Okategoriserade

Fy fan vad jag kämpar

Jag har aldrig kämpat så mycket för att gå ner i vikt i hela mitt liv. Det är verkligen inte lätt den här gången. Det sägs att det är svårare med andra barnet och att min ålder gör det ännu svårare och det kanske är så vad vet jag men det är svårt. Jag väger 63 kilo nu. Jag har sju kilo kvar till målvikt och jag kan inte riktigt se hur jag ska nå den. Problemet är att jag är väldigt hungrig av mig. Jag skulle aldrig klara 5:2 till exempel. Men vill jag klara 5:2? Nä…Jag vill gå ner mina sista sju med LCHF och jag kommer att göra det men det är kämpigt. Jag kämpar för tillfället lika mycket som alla ni som mejlar in till oss och säger att det är omöjligt att gå ner och undrar vad ni gör för fel. Jag har samma fråga. Vad gör jag för fel? Varför rinner inte fläsket av mig som det annars alltid gör? Åldern. Det måste vara åldern… Jag börjar få åldersnoja jag erkänner det. Pratade med en av mina roliga kompisar idag. ”Jag ryckte ett grått hår på muttan DÅ känner man sig gammal”, sa hon. Jag är inte där än kan jag meddela.

Jag kommer inte ge mig såklart. Jag blir väldigt provocerad av att inte gå ner i vikt. Det sista jag vill göra är att äta kolhydrater eller socker nu. Jag har svårt att förstå dem som tröstäter faktiskt… Fan om fyra veckor ligger jag på stranden tillsammans med min smalaste kompis och då kan jag inte vara fet det går bara inte. Det kommer då att förstöra min semester. Sån är jag.

Jag ska börja springa nu. Det måste funka. Jag var ute och tog mig en runda nyss. Urdålig form är jag i. 5 k på 35 minuter. 8,5 k på en timme. Jag ska springa tre gånger den här veckan så får vi se om det gör någon skillnad. Jag har jävligt ont i nacken så imorgon ska jag till stans grymmaste naprapat. Ritch ratch så har jag inte ont längre. Bengt Rilegård heter han om ni har ont i ryggen.

Fan jag tuggade just i mig en helt sjukt god Quest. Chocolate Brownie var det och jag som inte ens gillar chokladsmak på saker och ting. Det här var gott. Jag åt bara broccoli, aubergie och keso till middag (och sen säger de att vi LCHF:are vräker i oss kött) så nu kunde jag unna mig en Quest. Appropå att unna sig, snart är det inte möjligt att köpa biljett till Wellness längre så passa på!

Jag ligger efter i jobb. Jobbigt. Känner mig som Bingo som alltid har något som ligger och väntar på att bli gjort på datorn. Jag har nästan aldrig så men nu är det ganska illa faktiskt. det har med bokslutet att göra. Mycket som ska fixas innan den sista april. Jag önskar så mycket att det här vädret kunde hålla i sig över helgen när vi ska vara på landet. Mycket roligare att leva när det är sol ute.

Aja jag ska ta en dusch nu och sen ska jag sova. Den här veckan handlar helt och hållet om träning för mig. Jag ska träna mycket och se om det ger resultat. Och jag ska verkligen göra det inte bara snacka om det.

Katrins Snapshots

Asså vilken solnedgång det var på Djurgårn ikväll. Jävligt snajdigt. #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • bolle
  28 april, 2014 at 21:25

  Fin tant är du. Och fin bild är det!

 • Maria
  28 april, 2014 at 21:58

  Hej! Jag är en sån som aldrig kommenterar men tycker det är kul att läsa. Jag är så förvånad att ingen skrivit om detta jag hade precis samma problem åt nyttigt och tränade massor men inget hände på vågen. Sen slutade jag amma och fick belöningen för allt slit varje gång jag ställde mig på vågen hade jag gått ner ett kilo, det bara rann av mig. Har läst om det nånstans (kommer inte ihåg vart men det var inte en ding ding värld) att det har nåt med att hormonerna att göra kroppen håller stenhårt i fettet för det behövs till mjölken eller nåt. Sluta nu inte att amma bara för att jag skrev detta. Det skall bli kul att följa om det är likadant för dig/ Maria

 • Jenny
  28 april, 2014 at 22:00

  Första gången jag började med ”LCHF” så körde jag i en månad, jag åt massa frukt och grädde (alltså fuskade massa) jag gick då ner fyra kilo på den månaden. Ett år senare när jag började igen, då körde jag strikt efter din bok dags att bli smal. Jag åt LCHF strikt i ett halvår och gick ner fem kilo… Jag undrade länge vad jag gjorde för fel. Nu har jag bytt diet och gått ner ytterligare tre kilo på två månader! Så skumt att det inte fungerade andra gången! Kan tillägga att jag är tjugo år och ej fött barn!

