Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så där då har Wellness Stockholm dragit igång. Bästa lokalen @meetingroom.se En nutramino-drink, lite mingel och snart blir det massage, löpträning, yoga, zumba med Anna. Sen härlig lunch @sundamåltider. Vilket fantastiskt event!

You Might Also Like

 • jdkl
  10 maj, 2014 at 11:16

  Är det reklam för bantare som misslyckas totalt ? Du ser ut som en knubbig liten säl. LCHF har du bevisat att bara är ren skit. Fast du kan ju byta bransch ”tjäna pengar på barn som har cancer” vad sägs om den branschen nu är LCHF inte funkar för dig?

 • Milla
  10 maj, 2014 at 12:36

  ”jdkl” jag hoppas att Aschberg jagar ifatt dig! Att vräka ur sig sådana fruktansvärda saker som du gör kommer att straffa sig ! Du gör bort dig!

 • Jenny
  10 maj, 2014 at 12:37

  Snart är du med i ”Trolljägarna” haha 🙂

 • jdkl
  10 maj, 2014 at 12:54

  Japp jag kan se honom framför mig ställandes frågan: Varför tycker du att det är fel att tjäna pengar på cancersjuka barn? Och hur kan du anse att LCHF bara är strunt? Och hur kan du tycka att Katrin borde gått ner mer i vikt? Hon som alltid varit så snäll mot de överviktiga? Jag borde nog spärras in som tycker att det är fel att tjäna pengar på barn som har cancer och som tycker LCHF är strunt och som tycker att Katrin borde vara smal vid det är laget.:)

 • Milla
  10 maj, 2014 at 13:02

  Hörrö du , jag har läst andra kräk kommentarer som du har skrivit och jag hoppas att K kollar upp din IPadress!

 • Vill bara påpeka
  10 maj, 2014 at 13:31

  Åh, sälar som är så himla söta!

 • Chocochock
  10 maj, 2014 at 13:57

  Vad är en nutramino-drink?

 • Vera
  10 maj, 2014 at 16:03

  …men går man nära så stinker dom…

 • Vera
  10 maj, 2014 at 16:05

  Oj, dålig dag idag ’jdkl’? Ge dig!

 • moll
  10 maj, 2014 at 17:03

  jdkl Kan du berätta vilka pengar som K stulit från cancersjuka barn?
  Och berätta gärna hur snabbt du tycker det ska gå att tappa gravidkilona.Sen gärna en utläggning om varför LCHF ”är strunt” vi som gått ner många kilo i vikt vill veta..Huuu så mycket skit du snackar!

 • jdkl
  10 maj, 2014 at 17:34

  Stulit? Var pratar jag om stulit? Jag säger att hon tjänar pengar på cancersjuka barn det igenom att be oss köpa solskyddsprodukter från ett ställe som sponsrar hennes blogg. Hon kunde visa empati och länka direkt till barncancerfonden. Det är upp till var och en hur länge det bör ta att gå ner i vikt efter en gradivitet men har man som Katrin mobbat andra överviktiga så ska man vara nere efter högst 1 månad. Hon tillåter sig själv att vara överviktig men mobbar andra som är det…..Gällande LCHF så får jag lov att ställa en motfråga till dig. Varför går inte Katrin snabbare ner av det om det nu är så bra? Och nej jag tror inte på att undvika tex frukt och underjord grönsaker. Jag för min del vill inte ha förstoppning pga att jag skulle få för lite fiber i mig om jag åt LCHF och den kosten är för ensidig.med för mycket fett. Sedan vill jag se resultat och ser jag inte det så tycker jag inte kosten är värd att pröva. De som gör reklam för LCHF ska vara smala och inte smårunda.

 • Gossenstjej
  10 maj, 2014 at 20:44

  Katrin Zytomierska skriver i inlägget att hon anser att hon som privatperson har rätt att uttrycka sina åsikter om reklamkampanjer och att Josephine, genom att delta i kampanjen, gör sig till ”en öppen måltavala och offentlig person”.
  Ändå vidhåller hon att hon inte tror att Josephine representerar det resultat som Sats vill att deras medlemmar ska ha uppnått efter 13 års medlemskap.
  blablablabla… Varför har Katrin ensamrätt att kritisera andra?

 • Lindha Vikström
  10 maj, 2014 at 22:04

  Vilken fantastisk dag på Wellness Stockholm. Jag och min dotter hade en fantastisk dag. Bra föreläsningar, mycket god mat att provsmaka, och att få möjlighet att pröva på yoga och zumba. God lunch och en härlig goodie bag! Det var så kul att få träffa dig Katrin, stor kram Lindha

 • cia
  10 maj, 2014 at 22:51

  Och där fick den obildade. Missanpassade. Saken spy ur sig lite skit …igen.

 • Me
  11 maj, 2014 at 00:47

  Jag gillar inte att hata på folk och det är absolut inte meningen, så detta kommer låta jättetaskigt… Men… Jag undrar vad du i hela friden har på ett hälsoevent att göra som ambassadör för just…hälsa? Du verkar inte bry dig ett dugg om det, bara vikt. Stå för det du står för istället, ett smalt ideal. Hälsa har du inte fattat.

 • Davve
  13 maj, 2014 at 10:54

  Vera du är extremt barnslig. Som alla troll