Okategoriserade

Ni nätmobbar mig

Ha ha ha JAG ÄLSKAR ER. Här försöker man mörka att man kämpar på men inte går ner ett gram men det kan man ju tydligen inte alls göra. Jag väger fortfarande 63,9 kilo och det är hårt och tungt men helt i sin ordning. Det är så det är helt enkelt… Jag har kommit igång med träningen och jag vet att det kommer att ge resultat snart… Mmmm…Planen är att yoga minst tre pass i veckan och springa två. Minst fem kilometer ska jag springa varje pass och satsar på att klara fem på 27 minuter om två månader. Jag vet inte alls om det är realistiskt men jag tänkte ha det som mål. För om två månader ska jag springa Vårruset tror jag… Kollar om jag får ihop en skön löpargrupp.

Tänkte kanske gå på öppna förskolan idag. Jag tror att Rambo är för liten men mötte en tjej på dagis i morse som skulle dit med sin lilla som är lika gammal och hon sa att det var kul så varför inte?! Kanske…
Katrins Snapshots

Så mycket kärlek man får från sina barn. Det räcker och blir över för att alltid vara en lycklig människa. #love #family #beautifulRingo

You Might Also Like

 • Chriss
  1 april, 2014 at 11:40

  Ja ta vara på den tiden! Förlorade min dotter för snart ett år sedan. Hon blev fem är. Men det är bara till att kämpa vidare. Hon finns med mig varje dag!

 • Pia
  1 april, 2014 at 11:41

  Vilken jättefin bild på er två finingar

 • Sussi
  1 april, 2014 at 11:45

  Hej!
  Tänk på att din hud runt magen kan väga runt 3 kilo! Så då hjälper inte bantning eller träning. Bukplastik däremot löser problemet. Jag har själv gjort 2 kejsarsnitt och min viktnedgång stannade av vid 60-62. Plus hängande mage som jag kunde varken träna eller banta bort. Efter operationen fick jag bort 5 kilo och fick tillbaka min platta mage! Det var det bästa jag hade gjort! I ditt fall Katrin kan det vara för tidigt att veta om din hud och muskler går tillbaka till sin gamla form (eller så nära som möjligt). 🙂

 • Sofie
  1 april, 2014 at 12:00

  Om du förespråkar hur bra LCHF är kanske du borde bevisa det också… Du har gjort det tidigare, gör det igen!

  Och förresten, gå och fixa en ny frisyr.

  Love you!

 • tussi
  1 april, 2014 at 12:02

  Vad kostar en sådan operation`?

 • Gina
  1 april, 2014 at 12:04

  Ja frisyren gör att du ser äldre ut!!

 • Lol
  1 april, 2014 at 12:08

  Myyyyyyyyys 🙂 i solen 🙂

 • Hedda
  1 april, 2014 at 12:16

  Tycker ändå att du ser smalare ut, det kanske beror på att träningen tajtar till och ger bättre hållning även om vågen står stilla?

 • laura
  1 april, 2014 at 13:02

  du är ju scaary. Varför har du länkat din signatur till någon som heter Yohanna och har barn men som är i livet? Riktigt otäckt tycker jag.

 • 1 april, 2014 at 13:05

  Fast vore det inte bättre att köra mer joggning eller power walks och simning etc nu istället för yoga? Det bränner ju mer fett. Yoga är ju givetvis jättebra, men man går ju inte ner i vikt av det.

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  1 april, 2014 at 13:12

  Du får hålla ut! Så småningom kanske du börjar se resultat 🙂

 • jenny
  1 april, 2014 at 13:41

  Katrin kör på den här om du känner att du inte får resultat
  http://worldofshape.com/bloggar/stefans-blogg/
  fitnesskampen då tävlar man samtidigt om 22000kr eller 21000kr :=)

  De lägger upp ett ”matschema” och träningsschema, du ska träna 1 h om dagen i en månad. 🙂

 • Chriss
  1 april, 2014 at 14:11

  Var ju redan förskrivet. Var ju bara att klicka. Tänkte mig väl inte för. Tycker att det är på tiden att Katrin fixar detta, för att undvika misstag. FÖRLÅT!
  Men på grund av detta, är det nog inte många som uppger sin riktiga mailadress!!

