Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alltså mina barn. Jag ser ibland på teve hur kvinnor argumenterar för att de medvetet valt bort barn i sitt liv. Innan jag hade barn själv kunde jag tänka "bra val" efter att jag har fått mina barn kan jag inte begripa mig på dessa kvinnor. Men det är väl för att de inte vet vad de går miste om som de väljer att sitta hos Malou och skylta med sina… misstag. Inga miljoner kan berika en människa så som ens barn. Det är otroligt. Så fantastiskt och så stort.Jag kom just hem från @kreugerjewellery lansering och sen fantastisk middag på Milles med bästa vännerna @svantetegner och @pimtegner. Bingo var tvungen att åka på jobb och jag åkte hem. Att komma hem till två djupt sovandes små änglar. Att kunna dyka ner i säng efter säng och pussa de små kinderna och ögonlocken utan att riskera att väcka dem. Det är livet.

You Might Also Like

 • katten
  30 april, 2014 at 00:30

  Jag har inget behov att du eller någon ska begripa varför jag inte vill ha barn. Men jämför jag med mins bänner i min ålder med barn så är jag betyfligt lyckligare och den friheten jag har är UNDERBAR. Jag kan däremot inte begripa varför man vill ha jobbiga, dyra snorungar usch. Härligt att man själv kan välja leva sitt liv precis som man själv vill. 😀

 • 30 april, 2014 at 00:35

  Nä, altså nu orkar jag fan inte med varken dig eller dina korkade läsare mer. Är det inte du som rapar upp grodor så är det de. Ni förtjänar verkligen varandra.
  Har inte varit inne här på ett bra tag och så är detta det första man ser. Människor som prioriterar andra saker än Katrin Zytomierska begår alltså misstag. Vilket jävla skämt…

  Det finns INGEN god anledning att läsa den här bloggen. Adjö.

  PS LCHF is fucking over! Där har du ett misstag om något!

 • Davve
  30 april, 2014 at 00:49

  Den enda som beter sig som ett barn och nätmobbare hör är ju du! Se dig själv i spegeln nästa gång.

 • Davve
  30 april, 2014 at 00:50

  Förstår inte vad du vill säga med ditt inlägg? Katrin berättar om sitt egna liv på SIN blogg. Om du inte håller med så fine, men raljera då inte heller över Katrins val!

 • tindra
  30 april, 2014 at 05:40

  Har du bloggtorka. Varför ta upp detta ämne igen. Ju för du vet att du får många kommentarer.Det sårar indirekt kvinnor som ej kan få barn. Kunde du inte bre på lite mer. JA jag vet att du skrev att det gällde kvinnor som frivilligt väljer bort barn! Men ändå!!

 • Malin
  30 april, 2014 at 05:49

  Just det ja barn vill man ju ha ohoj va kul nä jag vill inte ha barn o din lilla bild på två blonda Kalle kaviar ungar gör mig inte mer sugen möjligtvis blir jag sugen på barn när jag ser en söt liten tjej…

 • Kim
  30 april, 2014 at 05:54

  Men Herre Gud, det är väl inget att reta sig på. Det är deras kropp, och deras val. Varje människa har väl rätt att göra
  , och tycka vad de vill! Respekt till dem!!

 • Kim
  30 april, 2014 at 06:03

  Så vi som har valt bort barn. har inget liv!!

 • Malin
  30 april, 2014 at 06:05

  Vänta bara tills de blir större då blir det bråk o helvete sen knark o skit o föräldrarna är inte vatten värda 🙁 då undrar du varför du skulle krysta ut barn på löpande band… ;(

