Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Brottsplatsen: Broms. Här åt jag igår en fransk gårdskyckling marinerad i vitlök. Trots att jag tog bort skinnet har lilla bebisen haft magknip och beklagat sig större delen av natten. Jag borde få livstid för det här. Fan varför lär jag mig aldrig?

You Might Also Like

 • Åttio ska bli sextio
  17 mars, 2014 at 09:45

  Fräsch du ser ut och söt bild på lillen!

 • Lo
  17 mars, 2014 at 09:47

  Ganska märkligt att du gör samma misstag om och om igen. Försök tänka till lite innan nästa gång. Stackars Rambo. Jag gick avstå från en hel del när jag ammade,men hellre det än magknip på småttingarna.

 • AnnaP
  17 mars, 2014 at 09:53

  Sluta amma då. Då mår ni nog båda bättre.

 • maria
  17 mars, 2014 at 10:25

  Var rädd om lilla gullklimpen.

 • Mm
  17 mars, 2014 at 10:41

  Det fattar jag inte heller..

 • jhk
  17 mars, 2014 at 10:53

  Du kanske omedvetet vill skada honom. Något inom dig kanske omedvetet njuter av att se honom ha ont.

 • jhk
  17 mars, 2014 at 10:57

  Det kan vara så att Katrin omedvetet njuter av att se Rambo lida. INTE medvetet men omedvetet.

 • emma
  17 mars, 2014 at 11:09

  Du är tydligen riktigt dum i huvudet. Men i morgon skriver du att han sovit heeela natten. Så nu vänder det………..Livet är en berg och dalbana. Precis som ditt pendlande humör. Man kan inte tro att du är 37 år. Du är verkligen en omogen småbarnsmamma. Inte konstigt att han ser förskräckt ut på de flesta bilder!

 • ebba
  17 mars, 2014 at 11:17

  Du ser ut som en medelålders tant. Inte en småbarnsmamma! Skulle ta dig för hans mormor eller farmor. Min mormor var 39 år när jag föddes, och hon såg yngre ut än vad du gör nu. Stackars barn!

 • Sofia
  17 mars, 2014 at 11:32

  Vilka jävla bitterfittor ni är som kommenterar. Ge fan i att gå in och läsa istället.

 • Tea
  17 mars, 2014 at 11:35

  Som att det är positivt att din mormor var 39 när du föddes.

  Katrin du måste ju testa för att veta om besvären fortfarande finns. Utan att testa vet man ju inte…

 • !
  17 mars, 2014 at 12:01

  Ebba, det var någon som påpekade det här för ett par dagar sedan (antagligen du). Klistrar in mitt förra svar:

  Är du en av de socialt missanpassade som skrev här och rekommenderade att man födde barn som du – första ungen när man är 17, din mamma blev mormor när hon var 36, din mormor gammelmormor när hon var 53?

  I så fall – du och din trashiga familj hör hemma hos Jerry Springer! Fattar du att samhället har kampanjer för att undvika att folk blir som du och din familj? Du är i princip en vandrande reklampelare för RFSU och kondomer!

  Var tyst, sätt på dig ett par mysbyxor och kryp tillbaka i soffhörnet och titta på tv.

  Har alltid undrat varför folk anklagar varandra för att vara bittra här, men tror det är din kategori, som sitter och är just bittra över att deras liv togs ifrån er när de själva ännu var barn. FAN vad jag hade varit BITTER om jag fått barn när jag var 17!

 • Hanna
  17 mars, 2014 at 12:30

  Så sant!!! Varför inte lägga er energi på er själva istället så kanske ni blir lite lyckligare. Varför denna jävla missunnsamhet i Sverige var glada att det finns folk som lyckas med sitt liv så kanske det börjar gå bättre för er också så slipper ni va bittra!!!

 • Me
  17 mars, 2014 at 13:02

  Men snälla du, ge dig! Sjuk kommentar!

 • :)
  17 mars, 2014 at 13:20

  Skojigt ord du hittade på där 🙂 Bitterfittor. Alltså fittor som är bittra och så rimmar det samtidigt. 🙂 Det uttrycket lånar jag av dig och använder uteslutet från och med nu varenda gång jag inte håller med om något. Tack 🙂

 • Maja
  17 mars, 2014 at 13:21

  Att du Katrin orkar blogga när du bara får mer och mer negativitet av dina läsare än positiv feedback? Tycker det är konstigt att man läser någons blogg som man inte tydligen tycker om. Skulle ni säga allt det här till Katrin om ni träffa henne på stan? Jag fattar inte? Förstår ni att ni att det är mobbing ni håller på med? Antar att det rinner av Katrin likt vatten på en fjäderdräkt ändå.

