Okategoriserade

Baka Quest-kakor

Eftersom Isa i Sturegallerian är en så jävla grym säljare så sålde hon på mig idén om att baka kakor av Questbars. Jag ska erkänna att jag hört om det förr men alltså är det sant? Kan det vara möjligt? Jag har inte ätit en kaka på snart fyra år och jag har inte ens tänkt tanken på att äta en kaka. Vem äter kakor liksom? Tanter? Ja asså från och med idag så kommer jag att äta så sjukt mycket kakor men jag måste nog ta och dubbelräkna på det här. Så att det verkligen är helt säkert att man inte kan bli tjock av Questbars. Jag gjorde två bars ikväll. En banana something och en cookie dough. Jag tog varje bar och delade den på typ sex, la skiten på en plåt och bakade dem på 175 grader i knappt tio minuter. Det blev det godaste jag varit med om. Gott för att vara en kaka, gott för att vara nyttig kaka utan socker, mjöl, kolhydrater eller kalorier. Men asså hur kan man lyckas med något så här bra? Those americans. Raj raj raj. Men köp nu inte en quest och gör sex små ynka kakor för då kommer ni att bli galna. Ja ha men ni kanske har en kille som tränar? Då kan ni kalla kakorna för proteintillskott bara. Barn? Då heter de bara kakor, Ringo älskar dem! Flickvän? Då säger ni bantarkex helt enkelt.

Jag var på mitt första tennispass idag och det var så fruktansvärt roligt. Vet ni ibland tror jag att det är fel på mig. Vad jag än gör så tycker jag att det är skitkul. Typ det roligaste jag någonsin gjort. Kan det beror på att jag haft så många år där jag typ inte gjort så mycket på min fritid? Jag har ju mest jobbat de senaste tio åren tänker jag. Jobbat och festat. Har jag saknat aktiviteter? Ja men nu är jag ju helt lökig, yoga – roligaste jag varit med om älskar det kör varje dag! Samba – roligaste jag varit med om älskar det ska köra fortsättningskurs! Tennis – roligaste jag varit med om älskar det ska köra nu en gång i veckan!

Men jag var ödmjuk idag ni skulle inte känna igen mig. Jag messade tränaren att jag är en nybörjare och att jag undrar vad jag ska köpa för rack. Han svarade och jag gick till shopen i hallen. Det var inte alls ett nybörjarrack fick jag veta då. Nä men då provar jag gärna racketen innan jag köper den. Det visar sig att jag inte alls är nybörjare utan ganska så bra på tennis vilket innebär att jag kan köpa ett ännu proffsigare racket. Hoppsan! Har ni koll? Vilket är det coolaste märket på tennisrack? Det är viktigt för min image att vara cool nämligen? Satsar jag på Wilson, eller? Head?

En sista sak bara sen ska jag återgå till min amning, nattning och Lets Dance. Vad har David Helenius och Björn Ranelid gemensamt? De älskar brunkräm! Ha ha ha ha ha. Men har ni sett David i kvällens Let´s Dance?
Katrins Snapshots

Shit asså vet ni hur sjukt goda kakor gjorda på Quest-bars är eller? #godastekakornaihelavärlden #lchf #lchfklubben.se #receptpåkatrinz.se

You Might Also Like

 • sanna
  11 april, 2014 at 22:44

  Det som göms i snö kommer upp i tö…
  Oj, var det kakor? Jag trodde det var hundbajs som legat under snön…

 • Men
  11 april, 2014 at 23:52

  Fast nu fattar jag mindre än jag någonsin gjort på det här stället. Du har inte ätit en kaka på fyra år? ”Vem äter kakor”?
  Gav inte du ut en bok om kakor? Som du provsmakade dagarna i ända för att se att de smakade gott? ”Bakverk och annat gott” eller nåt sånt?

  Mållös…

 • Chriss
  11 april, 2014 at 23:55

  Fan vad du ljuger. Riktigt falsk är du!

 • Men
  12 april, 2014 at 00:18

  ”Sött och annat gott” hette den visst…

  http://www.adlibris.com/se/bok/sott-och-annat-gott-det-goda-lchf-baket-9789174611113

 • Lina
  12 april, 2014 at 00:24

  Ur arkivet:

  ”Det har varit en del folk den senaste tiden som undrat hur det kommer sig att jag äter så mycket bullar och kakor när jag förespråkar LCHF. Svaret är superenkelt – Det är gott.”

  ”Jag ser att det är många som är upprörda över att jag åt kakor igår. Hur kan man bli upprörd över att en annan människa äter en kaka som varken innehåller socker, mjöl eller annat som höjer blodsockret? Hur kan man välja att leva ett liv utan den söta smaken? Hur kan man hävda att man ska vänja sig bort sitt sötsug när man lever LCHF? Hur kan man vara så dum i huvudet?”

 • Hyrestanten
  12 april, 2014 at 01:45

  Nu hänger jag inte med. Minns bestämt att jag för inte så länge sedan reagerade på att du åt så mycket bakverk. Tror du höll på att testbaka, kanske till en bok, eller ur någon bok. Kommer ihåg att jag tyckte du verkade så fixerad vid sötsaker och jag undrade om det hade att göra med din diet.