 • Malin
  1 april, 2014 at 14:28

  Vaa?? Hon är ju vrålsnygg i frisyren

 • Lilli
  1 april, 2014 at 15:17

  Katrin

  VARFÖR har du fastnat i detta att vara ”smal”?
  Varför betyder det SÅ enormt mycket för dig att varje vaken (kanske även sovande) stund känna denna enorma press på att du ska ner i vikt.

  Du är en snygg, tuff, mycket kompetent, välutbildad ung kvinna, du har din man (hoppas jag – skojar där, klart du har din Bingo)

  Du har dina 3 barn, jag räknar naturligtvis in Nova, bra boende, vackert sommarställe, bra jobb, tjänar ”fina” pengar (hoppas jag), fina vänner.

  Du har ju ta mig katten allt och mer därtill än en ”vanlig” kvinna behöver!

  VARFÖR då kämpa som en slav för att nå något djäkla ”ideal”, ett ”ideal” som i sig är sjukt om man ser till en vacker kvinna som med viss råge passerat de 30-35 åren. Hmmm, jag vet inte din ålder 🙂

  NJUT av livet, av din familj och ta till dig: DU duger, DU äger, DU är snygg.

  DU ÄR DU och det är inte det sk kattpisset det inte!

  Trevlig vår-sommar. jaja, för katten, ett underbart liv ska du/ni ha!!!

 • Lilli
  1 april, 2014 at 15:34

  En sak till, jag ”prenumererar på Allt om Mat och Tasteline.com på nätet.

  Nyss kom Tasteline och de har nu massa häftiga recept enl. LCHF.

  http://www.tasteline.com/Halsa/LCHF/Vardagsmat-med-LCHF/

  Jag kan tillägga: Jag är lätt ”underviktig” och jag älskar ost, smör, grädde och ost igen, det mesta enl. LCHF, men för att inte tappa i vikt så kompar jag rubbet LCHF med … kolhydrater 🙂

  Shit, jag går ändå inte UPP i vikt!!!

  SÅ … att vara ”smal” är minst lika jobbigt som att väga några kilo för mycket!!!

  Jag är lite/mycket äldre än du, sanningen är att jag har barn runt de 30 åren … OCH det är INTE kul att människor tror att denna kvinna = jag, lider av anorexia.

  Jag tror att både din man OCH dina barn vill ha en glad fru och mamma, en kvinna som ÄR en kvinna, inte en tonåring som vill bli modell eller … något annat.

 • Hyrestanten
  1 april, 2014 at 15:57

  Man går inte ner i vikt genom att träna, utan genom att ändra kosten. Nyligen har det återigen publicerats rapporter på det. De gånger i mitt liv som jag gått ner massor har jag i stort sett inte tränat alls. När jag varit som mest aktiv med träning har vågen stått stilla.

 • minime
  1 april, 2014 at 16:01

  Lilli Vilken konstig syn du har på det Katrin skriver
  För det första så handlar det kanske inte om att hon tänker på det här ”varje vaken stund”. Hon skriver om det i bloggen, och hon skriver inte i bloggen mer än några minuter varje dag. Sen vet du inte alls vad hon tänker på. Om man inte trivs med att att vara överviktig, så vill man naturligtvis göra något åt det. Det låter på dig som att om man har ”passerat 30-35” har man barn hus och pengar så behöver man inte tänka på sin vikt..? Man ska acceptera att man väger för mycket? Vill man inte känna sig fin då? Varför? Jag vill trivas med min kropp, det gör jag inte om jag väger för mycket. Och du, man är oerhört glad och tacksam för sina barn, mannen man älskar och arbetet som gör att man kan leva ett bra liv. Det ena förtar inte det andra.