 • :)
  17 mars, 2014 at 13:21

  Hanna din bittra fitta 🙂

 • Jag
  17 mars, 2014 at 13:21

  Du det där måste du ha skrivit till mig, tror jag. Jag/vi är inga socialt missanpassade Vi är en helt vanlig familj, där vi har varit många som fått barn tidigt. Men det kanske är någon annan du skrivit till. För jag var 18 år när jag fick barn, mina föräldrar var då 37 år och min farmor var 53 år. Själv var jag så gammal som 46 när jag fick mitt första barnbarn. Jag hade faktiskt önskat att jag blivit mormor tidigare, för hur underbart är det inte att få vara med och se flera generationer växa upp.
  Länka gärna till detta inlägg, så jag ser om det är mig du hoppat på. Kram! 😉

 • Maja
  17 mars, 2014 at 13:22

  Min mormor var 41 år, men min farmor var 35 🙂

 • Maja
  17 mars, 2014 at 13:23

  Vad söt han är den lille, så olik både dig och Ringo. Jodå, ni är söta ni med såklart!

 • Hanna
  17 mars, 2014 at 13:41

  Och min farfar är 29 år 🙂

 • Amanda
  17 mars, 2014 at 13:51

  Jag är 34 år och har just fått mitt första barn. Är så otroligt lycklig. Nu börjar en fantastisk tid i livet! Något annat som är fantastiskt är att ha fått leva tillsammans i många år och resa och renovera hus tillsammans, bara jag och min man utan barn. Det har även varit fantastiskt att plugga på en av de mest eftertraktade utbildningarna i Sverige och att leva studentliv, samt att komma igång med karriären och ha ett stabilt och bra jobb som inte bara ger en bra inkomst utan även är tryggt om man vill jobba deltid eller om konjunkturen går ner. Till er som talar negativt om att få barn efter 30 kan jag bara säga att ni får gärna tro att det är så om det gör er glada. Med en normal livslängd kommer jag leva tills min son är 50 och barnbarnen kanske 10 så visst, jag kommer inte få se mina eventuella barnbarn ta studenten och gifta sig. Men man kan inte få allt i livet och jag har redan så mycket att vara tacksam för.

 • Sofia
  17 mars, 2014 at 13:56

  Så lite så! 😉

 • Josefine
  17 mars, 2014 at 14:09

  Vilket oerhört trevligt forum detta verkar vara! Kvinnor som stöttar varandra istället för att klanka och vara elaka. Härligt!
  Katrin,jag är mamma till 3 och en riktigt värdelös sådan då jag ibland åt en del mat som var kryddad. De är dock rätt välmående idag, trots misstagen!

 • !
  17 mars, 2014 at 14:09

  Hur fungerar man som människa om man vill bli mormor i 35-års åldern? Hur fan kan man vara så jävla missunnsam att man står och hejar på sitt minderåriga barn att föröka sig så fort som möjligt och tacka nej till drömmar, livet, utbildning, resor, frihet. Hon vet antagligen inte bättre eftersom hon tar efter sin mor!! Hur fan är ni skapta?

  Meningen med livet för er är helt klart enbart att föröka er. Har ni ens någon aning om vad ni går miste om? När man är 17 är man fortfarande inte ens vuxen och det är då man ska försöka hitta sin egen väg i livet. Ta reda på vad man brinner för, utbilda sig, flytta hemifrån och rå om sig själv lite, kanske bo med en pojkvän ett tag INNAN man börjar sätta barn till världen! Ni gör mig ångestfylld!
  Och det tror jag att ni själva också är för varför i helvete känner ni annars behov av att håna Katrin över att hon är gammal?

  Det är ju helt uppenbart att ni förtvivlat försöker rättfärdiga era egna val.
  Ditt barn som fick barn vid 17 klandrar jag inte. Hon visste inte bättre. Hon gjorde som sin mamma. Men att man som mamma inte gör allt att förhindra det är för jävligt.