 • Malin
  30 april, 2014 at 06:06

  Det är VI som har ett liv värt att kallas liv 🙂

 • Tina
  30 april, 2014 at 06:32

  Nu skriver hon ju inte om kvinnor som inte kan få barn, utan kvinnor som valt bort. Folk gör dessa val helt själva och angår ingen förutom personen själv i fråga. Katrin, du vet hur det känns utan barn och med barn. Så varför är det alltid så att den sidan du väljer tillslut är facit? Låt folk få bestämma själva. Förstår inte folks behov att lägga sig i andras liv om vad som är rätt och fel. Nu tycker jag inte detta inlägg var så himla farligt ärligt talat. Men om du tycker det är ok dina barn ser på dumburken varje frukost medans vi ser på tv vissa middagar är väl inte det mer rätt el fel än det du gör? Du skrev också om mobiltelefon o mamman. Sedan är det fel med egentid? Fel att åka på semester utan barnen? Förmodar att du vid det tillfället syftade på stackars Hanna Graaf som fick så mkt skit när hon åkte på långhelg med sin man. Fan, låt folk göra vad som är rätt i deras jävla hushåll! Du säger inget om Bingo som drar på sina ”turnéer” och är frånvarande väldigt ofta men du gnäller över folk som pratar i mobil? Kanske för att DU vet att när Bingo väl är hemma är han en närvarande pappa? Skaffa lite mer självinsikt och en sund verklighetsuppfattning. Och vet du vad? Jag var bara mammaledig 5 månader med barn nummer 3! Oj vilken dålig mamma jag måste vara? Och ännu sämre var jag när jag och min man åkte på semester till New York UTAN barnen. Ring socialen för bövelen. Och skit också, jag hade min mobil i handen när jag lämnade på dagis igår. Fy vilka men min dotter måste få av att jag svarade tillbaka ”jag älskar dig” till hennes bror. Stackars stackars mina barn som inte får samma uppfostran som dina barn. Vad kommer det bli av dem egentligen? #oroligmamma#

 • Linda
  30 april, 2014 at 07:39

  T a d e t l u g n t .
  K skiver bara vad hon tycker, det innebär ju inte att du, eller andra, inte får göra vad dom vill med sina liv. Som tex när en vegan tycker det är ett självklart val att äta vegan mat och tycker att andra ’missat något’. Det är väl inget att gå igång så på.

 • Susanna
  30 april, 2014 at 07:50

  Alla har ju ett liv men det ser olika ut för var och en. Dravlet man ser ”skaffa dig ett liv” är ju bara patetiskt. Alla lever sitt liv som de vill och ingen behöver lägga sig i det.

 • H
  30 april, 2014 at 08:01

  Hahaha ja förstår att det måste vara underbart med barn när du tycker att det bästa med dem är när de sover och du kan titta på dem utan att väcka dem!

 • laura
  30 april, 2014 at 08:10

  Jag håller med om att barn är det bästa i livet. För MIG. Det betyder inte att jag kan göra det till en allmängiltig regel. Det finns de som skulle bli olyckliga om de skaffade barn bara för att de känner sig pressade av samhällets normer, vad bra att de slipper! Huvudsaken är ju att de barn som föds får det bra, så de som inte känner någon längtan efter barn gör ju helt rätt i att inte skaffa några, både för sin egen och de framtida barnens skull.

 • J
  30 april, 2014 at 08:17

  Håller helt med! Finns inget bättre än att skaffa barn!

 • Catrin
  30 april, 2014 at 08:45

  Men jisses vilka läsare du har!

  Det är din blogg och du skriver där vad du vill. De som inte gillar det du skriver kan sluta läsa.

  Jag respekterar alla men tillhör den ”gruppen” som har barn och skulle dö för dem på sekunden om det skulle rädda dem. De är det mest fantastiska jag skapat och inget kommer ens i närheten. Däremot är jag inte en perfekt mamma. Jag är ofta på tjejmiddagar, fester etc vilket verkar störa folk MEN det struntar jag i för tycker alla får göra som de vill så länge de inte skadar någon!

  Nu blev det en uppsats här men blev irriterad på att alla här inne ska haka upp sig på allt! Ibland kan man undra om vissa ens läser ordentligt för ofta missas själva poängen..

  Hoppas ni alla får en härlig valborg;)

 • Eva
  30 april, 2014 at 08:46

  Mitt i prick Katrin. Mina två barn är det bästa i mitt liv!

 • My
  30 april, 2014 at 08:59

  Har Ica Maxi butikerna slutat köpa in dina produkter?? Hyllorna är nästan tomma nu.

 • Majken
  30 april, 2014 at 09:09

  Snorungar? Du framstår som en sådan ”katten”. Omogen snorunge. Katrin har rätt, så snacka inte om något du inte vet någonting om. Du behöver inte välja barn, men gå inte runt och försök rättfärdiga dina val genom att snacka om jobbiga snorungar när du inte har en aning om hur det är att ha barn, vara förälder.

