Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej men då kör vi 90 minuter Hatha. Väldigt spänd över hur fysisk yoga går till. Det här med psykisk yoga var inget för mig men fysiskt utmanande saker brukar jag gilla så jag har höga förhoppningar nu. Så kanske det faller platt alltsammans men nu jävlar.

You Might Also Like

 • biggan
  15 mars, 2013 at 08:30

  Vem ska man tro på när man behöver ändra livsstil??? Min läkare i öppenvården som jag dessutom litar på och har haft i många år påstår att de som äter lchf har 20 procent större risk att få canser och dubbel så hög risk för hjärt kärlsjukdommar samt tre gånger så stor risk som andra att bli deprimerade samt är överrepresenterade när det gäller gallblåseopperationer. Hon påstod att Nu ska jag återigen leta omättade fetter och begrava mitt älskade smör. Jag blir galen. Vem fan ska man tro på . Ska man leva på selleri.

 • A
  15 mars, 2013 at 09:13

  Ashtangayoga tror jag vore något för dig! Betydligt mer fart än hatha och yin. Tips bara.

 • Elisabeth
  15 mars, 2013 at 09:26

  Läs mer fakta! Många läkare ställer sig emot LCHF precis som mot andra livsstilar. Byt ditt smör mot kokosfet/olja – det kommer du märka skillnad. Fråga din kära doktor vilka fördelar har just kokosolja vs olivolja? Garanterat att de allra flesta har ingen aning (bortsett från de som är riktigt intresserade).Lycka till! Och du – vi kan inte leva på enbart selleri!

 • in my house
  15 mars, 2013 at 09:52

  Hejsan….

  Ville bara säga att jag har köpt din bok och känner att den passar mig kanon,,,, bra tips och beskrivet med vanliga ord, inte massa till kruxat…. Så nu ska jag försöka gå ner några kilon efter mitt första barn….

  Kram josse

 • Krister
  15 mars, 2013 at 10:12

  Hellre yoghurt än yoga.

 • Ulrika
  15 mars, 2013 at 10:59

  skulle vilja ha mailkontakt…
  Var hittar jag din mail? Vill fråga en sak bara?

  Mvh ulrika

 • 15 mars, 2013 at 11:33

  Tillkruxat är ett ord.

 • Nikolina
  15 mars, 2013 at 12:48

  Kärlek, bara massa kärlek till dig 🙂
  från the one and only ANKPUNG! som alla pratar om 🙂

 • Kjerstin
  15 mars, 2013 at 12:59

  Men för i helvete! Vem bryr sig om din skrynkliga ankpung?! Inte nån !

 • Kjerstin
  15 mars, 2013 at 13:01

  Klart att man får ökad cancerrisk av lchf kost, det är ungefär som att du röker o tror att det är hälsosamt o inte är medveten att du får ökad risk för lungcancer .

 • Laila
  15 mars, 2013 at 18:03

  jag gillar Poweryoga, testa det oxå vet ja´:)

 • Camilla
  16 mars, 2013 at 22:57

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]