 • Elin
  28 april, 2014 at 22:01

  Bra tänkt att träna mycket. Men då är det nog bäst att äta kolhydrater. Annars bränner du inte fett, bara muskler. Trist men så är det. Och det är aldrig bra att äta massa fett. Lite kolhydrater och lite fett. Fast lite mer kolhydrater om man ska träna. Då går man ner. Det är oundvikligt. Lycka till! Du är skitsnygg!

 • Cathrine
  28 april, 2014 at 22:03

  Snälla Katrin; minska dina matportioner och ät ej dessa ”godisar” som triggar dig till att äta mera. Och! Alla som är hemma under dagarna av olika orsaker ”öppnar kylskåpet” betydligt oftare det är bara så. Nu har du skrivit här att du skall Börja springa igen 3 gånger i veckan men du skriver det ganska så ofta och gör det typ i en vecka sen slutar du…. Eller hur? Gå och springa/powerwalka (med vagnen)genast på morgonen och gör det till en rutin! Det är inte trevligt NEJ men vem har sagt att det skall vara lätt? Jag powerwalkar på morgonen runt djurgården och
  I love it <3 var konsekvent, de borde du kunna 😉

 • Leila
  28 april, 2014 at 22:13

  Är det ens rimligt att väga som när man var 20 år hela livet? +7 kilo är nog helt i sin ordning i medelåldern och efter två barn .

 • Anna
  28 april, 2014 at 22:39

  Hoppas att du snart når din målvikt!
  Jag har nyligen läst två studier som påvisar att den viktreducerande effekten av LCHF avtar efter några års diet. Kan det vara så för dig?
  Har du testat att räkna kcalorier? Om du äter mindre mängd kcalorier än vad du förbrukar minskar du garanterat i vikt!
  En annan möjlig förklaring kan vara hormonbalansen i kroppen efter graviditet och förlossning, kroppen är biologiskt rustad att hålla näring för amning. Testa att dra upp på amningen. En åtta månaders bebis som ammas regelbundet drar ca. 800 kcal. Per dag!

 • TrosaRosa
  28 april, 2014 at 23:44

  Kämpa på – att vara smal betyder ALLT – precis ALLT! Smalast som dör vinner och et är ju helt sant!

 • Me
  29 april, 2014 at 00:01

  Det är inte alls så dum tid för att vara en ovan löpare. Men se till att hålla ett lite jämnare tempo och inte bränna ut dig den första halvan av passet så ska du se att du småningom klarar 10 km på en timme. Hepåre!

 • wohoo
  29 april, 2014 at 01:15

  Littla misslyckade, ångestfyllda 18-åriga avelkossan fitt-brie is back 😀

 • Men
  29 april, 2014 at 01:21

  Men är du dum i huvudet eller efter eller något? Sedan när är man medelålders när man är 35? Visst, jag fattar att du slog ner på detta eftersom Katrin sa att hon hade åldersnoja i inlägget. Vet du, jag hoppas så jääävla mycket att från och med nu kommer alla i ditt liv att göra samma med varenda noja du någonsin kommer få 🙂

 • Karin
  29 april, 2014 at 02:25

  Varfor ater du onyttigheter. Tror inte att sana dar barer ar bra om man vill ga ner i vikt. Gar alldeles utmarkt att kora 5:2 dieten med lagkolhydratskost. Jag gor det. och ater man strikt lagkolhydratkost sa minskar ju hungern jatte mycket eftersom blodsockret ar stabilt. Tror faktiskt att du sma ater. (Skriver pa en dator utan bokstaver med prickar)

 • Jeanette
  29 april, 2014 at 05:25

  Såhär blir du smalast på stranden
  1) Spring mycket längre sträckor. Tänk att du tränar inför ett Marathon eller Ultra Marathon. Var gärna ute 2-3 h när du konditionstränar. Små 8 km lopp blir man inte smal av. Tyvärr.
  2) Sluta även äta alla förtäckta låtsaskolhydrater som LCHF-bröd, LCHF barer etc osv. Håll dig strikt till protein/gröna bladgrönsaker och nyttigt fett som avocado, lax.
  3) Drick ingen alkohol. Inte ens vin.
  4) Öka på muskelmassan på kroppen.