  Jag har aldrig stött på något så själviskt – om man får barn som 17 och förökning är det enda mål man har med sitt liv, få har den meningen försvunnit när man är över 30. Och för att då få tillbaka lite mening i ditt liv övertygad du din dotter in i samma liv. Fy fan vad själviskt och rent ut sagt ELAKT!

  Vad lever man på som 17-årig mamma förresten? Socialen? Det är fan inte klokt. Jerry Springer säger jag bara…

 • !
  17 mars, 2014 at 14:17

  Allvarligt talat, läs Ebbas kommentar. För Ebba faller det sig naturligt att associera 35-åringar med mormor och farmor. ”Stackars barn” säger hon angående att Katrin inte är Rambos mormor utan hans mamma.
  På grund av Ebbas skruvade uppväxt är detta hennes verklighetsperspektiv! !

 • Amanda
  17 mars, 2014 at 14:25

  Oops amningshjärnan slår till…

  Med normal livslängd kommer mina barnbarn, om jag får några, vara ca 15-20 när jag dör. Min mormor gick bort när jag var 20 och jag kände då att jag hade haft henne med mig en lång tid i livet. Hon var ju pensionär redan när jag föddes och man kunde alltid gå hem till henne efter skolan och så.

 • ditte
  17 mars, 2014 at 14:57

  Vitlöken spökar förstår du väl

 • pia
  17 mars, 2014 at 15:05

  Jag var ung när vi fick barn. De är nu utflugna.Jag är 41 och min man 42 år. Nu skall vi njuta av livet, resa och ha kul. Utan att tänka på att man har barn hemma Naturligtvis älskar vi dem över allt annat!

 • anna
  17 mars, 2014 at 15:11

  Sofia, och hur orkar du kommentera. Din jävla bitterfitta. Haha!!!

 • Jag
  17 mars, 2014 at 15:44

  Men snälla du (eller dumma kanske!?)
  Om du är smart så räknar du ut att det här som jag skriver om var länge länge sen. Mina egna barn har fått första barnen sent i livet, mellan 24-28 år. Hon som blev farmor (inte mormor) fick sitt barn på 30-talet och själv är jag född på 50-talet. Det var andra tider då. Men DU, det är inte jag som klankar ner på Katrin om att hon ser gammal ut och är en gammal mamma. Då på 30 och 50-talet var ofta mammorna hemmafruar också, även om min mor var utbildad och arbetade.
  Visst hade jag orkat med mina barnbarn bättre om jag varit i 40-årsåldern när jag fått dom. Har aldrig skrivit att jag ville bli mormor vid 35, utan min farmor blev det på 50-talet.
  Som sagt, det var andra tider då! okej?

 • Carina
  17 mars, 2014 at 15:45

  Ja, när jag föddes alltså.

 • Me
  17 mars, 2014 at 15:48

  Egentligen konstig grej att säga eftersom jag läser den här bloggen, men Katrin, lägg ner bloggen eller ha åtminstone någon som tar bort alla sjuka kommentarer innan de publiceras så du slipper läsa dem. Så otroligt destruktivt detta måste vara för dig även om du är ”tuff”. Alla människor mår dåligt av att möta så mycket hat och negativitet. Man har inte ”rätt” att säga vadsomhelst till en annan människa. Visst kan du säga otroligt nedvärderande saker om folk men det är inte riktat personligen till någon enskild individ ( förutom den där SATS-tjejen då, det var verkligen dumt gjort)

 • Carina
  17 mars, 2014 at 15:48

  Men människa! Vad håller du på med? Alla behöver väl inte göra samma val i livet som du.

 • erika
  17 mars, 2014 at 15:51

  Jag har också en bebis på snart fyra månader som har en känslig mage och inte tål mjölkprotein.Känns som om de inte spelar någon roll vad jag äter får ibland magont även när jag äter ”rätt”. Jag skulle rekommendera dig att dricka öl då du tror att du ätit något rambo kan vara känslig för. Jag har fuskat några gånger men i samband med det druckit öl och de fungerar(iallafall för mig)

 • Carina
  17 mars, 2014 at 15:52

  Min gammelmormor dog när jag var 20 och fick mitt andra barn. Hade velat ha henne kvar mycket längre.

 • Camilla
  17 mars, 2014 at 16:42

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Monica
  17 mars, 2014 at 17:20

  Som sagt hon/han luras bara!!! Har inga tabletter blåser bara folk på pengar o skickar sockerpiller!!!

