Okategoriserade

En bra sak en dålig sak.

Vad börjar man med? Den dåliga, va? Ta mig tillbakaaaaaa, NEJ NEJ NEJ vad fan är det ett jävla skämt, eller?! Det är ju helt grått hemma? Helt vidrigt och äckligt jävla grått och regnigt och asdepp!! Jag förstår att folk tar livet av sig av att bo här det är ju hemskt och det värsta är ju att man inte märker det när man tragglar i det men shit gissa om det blir påtagligt när man befunnit sig i en färgpallet i två veckor och kommer hem?!! Okej, det var det utbrottet nu får jag acklimatisera mig. Tänka positivt. Vad är bra med hemma? Jobbet. Jag älskar mitt jobb. LCHFklubben.se – älskar LCHFklubben. Har ett roligt hälsoevent att se fram mot den 10 maj. Mina vänner. Älskar flera av dem. Och har saknat några av dem. Älskar i och för sig Östermalm. Okej skit i vad jag älskar hit och dit nu till den goda nyheten.

Jag väger någonting på 63 kilo. Wiiiiiiiii! Vad var mitt mål när jag lämnade Sverige för 15 dagar sen? Att väga någonting på 63 kilo. Vad vägde jag när jag åkte? 66,0 kilo. Vad har jag gått ner på två veckor då? 2,1 kilo! Vad vägde jag nio dagar efter att vi hade åkt? 66 kilo. Vad drar vi för slutsats av det här? Att man inte får sluta kämpa. Att man inte får trösta sig med att äta bara för att vågen inte visar mindre för om man bara fortsätter att traggla så släpper det. Alltid. Fy fan va glad jag blev nu. Och ni som tjatar om att jag lägger för mycket fokus och vikt vid min vikt. Vikt vid min vikt? Tokigt. Ni ska veta att den lyckan jag kände i min kropp när jag nyss ställde mig på vågen är så mycket starkare än så mycket annat, ha ha jag kom inte på en bra liknelse.

Alright. Dansskolan idag. Sen går jag med mina söner och handlar kläder i Fältan tänker jag mig. Jag förtjänar några plagg att gå i de resterande typ två månaderna innan jag igen kan bära mina gamla kläder. Det gör jag. Jag förtjänar verkligen det. Har ni läst min första bok? Gör det annars. Delmål. Delmål! Bra jobbat, Katrin. 7,9 kilo kvar.

Jag har fått hem avi för att hämta ut kläder som jag beställde från Bubbleroom innan jag åkte så dem lär ju få åka tillbaka till Bubbleroom i vändande paket och sen skickas i en storlek mindre. Hi hi. Very good. Amazing.

Katrins Snapshots

Yes! Dagens bästa nyhet. Hur går det för er?#dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • lchfkost
  15 mars, 2014 at 08:53

  Hej Katrin.
  Jag kan inte kommentera dina bilder på instagram. Vet du varför?
  Har velat kommentera flera av dina bilder.
  Du är grym! 🙂

  MvH @lchfkost

 • Anna
  15 mars, 2014 at 09:18

  ”Förstår att folk tar livet av sig”
  Vad förstår du? Ingenting med tanke på hur du skriver? Vad i helskotta vet du om suicid och oss som är drabbade av det fruktansvärda ?
  Har läst din blogg i flera år,men nu slutar jag med det.

 • anna
  15 mars, 2014 at 09:22

  ”Förstår att folk tar livet av sig”
  Vad förstår du? Ingenting med tanke på hur idiotiskt du skriver.
  Vad i helskotta vet du om suicid och oss som är drabbade av det fruktansvärda?
  Har läst din blogg i flera år men nu är det tack & hej !!!!!

 • anna
  15 mars, 2014 at 10:23

  Katrin visar inge respekt, för andra. Hon är fullständigt känslokall Min syster valde att avsluta sitt liv 18 år gammal. Och jag LOVAR, det hade inte med vädret att göra!!!

