Okategoriserade

Namaste

Egentligen skulle jag äta frukost med min proffsyogavän Sara efter passet idag men min lilla Isa har blivit sjuk så jag öppnade gallerian och det gjorde ju inget alls för det är så otroligt rogivande att sitta här namaste.

Jag tror att det är min värsta yoga-dag idag, jag har så ont i hela kroppen men det blev lite bättre av att yoga och nu har jag lärt mig de två första solhälsningarna och till och med lärt mig att jag ska hoppa jämfota ut och in och rulla tårna och inte lyfta och sen gick vi vidare med jobbiga balansövningar och det slutade med att jag yogade i 1,5 timme i morse och nu känns det att jag lever kan jag säga. Men vet ni vad som är det coolaste med yogan? Jag blir helt lugn av den. Lugn som en sån där balanserad typ som inte brusar upp. Märkligt hur jag kan bli så påverkad efter bara tre pass och jag hoppas verkligen inte att jag ska bli så där yoga-anpassad nu för då är det ju kört för den här bloggen… Men kanske bra för mig och mitt liv? Och den här bloggen. Vi får se hur det här utvecklas men hårdare träning har jag aldrig varit med om. Ni måste testa.

Så härliga människor som kommer in här också! Jag har suttit här i en knapp timme och redan pratat med tre personer, en man, en tjej och en kvinna, som gått ner med hjälp av min bok. ”Tack, Katrin för din bok”, säger folk kan ni förstå hur det känns? Det känns så jävla bra. Jag gör skillnad folket, hör ni det! Namaste.

Fan jag glömde Ringos Sorel-kängor i affären igår så jag måste dit igen för att hämta dem. Då kommer jag att köpa minst ett par skor till honom. Vet ni hur fina skor Tessan har hos sig, eller?! Det är värre att gå in där än i en skoaffär med skor för mig kan jag säga… Och den gula jackan köpte jag också där, såg att några undrade. Ni kan handla på nätet om ni inte bor i Stockholm: Här har ni Ringos vita askreddiga jumpisar och här har ni jackan.
Katrins Snapshots

#barnskospecialisten

You Might Also Like

 • Nikolina
  19 mars, 2013 at 14:53

  Alltså den där pojken, Gud så fin han är. Ni måste producera många barn. 🙂
  från Ankpung Bloggar om att leva med skyddad identitet, att förlora sina föräldrar i cancer, och att vara en mamma till en liten son.

 • Angelica
  19 mars, 2013 at 15:45

  Han är ju såå jäkla söt!
  Tack, blev riktigt inspirerad till en gul jacka till min lille kille som jag har funderat över ett tag. Han har så mycket blått och grönt och den där gula sticker ut lite och är ju så somrig och fin.
  Har du denna som enda vår/sommarjacka eller införskaffar du fler? Letar tips på fler coola jackor till småkillar =) Har två söner och den ena lär nog en gul i alla fall.
  Tack för en härlig blogg och superkul läsning Katrin!

 • Camilla
  19 mars, 2013 at 17:52

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • ML
  19 mars, 2013 at 22:29

  Ja visst är han söt och fin lilla Ringokillen 🙂