Okategoriserade

Hälsa och Fitness

Tidningen Hälsa och Fitness är verkligen skitbra. Jag läser och läser och det är sjukt intressanta saker som jag läser. I det här numret börjar de med ett fyramånaders träningsupplägg för att komma i form till sommaren och det är första gången i mitt liv som jag faktiskt känner för att köra på något som jag läst om i en tidning! Bra träningsupplägg, smart träning, tuff träning. Jag läser Malin Nyléns krönika och tycker att den är jättebra. Den får mig att stanna upp och tänka till. Hon undrar vad livskvalité är för mig?

För mig är livskvalité att jag har en känsla av lycka i min kropp. För att jag ska kunna ha den känslan så måste jag se ut på det sätt som gör mig lycklig. För att uppnå det så måste jag träna och äta hälsosamt annars är det omöjligt. Jag tycker däremot inte, precis som Malin skriver, att mina mål och krav ska gå ut över mina barn och min familj. Jag tränar på min fritid och när jag leker med kidsen i pulkbacken vill jag inte räkna förbränning. Jag vill baka pizza med mina barn men jag väljer att göra LCHF-pizza som är minst lika god. Jag bakar bullar och lussekatter men även dessa LCHF, jag kan liksom inte se någon anledning till att göra på ett annat sätt när alla mår bäst av att skita i mjöl och socker. Vi slipper blodsocker-cirkus och vi har ett jämnare humör över lag.

Är vi på Lucia-fika på dagis eller på bjudning hos någon så avstår jag naturligtvis katten bakad på mjöl men låter mina barn äta den som alla andra. Jag kan väl inte rå för att jag råkar vara en early adapter, om några år kommer ingen längre att bjuda på godsaker bakade på mjöl och socker så vi håller ut.

Jag kan i och för sig tänka mig att träna inför ett lopp som maraton eller kanske att halvmaran är mer realistiskt och då gå helt upp i det. Jag ser inget ohälsosamt i det. Att posta uppdateringar om hur jag sket i julbaket för att jag är mitt uppe i en hälsofreakperiod. Jag ser inget fel i det alls och kidsen får i sig tillräckligt med bullar och pepparkakor så det räcker och blir magont på alla andra håll så det att jag skulle skita i just det onyttiga ser jag inte som ett problem. Inte heller tycker jag att det är fel att medvetet välja aktiviteter med barnen där man förbränner istället för en bio där man sitter still. Jag tror att nyckeln till livskvalité för hela familjen är att ha ett aktivt liv. Att åka skidor och skridskor på vintern och att jogga och spela fotboll på sommaren.

Jag undrar om Malin kommer att posta mitt långa svar. Jag och Malin håller för övrigt på att bli släkt typ. Bingos syrra ska ha barn med Malins killes (Mårtens) brorsa så Bingo och Mårten blir morbror och farbror åt lilla barnet. Det gör väl mig och Malin faster och moster till samma barn, eller?! Kul i så fall.

I samma tidning läser jag att många rasar över H&M:s kampanj med den ”mulliga” modellen som det står. Hon är ju lång och inte mullig tycker folk och hur kan man blanda ihop dessa två begrepp? Jag håller med H&M om att den här modellen är big size och inte genomsnitt size. Jag tycker inte att hon ser varken tjock eller ohälsosam ut men hon är en stor tjej och då ska hon ju ha kläder för stora tjejer. Jag tycker att jag själv är big size nu fast i mångas ögon anses jag vara normal. Problemet som folk gör är att höja ribban i onödan tror jag. De som anser HM:s modell smal, hur ser en stor tjej ut i deras ögon? Höjer man ribban för att rättfärdiga sitt ohälsosamma smoffande av onyttigheter och sina extra kilon så blir man aldrig hälsosam eftersom hälsosam plötsligt blir undernärd…Både jag och H&M förstår att för att ha en god hälsa så ska man vara mycket smalare än vad folk verkar tro. Man ska inte vara undernärd men man ska hålla sig smal.