 • Lisa
  30 april, 2014 at 09:10

  You know nothing Malin…

 • Annika
  30 april, 2014 at 09:12

  Mycket bra kommentar Laura!

 • LinaK
  30 april, 2014 at 09:26

  Finns några vettiga här inne också tydligen …. 🙂

 • lolo
  30 april, 2014 at 09:27

  FANTASTISKT bra skrivet Tina!!!

 • bongo
  30 april, 2014 at 09:29

  Davve, är du kär i Katrin eller nåt. Försvarar henne i vått och tort även när hon visar helt knäppa sidor hos sig själv. Eller du kanske får betalt av henne eller Bingo så hon inte får allt för många taskiga kommentarer?

 • bongo
  30 april, 2014 at 09:30

  Hon är oförmögen att känna empati för andra. Hon är NARCISSIST!

 • bongo
  30 april, 2014 at 09:32

  Precis, och det är faktiskt sant,, att det är jävligt skönt att vara barnfri. Att få ha hela härliga dagen för sig själv, ägna sig helt och hållet till sina intressen. Inte behöva torka tvätta mata och senare oroa sig hela dagen och livet.. Man kan ju känna precis lika mycket kärlek för ett husdjur t.e.x som för dom som har barn..

 • bongo
  30 april, 2014 at 09:37

  japp precis, inte direkt lätt att komma till i denna generationen, miljöförstöringen och ekonomin håller på att harvera, jordens resurser sinar. Samhällen blir mer och mer oempatiska då ”competition” blir mer och mer påtaglig. Inte en bra tid att sätta ungar till världen om man säger så..Dom som skaffar barn är själviska. Dom flesta som skaffar barn gör det endast för egen skull, att få kärlek att fylla tomrummet. Men dom tänker inte på vilket jobbigt liv som väntar dom…

 • bongo
  30 april, 2014 at 09:40

  Bästa kommentaren!

 • Lina
  30 april, 2014 at 09:40

  Att välja bort barn är en lika het potatis som alltid. Speciellt när man har barn själv är det svårt att förstå. Läste en intervju med en programledare i radio som valt bort barn. Absolut ett val andra måste respektera. Däremot lät det väldigt sorgligt när hon haft förhållanden där partnern initialt inte heller ville ha barn men ändrade sig efter vägen och då tog förhållandet slut. Hon kände sig lurad över det och nu var det på väg att gå samma väg i hennes nuvarande relation.

 • millan
  30 april, 2014 at 09:46

  Har datortangenterna hakat upp sig på ordet ”nättroll” Du verkar helt ha missat, vad det betyder Dawe!!

 • bettan
  30 april, 2014 at 09:57

  Precis!

 • cia
  30 april, 2014 at 10:00

  Ja, hur fan får man vara så dum i huvudet!!

 • dora
  30 april, 2014 at 10:16

  Hur klarade du av att leva innan du blev 33 år. Livet måste ha varit ett rent helvete!!!

 • effie
  30 april, 2014 at 10:20

  Samma där jag bor. Men vi har turen att ha två lchf butiker, som säljer produkter som är billigare än Katrins!

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:35

  Jo jag förstår precis vad nättroll är Millan och uppenbarligen gör du och Bongo det också eftersom ni tar åt er och kommenterar ett inlägg som inte ens gäller er 🙂

 • ölma
  30 april, 2014 at 10:36

  Respektera de val folk gör genom livet. Det finns inget rätt eller fel!!

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:36

  Bongo med tanke på dina kommentarer så skulle jag ta det väldigt lugnt med fördömandet av Katrin om jag var du. Du har inget bättre för dig? Arbetslös?

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:37

  Malin, mår du bra psykiskt?

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:40

  Haha Bongo och Malin.. Från generationen som tycker barn är ett problem eller en ”accessoar” haha. Tur att Katrin är mognare än er… Roligt också att ni argumenterar som två bortskämda tonåringar 🙂

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:41

  Tina du framstår som oerhört självisk. Du behöver inte läsa Ks blogg om det inte passar in i din världsbild som uppenbarligen ÄR facit

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:42

  Precis, respektera Katrins åsikt.