 • Cissi
  15 mars, 2014 at 10:27

  Ibland måste du faktiskt tänka efter lite INNAN du lägger ut det du tänker på. Tänk efter hur det du har för avsikt att lägga ut tas emot av ”folket”. Vet att du brukar vara ”frispråkig” men TÄNK lite…

 • Emma
  15 mars, 2014 at 10:42

  och jag väger 62.1 !! Nu jävlar ska 60-strecket brytas!

 • Mu
  15 mars, 2014 at 10:43

  Men varför behöver du kämpa så hårt för att gå ner i vikt? Det är ju det man inte ska behöva med LCHF och dessutom sa du att du skrattade åt hur lätt det skulle bli att gå ner eftersatt du fött? Du kanske inte äter tillräckligt med fett? Vi ska ju ”jaga fett”?

 • Monica
  15 mars, 2014 at 10:58

  ”Hade inte med vädret att göra”. Det tror inte jag heller, lika lite som med Katrins blogg.

 • Gossensmamma
  15 mars, 2014 at 11:16

  Jag förstår inte varför du är så fixerad vid din vikt? Herregud är det inte bättre att må bra istället för att blint stirra på vågen? Du skulle nog också må bättre om du började träna lite.. Som du ser ut nu så kan jag likna dig med en ojäst degklump. Nu kommer också forskarrapporter att det inte är så nyttigt att trycka i sig så mycket fett. Det vore helt ok. om du förstör din egen kropp men att du förespråkar för din diet som det bästa som kan hända människan får mig se rött. Fattar du inte att du använder dina medmänniskor som levande försökskaniner? Nä det fattar du ju inte för du är korkad!

 • bw
  15 mars, 2014 at 12:02

  Det kanske istället skulle vara så att alla läsare här borde TÄNKA TILL LITE när ni läser Katrins blogginlägg, självklart kan vilken normal människa begripa att hon inte menar att det är förståeligt att folk tar livet av sig överhuvudtaget. Ni som övertolkar alla uttryck, gå för fasen till en hjärnskrynklare istället och sök hjälp, ni är många här som behöver hjälp med ert psyke, för de flesta som skriver här mår uppenbart väldigt dåligt eftersom ni alltid ska leta efter något negativt att syfta på så fort Katrin skrivit något.

 • Mu
  15 mars, 2014 at 12:11

  Varför hon är så fixerad vid sin vikt? Det handlar ju inte bara om att gå ner i vikt för Katrin utan att klamra sig fast vid sitt levebröd. Blir hon inte snabbt smal faller hela hennes affärsidé och LCHF är redan på väg utför.

 • anna
  15 mars, 2014 at 12:33

  Det där med vädret, var ironiskt skrivit. Trodde ni förstod det!!

 • EB
  15 mars, 2014 at 12:45

  Jag tycker det står 63,9 på vågen… Skulle jag avrunda till 64. Ett glas vatten så kommer du ÖVER 64 kilo.

 • K
  15 mars, 2014 at 15:30

  Om du läser hennes inlägg skulle du säkert kunna se att en del människor som faktiskt vet vad det vill säga att någon de bryr sig om faktiskt har tagit livet av sig kan må ännu sämre än vad de troligtvis redan gör. Det var troligtvis det som menades med att hon kanske kunde tänka sig för liiiiite mer än vanligt innan hon lägger ut vissa saker. Det handlar bara om vanlig medmänsklighet – inget annat.

 • Mmm
  15 mars, 2014 at 15:35

  Att skriva ”förstår att folk tar livet av sig” om det svenska vädret är inte så dumt.

  – Självmord ÄR vanligare i Sverige än på många andra ställen.

  – Det ÄR troligtvis pga bristen på solljus som folk här oftare blir deprimerade och tar livet av sig.

  – Katrin uttrycker sig drastiskt och det måste man få göra, hur kul blir språket om man inte får använda sig av en endaste överdrift pga risken att någon missuppfattar och tar illa upp?

  – Jag som skriver detta har själv psykisk sjukdom i familjen och var nära att mista ett syskon i självmord nyligen. Men jag har fortfarande humor och läsförståelse.