Men va fan om ett företag som Hennes och Mauritz väljer att visa en big size modell på sin poster så är hon big size. Det är inte så att de går på chans precis. De är liksom inte jag som ser en överviktig modell på en annons och skriver att hon är överviktigt. De överlägger noga sina strategiska val och väljer de att klassa en tjej som big size så anser dom att hon är det. Jag undrar vad dom ansåg om mitt ”påhopp” på SATS reklamkamanj med den minst sagt mulliga modellen som skulle visa bilden av en person som tränat på SATS i en massa år. Jag minns nu inte hur många men det var många.
Och på tal om hälsa och hälsosamt så vill jag påminna er om att köpa biljett till vårt hälsoevent den 10 maj. Jag ska försöka få dit någon som kan mäta hur folk springer och anpassa skor och sula till det för det gör väldigt stor skillnad i hur jag springer nu faktiskt… Jag är inne på min andra vecka av löpträning (för att bli smal) och jag springer nu på 12:an i en minut och står i 30 sekunder. I intervall gör jag det. Först springer jag på 10:an i 3 minuter och går på 7:an i en minut. Det gör jag i 20 minuter. Sen ökar jag. Springer på 11:an i två minuter och står i 30 sekunder. Det gör jag i 10 minuter. De sista 10 minutrarna springer jag på 12:an i en minut och står i 15 eller 30 sekunder. Ibland kör jag fem minuter till det beror på dagsformen och hur lång sträcka jag hunnit. Jag vill inte kliva av bandet om jag inte sprungit/gått 7 kilometer. Då vet ni!

Katrins Snapshots

Är hon mullig eller bara lång? Big size eller normal? Fan va jag tycker att det är kul att jag och H&M resonerar likadant i den frågan. Jag handlar för övrigt bara på HM:s plusavdelning för tillfället och tycker att det är helt i sin ordning. Mer om storlek och livskvalité @katrinz.se

You Might Also Like

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  12 mars, 2014 at 07:36

  Jag skulle nog säga att hon är grov. Grov som i stor benstomme 🙂 Inget fel på det heller även om jag är smal 🙂

 • bettan
  12 mars, 2014 at 07:38

  Du verkar helt STÖRD, när det gäller vikten. Du är fångad i din egen kropp. Huuu….

 • klara
  12 mars, 2014 at 08:02

  Ämnet är så uttjatat i media och på bloggar bl a. Efter H&M reklam för två månader sedan. Du är efter din tid! Varför inga fina bilder från Thailand istället!

 • Caroline
  12 mars, 2014 at 08:08

  Det är sorgligt att läsa att det enda din livskvalitet handlar om är hur du ser ut. Otroligt att du inte har kommit längre i din utveckling trots att du snart är 40 år. Du tänker som en 15-åring som ännu inte har den livserfarenhet att kunna se att utseendet inte är det väsentliga i livet.
  Själv väger jag för mycket men kan ändå känna att min livskvalitet är bättre än din. Ta vara på livet Katrin, i morgon kan det vara för sent. Då spelar det ingen roll hur du ser ut…

 • anna
  12 mars, 2014 at 08:12

  Bra skrivet!

 • L
  12 mars, 2014 at 08:22

  Fast skillnaden mellan dig och tjejen på bilden är ju att du är småfet, vilket hon inte är. Jag förstår att du handlar på plus size avdelningen, men inte att hon gör det. (Lycka till med viktnedgången, kul att följa!)

 • Emma
  12 mars, 2014 at 08:23

  Det handlar väl om kläder för stora kvinnor. Har aldrig sett att det står för mulliga kvinnor.
  Modellen har storlek 44 tror jag att jag läste och kläderna är för 44-46.
  Då representerar hon ju målgruppen.
  Storlek 44 är stort i min mening. Antingen har man storlek 44 för att man är stor och lång, eller för att man är kort och mullig.
  I min värld är storlek 38 normalt om man är ca 165 lång.

