Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag är i vanliga fall moderat men av två anledningar kommer jag att kryssa Federley till EU. Dels är han en genuint bra person, det vet jag för att jag har umgåtts med honom vid många tillfällen. Han har hjärtat på rätt ställe det vet jag. Det andra är att citatet på hans affisch är mina ledord. Göra få saker men göra dem skitbra. @federley du har min röst!

You Might Also Like

 • diana
  8 maj, 2014 at 22:33

  Jag röstade på honom i dag!

 • kalle
  8 maj, 2014 at 22:57

  Buuuuu

 • ErikN
  8 maj, 2014 at 23:25

  Håller med…buuuuuu! Bara valfjäsk!!!!

 • lina
  9 maj, 2014 at 06:35

  OK då vet jag vem jag INTE ska rösta på. Att du gör reklam för honom och säger att du umgåtts med honom är knappast till hans fördel men det är väl ditt ego för stort för att du ska kunna ta till dig.

 • !
  9 maj, 2014 at 09:24

  Jag ska rösta på en av F! kandidaterna eller Mattias Brännström från PP. Han har bra värderingar och är utbildad statsvetare, verkar genuin och klok när man lyssnar på intervjuer.

 • Eleonor
  9 maj, 2014 at 11:06

  Helt rätt! Kvalitet framför kvantitet!

 • svea
  9 maj, 2014 at 11:08

  Förstår du hur korkad du låter. Du ska inte rösta på någon för en person du inte känner, som du ogillar tänker rösta på den personen? Hade det inte varit smaratre att inte rösta på en person pga att man inte tycker att dennes åsikter eller kompetens är bra?

 • arja
  9 maj, 2014 at 11:51

  jag ska rösta på sverigedemokraterna!

 • cissi
  9 maj, 2014 at 12:17

  Hahahaha…….

 • lina
  9 maj, 2014 at 12:23

  Jag ville bara poängtera att då K uppvisat värderingar som jag tror (hoppas) att de flesta ställer sig frågande till (ett förakt för feta, fattiga etc etc) så kanske inte många vill rösta som hon. Det finns faktiskt centerpartister med humanistisk syn på människa och samhälle. Om hon däremot skulle vurma för en blå kandidat skulle det stämma mer med de åsikter hon tidigare givit uttryck för på bloggen.

 • LinaK
  9 maj, 2014 at 12:55

  bla, bla, bla och bla…

 • svea
  9 maj, 2014 at 13:29

  Men bara för att de känner varandra behöver de väl inte ha samma åsikter och värderingar. Hur tänker du nu? Bara för att du är korkad behöver väl inte din bästa kompis vara korkad. Hon kanske tycker synd om dig och umgås med dig för att ingen annan vill.

 • Jag
  9 maj, 2014 at 16:07

  jag ska rösta på kalle anka partiet

 • mellwin
  9 maj, 2014 at 17:20

  Vid varje val brukar det finnas några lustigkurrar som röstar på Kalle Ankapartiet suck…

 • my
  9 maj, 2014 at 22:55

  Jag är så taggad!!
  Har aldrig varit intresserad av politik, men är 18 år och känns bra att få chansen att visa sin röst för första gången och bli en liten liten viktig del av samhället.