Okategoriserade

Godmorgon

Hur kan det vara så kul att se på barn som lagar mat? Det är kul. Av nån anledning är det kul. Jag har en kul sak att berätta. Jääääävligt kul är det. Jag var på Zara igår. Spontanshoppade lite barnkläder till Rambo som nu har storlek 74 på Zara eftersom deras storlekar är pyttesmå. Så jag står i kassan och tjejen matar in tisha stl 74, tisha stl 74, byxa stl 74, jacka stl 74. Blip, blip, blip, blip. Så kommer jag på att jag totalt glömt bort min förstfödde så jag ser mig hastigt omkring. Jag får syn på ett par skor med kardborrband och jag vet att det är det enda som har betydelse för Ringo. ”Kan jag få ett par av de där i storlek 27 också, tack?”, säger jag. Kassörskan tjoar till sin manliga kollega att han ska hämta ett par av skorna i storlek 27. Sen börjar hon vika bebiskläderna. Hon ser upp på mig och säger ”Storlek 27 är en ganska stor storlek för ett barn som har 74 i kläder”. Sen ser hon ner igen och fortsätter vika.

Jag skrattade så jag fick magknip. Sen frågade jag henne om hon verkligen har valt rätt jobb? Hon såg frågande på mig och det tyckte jag var ännu festligare. Men jag förklarade: 74 är till min bebis som är fyra månader och skorna är till min fyraåring. ”Jag tänkte väl”, sa hon utan att röja en min.

Jesus.

Hörrni, jag har hittat en grymt bra… vad heter det nu? Spanx typ? När jag skulle på den där smokingfesten som vi var på för några veckor sen slet jag som ett djur för att hitta ett linne som kunde suga in min mage så att jag kunde få känna mig lite platt för en kväll. Jag hittade en som var okej på Lindex men den var för tajt så jag fick panik i den. Jag önskar att jag hade fått mejlet från Johan då men jag fick det nu. Sen skickade han ett linne som är så jävla askönt och som suger in hela kroppen fast på ett behagligt sätt. Det är inte jättesnyggt att gå runt så här men tanken är att man ska ha en tisha eller blus över. Jätteskönt är det här linnet. Och ni kan köpa det här!

Katrins Snapshots

Grymt linne som suger in hela kroppen. Dagens tips! Finns att köpa på katrinz.se

You Might Also Like

 • nora
  24 april, 2014 at 09:37

  Du är verkligen lättroad, så bra för dig.Tur att vi tycker olika!!!

 • Annika
  24 april, 2014 at 09:37

  Hej, länken till linnet fungerar tyvärr inte. Det verkar jättebra och jag skulle gärna vilja köpa ett så vill du prova att lägga ut den igen tack!

 • ambrosia
  24 april, 2014 at 09:40

  ”Suger in hela kroppen”, men magen då.Tillhör inte den kroppen??

 • Linda
  24 april, 2014 at 09:45

  Det är det jag har sagt hela tiden. Den magen blir hon aldrig av med. Det hjälper inte ens med ett åtstramande linne…

 • Hybris
  24 april, 2014 at 09:45

  Herregud vad din blogg blivit tråkig. Näe Katrin du får fan ta och samla dig. Du kan bara inte kalla dig för bloggerska längre. Bara bilder från instagram och sånna här sjuuuukt dåligt skrivna, ointressanta inlägg… Ja eller så ska du kränga något. I stället för att trycka in kroppen i ett linne vore det väl bättre att du tränar och äter rätt. Det är ett evigt tjat om att det är dags att bli smal. Vad händer? Tränar du, hur äter du? Antar att du ligger på soffan och svullar då du varken går ner i vikt eller skriver något om det. Din blogg är onaturligt tråkig.

 • Mona
  24 april, 2014 at 09:48

  Hur ser magen ut utan linne? Tycker inte dessvärre att linnet ger dig vackra former. Magen står rakt ut. Ingen bra reklam tyvärr.

 • elise
  24 april, 2014 at 09:51

  Jag köper mina Shape-plagg på TWILFIT. Fem poäng av fem möjliga!!!

 • gullet
  24 april, 2014 at 09:59

  Återstår väl snart bara ”Bukplastik”!!!

 • maria
  24 april, 2014 at 10:00

  Kassörskan verkar ha humor, tycker det var en rolig kommentar angående skorna.

 • Bomull
  24 april, 2014 at 10:05

  Bukplastik tror jag inte behövs men träning och en ”riktig kost”. Du ser olycklig ut i ögonen Katrin.