 • Davve
  30 april, 2014 at 10:45

  Bongo isåfall får du betalt av Alex Schulman att näthata Katrin 🙂 förstår inte hur du kan lägga tid på att skriva en massa trams här. Ingen tvingar dig att läsa Katrins blogg. Tyvärr tillhör du den där kategorin av människor som blir uppenbart provocerad av kvinnor .. Bara för att de är kvinnor. 🙂

 • Madde
  30 april, 2014 at 10:55

  Klart man inte vet vad man missar om man inte skaffar barn. Men man väljer ju inte bort barn som finns, man väljer ju att fortsätta sitt liv som tidigare och inte införa barn. Vad man föredrar och vill i livet är inte alltid ett frivilligt/medvetet val. Man är som man är. Att gå emot något som man känner är rätt, för att det finns ett tryck att man borde eller ev missar något, är oerhört dumt i detta fall! Det är att leka med sitt och andras liv. Du skrev ju tidigare om att ta livet av sig när man har barn tex…

 • Gullvi
  30 april, 2014 at 11:45

  Klokt skrivet!

 • ilja
  30 april, 2014 at 11:49

  Katrin ändrar åsikt hela tiden. Men det klart, det har man ju rätt att göra!

 • J
  30 april, 2014 at 11:54

  håller helt med, katten, du är snorunge! katrin har helt rätt. du kan absolut inte yttra dig i detta. skäms ungjävel.

 • J
  30 april, 2014 at 11:59

  haha malin, stackars dig! du tror att alla är så hemska och ska till och med ta knark, vilken värld lever du i? alla är inte som du.

 • AnnaRufus
  30 april, 2014 at 12:04

  Jag tycker att alla kvinnor som väljer bort barn eller väljer att skjuta på det till efter 35-40 borde gå i samtal så att de inte väljer bort barn av fel anledning. Vet t.ex. vissa som är rädda för vad en graviditet och förlossning gör med kroppen, och där tycker jag att man kan behöva vända på tankarna några varv och tänka mer långsiktigt, även få mer information. Även de som inte tror att de skulle bli bra föräldrar pga hur deras egna föräldrar var borde bli utmanade i sitt tankesätt. Sedan är det såklart jätteviktigt att de som verkligen inte vill ha barn inte skaffar barn bara för att man ska, det gäller bara att veta om man är en person som är skeptisk till barn men blir helt dökär i sina egna ungar (som Katrin) eller om man är en person som är lyckligast utan. Att INTE skaffa barn är hur som helst ett väldigt stort beslut och man bör respektera de som har gjort sitt val, viktigt bara att det görs på bra grunder för som kvinna kan man ju inte ångra sig.

 • lebanezzas
  30 april, 2014 at 14:01

  Superfin blogg!

 • Eva
  30 april, 2014 at 15:31

  Jätteglad för Katrin att hon älskar att ha barn. Men vi som medvetet valt bort barn vet ju inte vad vi missar – så det är OK. Det vore ju liiiiite tråkigt att skaffa det där barnet för att man är rädd at missa något och sen när man får barnet så blir det ”nä, jag vill nog inte ha det här barnet ändå”. Svårt att stoppa tillbaka liksom… Barn är underbara och jag spenderar mycket tid med mina syskonbarn men är inte ett dugg intresserad av egna och har aldrig varit. Är nu över 50 år så jag betackar mig ”du kommer att ändra dig”. Har för övrigt inga synpunkter på Katrin – läser hennes blogg för att hennes inlägg roar mig. Så gör även kommenterna.
  Ha en skön valborg och 1:a maj, hörni!

 • Eva
  30 april, 2014 at 15:35

  Japp, helt klart huvudet på spiken, Laura!

 • Me
  30 april, 2014 at 16:05

  Jag tycker inte riktigt att det funkar att resonera så som katrin. Klart man måste känna att det är värt det, annars skulle man ju aldrig stå ut med skrikande ungar som håller en vaken om nätterna osv. Ren överlevnadsinstinkt/ biologi. Men! Jag vill också ha barn ändå.