 • Ulrika
  12 mars, 2014 at 08:36

  Woop, bra skrivet! Tillhör också kategorin av individer som måste känna mig nöjd rent kroppsligt för att vara helt lycklig. Har familj, hus, gedigen utbildning, hästar, hundar osv och trivs för det mesta som fisken i vattnet… Dock har det funnits tillfällen i livet då jag lagt på mig kilon. Har då känt mig som en skräphög. Mycket bättre för självförtroendet att gå förbi en spegel och faktiskt känns sig nöjd!

 • Bea
  12 mars, 2014 at 09:01

  För mig är normal strl 34-38 dvs s/m. Är man strl 40 och uppåt är man stor=large. Inget konstigt med det, hon ser hälsosam ut fast hon är mullig tycker jag.

 • www.vadmenarhan.se
  12 mars, 2014 at 09:03

  Haha, ja, vadå fet? Tycker nog den tidningen spär på om märkliga kroppsideal om den människan är fet.

  Singel, nyvaken och uttråkad? Kolla http://www.vadmenarhan.se

 • Sandra
  12 mars, 2014 at 09:23

  Om ”några” år dricker dricker/använder ingen mejerivaror som komjölk och grädde. Inte ens Katrin, fast det skulle hon väl inte våga erkänna.

 • Kalina
  12 mars, 2014 at 09:27

  Hej! Har du provat READLY? Kolla upp det, där får man läsa massa tidningar för typ 100kr i månaden och dom har exempel Hälsa och fitness och massa andra tränings tidningar plus allt om LCHF ;)! Man kan även ladda ner dom så att man kan läsa på planet!

 • eva
  12 mars, 2014 at 09:30

  Modellen är verkligen inte mullig. Feta ben genetiskt och s k ridbyxlår.

 • em i london
  12 mars, 2014 at 09:37

  fast det där beror ju HELT på vilken butik man väljer att köpa sina kläder i. köper jag tex en topp på hm funkar strlk 36/38 men skulle jag däremot välja att köpa en precis likadan bastopp från zara skulle jag behöva gå upp 1 till 2 strlk, minst!

 • cassandra
  12 mars, 2014 at 10:04

  Haha, genetiskt.. Ja.. det går ju att skylla på allt utom sig själv och sin egen lathet!

 • AnnaRufus
  12 mars, 2014 at 10:19

  Se dig omkring, samhället är fullt med tjejer som ser bra ut genom att träna, hålla koll på sin vikt, sminka sig, fixa håret, hänga med i modet osv. Många av oss gör någon eller några av de sakerna för att vi kopplar ihop vårt mående med vårt utseende, och tycker att livskvalitén ökar av att t.ex. gå till frisören ofta lägga tid varje dag på att använda dyra hårprodukter. Man är inte automatiskt omogen och ytlig bara för att utseendet är viktigt för en, men många verkar vilja tro det bara för att de själva inte är intresserade av sitt utseende.

  När det gäller Katrin så tycker i alla fall jag att det är rätt uppenbart på bloggen att hon har en massa olika intressen som ger henne livskvalitet (vara med sina barn, driva företag och tjäna pengar, experimentera fram nya recept och produkter, vara i sitt sommarhus, träffa släkt och vänner, resa osv) så jag tycker din kommentar är rätt onödig. Detta blogginlägg startade ju i Hälsa och Fitness, inte i livskvalité ret allmänt.

 • Marianne
  12 mars, 2014 at 10:26

  Jag är 180 cm lång och när jag var ung och smal (vägde 60-65 kg) så hade jag strl 38. Idag väger jag 10 kg mer, är 10 år äldre och har barn. Jag har nu storlek 40/42 eller L hos HM. Tycker jag ser ut ungefär som deras modell i storleken, men jag har bara sett en bild på henne så hon kanske har mer kurvor under jackan som inte syns här.