 • Sofia
  17 mars, 2014 at 17:27

  Lilla Anna. Jag kommenterar i hopp om att folk ska sluta vara så jävla bittra när dom kommenterar inlägg. Blir trött 🙂

 • www.vadmenarhan.se
  17 mars, 2014 at 17:49

  Ja, härlig look!

 • Yellow
  17 mars, 2014 at 18:03

  Gud vilken söt unge!

 • Lotta
  17 mars, 2014 at 18:23

  Ursäkta .. men vad har du för en diagnos

 • Amanda
  17 mars, 2014 at 19:06

  Jamen då får du förhoppningsvis det som jag och min man har haft, men kände oss färdiga med. I alla fall tillfälligt, när vår son är 20 så är vi 54 och orkar förhoppningsvis resa igen. Fast ska jag vara ärlig så vill jag satsa på att starta eget och dra in riktigt mycket pengar som konsult under mina 10-15 sista år innan pension, det är vanligt i min bransch.

 • Mormorn
  17 mars, 2014 at 19:42

  Snart kommer barnbarnen, då blir det fullt upp igen 😉

 • Camilla
  17 mars, 2014 at 20:20

  Jag blir chockad över vissa av kommentarerna du får! Jag förmodar att det är vuxna människor som läser din blogg och jag säger bara skäms på er! Du ser super fräsch ut !

 • Bääää
  17 mars, 2014 at 21:29

  Du hade ju kunnat börja avla lite tidigare? Mens får man ju rätt tidigt nuförtiden. 12-års ålder eller så. Du kan vara mormor vid 24. Gammelmormor vid 36? Låt staten betala för ungarna så behöver du inte jobba heller.

  Ärligt talat – när du fick din andra unge vid 20, vad levde du av då? Bidrag eller? Eller pappan till barnen arbetade? Vad hade du för utbildning och jobb? Bara nyfiken.

 • Albin
  17 mars, 2014 at 21:47

  Sluta tryck ned på Katrin! Alla gör vi misstag! Ni som kommenterar elaka kommentarer är bara avundsjuka jävlar som inte har något annat att göra en att kommentera onödiga saker i andras liv, mitt tips till er SKÖT ERA EGNA TRÅKIGA LIV ISTÄLLET!
  Man skäms ju när man läser vuxna människors töntiga och elaka kommentarer!

  Katrin; Vad söt bebisen är och vad stor den blivit!!!

 • Hyrestanten
  17 mars, 2014 at 22:33

  Det låter lite väl osannolikt att den maträtten skulle påverka ett barn som ammas. Kan det inte ha varit något annat som störde hans nattsömn? Om det nu är så att han reagerat på sånt, är det väl inte fel att testa lite efter en tid. Det dör han inte av och ofta tål de mer allteftersom. Snälla, kan du inte ordna så kommentarerna kollas innan de publiceras? Hela bloggen skulle bli så mycket trevligare utan alla sjuka människors skrivande.

 • ellen
  18 mars, 2014 at 00:47

  Vitlöken!? Eller andra kryddor… nån sås som va stark kanske?

 • Otto Israelsson
  18 mars, 2014 at 08:06

  Katrin – hon som gav zigenarpojken ett ansikte.

 • jhk
  18 mars, 2014 at 15:31

  Jag är sociopat varför undrar du?

 • Bella
  19 mars, 2014 at 19:07

  Men fy så taskiga alla är.. Brukar inte läsa kommentarer.. Jag blir helt chockad!! Tycker Katrin verkar vara en helt vanlig 2 barns mamma.. Som delar med sej i vardan. Inga konstigheter alls!!

  Forsätt vara den du är Katrin

 • elin
  1 april, 2014 at 13:37

  Jag är 20 utan barn.. men fan jag skäms när jag läser igenom kommentarerna! Ni är ”vuxna” de flesta av er föräldrar.. hur tusan kan ni sitta bakom en skärm och trycka ner människor och försöka vara bättre än andra? Mobbning.. antar att ni vill se era barn bli utsatt för samma ? Eftersom ni själva behandlar era medmänniskor illa.. stackars era barn säger jag bara! Och Katrin jag har följt dig länge både här & på instagram, har även börjat titta på eran youtubekanal och ni är verkligen en härlig energisk familj o jag njuter av varenda läsning eller bild från er 🙂 stå på dig kvinna du är supercool