 • emma
  24 april, 2014 at 10:09

  Länken fungerar inte 🙁

 • camilla
  24 april, 2014 at 10:09

  det har smugits in skräptecken bara i länken, här är den rätta
  http://www.beautydeal.se/deals/3in1top

 • Louise
  24 april, 2014 at 10:22

  Katrin , du är bäst. Älskar din blogg.
  Tack för att du finns.

 • svetlana
  24 april, 2014 at 10:23

  Säger bara TWILFIT!

 • brolle
  24 april, 2014 at 10:25

  Men Herre Gud. År du med barn igen???

 • petruska
  24 april, 2014 at 10:31

  Får tyvärr hålla med! Ja jag skall sluta läsa den!!!

 • Malena
  24 april, 2014 at 10:46

  Ingen bra reklam för LCHF tyvärr. Rambo är 4,5 månad nu och du tränar väldigt mycket. Du borde ha en tightare kropp och du borde ha gått ner i vikt. Sorry Katrin. Att trycka in dig i en kroppsstrumpa lär inte hjälpa. Din blogg var rolig förr. Det är den inte längre.

 • Madde
  24 april, 2014 at 10:50

  Vilken storlek har du på den?

 • Therese
  24 april, 2014 at 10:53

  Hahaha gissar att kassatjejen inte sa det med glimten i ögat då? 😉

 • Me
  24 april, 2014 at 11:23

  I vilket universum är det mycket att träna ca 3 ggr/ vecka och vissa veckor inte alls? Undrar bara…

 • Malin
  24 april, 2014 at 11:28

  Inte för att jag tycker att din mage är speciellt stor, med tanke på graviditet och snitt. De andra här verkar ha ett osunt förhållningssätt.. Tycker dock du har för mycket fokus på vikt, just en siffra du vill uppnå. Det är en jäkla skillnad att väga en viss vikt som otränad jämfört med vältränad. Mitt tips är att fokusera på rätt typ av träning och hälsosam kost. (Då menar jag inte lchf) Börja träna Pilates i grupp eller helst med PT, då kommer du aldrig få ont någon stans mer och du stärker kroppen inifrån. Själv kör jag det nu när jag är gravid och jämfört med sista graviditeten mår kroppen super! Lycka till 🙂

 • bua
  24 april, 2014 at 11:35

  Men alltså, om du börjar käka frukt och grönsaker med noll fett salt kött mejeriprodukter och alkohol så skulle du inte behöva ett sånt där fult och obekvämt linne. Som vegan är det OMÖJLIGT att vara tjock. Ganska skrattretande att du ska vara någon slags hälsocoach. Att vara smal är heller inte = att vara hälsosam!
  Att man behöver göra LCHF för att man inte klarar att äta hälsosamt är tecken på SVAGHET! Å ni borde betala för era egna sjukdomar istället för att snylta på skattebetalarnas pengar eftersom det är helt självförvållat. MONGON!

 • Cutelittlethings - Ung mamma & Stil-blogg
  24 april, 2014 at 12:19

  Smart grej 😉

  http://Cutelittlethings.se – Ung mamma & Stil-blogg

 • lisen
  24 april, 2014 at 12:47

  Kassörskan var väl serviceminded. Hon kanske bara brydde sig och trodde du tänkt fel. Att sen få en kund som skrattar åt en och undrar om man valt rätt jobb. Väldigt elakt och osympatiskt beteende. Linnet verkar vara hur obekvämt som helst. Eftersom det kryper upp på magen. Men gratis är gott!

 • Emelie
  24 april, 2014 at 13:10

  Första gången jag kikar på bloggens kommentarfält och blir så förbannad- varför skriver ni så elaka kommentarer för!? Skit i att läsa bloggen om ni inte vill eller tycker den är dålig. Herrejisses.

 • Pia
  24 april, 2014 at 13:22

  Tycker inte du är tjock alls, lite lite mage bara. Var glad och nöjd över din kropp. Ingen övervikt där heller!

 • theo
  24 april, 2014 at 14:09

  Men snälla du Lchf är Katrins levebröd.Att hon skulle börja käka hälsosamt, vore förödande för hennes företag ekonomiskt!!!

 • Sture
  24 april, 2014 at 14:53

  Några av dina anställda på Sturegallerian har tydligen också valt fel jobb. Så kassörskan är inte ensam. Sopa rent för framför din egen dörr, innan du uttalar dig!!!.

