Okategoriserade

Jag känner mig sentimental

Jag minns när jag började blogga och det tog 10 dagar och så låg jag på topplistan på bloggtoppen och sen tog det 10 dagar till så låg jag på första plats och där låg jag ända tills jag överlät platsen till Kissie och sen några år senare klättrade Blondinbella och Kenza upp och så sjönk jag ner några steg och sen blev jag old news med all rätt! Alex hade lagt ner sin blogg annars låg ju han alltid han etta och jag tvåa.

Idag fick jag tillbaka den där känslan igen. Vår podd som vi släppte igår hamnade på en gång på första plats och ligger fortfarande där och regerar. Den känslan är så härligt. Att se sig själv på första platsen. För övrigt känns det som att jag fått nobelpriset eller vunnit en Oscar för telefonen blippar hej vilt och alla skriver fantastiska gratulationer. Det är väldigt kul. Vi fortsätter med podden. På måndag har vi sagt att vi ska spela in nästa gång så nästa fredag kommer nästa podd. Kul att ni mejlar in frågor så att vi har nåt att prata om också!

Jag vill passa på och tacka Adam Alsing, för den här podden är så här bra tack vare honom. Vi spelade in podd efter podd och Adam lyssnade och den feedbacken han gav fick oss att tänka om helt, göra en kovändning och köra helt efter hans förslag. Adam är en fantastisk person, som ni kanske vet, och tack vare hans ödmjukhet och uppoffring så blev det så här bra! Tack, Adam.

Jag har vidrig träningsvärk i min mage efter Becore-träningen. Kunde inte gå på yogan imorse. Vankar mest runt och har ont idag. Ringos dagis var här och hälsade på nyligen och då bjöd vi barnen på hallon och nötter. De har som projekt att de åker och ser var alla i gruppen bor. Idag var det alltså Ringos tur.

Min 90-åriga farmor ringde. Hon var upprörd. Hon hade varit hos frisören igår och då bläddrat i en skvallerblaska. ”En annan sån här bloggerska kritiserar dig för att du visar bilder på Rambos lilla rumpa, kan du tänka dig i samma tidning är det fullt med osmakliga bilder på rövar och pattar och det är ingen som har något emot men en liten bebisrumpa kan man tydligen uppröra sig över det är inte klokt vart är världen på väg…” Ha ha, kul farmor!
Katrins Snapshots

A men det här är väldigt kul, smickrande och peppande. Kommer vi att stanna på första plats nu, eller?! Det här gör ju naturligtvis att vi spelar in ett avsnitt till nästa vecka. Vill ni lyssna på våra samtal vid köksbordet så ska ni NATURLIGTVIS få göra det. Bra jobbat, gubben @bingorimer. Tack @adamalsing för feedback Länk till android hittar ni på min blogg @katrinz.se

You Might Also Like

 • skryt
  8 maj, 2014 at 12:11

  skryt skryt skryt, ego ego ego…

 • susanne
  8 maj, 2014 at 12:11

  Hej!

  Lyssnade just på er podcast på en promenad. Fy vad härligt! Kommer fortsätta att lyssna. Blev riktigt glad av att höra er, skönt med mannens och kvinnans synsätt, inte för att jag alltid höll med någon av er var de ändå härligt att höra.

  Tack!

 • Sofia
  8 maj, 2014 at 12:14

  Så sant som din farmor säger, vart är världen på väg!??

  Podden lyssnade jag idag när jag handlade, skitbra! Ser fram emot fler avsnitt!

 • bella
  8 maj, 2014 at 12:48

  Du som är så KÄND. Varför inte engagera dig i något seriöst. Barncancerfonden t ex. Du hade säkert fått in MASSOR av pengar, bara på ditt namn!

 • therese
  8 maj, 2014 at 12:49

  sluta vara så typiskt svensk och ta tag i ditt eget miserabla liv istället för att sitta och vara avundsjuk på matrik som kämpat sig hit!

 • therese
  8 maj, 2014 at 12:50

  katrin*

 • Dante
  8 maj, 2014 at 12:52

  Men hon lider inte av hybris för ingenting!

 • elliott
  8 maj, 2014 at 12:55

  Många på vichan,har aldrig hört talas om henne. En lokal kändis kanske hon är???