 • Me
  29 april, 2014 at 06:27

  Men är du knäpp eller? Hon måste väl först vänja sig vid att springa kortare distanser (upp mot 10) innan hon kan börja låtsas att träna inför maraton? Haha! Dessutom är det viktigare att springa ofta än hur långt.

 • Malin
  29 april, 2014 at 06:45

  Att gå ner efter två barn var väl inget

 • Cathrine
  29 april, 2014 at 07:13

  Kroppar är olika och individuella…..och i olika lägen och tider.

 • Susanne
  29 april, 2014 at 07:17

  Det som hjälper mest och som är heeeelt OK att göra när man ammar är att äta bara tre ggr im dan, skit i quests o mellanmål o enbart svart kaffe o vatten och ev. En STEVIA Vitamin Water mellan målen, DÅ kommer du snabbt märka skillnad. Öka fettet om du blir hungrig mellan, o ge inte upp!!! Då tar du lätt kilona till solsemestern utan att mjölken sinar och utan att vara hungrig (ju färre ggr om dan du äter fettrikt desto mer matnonchalant blir du!) Good luck tjockis 😉

 • ella
  29 april, 2014 at 07:56

  Håller med dig. Att vara smal, är det absolut viktigaste är i livet. För då kan man dö lycklig! Kämpa på!!

 • Rosanna
  29 april, 2014 at 08:11

  Öka din förbränning genom att öka i muskelmassa så du byter ut ditt fett på kroppen mot muskler, roligare att vara smal och tight än smal och slapp. Så börja med styrketräning, men tung sådan. Högre vikt och färre repitioner, 3-5 set på varje övning. Komplettera med yoga och intervall löpning såsom att springa i backe. Tabata intervaller rekommenderar jag. Så får du bäst förbränning dygnet runt!

 • Annsofi
  29 april, 2014 at 08:22

  Hej,
  Ett tips på vägen – Allt man stoppar i sig Utöver måltiderna, försämrar eller stannar upp viktnedgången (typ citat Anna Hallén, min lchf-guru) Kroppen vänjer sig vid detta, liksom All annan mathållning, och det som gick så bra till att börja med funkar helt plötsligt inte. Skulle vara intressant att se om det händer nåt om du Bara äter dina mål mat (lchf förstås!) och Ingenting utöver det – även om det är lchf det du äter (kakor och bakverk) så är det Utöver den mat du behöver, och det fungerar kanske inte när du är ute efter viktnedgången. Funkar när vågen ”bara” ska stå still. Testa vet jag, skulle vara intressant att följa om det är det som ska till för att du ska få det resultat du vill!
  Kram, och lycka till!

 • Annsofi
  29 april, 2014 at 08:30

  Hej igen,
  Glöm inte att äta – meningen ”Jag åt bara broccoli, aubergie och keso till middag” är väl inte bra? Det är alldeles för lite mat och för lite fett och känns som ett steg tillbaka till den svältkost som vi följt Så många gånger, i tron att den ska funka. Den gör inte det i längden! Tillbaka till lchf-tänket, Katrin! Visa nu att du kan det här, för det kan du. Ska du börja äta på det där viset så säger du att lchf egentligen inte funkar utan att vi ska återgå till svältdieter…

 • Sara
  29 april, 2014 at 08:49

  Alltså, folk som skriver att du ska äta MER kolhydrater för att du springer?? HAHA!

  Nej, så är det naturligtvis inte. Jag, som inbiten LCHFare, tror jag kanske vet vad ditt problem är. Du äter för mycket av det goda. Sluta med med LCHF-bröd och annat. även om du bara äter det i små mängder. Men det viktigaste, sluta med mejerier! Mejerier är helt ok om du vill hålla vikten, samma sak med LCHF-bröd, bakverk osv. Men vill du gå ner måste du äta superstrikt. Mejerier är katastrof vid viktminskning, speciellt för oss tjejer. Finns obegränsat med information om detta på nätet. Google it!