 • kola
  24 april, 2014 at 15:08

  Jag är vegan och har vart i tio år, ändå så väger jag 95 kg till mina 170 cm..

 • Jasmine
  24 april, 2014 at 15:16

  Håller med dig Sture. Katrin borde se om sitt eget hus först. Kassörskan tycker väl inte om henne, men jag tycker att hon höll god min!

 • Anna
  24 april, 2014 at 15:40

  Du är bäst! Kort och gott 🙂

 • Saga
  24 april, 2014 at 16:24

  De flesta veganer äter tyvärr en dålig kost, den kan ibland till och med vara mindre hälsosam än en ”vanlig” kost. Själv äter jag endast plantbaserad kost där minst 80 % av mitt kaloriintag kommer från frukt. Har aldrig mått bättre eller varit snyggare och jag äter 2500+ kalorier om dagen.
  Kolla in Freelee (the banana girl), läs 801010 av dr. Douglas Graham eller The China Study.

 • Julle
  24 april, 2014 at 16:47

  Du är en ganska vacker kvinna. Men dina narcissistika drag gör det svårt för många människor att tycka om dig! Men så klart skiter du i det. Halleluja!

 • Mandy
  24 april, 2014 at 16:57

  Ja vissa verkar helt ointresserade av vad de säljer. Tyvärr!!

 • klara
  24 april, 2014 at 17:08

  Mådde du bättre, efter att du sagt till kassörskan att hon valt fel jobb! Stackars dig!

 • Carro
  24 april, 2014 at 17:18

  Haha jag jobbar på Zara kids, skrattade som tusan åt detta. Hade dött om någon av mina tjejer hade lagt den kommentaren, nollkoll på riktigt??

 • Adam
  24 april, 2014 at 17:48

  Linda – vet du vad som är hemskaste hos en människa? Förutfattade meningar!!! Hon hade blivit av större mage innan och kommer bli av med denna också sen bara för att du är helt misslyckat person som hellre lever andras liv än eget är helt annan story.

 • bua
  24 april, 2014 at 18:18

  Då är du ej en hälsosam vegan. Du måste utbilda dig hur du ska äta. Jag är 170 och kämpar för att hålla mig över 53. Gluten äter jag inte heller kan påpekas, och bara färska råvaror, ingenting som behandlats.

 • nile
  24 april, 2014 at 18:23

  A men haha, man läser ju bloggen för kommentarerna är roliga. Sen säger ju Katrin ofta ganska korkade saker, så det är svårt att vara snäll mot henne alltid. När hon är dum åker hon på ordtjänga, när hon är snäll får hon lite snällare kommentarer. Men du gör nog bäst i att inte läsa några kommentarer om du inte vill få förhöjt blodtryck eller nåt

 • nile
  24 april, 2014 at 18:26

  Precis, hon är en äkta narcissist. Går inte att tycka om människor som inte kan bry sig om andra eller värre för djur och natur. Men jag antar att Karma kommer ge oss alla det vi förtjänar i slutändan (hoppas jag iaf)

 • nile
  24 april, 2014 at 18:27

  klart hon gjorde, hon är en sån som mår bra när andra blir trampade på. inte någon speciellt trevlig person alls..

 • nile
  24 april, 2014 at 18:29

  Ja håller med, 80/10/10 och china study är bland dom bästa böckerna jag läst med..

 • Jenny
  24 april, 2014 at 18:54

  Hon har skrivit att hon tränar varje dag faktiskt och lever mycket aktivt! Och att hon är väldigt noga med vad hon äter, mycket frukt och sedan hennes egna LHCF produkter!

 • LinaK
  24 april, 2014 at 19:08

  Ledsam läsning. Varför är ni så taskiga? Känns det bra? Håller ni på så med människor runt omkring er? Alla kan man ju inte sympatisera med, men man kan samtidigt låta bli att vara taskig. Jag tycker det är mobbing det ni håller på med. Rädd blir jag – finns det så många elaka människor där ute?

 • My
  24 april, 2014 at 19:21

  kul??, och varför skulle hon inte ha valt rätt jobb?? Extremt oförkämd fråga .. *suck*

 • vinnie
  24 april, 2014 at 19:47

  Den värsta mobbaren är Katrin själv. Fatta det!!! Hon bryr sig väl inte ett skit om andra människor!!

