2014 at 23:10

  Lägger mig i: knivig sits helt klart MEN en kille som gör så mot sin nuvarande flickvän är ingen du någonsin vill ha som din pojkvän. Tyvärr. Vad säger att han inte skulle göra samma mot dig i framtiden? Hitta en ny snygging!

 • pussmunnen
  11 maj, 2014 at 23:22

  Det är synd om människorna!!

 • ella
  11 maj, 2014 at 23:44

  Tycker faktiskt att det ser ganska äckligt ut. Soppa??

 • Agnes
  12 maj, 2014 at 03:23

  Du är medveten om att du gör en annan människa fruktansvärt illa när du ligger med den här killen även om han har ”ansvaret”. Han är äcklig, likaså du. Ni förtjänar varandra kan man säga!

 • Li
  12 maj, 2014 at 10:13

  Parmachips? Vad är d där köttet som ser helt rått ut? Märklig parmaskinka…om d nu är d

 • Elin
  12 maj, 2014 at 19:46

  Håll dina tankar och åsikter för dig själv. Du kanske inte rycker det ser gott ut men dom kanske tycker det!!