 • bongo
  30 april, 2014 at 17:20

  haha för mig är det ej någon ansträngning att skriva här. tycker endast det är underhållande. Fö så bryr jag mig heller inte om man eller kvinna ko eller gris. men jag gillar att stampa lite på korkade människor som Katrin, och dig då förstås 🙂

 • bongo
  30 april, 2014 at 17:22

  Vad hotar du mig???? hahaha. Ej arbetslös.. miljonär 🙂

 • bongo
  30 april, 2014 at 17:26

  Men hallå Davve mongo, varför är man omogen för att man tycker synd om ungarna som kommer till en förstörd värld för, läs på lite om världsekonomin bara så kommer du förstå vilket ”roligt och underbart” liv som väntar dom. Vad är det som får dig att tro med att du är så mogen? Vad är du, 70 bast eller? mogen tjock och skrynklig haha

 • bongo
  30 april, 2014 at 17:29

  Man kanske inte är intresserad av just Katrins blogg så mycket, utan vill kommunicera bland kommentarerna, inget fel i det tycker jag. Du däremot har en VÄLDIGT udda världsbild, och korkad dessutom som har Katrin som förebild.

 • davve
  30 april, 2014 at 17:55

  Du stampar inte på mig överhuvudtaget. Jag tycker bara synd om dig 🙂 Du kan inte ha mkt att göra på vardagarna. Ser din skenhelighet som lätt underhållning… the joke is on you my friend. 🙂

 • davve
  30 april, 2014 at 17:55

  Du kan tolka det precis som du vill 🙂

 • davve
  30 april, 2014 at 17:56

  Du verkar ha dålig koll ens på vad du själv skriver 🙂

 • davve
  30 april, 2014 at 17:57

  Nej du är inte alls ”intresserad av Katrins blogg”..? haha aa ellerhur.. du spenderar ju uppenbarligen mkt tid här. Inte konstigt att jag gör det då jag tycker Katrin är underhållande. du tycker ju inte iallafall officiellt om katrin. men jag tror bannemej du gör det .. du är allt lite kär i henne… det är lugnt bongo 🙂

 • Paola
  30 april, 2014 at 18:22

  Hej Katrin!
  Skulle du kunna berätta för mig hur du har lagt upp Rambos nattläggning och amning/ flaska. Du har skrivit att du ger honom flaskan ngn gång under dagen.
  Du verkar ha fått en rutin på hans mat och sömn, det hade du iof med Ringo också men jag skulle behöva ha en påminnelse.
  Må gott och ha en trevlig Valborg!
  Paola

 • bongo
  30 april, 2014 at 18:41

  haha puss Davve 😉

 • bongo
  30 april, 2014 at 18:59

  Ibland är hon cool, ibland är hon otroligt korkad, ibland tråkig, ibland rolig, sånt är livet

 • Malin
  30 april, 2014 at 20:52

  Alla sura kommentarer här inne får mig att kräkas, om jag inte vill spräcka hela [email protected], och bli sladdrig därnere, det är väl mitt val eller?! Jag vill heller inte ha celluliter , åderbråck och bristningar , fåfäng? Ja. Jag är verkligen mån om mitt utseende men samtidigt är det också så att jag älskar att ha ett privatliv, kunna göra vad jag vill, precis vad jag känner för, dra på en härlig långresa, gå ut o festa osv, det är en oerhörd frihet att kunna göra sådant. Svennebananliv med dagishämtningar, inplanerade gök klockan 20.00 lördagskvällar ,åka på Bamsecharter till Mallis, usch o blääääääääää. 🙁

 • dr Botox
  30 april, 2014 at 21:02

  jo ja kan förstå. Att alla inte Vill ha barn, de är inte sämre människor för det. Sen finns det dom som skäms för att de är infertila och säger att de inte vill ha…att skryta om sina barn är så jävla fånigt, hur mycket man än älskar dem.

 • dr Botox
  30 april, 2014 at 21:03

  men tänk om hon tycker så dårå….att det verkar som att folk har jobbiga snorungar. Det har man rätt att tycka. precis som såna som du, som tycker du är lite förmer som väljer barn…

 • dr Botox
  30 april, 2014 at 21:10

  har du inte märkt att Katrin aldrig svarar på den endaste lilla kommentar ??

 • linda
  30 april, 2014 at 21:18

  Jag vet inte riktigt vad man går miste om än. Jag är singel 34 år och jag har inga barn. Men min största önskan är att få det och dela detta med någon man. Jag hoppas att det kommer bli så till dess är jag i nuet med mitt liv. All lycka till dig du är bäst men säg inte det till någon. Kram från Linda från Gotland!