 • Sara
  8 maj, 2014 at 13:08

  Kommenterar aldrig MEN vill verkligen att ni fortsätter med denna podd. Så jävla roligt att lyssna på er två! Kommer lyssna varje vecka, så länge ni väljer att hålla på.

 • Sanna
  8 maj, 2014 at 13:14

  Rolig pod! Bäst var när ni diskuterade era egna relationsproblem. Tycker att ni kan skippa andras frågor och bara köra på utifrån er själva!

 • karin
  8 maj, 2014 at 15:27

  Antar att du vet att ”topplistan” innefattar de poddar med mest NYA premunationer alltså inte mest spelade avsnitt. Podden är inte en så länge bland de 200 mest spelade podd avsnitten (kolla på snabb länken till ”bästa avsnitten” så får du listan på mest spelade avsnitten .
  Top 3 i nuläget är
  1. alex & Sigge, 2. fredrik & filip 3. Triumf

 • Emma
  8 maj, 2014 at 15:44

  Det är flest nya prenumeranter/dygn som itunes-listan visar

 • P
  8 maj, 2014 at 15:45

  Elliot ”Många på vichan”? Det är ju inte direkt så att KZ står på ett torg mitt i Stockholm, och därför känner vi stockholmare igen henne. Hon har väl mer setts o hörts genom blogg TV radio o tidningar. Och det tog jag för givet att ni har ”på vichan” också??

 • Viv
  8 maj, 2014 at 15:47

  Bella hur gammal är du? Hur menar du att hon fått in pengar på sitt namn? Och hur vet du att hon inte är engagerad i något seriöst?

 • ninni
  8 maj, 2014 at 15:49

  Ja där ser du Katrin, låt bli att va glad….

 • Mikaela
  8 maj, 2014 at 16:41

  Jätte kul podcast! Tycker att ni båda två är fantastiskt härliga och längtar redan till nästa avsnitt!

 • F
  8 maj, 2014 at 17:38

  Oj, vilken cred ni förtjänar för den här podcasten. Superpodd! Verkligen.

  Och du katrin, du är så härlig. Jag blir lika förvånad varje gång över dina råa uttalanden som kan slinka ut emellanåt. Trots det kommer jag på mig själv varenda gång om hur jäkla fantaskitiskt det är med någon som verkligen har modet till att sticka ut och bara vara. Inte alltför vanligt i vårt lilla land. Du är så öppen och klar i ditt sätt att tänka och dina värderingar håller alla gånger om. Fortsätt med att vara du, inte för att jag tvivlar på att du någonsin skulle sluta. Bingo skall skatta sig lycklig över att ha en sådan äkta, skön, och hängiven mor till hans två söner. Tummen upp!!!

 • Camilla
  8 maj, 2014 at 18:01

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Emma
  8 maj, 2014 at 20:40

  Jag lyssnade på den idag och min förvåning när ni läser upp MIN fråga som förstafråga var inte liten, haha skrattar jag bara tänker på det! Ni undrade över min ålder och jag är 20år och jag tackar så mycket för svaret! Väldigt underhållande pod och jag ser fram emot fler!

 • Jessica
  8 maj, 2014 at 22:35

  Hej!

  Kan ni inte ta upp hur barn förändrar relationen? Hur och vad ska man försöka förbereda sig på mentalt?

 • Uhlala
  8 maj, 2014 at 23:45

  Underbar podd! Mera! Mera! Meraaaa!! Eller fleraa!

 • Melissa
  9 maj, 2014 at 09:30

  Var mailar man om man vill ställa frågor till nästa veckas podd? Den förra var så jävla skön!

 • Malin
  9 maj, 2014 at 19:21

  En tanke som slog mig när jag läste om din farmors reaktion.. Det här med att du visat upp din son näck här på bloggen. Om jag inte minns fel, så skrev du ett inlägg här om dagen där du nämnde att Ringo inte ville vara naken i bastun när hans pappas kompis var med. Hur tänkte du kring det, när du visat upp hans lillebror helt naken på internet? Att dina barn kanske inte är bekväma med att vara nakna ihop med vem som helst utanför familjen? Skulle vara väldigt intressant att få läsa om det…

 • Marie
  9 maj, 2014 at 23:41

  Blir nyfiken på er pod. Är juh Amanda & Hannah fan så deras podd kan jag bara inte missa men tänker försöka hinna lyssna på er också 🙂