 • Ellan
  12 mars, 2014 at 10:33

  Tycker det är tråkigt att folk hela tiden måste kategorisera sig. Äter själv helst inte gluten utan bakar gärna utan socker. Har den senaste månaden helt kapat mjölkprodukter och mår mycket bättre. Förståpr inte riktigt tankegången med LCHF då ni vräker i er kött och komjölksprodukter (något som är så fullt av tillsattser, antibiotika, mediciner att det är skrämmande). Har du inte läst innehållsförteckningen på tex bacon. Jag är dmdelem i min egen MÅ BRA klubb, där äter jag en logisk och hälsosam (EGENODLAD) kost, något som de flesta är för lata att göra. Läs på innan ni försöker att hjärntvätta folk med era teorier och klubbar, en uttjänt mjölkkossa har så mycket mediciner i kroppen att hon inte ens är tjänlig som föda, och av denna mjölk dricker ni och tror att det är bra med mycket kalcium.

 • adina
  12 mars, 2014 at 10:38

  Det beror på värderingar. Alla kan ju inte vara stöpta i samma form. Tack och lov. När det gäller killar föredrar jag stora ”nallebjörnar” (ej feta). Där finns något att krama!!

 • Gustav Hansson
  12 mars, 2014 at 10:39

  Jättekul att du kommit igång med löpning. Jag är utbildad löpcoach och hållit på med löpning och träning i flera år nu. Det har varit så kul så nu har jag startat eget företag inom friskvård och hälsa, personlig träning, löpteknik o.s.v. (återförsäljare av barfotaskor också)

  Det skulle vara otroligt inspirerande att få vara med hjälpa folk att utveckla sin löpteknik och göra det i rätt takt så man inte åker på belastningsskador!

  Har hjälpt frugan i sin träning att undvika skador tack vare grundteknik och rätt skor. Hon har kört LCHF-kost under en längre period nu och har kämpat på riktigt bra med att komma i bra form efter våran son föddes.

  Hör gärna av dig, jag ställer gärna upp!

 • Fanny
  12 mars, 2014 at 11:00

  Modellen har storlek 40-42. Journalister frågade henne själv.

 • Linda
  12 mars, 2014 at 11:09

  Kolla in Olga Rönnberg och hennes böcker. Hon hävdar INGA intervaller mera styrka… Kanske därför vikten stannat?!

 • sofia
  12 mars, 2014 at 11:27

  Har läst inlägga både här och på insta och jag undrar Katrin. Hur fan står du ut. Du måste vara jäkligt duktig på att skölja av dig. Lär mig det knepet snälla.
  Så jädra många idioti kommentarer om helt förvrängda och oväsentliga saker i sammanhanget. En del värre än andra. Du måste verkligen ha förmågan att distansera dig och se humorn i det.
  Ja, jisses Amalia vilka inlägg vissa skriver.

 • lisa
  12 mars, 2014 at 11:42

  Varför inga fina bilder från Thailand istället!

 • Anonym
  12 mars, 2014 at 13:55

  * lättja.

 • Hyrestanten
  12 mars, 2014 at 14:37

  Du är öppen med att du tränar för att du vill bli smal, att det är ditt mål och så tror jag majoriteten av de som tränar tänker, oavsett vad de säger.
  Däremot finns inget samband med att vara smal och att vara speciellt hälsosam eller frisk. Tvärtom, särskilt för kvinnor i övergångsåldern och äldre, så gör lite mer kroppsfett att de får ett lindrigare klimakterium, eftersom östrogenet är ett fettburet hormon. Deras skelett håller sig starkare också.

 • Anna
  12 mars, 2014 at 15:20

  Mullig skulle jag inte säga, men hon är lite bredare över höfterna om det är det du menar.

 • Nina
  12 mars, 2014 at 17:11

  Katrin DU är mycket större än H&M modellen! Så löp på du bara, du behöver det! Och jag kommer inte på någo hälsoevent som du ordnar. Du skriver ju inte om annat, än om vikt och vikt och vikt och du själv är ju ett levande bevis på att dina metoder inte fungerar!

 • anna
  12 mars, 2014 at 17:22

  Det du skriver om hur du springer. Verkar för en oinvigd som rena sammelsuriet!!

 • Ida
  12 mars, 2014 at 18:22

  du är RIKTIGT jävla dum i hela jävla huvudet, sådana som dig katrin vill man fan inte ska finnas. Så sjukt sålig respekt du har! du är nog fan den elakaste människan jag någonsin vetat om. Tjejer ska ha kurvor och kärlekshandtag och inte vara en jävla sticka, det gillar inte ens killar att krama…

 • Li
  12 mars, 2014 at 18:48

  GÄSP!!!!!!!!!!!!!!!!

