Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så där ja! Ägg, bröd, biffar och pannacotta klart! Nu återstår pizza, lax, bounty, marsipangodis. För en trevlig workshop vi anordnar idag!

You Might Also Like

 • Nikolina
  20 mars, 2013 at 14:50

  Oh så mumsigt de såg ut 🙂
  Från ANKPUNG bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer och samtidigt vara mamma åt en liten son

 • emlan
  20 mars, 2013 at 15:07

  Hej!!

  Har en liten fråga. Det ær så att jag får utslag på kroppen vid strikt LCHF kost, før att undvika detta måste jag lægga till kolhydrater, derfør æter jag LCHF + frukt. Har nu kørt på denna kost sedan januari – & jag stortrivs med denna livsstil 🙂 Har av och till førsøkt att sluta med frukten men då blossar utslagen upp igen. Vad kan detta bero på? Ser ju sambandet att kroppen reagerar på kosten – men varfør? & som vissa sæger ”det ær en reningsfas” – nja, verkar inte så på mig.. før utslagen kommer tillbaka och tillbaka om jag utesluter frukten.

 • emlan
  20 mars, 2013 at 15:08

  Någon som har samma problem som mig? och/eller någon som har en bra førklaring på varfør detta sker..?

 • SweTex
  20 mars, 2013 at 15:14

  Hej, Katrin och tack för en underbar blogg. jag älskar bilderna på din supergulliga son. Titta gärna in på min blogg HÖNSPUNG.SE, där jag bloggar om livet med min lilla son, samt om hur det är att leva under skyddad identitet i Motala på Högåsavägen 32, tre trappor upp och första dörren till vänster när man kliver ur hissen.

 • En annan Nicolina
  20 mars, 2013 at 15:35

  HAHAHAHAHA

 • catrin
  20 mars, 2013 at 16:03

  Ha ha den där nikolina är på varenda blogg jag är inne på. Skum människa

 • 20 mars, 2013 at 16:54

  Hihihi!!

 • beundrarinna
  20 mars, 2013 at 17:35

  fyyyyyy faannn va Du är duktig Katrin…

 • sara
  20 mars, 2013 at 17:49

  Jag vill bara säga tack!
  Alltså det här med lchf. Det är ju heeeelt sjukt vad underbart det är!!
  Har hållt på i två veckor och gått ner 2.5 kg och mår så otroligt bra. Trodde inte detta var något för mig då jag provat tidigare men slutat efter tre dagar eftersom jag typ har mått så illa att jag velat kräkas av att äta ägg och bacon till frukost, det funkar inte för mig. Men eftersom utbudet av lchf varor nu blivit större, mycket tack vare dig, så kan jag äta äggmacka som vanligt till frukost och istället för kalles ha citronmajonäs på. Alltså jag var rätt emot denna ”konstiga diet” tidigare men nu har jag banne mig fastnat totalt. Tack!

 • Elisabeth
  20 mars, 2013 at 20:18

  Jag kliade mig i röven förut och då fick jag en liten bajsklick på fingret. Måste glömt att torka mig ordentligt. Blev så panikslagen att jag torkade av bajset på min DidriksonJacka för 2000:- kan jag tvätta den i maskin eller får jag gå runt med en brun klick på den? Tacksam för svar!

 • Mu
  20 mars, 2013 at 21:04

  Jag har en egen blogg som heter grodfitta och min syrra har en som heter hästkuk. (Guuu…lixsom..hur ÄR jag? Helt crazy typ.. : D)
  Ska vi bli kompisar? 🙂

 • Caroline
  20 mars, 2013 at 21:06

  Hur färgar man äggen sådär?

 • Maggan
  20 mars, 2013 at 21:30

  Hej Katrin!
  Jag skulle tycka att det vore väldigt intressant att veta åtminstone lite om var du tycker om svensk invandringspolitik. Eller är detta ett område där till och med du är skrämd till tystnad?
  Annars kanske du kan berätta hur du klassar dig själv efter att ha läst denna artikel http://www.newsmill.se/artikel/2013/03/18/en-analys-av-tre-st-ndpunkter-i-invandringsdebatten

 • SweTex
  20 mars, 2013 at 21:57

  Vad menar du med skrämd till tystnad?
  Om du vill veta var KZ står kan du ju läsa det här:
  http://gurgin.wordpress.com/2010/01/25/rasisten-katrin-zytomierska/

 • Kjerstin
  20 mars, 2013 at 22:18

  Elisabeth! Jag kommer om5 minuter. Skickar rent din jacka! Var redo för mig baby!

 • Allvarligt talat
  21 mars, 2013 at 07:15

  Jag tycker att det här suger åsneballe. Väx upp båda två.

 • Linda
  21 mars, 2013 at 08:45

  Du vet om att det är psykiskstörning när man ljuger ihop att båda sina föräldrar har dött i cancer och att du har skyddad identitet. Det är så osannolikt det du skriver. Om du skulle vara förföljd skulle du aldrig ha en öppen blogg. I stället för att förstöra andras bloggar med dina sjuka inlägg då sök hjälp. Ska nog kontakta socialen för du verkar inte klara av att ta hand om din unge

 • Linda
  21 mars, 2013 at 08:47

  Ska prata med socialen för dom behöver omhänderta hennes son hon har en psykisk störning

 • a.
  21 mars, 2013 at 10:01

  en som haller med……LOL!!!

 • SweTex
  21 mars, 2013 at 12:18

  Det heter VAD du tycker inte VAR du tycker.

 • prom dresses at david bridal
  12 december, 2013 at 14:15

  Good blog! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a great day!

 • vera wang biography
  14 december, 2013 at 10:13

  Thank you for sharing your knowledge on this topic. I appreciate the information and the fresh point of view you have shared in your article.

 • Cheap New Balance
  22 december, 2013 at 11:16

  go on to keep increasing social networks is always turning and thus building latest features.

 • Red Bottom Shoes
  7 februari, 2014 at 02:08

  This guide presents the best articles on strategies and puzzles that will help you steer clear of most of the game hurdles.

 • Red Bottom Shoes
  13 februari, 2014 at 14:35

  The shoe sizes for the Livie and Luca baby shoes and toddler shoes ranges from size four up to size twelve It is recommended that you access the Livie and Luca baby shoes and toddler shoes official website wherein you can download and print out their official sizing chart for the Livie and Luca baby shoes and toddler shoes in order to help you find the best shoe fit for your baby or toddler

 • red bottom shoes
  20 mars, 2014 at 01:32

  paint job the space a lovely same shade and even embellish all of this gap equally as you might the professional techniques,