  Läs boken ”Fettfrälst” av Martina Johansson, den är fantastisk!

 • sara
  29 april, 2014 at 09:19

  ENKELT! För att kroppen ställer om sig! Om du går från att äta ”normalt” till att äta en strikt (eller ostrikt för den delen) -diet så chockar man kroppen och fettförbränningen till en början och man går ner i vikt. Har du däremot, som Katrin, gått på LCHF i två år så har din diet omvandlats till livsstil och kroppen har anpassat sig. LCHF är en ganska kalorifylld diet och om hon inte drar ner på kalorierna så kommer det inte hända ett skit den här gången…

 • sara
  29 april, 2014 at 09:23

  Sluta mesa… det blir man inte smal av!

 • Me
  29 april, 2014 at 10:29

  Haha vad roliga ni är! Går hon ut sådär hårt så lär det ju garanterat leda till skador= ingen träning på ett tag. Stegra lugnt, sikta på kontinuitet!

 • Em
  29 april, 2014 at 10:59

  Jag tror många glömmer bort att de faktiskt relativt nyss fött barn och att kroppen ställer sig om efter en lång tid. Den gör inte som man tror eftersom fettet behövs för att ge föda till barnet bl.a. Det är inte förrän man slutat amma och det gått ett antal månader som man sakta börjar gå ner igen. Sluta stressa med detta eviga tränande mammor som har en lite bebis hemma. Njut och lata er och ta det när kroppen är redo för det! Ni kan tom göra mer skada av hård träning nu eftersom rygg och bål är så pass försvagad. Man ska inte göra för hård träning då! Kanske efter 6-9 mån kan man börja l mjukt tempo såsom jogg. Promenad är ju ok, då stärker man sig i rygg oxå. Gärna spänna magen under tiden man går. Det räcker liksom!

  Som sagt! Sluta stressa över att träna och träna just nu! Fika, njut av att du ändå fått ett barn och vila mkt!
  Träna ich gå ner hinner man och fet kommet av sig själv i den takt kroppen vill!

 • goa
  29 april, 2014 at 11:10

  Suck, åter igen din jäkla utseendefixering och åldersnoja. Ät endast frukt och grönt så garanterar jag dig du kommer att rasa i vikt, och bli ren och fin inombords. Du tycker att det låter äckligt nu men det är bara för du har bedövade smaklökar av allt fett och kött å skit du äter. Efter några veckor släpper det och du kommer aldrig vilja äta annorlunda igen..

 • Leila
  29 april, 2014 at 11:25

  Men snälla… Hur mår du? Andas! Det är inget krig det här. Menar bara att det inte är rimligt att väga som när man var 20 år hela livet. +7 kilo kan till och med vara fördelaktigt för utseendet när man är i medelåldern, vilket Katrin är i eller åtminLstone närmar sig. Är hon inte 37 år?

  Hoppas du ”men” kan få den hjälp du behöver också.

 • sabz
  29 april, 2014 at 11:26

  Hej Katrin,

  När du tränade med Philip och fettet bara flög av dig så testade jag också att köra igång med LCHF och PT-sessioner med Philip. Inte ett skit hände. Philip verkade inte så intresserad av våra sessioner. Jag bytte då PT till Michael Glover som är en suverän PT. Mycket träning med egna kroppsvikten och mer ”healthy eating” vilket funkade himla bra för mig. Du kanske skulle ta och slå honom en signal? http://rebirthfitness.com/ LCHF kan du fortsätta med då du mår bra av det, men för mig funkade det alls 🙁

 • anna
  29 april, 2014 at 11:55

  Bra där Leila!
  Givetvis ändras kroppen med åren. Behöver dock inte vara till det sämre. Huvudsaken är att man får vara frisk och må väl. Varför ständigt hänga upp sig på vad vågen visar? Kommer man i sina kläder år ut och år in (köper kvalitet, inte kvantitet) så räcker väl det!