 • sol
  1 april, 2014 at 16:11

  Sussi så klart försvinner allt fett och alla problem om man plastikopererar sig 🙂

 • Cathrine
  1 april, 2014 at 16:40

  Vad bra Katrin!! Bravo bravo fast du inte gått ner i vikt … Men det kommer du att göra garanterat! Många skriver att du skall nöja dej med hurdan du är nu som jag ej förstår alls för det är ju hur DU känner du vill vara. Det har inget med att du har hus, sommarställe, barn, man,bra jobb etc. Det har väl alla i + 30 åringar , ok kanske inte eget sommarställe men jobb och hem iallafall. Jag har med allt detta och lite till men vill med vara ”smal” iallafall för man är kort 1,60 då syns det tydligare alla små fläskvalkar heh. Jobbigare dessutom ju äldre man blir… Jag förstår dig riktigt bra.

 • 1 april, 2014 at 16:43

  Ja, då fungerar vi nog väldigt olika helt enkelt. Så då ska du nog inte se dig som ett universalexempel på gemene man.

 • Lol
  1 april, 2014 at 16:45

  Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys!!

 • Le
  1 april, 2014 at 16:54

  Tycker du att du är rolig? Allvarligt

 • Me
  1 april, 2014 at 22:09

  Det är faktiskt delvis sant. När man tränar mycket kompensationsäter man gärna omedvetet, så det gäller verkligen att ha koll!

 • Hanna - Min vardag som trebarnsmamma
  2 april, 2014 at 07:29

  För att klara 5 kilometer på 27 minuter kan du inte bara springa 5 kilometer två gånger i veckan utan du måste också springa intervaller och tempopass (fyra pass per vecka löpning). Det är bra att springa 400 m intervaller på ca 1,45 6 gånger (tex). Tempo innebär att man springer 10-15 minuter i ett tempo som ligger över sitt bekväma ”prattempo”. Däremot skulle du kunna köra yoga på förmiddagen tex och ett lättare löppass på kvällen. Inga intervaller eller tempo på samma dag.

 • Yohanna
  2 april, 2014 at 09:58

  Nu fattar jag varför jag fick så många besökare igår, och ingen kommenterade eller nåt… spooky… för jag visste att jag inte kommenterat… Läskigt! Hur kan MIN adress vara förskriven???!!!

 • Sandra
  2 april, 2014 at 09:59

  Jag vet inte vad jag ska skriva… Det viktigaste är nog att skita i folk som skriver elaka saker till eller om dig. Nu blir nog inte du så ledsen och det är ju bra för det är så onödigt. Man kan inte va älskad av alla och jag tycker du gör det bra som vill gå ner i vikt för att trivas mer med dig själv och för att vara sund och en bra förebild till dina barn.

  Keep it up.

 • Beatrice
  2 april, 2014 at 13:35

  Kolla din sköldkörtel. tre kvinnor i min närhet har problem av detta och symtomen är så vanliga att man tar det som ålderstecken, typ torrare hy, trötthet nedstämdhet, acne, övervikt undervikt. Ett lätt blodprov på vårdcentralen. lycka till

 • Beatrice
  2 april, 2014 at 13:39

  När jag fick barn så gick jag inte ned i vikt när jag ammade. de sista 5 kilona satt som berget trots att jag tränade och åt lchf. När jag slutat att amma så tog det 1,5 månad att gå ned de sista fem. det är hormoner på något sätt som stoppar viktminskningen. I alla fall på mig. två av mina kompisar fungerade det tvärtom för de blev jättesmala av amningen men de gick upp efter de slutat.

 • Linda
  5 april, 2014 at 18:44

  KLART du klarar det!!! Tänk på att det sitter i huvudet! Finns alltid krafter kvar! Lycka till!!!