Okategoriserade

Hej

Mitt möte blev avbokat idag men jag ville inte avboka barnflickan ändå så nu har jag egentid kan man säga. Sitter vid datorn är vad jag gör. Jobbar och letar yogakläder. Finns inga snygga i Sverige så jag får beställa från USA. Dricker min andra gröna smoothie för dagen och idag blev den faktiskt grön. Och god. Det visar sig att hur man än blandar så blir det gott så recept behöver man inte. Vill ni veta vad jag blandade idag? Det ska ni få.

3 dl babyspenat, en näve alfalfagroddar, 3 dl fryst grönkål,ca 20 cm blekselleri, 10 st jordgubbar, en liten näve färsk oregano, en matsked kallpressad kokosolja, 3 dl vatten, en halv citron, ca 10 cm ingefära, lite riven vaniljstång, lite kanel.

Äter gårdagens pizza till lunch. En liten bit bara. Gjorde den med tomat, ost, skinka, champinjoner och fetaost. Borde haft på svarta oliver känner jag nu. Vår pizzamix är magisk. Tänkte gå och prova Becore idag. Hört att det ska vara effektiv träning. Ny trendträning på Östermalm skulle jag kalla det.

Sen är det föräldramöte. Ny fröken som ska introduceras. Kul. Och sen är det att lägga sig vid nio idag för den här lilla brorsan väcker mig en gång i timmen så jag trodde att jag skulle somna på yogan i morse men det gjorde jag inte. Dålig sömn plus dundermens visar sig vara en grym förutsättning för ett bra yogapass för jag presterade bättre än på länge i morse. Märkligt ändå, minns ni tjejerna som skyllde på mensen för att skippa gympan? Töntar.
Katrins Snapshots

Dagens gröna. Recept @katrinz.se #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • Davve
  6 maj, 2014 at 16:59

  Gött

 • Stine
  6 maj, 2014 at 17:47

  Hei Katrin!
  Det finnes noen ursnygge yogaklær i Norge, sjekk ut runandrelax.com
  Ha det supert!
  Stine

 • Magdalena
  6 maj, 2014 at 19:08

  Hej Katrin. Vilket känns konstigt att skriva eftersom vi inte alls känner varandra eller någonsin har träffats. Hur som helst. Kände att jag ville skriva några rader om det här med viktnedgång. Du har ju mycket åsikter i frågan (liksom i de flesta frågor, vilket jag tycker är kul!) och var och en är ju salig i sin tro. Min berättelse ser i varje fall ut så här. 47 år gammal stannar vågen på närmare 92 till mina 170 cm. Jag inser att jag är tjock. Alltså så tjock att gränsen är nådd. På riktigt. Skriver in mig på en viktminskning/träningsställe. Vilket kvittar faktiskt då jag väljer ”firma” helt geografiskt, tänker att det ska ligga lättillgängligt för att träningen ska bli av. Så börjar min resa, med ”sund” kost och mycket träning. Ingen diet. På ca 8 månader har jag gått ner 30 kilo och är faktiskt smal. Bra så långt. Vad som är ännu bättre är att jag idag, tre år senare, väger exakt lika lite, alltså 62 kilo. Jag tränar och rör mig fyra-fem dagar/vecka och äter normalt. Äter av allt men inte alltid. Försöker tänka 80 bra för att ha råd med 20 mindre bra. Har sällskap med Ben & Jerry i soffan några gånger i månaden och äter allt av när jag blir bjuden. Bojkottar varken kolhydrater eller socker. Och jag är alltså en ”tant” 😉
  Lycka till med din viktnedgång och tänk, vägen till de smalas lyckliga land stavas inte alltid LCHF…

 • Hyrestanten
  6 maj, 2014 at 19:15

  Grattis till din viktminskning/komma i form! Så inspirerande att läsa. Extra skönt i dessa tider när de olika dieterna börjar likna religioner.

 • emelie lindgren
  6 maj, 2014 at 19:43

  Om några veckor lanseras ett nytt svenskt yogamärke, producerat i LA. Kläderna är printbaserade och ett bra miljöval då de är tillverkade av återvunna PET-flaskor. Kika in dem på instagram @underthesamesun_official

 • L
  6 maj, 2014 at 19:50

  Grattis till dig och gulligt skrivet:-) Katrins lchf tjöt handlar mer om att marknadsföra sina produkter. Känns inte som att hon själv tror på det längre då hon har ätit lchf o inte lyckats gå ner :-/

 • Amanda
  6 maj, 2014 at 20:07

  Hur mycket smoothie blir det av den mängden? Jag med minextrema uppskattningsförmåga gissade på en liter men började direkt fundera på on en människa verkligen kan hälla i sig allt det själv. Ja, i alla fall, för att stilla min nyfikenhet: HUR MYCKET SMOOTHIE BLIR DET? 🙂

 • Andrea
  6 maj, 2014 at 20:12

  Bra!! Att vara så lchf-strikt är nog inte så bra tror inte jag heller!! 😉

 • LOT
  6 maj, 2014 at 20:42

  Töntar!

 • anna
  6 maj, 2014 at 23:58

  Mängden vätska är endast 3dl, och när resterande ingredienser mixats blir det nog totalt inte mer än 5-6dl 🙂

 • Sofia
  7 maj, 2014 at 15:19

  Du läser väl ändå inte det här men.. Jag har hört någonstans att hormonerna under mens gör att man får mjukare leder (kanske har att göra att man får mer vätska i kroppen?). Tjipp och hej!

 • Vallmo
  7 maj, 2014 at 16:24

  Är det någon som pratar om strikt?

 • MB
  7 maj, 2014 at 16:26

  Nu får du nog ta och läsa lite bättre!

 • Camilla
  7 maj, 2014 at 21:08

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]