 • Katrin Zytomierska
  12 april, 2014 at 04:33

  A men tjena, gänget, Kattan hära ba. Igår när barnflickan nattade den lilla gottegrisen som jag helst inte vill säja namnet på eftersom det är så jävla pinsamt men när hon nattade det därna barnet och lyssna nu för fan var var jag? Jo hon nightade det därna barnet och när hon hade fått honom att somna kom hon ut till vårat living rum där jag och min kille Bingo satt och tryckte i oss prinsess-tårta smaksatt med bacon och grät när vi kollade in Idol, som ju är så jävla över-klassigt så man vet inte var man ska hitta vägen. I alla fel, hon sa att hon funderade på att sluta worka för oss eftersom hon fick så mycket fett-fläckar på kläderna och att de kostade för mycket att lämna in dom på tjem-tvätt eftersom ja bara betalar henne med reklam-produkter jag inte vill ha. Ja ba sa WOW, fattar du inte vilken åpportunity det är att jobba för Sveriges största engtrepenör, ditt lilla fetto? A men tjejen väger ju fan mer än jag gör och det vill inte säga lite. Jag är helt övertygad om att mina LCHF kilon egentligen väger mindre än vanliga kilon, om jag förstår hur jag menar. Så är det ju.
  Alla fall när jag spelade tennis idag samtidigt som jag knypplade ett överdrag till min BMW och skrev en ny bok som ska heta ”LCHF för hetsätare” så fick jag den bästa ide’n någon nånsin har fått i hela världen utan tvekan, för det är ju så det är. Jävla idioter. Vad tror ni miffon om intravenöst LCHF? Bara jag kan komma på en sån briljant tanke och ändå vara så ödmjukt ödmjuk som bara jag är. Jag tänkte att mina tjejer i Hedemora kunde framstella en blandning av baconsvålar, smör, stevia, vispgrädde och bearnässås blandat med champagne i mixern och sen ba in med shitten i en IV-påse och ba hooka up rätt in i kråppssystemet. A men ni fattar vilken high att njuta av. LSDCHF! Bingo, min kille, sa att han kan fan inte greppa att jag inte fått Nobelpriset i litterlatur eller fysik än.
  Ja måste sluta ska dansa samba i en timme och sen lära mig japanska och sova i fyra dar och nu är vi påååååå!!!!!!!!!! Juhuuuuuuu!

 • SweTex
  12 april, 2014 at 04:36

  Det var den sista eftersom det börjar bli gammalt. Kul att en del av er gillade inläggen.
  Ta hand om er
  SweTex

 • Johanna
  12 april, 2014 at 05:14

  Head tycker jag är bäst, har själv spelat tennis på hög nivå.

  Du är inspirerande

  Kramar

 • Amanda
  12 april, 2014 at 06:01

  VISSTE att det var du, SweTex! Bäst!

 • Amanda
  12 april, 2014 at 06:09

  Läste just om inlägget, sluta inte! Skrattade på mig nästan!

 • C
  12 april, 2014 at 06:38

  Det var ju inte länge sedan du la uppen bild på ditt kaffe och två cookies som ni nyss börjat sälja på klubben. Sluta ljug människa, vem tror du att du lurar?

 • Linda
  12 april, 2014 at 06:44

  ”Mina kilon väger mindre”……..hahahahahaaaa

 • Rinja B
  12 april, 2014 at 06:55

  Gillar Katrin , men dat var ganska kul.

 • Tess
  12 april, 2014 at 08:49

  Hörde alex säga att det elakaste någon gjort i hans liv var när ni la ut hans tandavtryck på tradera. Det kommer komma o podcast snart och alla buade ut bingo. Undrar bara om ni är elaka människor? Och uppenbarligen falska som låg och skrattade mot honom när ni sågs och gick hem och gjorde så. Bingo vilket nerköp så det kanske bottnar i svartsjuka

 • Bea
  12 april, 2014 at 08:56

  Var inte ursprungsplanen att amma i 4 mån och sen sluta innan du började hårdträna och banta? För rambos skull?

 • Rafael Nadal
  12 april, 2014 at 09:10

  Men vafan Katrin, jag har ju gett dig det bästa rådet redan!
  Hear me now and belive me later..
  Här har du länken igen……
  http://www.sportamore.se/produkt/12376-babolat-aeropro-drive-gt-uni?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_campaign=prisjakt&ref=prisjakt

 • Binkat
  12 april, 2014 at 09:20

  Hela ditt jävla liv, är ett enda sammelsurium!!!

 • Li
  12 april, 2014 at 09:52

  Finns inte en chans i hela världen att kakorna inte innehåller några kalorier!!!! Du ljuger som en häst travar

 • bolle
  12 april, 2014 at 09:54

  Men visst är hon väl otacksam Rafael.Hahaha

 • Alexandra
  12 april, 2014 at 09:58

  HAHAHA! Herregud så kul! Klockren!