 • Cissi
  24 april, 2014 at 20:20

  Åååååååå!
  Shit vad jävla piss less jag blir nu, på alla er som bara vill trycka ner. Som hittar orsaker till att det är rätt att uttrycka sig så fel.
  Jag undrar hur man kan gojna in sig i näthat-nätmobbning.
  En dag är det någon du bryr dig om som blir lynchad och öppet tillrättavisad med sarkasm eller elaka kommentarer.
  Att man väljer att läsa, följa och sedan bara leta fel att hacka på?
  Jag har aldrig kommenterat förut, och gör det nog inte igen.
  Men om du läser detta Katrin vill jag bara säga, att du är sjukt jävla vacker, med eller utan kilon, och jag är imponerad över att du tål all negativ energi som man vill sprida över dig. Respekt!

 • Jenny
  24 april, 2014 at 20:38

  Men om hennes beteende är så fel och hemskt, då känns det väldigt konstigt om man måste vara lika tillbaka ?? Då är man ju själv en Katrin 😉

 • LinaK
  24 april, 2014 at 20:57

  ”The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser peoble so full of doubts.”
  Bertrand Russell

 • LinaK
  24 april, 2014 at 21:00

  ”Hatred’s filling but it isn’t nourishing.”

 • laura
  24 april, 2014 at 21:18

  En tjej som är trött helt enkelt, har det aldrig hänt dig att du fått hjärnsläpp? Beträffande din kropp är du snygg som du är, med eller utan extrakilon. Njut av livet istället för att fokusera på vikten som en annan fjortis.

 • ölma
  24 april, 2014 at 21:49

  Som man bemöter andra, blir man själv bemött. Vad gav henne rätten att säga till kassörskan att hon valt fel jobb! Och dessutom skratta ät det så hon fick magknip. Ja Gud vad roligt. Hahaha!!!

 • Olli
  25 april, 2014 at 07:42

  Köpte underkläder åt mig själv men passade på att köpa ett par trosor till min mamma samtidigt. Kassörskan frågade om jag tagit fel storlek på dessa o jag såg inget fel i det. Tyckte det va hyggligt att hon ens tänkte på att det va olika storlekar. Varför skulle tjejen valt fel jobb?

 • Madelene
  25 april, 2014 at 07:53

  Alltså om ni som kommenterar inte tycker att Katrin är vänlig i sina kommentarer osv varför gör ni samma sak själva då? Era kommentarer är ju inte precis vänliga heller.

 • billa
  25 april, 2014 at 08:47

  Ja du får vara hur jävla elak du vill mot folk, och mobba dem. Det är din blogg, och där skriver du vad du vill. Så alla knäppa människor, sluta med era dumma kommentarer. Du är BÄST. Så sluta ifrågasätta henne. Katrin, du har all rätt att mobba så mycket du vill.Så Heja Heja!!

 • Linda
  25 april, 2014 at 12:53

  Adam, jag undrar hur man gör då man lever någon annans liv? Fysiskt och psykiskt omöjligt, eller hur gör du själv?

 • sanna
  25 april, 2014 at 14:19

  Katrin är född med hjärnsläpp och det har hon levt med i hela sitt liv 😉

 • Annika
  25 april, 2014 at 15:02

  Exakt! Det var vänligt av kassörskan, och det låter snarare som att hon har en torr humor med den kommentaren. Lovar att Katrin hade kommenterat om Zaras dåliga service ifall det faktiskt var så att hon råkat beställa fel storlek i stressen och tjejen i kassan inte sagt ngt.

 • giggi
  25 april, 2014 at 23:41

  Kanske att man lever sig in i en annans liv och bryr sig om allt som sägs o görs, utan att kunna ta det med en nypa salt..OK Linda?

 • ninni
  25 april, 2014 at 23:46

  Och ändå läser du bloggen och har uppenbarligen dessutom koll på insta?! Bloggerska är hon jul eftersom hon skriver en blogg?! Det har ju knappast med att göra hur intressant den är!

 • Lo
  25 april, 2014 at 23:50

  Mycket frukt? Var har du läst det? Frukt innehåller mycket socker. Inte så bra alls!

 • Day
  25 april, 2014 at 23:51

  För att???

 • tia
  25 april, 2014 at 23:55

  ”Trodde att du tänkt fel” ? Att man som mamma inte vet vad ens barn har för storlek menar du?

 • Betty
  25 april, 2014 at 23:58

  ”Ordtjänga”? Är det känga du menar?