 • ylva
  30 april, 2014 at 21:34

  Jag blev inte ett dugg slapp av att föda barn, men visst det krävdes att jag gjorde knipövningar men det kommer nog även många utan barn behöva när de blir lite äldre.

  Men till saken, det är ingen som tvingar dig Malin att skaffa barn, men du får helt enkelt acceptera att det här med att få barn är så pass stort att de som har barn tror att det skulle göra alla lika lyckliga som de själva är. Och nej man går inte runt och är lycklig hela tiden och det är det väl ingen som påstår heller, tvärtom så är livet mer på allvar och man blir mer sårbar när man har så mycket ansvar för någon och så mycket medkänsla (jag hade hund innan så jag vet att det inte är samma som med husdjur). Men man har många lyckliga stunder knutna till barnen, stora och fina minnen uppstår plötsligt hemma i vardagsrummet när barnet plötsligt gör något nytt eller när barnet sover och man bara tittar på det tillsammans och är så jävla stolta och förvånade att just man själ kunde få så fina barn. Menar inte att övertala dig, bara att du ska förstå hur vi andra tänker.

 • lovin
  30 april, 2014 at 22:23

  H, du förstår verkligen inte. Och så är det när man inte har barn.Kärleken man känner till sitt barn är inte likt något annat. Sen tycker man att det är sjukt härligt när dom äntligen somnar 🙂 Om man inte vill ha barn, fine. Det största i mitt liv är att jag fått barn.

 • Ah
  30 april, 2014 at 22:58

  Det är bra Malin att du njuter av att vara 20 😉 hihi…. /kram från en supersnygg och lycklig 39-årig flerbarnsmamma 🙂 (med tight %#}|** och kropp…. 🙂

 • Oh
  30 april, 2014 at 23:07

  Dra inte alla över en kam lilla gullet. Förstår om det där med familj känns avlägset när man är så ung som du, men alla föräldrar blir inte som den lilla klick du sett omkring dig, med vad du nu beskrev ”feta på bamseresa” eh? Inget jag identifierar mig med direkt… /Yasmin Le Bon

 • Maria
  30 april, 2014 at 23:11

  Hur fanken kan du veta om du är lyckligare eller ej? Vem som är lycklig kan bara gemene man bestämma om sig själv. Ingen annan.

 • Maria
  30 april, 2014 at 23:14

  Haha! Jaja Malin. Om du tror det är så det blir när man har fött barn så fortsätt leva med den tron du. Tänker inte ens försöka övertyga dig om annat. Huvudsaken är att du är lycklig och känner dig nöjd.

 • katten
  1 maj, 2014 at 03:44

  Ungjävel haha jag är 30 år och enormt lycklig i mitt liv och ja det finns tok för många jobbiga snorungar, lata föräldrar dom hällre sitter dom hökar i sina mobiler istället för lära barnen vett och etikett!

 • Malin
  1 maj, 2014 at 06:28

  Tack för alla comments 🙂 jag vill gärna poängtera att jag inte är 20 år, jag är 24 år 🙂 o jag veeeeeet 🙂 att jag inte kommer o kläcka ur mig några ungar oavsett…. Dessutom är jag nästintill manshatare 😉

 • Malin
  1 maj, 2014 at 06:30

  Äscha, förstår om livet som singel är trist på Gotland men flytta till Stockholm eller Göteborg så blir singellivet mycket roligare 🙂

 • m
  1 maj, 2014 at 07:29

  Och så skriver Katrin inte ett nytt inlägg utan mjölkar på denna korkade om att man missar ngt om man väljer barnfritt…Det är väl ändå individuellt vad man vill ha ut av livet, jag tycker personligen inte att Katrins barnliv lockar då hon inte ger ett genuint harmoniskt intryck utan falskt, och jag tycker som jag tycker..AJJÖ

 • Anna
  1 maj, 2014 at 08:15

  Ja detta ämne är inte nytt här Men hon vet ju att detta ämne genererar många läsare och kommentarer=pengar!!! Så jag säger som du m. Ajjö!!!

 • jo
  1 maj, 2014 at 10:04

  Man får ’raljera’ hur mycket man vill åt hennes offentliga åsikter när hon gör detsamma mot de som valt motsatsen till henne.