 • Nat
  12 april, 2014 at 10:07

  jag bakar ofta kakor =) och är 27 år… så ingen tant än enligt mina mått räknade.;) älskart! mina favvosar är kolakakor, och drömmar . Ibland gör jag också amerikanska cookies med m&ms i. Häromdagen försökte jag mig på havrekakor men de blev misslyckade. Tränar och går mycket, så behöver inte äta med dåligt samvete, om man nu skulle göra det. Som Roy Fares säger…träna och du kan äta vad du vill 😉

 • K
  12 april, 2014 at 10:59

  hahaha mer!

 • diahard
  12 april, 2014 at 11:01

  Detta är Katrins blogg.Hon skriver vad hon vill. Falskt eller ej. Men hon tjänar massor av pengar, på dumma bloggläsare. Tror att hon skrattar enda in i döden!!!!!

 • L
  12 april, 2014 at 11:39

  He he…mycket bra skrivet. Med finess 😉

 • emma
  12 april, 2014 at 12:55

  Gillar du Dansband och schlager låtar och samtidigt vara med och påverka låtar på en lista?
  Då är http://dansbandstoppen.wordpress.com/ bästa sidan för dig

 • M
  12 april, 2014 at 13:59

  Är det sant som alla säger att Katrin har anställda som sitter och skriver försvars kommentarer samt kommentarer att Katrin är bra fast hon mobbar och kränker människor hela tiden, dessutom behandlar sina läsare som skit?????

 • Mr
  12 april, 2014 at 14:43

  Förstår inte exakt vad du försöker säga men detta med att Bingo la ut Alex tandavgjutning till försäljning har Alex redan tagit upp i sin och Sigges podcast. Kommer inte ihåg att det skulle ha varit det elakaste han varit med om dock.

 • QUESTBAR
  12 april, 2014 at 15:42

  http://bakasockerfritt.se/tag/questbar

 • Tess
  12 april, 2014 at 16:16

  nej annonsen ligger ute nu och han har inte tagit upp det ännu, det kommer i podcast nummer 100 om två veckor, då säger han det. Du kanske, liksom jag, var på plats nu i veckan när de spelade in den i Lund, Uppsala eller Umeå. Bara konstigt att ett par som har två barn inte kan släppa hennes ex så som han uppenbarligen gjort med henne, men det är bara var jag tycker.

 • Margareta Kilander
  12 april, 2014 at 16:21

  Åh gulliga två/trebarnsmamma……gillar dig så skarpt….
  att du orkar läsa alla dåliga elaka inlägg. …läser dig var och varannan dag…så bra och kul…trots att jag fyller 69 om en månad….inte klokt förresten…men tänker lika som dig….har tre vuxna barn och sen barnbarn….och känner igen mig i allt du upplever….ha en bra PÅSK….det ska jag ha med mycket ägg sill och hemmagjord glass♥♥♥

 • Ijsbijbs
  12 april, 2014 at 16:33

  Gjorde en sökning på tiraderna och hittade inget tandavtryck.

  Jobbigt förresten att man måste skriva in namn och adress på nytt varenda gång man kommenterar. På ipad i alla fall.

 • Elin Lind
  12 april, 2014 at 17:17

  Sluta inte, SweTex, klockrent!

 • mr
  12 april, 2014 at 17:32

  Nej jag har inte varit på plats, är ganska säker på att det är i podden jag har hört det, för 3-4 veckor sedan kanske. Alex brukar prata många g

 • jhk
  12 april, 2014 at 18:12

  Ja vem skulle annars vilja försvara Sveriges främsta mobbare bara de som får bra betalt gör det eller de som tror de kan vinna på att smöra för Katrin.

 • tia
  12 april, 2014 at 20:58

  Hahahahaha, hur kan du bli så arg???

 • galant
  12 april, 2014 at 21:02

  DU ANSER att hennes liv är ett enda sammelsurium. Det innebär inte att det är så!

 • filli
  12 april, 2014 at 21:05

  Ojojojojoj, jaddajaddajadda…. en till sån där ointelligent människa som tror att alla är som hon ojojojojojoj…

 • Katarina
  13 april, 2014 at 13:11

  Katrin – jag provade en questbar efter att ha läst här om hur goda de var. tyvärr kunde jag knappt äta upp den för den verkar ha en ganska stark eftersmak av lakrits, vilket jag förmodar beror på stevian. finns det några quest-bars som inte smakar lakrits? det är tyvärr bland de enda sakerna jag absolut inte klarar av smakmässigt 🙁

 • Helen
  19 april, 2014 at 09:10

  Det är väl omöjligtvis noll kcal i dem?!!

 • Madeleine
  22 april, 2014 at 06:42

  Du kan köra dom i micron också. Sjukt gott. Skär i bitar och ha in dom i micron i typ 10 sekunder.

 • PiperJuicy
  10 juli, 2018 at 05:20

  I often visit your site and have noticed that you don’t update it often. More frequent
  updates will give your site higher rank & authority in google.
  I know that writing posts takes a lot of time, but you can always help yourself with miftolo’s tools
  which will shorten the time of creating an article to a few seconds.