 • Karin
  15 mars, 2014 at 16:41

  Katrin vet ju att om hon bara kämpar på i några månader så kommer hon må bra OCH vara smal sedan. Fattar inte varför vikten ska vara så känslig. Varför är det ok att kämpa med en jobbig utbildning för att få ett jobb man vill ha, men inte ok att kämpa med sin vikt för att man vill vara smal? Varför ska man inte få välja själv hur man vill förvalta den kropp man har fått? Är det för att folk känner att om hon kämpar så är jag som inte orkar kämpa sämre?

 • Lena
  15 mars, 2014 at 16:59

  Grattis till att vara så duktig

 • Mu
  15 mars, 2014 at 17:08

  Mja det är kanske snarare tvärtom. Andra kämpar på ett hälsosamt sätt, dvs genom regelbunden träning och Katrin hävdar att man inte behöver motion alls för att gå ner om man bara äter LCHF. Och så förespråkar hon istället en mängd bakverk, pizzor, salami och smält ost. Mättade fetter i massor som resten av oss vet är farligt i längden.
  Sedan säger hon att hon skrattar åt hur lätt det kommer att bli att gå ner….och så blev det inte det.
  Hon har ju hela tiden sagt att man inte BEHÖVER kämpa om man följer hennes diet…och nu vänder hon kappan efter vinden fullkomligt!

 • P
  15 mars, 2014 at 17:08

  Anna, vänta lite nu, du vet väl inte hur mycket K vet om självmord??? Om hon har en nära vän som är i den situationen, eller helt enkelt läst artiklar om det?

 • P
  15 mars, 2014 at 17:10

  Väljer du att inte förstå? När det är mörkt kallt och regnigt, så blir man ju i allmänhet deppigare av det. Om man då mår psykiskt dåligt så gör det ju inte saken bättre, snarare tvärt om.

 • Viv
  15 mars, 2014 at 17:12

  För att?

 • minime
  15 mars, 2014 at 17:18

  Nej, hon måste inte tänka ett dugg, det är fortfarande hennes blogg, och hon skriver vad hon vill! Däremot så tycker jag att om man tar åt sig av allt man läser, och tycker att allt är så fruktansvärt, så, snälla människor låt bli att läs bloggar över huvud taget!

 • johanna
  15 mars, 2014 at 17:33

  Känns det skönt att trycka ner folk?
  Just där och då, så vägde hon 63,9 är det så svårt att förstå och varför mår DU dåligt av det?

 • 15 mars, 2014 at 18:15

  EB kanske känner sig rädd för att Katrin ska komma och sätta sig på hen och kväva hen med sin kalaskula? Så som Katin kände rädsla när hon såg tjocka människor när hon promenerade utanför Östermalm. Respektera EBs rädsla eller är inte hens kommentar. Du är bara avundsjuk.

 • Caroline
  15 mars, 2014 at 20:47

  Katrin nu väger vi lika mycket å jag kommer inte kunna gå ner i vikt så jag tar gärna över dina kläder när du inte kan ha dom längre

 • Jenny
  16 mars, 2014 at 13:06

  Gått ner 12 kg sen förra julen .. Vägde 72 då, nu väger jag 60 kg och det känns himla bra. Jag har inte ätit LCHF eller så utan försöker bara äta nyttigt och inte ta för stora portioner eller småäta. Jag njuter av mat i alla dess former ;). Detta är en livsstilsförändring och jag vet att jag kommer nå min målvikt på 57 kg men jag har inte bråttom, kanske runt midsommar? Jag tränar lite också 1-3 gr i veckan men det är lite olika för jag pluggar mycket, ibland finns det inte tid. Kul att det går bra med din viktnedgång också, du når nog ditt mål snabbare än mig!

 • Smilla
  17 mars, 2014 at 02:03

  Inte för att vara en ”party pooper” Men det står faktiskt 63.9. Det är närmare 64 än 63.

 • Camilla
  17 mars, 2014 at 16:44

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Hanna
  18 mars, 2014 at 09:51

  Bra kämpat! Jag jobbar oxå på att bli av med gravidkilon och ligger även jag på 63 någonting 🙂 har läst din blogg sen vi fick vår son den 10/12-2013 med planerat kejsarsnitt på Danderyd 🙂