 • ylva
  1 maj, 2014 at 10:18

  Well man ska inte låsa fast sig i barnfrågan vid 24, jag var 34 när jag fick mitt första. Då hade jag haft 15+ år av att göra vad man vill med sin egen tid, ha sex på köksbordet mitt på dan, resa, plugga osv. Men om en snygg kropp och mycket frihet är eftertraktade saker i 20-årsåldern så är det annat som räknas när man är 30-40, karriär, fint boende och familj. Och det påverkas nog de flesta av, det normala om man tittar på både kvinnor och män är nog att vakna en dag och känna att man kan tänka sig barn. Det är bara en mindre grupp som vill ha barn när de är 24 och du hör ju uppenbarligen inte till dem.

 • malin
  1 maj, 2014 at 10:42

  Åh så mysigt. Jag är 22. Har ALlLTID vetat att jah vill ha barn. Ända sedan jag var liten. Fast det är såklart inte förrän nu som jag VILL ha barn, då sa man ju det vara för att.

  Men en.sak är säker. Jag måste hitta någon att skaffa barb med. Och gör jag ibte det så får jag ta saken i enga händer och skaffa barn ändå. För barb ska jag ha. Och en helt fantastiskt mamma ska jag bli:) men inte än på många år.

 • UllaBella
  1 maj, 2014 at 12:14

  Det är synd om er som väljer bort barn, så är det bara, det är ännu mer synd om er som inte kan få några barn.

 • Linda
  1 maj, 2014 at 12:57

  Malin… du vet ju precis allt om hur livet med barn är. Verkligen!

  Var just 24 år när jag fick mitt första barn och det slår fortfarande allt annat jag gjort i mitt liv. Nu är jag en bit över 30 och har fler barn och tycker fortfarande att det är galet häftigt.

  Och jag känner mig inte det minsta ”låst”.
  Vi reser (nej, inte charter och bamseklubb även om det absolut inte är ngt fel på det) väldigt mycket, vi har ett stort umgänge både som familj och var och en för sig, både jag och min man tränar och är inte det minsta slappa, tjocka eller har celluliter. Vi har båda stimulerande och givande arbeten.

  Samtidigt som JAG tycker att det är fantastiskt med barn så har jag all förståelse för dom som inte vill ha det. Man väljer sitt eget liv.

 • anonym
  1 maj, 2014 at 17:23

  Jag vill också ha barn Men gillar inte dessa uppmaningar till människor att skaffa barn. Jag har psykisk sjukdom nu o om jag likt släktingar till mig får barn så blir det familjehem nästa. Tyvärr, en stor sorg för mig faktiskt tror jag!

 • lisa
  1 maj, 2014 at 19:12

  Malin tänk när du får ett barn då, om du har tur å så är det en pojke. Stackars barn då! Bättre är om du sitter själv på ålderdomshemmet och inte har några barn som besöker dig eller tar hand om dig!!! Känner mig så berikad som har två underbara barn som älskar sin mamma över allt annat!

 • Motvilliga Mamman
  1 maj, 2014 at 21:31

  Jag har två ungar och tycker fortfarande att de som frivilligt valt bort barn gjort ett smart val.

 • ujuj
  1 maj, 2014 at 22:23

  Men mest synd är det om dig.

 • Tina
  2 maj, 2014 at 18:16

  Davve, hahaha skrattade faktiskt. Jag självisk? Hahaha, den var bra. Linda – läs om då du inte förstått innehållet. Men att jämföra barn, uppfostran etc med veganer? Please! Jag tog upp en rad av massa saker hon skrivit. Dvs, brist på självinsikt. Summa summarium, låt folk sköta sin egen uppfostran och låt folk välja den väg som passar dem. Och låt folk fatta beslut som känns rätt i deras hjärtan.

 • davve
  3 maj, 2014 at 12:35

  Ja men du tar Katrins inlägg som en ursäkt att raljera över hur ”dum Katrin är som tror hon kan bestämma över andra”. Ingen tvingar dig att läsa det katrin skriver och katrin tror inte att hon kan/ska bestämma över dig.

  du är inget offer.

 • Camilla
  4 maj, 2014 at 01:04

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Mojan
  23 maj, 2014 at 19:21

  Det är uppenbart att det är synd om dig, UllaBella!