 • rallytally
  26 april, 2014 at 00:02

  Eller också sa hon inte så… Varför väljer du att tro på allt? Det är en blogg, det är inte lag på att allt måste vara sant i en blogg 🙂

 • A.R.
  26 april, 2014 at 00:06

  Nej, kan tala om för dig LinaK att det inte är så många. Det kommer snart att visa sig.

 • gillmor
  26 april, 2014 at 00:08

  Tror du på riktigt att hon stod där och skrattade?

 • mango
  26 april, 2014 at 00:10

  Köper du trosor till din mamma?

 • Me
  26 april, 2014 at 01:59

  Men det gör hon ju faktiskt inte, bara vissa veckor! Och sen när rasar kilona av att yoga? Bra rörlighetsträning dock! Annars bryr jag mig inte ett dugg om hennes vikt, men rätt ska vara rätt 😉

 • LinaK
  26 april, 2014 at 07:56

  ?

 • Olli
  26 april, 2014 at 10:23

  Ja? Ibland en tröja, byxor, trosor, bh. Min mamma är rörelsehindrad om du är intresserad. Eller tänkte du köpa åt henne??

 • Linda
  26 april, 2014 at 12:38

  Att man lever sig in i någon annans liv betyder inte att man lever någon annans liv…
  OK giggi?

 • siri
  26 april, 2014 at 15:36

  Du spelar korkad nu va Linda? För nog förstår du att det är ett talesätt? Vilket betyder att du kanske engagerar dig lite för mycket i någon annans liv.

 • tia
  26 april, 2014 at 15:44

  Så alla som förestår typ ett Apotek, måste äta medicin?
  Alla som äger en sportaffär måste sporta? Nog är det så att vi som äter LCHF gör det även om Katrin äter något annat. Vi vet att det fungerar med eller utan Katrin.

 • ninni
  26 april, 2014 at 15:49

  bua Hon har just varit gravid! Och människor är olika. Är man diabetiker kan man inte äta mycket frukt, det är alldeles för mycket socker i det. Socker=inte bra. Så alla kan inte göra likadant! Tycker mest synd om dig!

 • fröken
  26 april, 2014 at 15:52

  Om du vet vad karma betyder så skulle du inte skriva så

 • mango
  26 april, 2014 at 16:33

  Klart jag kan 🙂

 • P
  26 april, 2014 at 16:39

  Är det någon som har sagt att det är ok för Katrin att mobba? Det jag och många andra här ifrågasätter är ju varför det är så många som beter sig lika illa och värre?
  Om ni tycker K ”är dum i huvudet” så varför vill ni också vara ”dumma i huvudet”???
  Det är riktigt konstigt!

 • Linda
  26 april, 2014 at 20:45

  Eeeh, nu förstår jag inte riktigt vad du menar siri? Skulle jag vara korkad?

 • kola
  27 april, 2014 at 03:20

  Nej, hälsosam vet jag att jag inte är! I så fall skulle jag inte väga så mycket. Fast gluten äter jag faktiskt inte. En historia av mycket ätstörningar som förstört min metabolism, samt en rejäl släng av depression de senaste tolv åren har dock satt sina spår.

  Mest tänkte jag påpeka att veganism =/= hälsosam. Och att det inte på något sätt är omöjligt att vara fet och vegan.

 • kola
  27 april, 2014 at 03:24

  Och jag är lite trött på att tjock anses vara lika med outbildad och dum och lat. Det finns många andra saker som påverkar! Jag vet till exempel otroligt mycket mer om näringslära etc än många av mina smala vänner.

 • linda
  27 april, 2014 at 18:24

  Alltså visa av er som komenterar e helt knäppa, För det första kan alla se ut som hon gör på den bilden. Men alla vet om man har en bra hållning så håller man in magen hela tiden. Men gör man ej det så blir magen så, så kan jag med stå på en minut o sen i nästa minut se platt som en pankaka. Oj då. Så Katrin e smalare än vad ni tror, Hon driver liksom bara med er. för skojs skull 🙂

 • Linda
  28 april, 2014 at 07:06

  Ja, jättekul! Verkligen. ”Hjärnsläpp ihela sitt liv.” Tror du att du är cool när du skriver så? Hoppas du är i toåren, annars är det synd om dig.

 • Emelie
  12 maj, 2014 at 23:20

  Hej

  Vad är din mejl jag skulle vilja prata med dig angående min vikt och hur jag ska börja med lchf som ensam person i familjen.

  Snälla hjälp mig.jag är överviktig 🙁 hela min vardag kretsar kring min vikt nu 🙁