Okategoriserade

Ja men alltså vilken dag

Jamen asså vilken dag. Den började med att lillprinsen vaknade 05.00. I en timme gurglade vi i soffan och sen somnade vi båda och vaknade klockan sju igen. Då fick pappa Bingo gå ner och gurgla så fick jag sova till…nio! När jag kom ner satt alla tre prinsarna vid matbordet och käkade frulle. Jag fick en svart kaffe serverad eftersom jag skulle upp och yoga och då gick de andra ut för att bygga upp lekhuset som pajat i blåsten och sen få ordning på linbanan för den hade också rasat under vintern. Så jag fick yoga i en timme i lugn och ro och sen gick jag ut till de andra. Det var kallt idag men solen var framme så det var väldigt härligt att sitta på bryggan, dricka kaffe och lyssna på vattnet. Snart ska vi sjösätta den lilla plåtbåten och sen kommer även den stora träbåten som vi renoverat i tre år!!

På eftermiddagen sprang jag fem kilometer terräng och det var fullkomligt vidrigt. Jag började dagen med att informera Bingo om att jag inte får gå och lägga mig utan att ha sprungit fem kilometer men när det väl var dags så försökte jag komma på alla tänkbara ursäkter. Jag fick en märklig smärta i höften, sträckte hälsenan, blev yr, illamående men inget gick vägen. ”Lägg av och ut och spring!”, sa Bingo så jag masade mig ut i spåret med mina nyinköpta fantastiska lurar från Urban Ears. Blodsmak i munnen och mjölksyra i låren, det var hemskt. Det var faktiskt ingenting alls som var bra med det. Hemsk att springa när man inte är i form, det tycket till och med Cecilia på jobbet som proffs-springer.

Jag sprang fem kilometer på 40 minuter prick och sen sprang Bingo samma på 30 minuter. Sen duschade och badade vi och sen lagade jag den godaste middagen som jag lagat på väldigt länge. Jag köpte sån där minutfilé som de gör så mycket reklam för. Den var som vanlig kycklingfilé men lite dyrare men nu har man provat det. Jag hade hoppats på att den skulle vara tunnare alltså mer utbankad men det var knappt någon skillnad från vanlig. Till det gjorde jag den godaste kålrotsgratängen som jag såklart inte har nåt recept på eftersom jag bara körde lite på känsla men på ett ungefär ska ni få veta för ni måste göra det här. För två personer: En halv kålrot, en halv påse lagrad riven ost, en deciliter grädde, två matskedar smör, typ två msk LCHFklubbens grillkrydda, salt, en halv chévrerulle. Skär kålroten i tunna skivor för den tar hundra år att få mjuk. Lägg ett lager på botten av en ugnsäker form. Strössla på ost, grillkrydda, salt ,grädde och så ett lager kålrot igen. Samma igen och på toppen la jag skivor av chèvre som jag köper på rulle. Och sen hällde jag på grädde. In u ugnen på 160 grader typ i en timme ungefär. Känn med en gaffel tills kålroten blivit mjuk, jag tror att det tog en timme. Alla ingredienser finns på Mathem.se och ni som aldrig har handlat där får 150 kr i nykundsrabbat om ni knappar in katrinvip i rabbatkodsfältet. Do this shit!!

Sen kom Christer på besök och genast brassade Bingo igång bastun. De tog andra halvan av Bingos nya rosévin som jag fick smaka för första gången ikväll och som får högsta möjliga betyg av mig och så gick de ner. Ringo käkade glass och sen ville han ansluta i bastun. Så han kilade ner och jag började natta Rambo. Men det tog inte många minuter innan han kom kubbandes tillbaka. ”Ville du inte basta med pappa och Christer?”, undrade jag. ”Nä, mamma de satt nakna”, sa Ringo. ”Men vad spelar det för roll då?”, sa jag. ”Men mamma jag vill bara vara naken med pappa inte med Klister”. Så Ringo hoppade i säng och kollar på Tom och Jerry och jag sitter med datorn i knät utanför i soffan. I den sjukt rena soffan utan smulor eller något alls i. Vår underbara städerska har varit här hela dagen idag så hon och jag har vårstädat. Och rensat. Så hon åkte härifrån med allt från ACDC-tisha med paljetter på (Bingos) till DBrand-jeans med etiketten på fortfarande. Trodde jag någonsin att jag skulle bli en 24:a liksom?

Det är skönt att det är kväll nu för tystnaden är så skön. Det är liksom fullt ös med två små barn så när de väl somnar njuter man av tystnaden på ett helt annat sätt än vad man tidigare gjort i sitt liv. Förr var tystnad något tråkigt som man genast ersatte med ett telefonsamtal till nån vän. Idag är tystnaden något som man möter med öppen famn. Sätter mobilen på ljudlös och ger den full uppmärksamhet. Tystnaden alltså inte mobilen.

Oj nu verkar det som att Klister och Bingo har det väldigt trevligt i bastun så jag får nog ta och gå och lägga mig snart för det verkar inte bli någon House of Cards ikväll. Jag hade gärna sett på Let´s Dance och Pernillas lilla son som ska vara så otroligt bra enligt alla på instagram men vi har ingen teve här. Kanske kan se på nätet. Ska kolla om det går att se live. Bra idé.

Katrins Snapshots

Så här ser det ut hos oss nu. Okej man är ju ihop med en duktig fotograf @bingorimer men det ser ut så här.

You Might Also Like

 • davve
  3 maj, 2014 at 12:31

  Du är så bäst Katrin.

 • Camilla
  4 maj, 2014 at 01:02

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Maria B.
  4 maj, 2014 at 18:58

  Underbar bild!