 • Lady
  29 april, 2014 at 12:02

  Du får ha tålamod med vikten. Fokusera på att äta nyttigt. (Jag äter inte själv LCHF och anser det inte vara nyttigt), men du tror ju på din teori och enligt den så ska din vikt normaliseras om du bara fortsätter äta LCHF, det går väl ut på att man inte ska svälta eller kämpa ihjäl sig? Eller har jag fel? Försök fokusera på annat än viktnedgång och ät det du anser vara nyttigt när du är hungrig tills du blir mätt så ska du se att vikten kommer normaliseras av sig själv.

 • Lisen
  29 april, 2014 at 12:02

  Bra skrivet. Så är det ju. Även om man äter enligt LCHF kan man ju inte äta hur mycket som helst. Vore kul att veta hur många kalorier du sätter i dig på en dag,Katrin?

 • Lisen
  29 april, 2014 at 12:05

  Trisst för dig och trisst att du satsar pengar och ditt anseende på LCHF. Lite inskränkt. Vad ska du göra när nu detta inte fungerar för dig?

 • Ehlin
  29 april, 2014 at 13:08

  Hej,
  har kört Lchf ett bra tag nu sen hände samma för mej, barn nr 2 kom och det va skit svårt, men när jag tog bort ALLA mejeriprodukter ”rann” det av!! 🙂 Tänkte på att du ätit keso, jag åt knappt grönsaker där nån vecka. Det blev som en liten detox. Funkade för mej iaf! Nu är jag back on track igen! Tack för en rolig och mysig familjeblogg 😛

 • Emma
  29 april, 2014 at 14:03

  Sluta unna dig bars och LCHF-kakor och sånt. Jag tror även att det är lättare att gå ner om man skippar mejeriprodukter. Och så ingen alkohol. Kroppen förbränner alltid alkoholen först.
  Glöm inte att träning ger en massa fina muskel som väger mer än fett, så du har kanske gått ner mer än du tror i vikt.

 • ML
  29 april, 2014 at 14:12

  LCHF som ska vara så bra. Kan tänka mig att om man har mycket övervikt så tappar man väl kanske det i början. Men efter mindre än ett år så slutar man att tappa i vikt. DU har väl ingen övervikt egentligen, kanske därför du ej går ner. BMI över 25 räknas som övervikt. Men om du prompt vill gå ner i vikt så får du väl börja banta och räkna kalorier. Ät 1300 kcal om dagen och tappa ett kilo i vecckan, då är du ju snart smal 🙂

 • Tilda
  29 april, 2014 at 15:02

  För mig har de sista kg (nu pratar jag 2-3) inte släppt föränn jag slutat amma. Det är även då jag slutat vara så djäkla hungrig hela tiden.

  Jag ökar mina portioner när jag ammar (helt naturligt) men sen ammar man mindre och mindre och iaf mina portioner har inte gått tillbaka av sig själv utan jag har fått vara jättenoga (och för all del hungrig) någon vecka innan man måttat in sig igen.

  Är lika gammal som dig och första barnet var inga problem att tappa i vikt. Andra, tredje och fjärde. Inte lika enkelt men fjärde är snart 4 och nu är jag faktiskt i lika bra form som innan barnen. Smal och vältränad!

  (för den som undrar så nej varken LCHF eller någon annan diet)

 • Karin
  29 april, 2014 at 15:27

  Håller absolut med dig. Mejerier ska man dra ner väldigt mycket på om man vill få en viktnedgång om man står still. Gäller alla mejerier även ost som Katrin verkar älska. Sedan gäller strikt lågkolhydratkost. Och som du skriver, ät sällan lchf knäcke/bröd och lchf bakverk och barer och annat utan bara ren mat under måltiderna och inget i mellan. OCH stress på verkar viktminskning jätte mycket.

 • Karin
  29 april, 2014 at 15:32

  Katrin fyller 37 i september hon är född – 77

 • Me
  29 april, 2014 at 19:28

  En grej till…LCHF är sååå 2012! Hehe! Ät bra kolhydrater, räkna kalorier, lära sig att kontrollera sitt sug och destruktiva ätbeteenden

 • Karin
  29 april, 2014 at 19:49

  Jag körde mamma Fitness. Vet många som gjort det. Snitt att tappa är typ 5 kilo/mån ( både jag och mina vänner har gjort det iaf). Ätit allt inklusive kolhydrater, mejeriprodukter och massa mellanmål. Lycka till.

