Okategoriserade

Dags att skänka en get!

Katrins Snapshots

Jag har lagat mat i några timmar och förberett inför morgondagens workshop. Se så söta pippigula pannacotta jag gjort! Sen åkte björnkängorna fram och så pulsade jag tillbaka till Sturegallerian och här sitter jag nu. Jag njuter av en vanillalatte och hasselnötschoklad. Jag unnar mig lite vardagslyx #LCHF Sen tänkte jag att det är på tiden för oss att skänka en get! Minns ni? Jag har just fått hem en ny tröja så första stenen är lagd. Kan vi inte skänka en get det är så kul varje gång vi gör det?! Och så känns det så bra att bidra lite också! #instacollage

You Might Also Like

 • catherine
  19 mars, 2013 at 19:08

  Vill bara säga att länken till geten fungerar inte, åtminstone inte för mig. Bra det där med geten förresten!

 • Elisabeth
  19 mars, 2013 at 19:53

  Jag vill ha en get! Jag ser nästan ut som en get och det hade varit kul att ha nästan som en tvilling! Hur får jag detta djur?

 • Tyll
  19 mars, 2013 at 20:11

  Du är sjuk Elisabeth! Sök hjälp!

 • Cecilia
  19 mars, 2013 at 20:19

  Bakade precis dina american cookies och jäklar vad goda!! Sjukt mättande också, orkade bara en halv. Gått ner snart 5 kilo med lchf!

 • Elisabeth
  19 mars, 2013 at 20:31

  Vem bryr sig om du äter en halv kaka eller femton du kommer ändå få stroke av fettdieten.

 • Adam
  19 mars, 2013 at 20:35

  Vad fasen har du på fötterna Katrin? Inte snyggt direkt!

 • Kjerstin
  19 mars, 2013 at 20:53

  Tror jag fått svamp i underlivet. Vad gör man då? Vill inte skämmas och gå till Apoteket.

 • J
  19 mars, 2013 at 22:23

  Elisabeth jag tror att du är en busig tonårspojke en spelevink som har urkul åt alla reaktioner du får.

 • Andrea
  20 mars, 2013 at 00:17

  Såg du inte att hon skrev att hon pulsade fram……antar att det är en halv centimeter snö i Fjollträsk 🙁 då måste ju de klena fiskmåsarna vara klädda för strid 😉

 • Andrea
  20 mars, 2013 at 00:32

  Varför är bilden på Linda där hon ser ut att ha minskat i vikt , tagen på längre avstånd än fotot där hon ser överviktig ut ? tror du folk är så dumma i huvudet att de inte fattar fejket ?

 • M
  20 mars, 2013 at 06:21

  Amanda Schulman har redan haft Soft Goat kampanj..Kom med något nytt någongång..

 • Bella
  20 mars, 2013 at 07:14

  Är det dina skor du skänker bort? Eller en riktig get? Ser inte riktigt skillnaden faktiskt.

 • J
  20 mars, 2013 at 08:22

  Nästa gång jag ser någon skriva något illa om lilla Ringo, hålla på med mobbning,förtal osv så kommer Karinz blogg att bli anmäld hit http://du2.pentagonvillan.se/index.php/projekt/naetvaro

 • Karolina
  20 mars, 2013 at 12:38

  Hej! Nu ska jag lägga en liten kommentar här,har aldrig gjort detta innan eller läst några bloggar men nu e jag fast 🙂 har läst din ett par år nu! Kanon !
  MEN nu behöver jag lite hjälp? Jag äter fusk lchf eller vad man kan kalla de,men enklast vore ju om vi hela familjen kunde käka samma! Men jag har inte ens orkat läsa igenom allt så min fråga e nu min dotter e äggallergisk,äggvita nötter osv osv samma problem har även jag (utom ägg de kan jag äta) men har fått för mig att mycket innehåller nötgrejer i lchf? + har en son på 1,5 som jag vill ska äta samma mat som serveras till oss andra ??? Om du orkar skriva en rad om detta nån dag kanske?vore jag glaaad & så slipper jag kanske min mans tjat om denna jävla frukost du lägger upp bilder på pannkakor grädde bär osv hahahaha ( han har blivit lite medberoende eftersom jag okuperar datan i sängen på kvällarna) !!! Super tacksam för de du orkar skriva om detta ! Tackar för en kanon blogg 🙂 som jag kommer fortsätta läsa !
  Mvh Kinna

 • BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv i världen över fyllt med tips o inspirationsbilder!
  20 mars, 2013 at 13:15

  Haha, så jävla roligt med geten! 🙂

 • Nikolina
  20 mars, 2013 at 14:52

  Min bror fick en get när han fyllde år. Dock bara ett papper . Men nä min andra bror fyller 40 så har vi syskon bestämt att vi ska köpa en get och ställa i hans kök när han kommer hem. hahaahhaFrån ANKPUNG bloggar om skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer och samtidigt vara mamma åt en liten son

 • Mu
  20 mars, 2013 at 20:44

  Jag har anmält dig nu J..

 • Bella
  20 mars, 2013 at 21:43

  Andrea, uppenbarligen har du aldrig varit i Stockholm för då borde du ha vetat att halva Stockholm består av inflyttade norrlänningar… Men du sitter väl uppe i din koja i skogen och läser om allt som händer i storstan och förfasas över det.