 • bimbo
  29 april, 2014 at 20:19

  Vad är det du inte förstår undrar jag?
  Var nånstans står det skrivet att man måste välja EN sak? Ha glade friska barn ELLER vara smal?
  Om du trivs med att vara överviktig så varsågod! Jag trivs inte med det, och då ser jag till att gå ner i vikt.

 • Sofie
  29 april, 2014 at 22:20

  Här är mitt tips för att bränna fett. Kombinera styrka och kondition i dina pass. Börja att värma upp med crosstrainer i 20 min. Gymma sedan i 40 minuter och avsluta med crosstrainern igen i 20 min. Kondition efter styrketräning ger väldigt bra resultat. Ännu bättre blir det om du lägger in intervaller i konditionspasset på crosstrainern, 20 sek gånger tio t.ex. Du kan även göra detta på ett löpband om du föredrar det. För att bränna fett måste du alltså chocka kroppen, och då räcker det inte med medelintensiv löpträning. Och som sagt: att kombinera det med styrketräning. Sen vet vi ju alla att det även är effektivt att konditionsträna på tom mage innan frukost, så att addera 45 minuters powerwalk varje morgon kan vara en bra grund vid sidan om styrke/intervallpassen. Detta låter hårt, men det är jävligt effektivt.

 • Annie
  29 april, 2014 at 22:50

  Jag tror du ska testa gå ner i kolhydratsintag, skippa lchf bröd, musli och quest bars. Testa! Klart du kommer gå ner dina 7 kg om du bara ha viljan! 🙂

 • Elin
  29 april, 2014 at 23:13

  Jag har fött två barn, äter massa kolhydrater springer, 10 km i veckan mår skitbra, är 1,64 lång och väger 54 kg. Vad väger du?

 • Kenzie
  30 april, 2014 at 00:42

  BYT DIET !!!!!!!

 • Anna
  30 april, 2014 at 06:31

  Även du vet att man inte konstant går ner i vikt när man äter LCHF, för då skulle alla som äter LCHF bli trådsmala och aldrig sluta gå ner i vikt. Vilket i längden hade varit farligt. Kroppen vänjer sig vid kosten till slut och anpassar sig. Du gick ner i vikt första gången du började äta LCHF, nu krävs det något annat för att du ska kunna gå ner i vikt. Du måste röra på dig mer och minska på maten, oavsett vad du äter. LCHF är inte svaret på allt.

 • Me
  30 april, 2014 at 14:26

  Klart man ska äta kolhydrater! Hur har det kunnat bli såhär skruvat med kostdebatten egentligen? Har någon någonsin argumenterat emot att det är dåligt att äta massor av socker i form av godis, kakor etc? Nej! Alla vet det! Men lchf:are verkar många gånger inte kunna skilja på olika slags kolhydrater, utan verkar tro att allt är vitt socker… Suck!

 • Madde
  1 maj, 2014 at 02:58

  För mig va det superlätt att gå ner efter nr.1. Behövde knappt träna eller tänka på maten. Va i skinny jeansen efter 2mån eller nåt. Efter nr.2 va det sååå segt. Gick ner i början och sen va det stopp. Tog nästan 1år att komma i form. Nu är min 3a 1år och att gå ner i vikt är helt jäkla omöjligt! Har ätit LCHF rätt strikt i 6månader och vikten kryyyper ner i snigelfart. Sjukt irriterande, men jag kämpar vidare 🙂

 • Helen
  1 maj, 2014 at 21:02

  Håller med precis! Katrin unnar sig alldeles för mycket. Jag är lika gammal som Katrin och gick ner lika fort efter båda graviditeterna ( dock inte med lchf då jag bara går upp i vikt av det) men då gäller det att vara stenhård även på sånt som ” ingår” i ens diet…

 • Camilla
  4 maj, 2014 at 01:04

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Kerstin Beckman
  28 november, 2015 at 23:32

  […] även om personer som till exempel Katrin Zytomierska nog skulle säga att det var en bra motivator att gå ner i vikt så vill jag inte ha det så. Jag vill inte lägga mer tid på att fundera på […]

 • Sentimentalitet av vikt » Kerstin Beckman
  28 november, 2015 at 23:41

  […] även om personer som till exempel Katrin Zytomierska nog skulle säga att det var en bra motivator att gå ner i vikt så vill jag inte ha det så. Jag vill inte lägga mer tid på att fundera på […]