 • bea
  12 mars, 2014 at 19:10

  Där måste du nog kolla igen, för det har du fått om bakfoten. Det som gäller är inga intervaller VARJE dag, enligt henne. Alltså i lagom mängd, annars vänjer sig kroppen vid intervallträning och det ger mindre resultat.

 • anna
  12 mars, 2014 at 19:17

  Du verkar bara LYCKLIG, när du ser ut på ett visst sätt=smal. Så därför är det viktigt för dig satt TRÄNA och äta hälsosamt (lchf)? Vad gör du om du inte lyckas. Tar du livet av dig. Tänk på din familj. Du verkar helt fanatisk!!!

 • anna
  12 mars, 2014 at 19:18

  Där kom det igen! Sammelsuriet!!

 • britt
  12 mars, 2014 at 19:23

  SÖK HJÄLP. Du måste verkligen må dåligt. Det kan man läsa mellan raderna!

 • Therese
  12 mars, 2014 at 19:29

  När jag körde hennes pt online hade jag intervaller flera dagar i veckan. Det hon hävdar är först prio kosten, sen styrka, SEN löpträning, har aldrig hört/sett henne hävda aldrig intervaller. Däremot är hon starkt emot att bara löpträna/promenera.

 • Ellan
  12 mars, 2014 at 20:04

  Fast tjejer ”ska” inte ha något bestämt alls. Man kan inte säga att tjejer/kvinnor SKA vara smala/kurviga/muskulösa osv.. blir bara fel. Kvinnor ÄR som de är, och vill man ändra på sig så fine. Men det är inte okej att kvinnor ska vara på något sätt, varken tjock eller smal! 🙂

 • Mu
  12 mars, 2014 at 20:06

  Ha ha..det var EXAKT vad jag tänkte skriva!!

 • Frida
  12 mars, 2014 at 20:15

  Varför skriver man till någon annan människa att personen är sjuk och dum i huvudet? Hur ska vi någonsin kunna bekämpa och förebygga mobbning bland barn och ungdomar när vuxna hela tiden skriver elaka saker till varandra på nätet. Föregå med gott exempel! Om man inte gillar åsikterna på en blogg, läs inte bloggen! Avslutningsvis vill jag bara säga, Kartin du är GRYM! Tack för att du är den du är!

 • elin
  12 mars, 2014 at 20:26

  GRYM. Förstår du inte, att hon tar livet av sig med hennes inställning till vikt, vikt, vikt och vikt. Du måste vara en likasinnad!!

 • billy
  12 mars, 2014 at 20:50

  Du är ju inte klok 🙁 Herregud människa gå och ta dig ner på jorden!
  Saxat från en intervju med maken Bingo.

  Vill åka privatjet
  Men när det gäller livsstil är det snarare Katrin Zytomierska som svävar i väg, menar Bingo.
  – Hon är inte nöjd, hon tycker att vi ska åka privatjet. Hon är totalt onyanserad. Hon tänker att vi skulle vara som H&M-familjen. Det är helt orimligt att tänka så.

 • Carrie
  12 mars, 2014 at 21:17

  Caroline bra skrivet. anna rufus, du skrev bara en lång ointressant text…

 • Mu
  12 mars, 2014 at 21:39

  Men det är ju precis samma som att hon menar att hon är överklass. Och hur hon skryter om att hennes pappa inte äter annat än gåslever. Man rodnar och skäms. Men det är ju uppenbart att det bottnar i hennes fattiga uppväxt när hon åkte omkring och jobbade på marknader för småpengar. Man får försöka se det så…….men jag får erkänna att jag åter skäms när jag hör om privat jet och att hon skulle vara som H&M-familjen. Man blir lite ledsen också tycker jag. 🙁 Det känns sorgligt. 🙁

 • Millan
  12 mars, 2014 at 21:43

  Haha skratta du! Men jag har samma midjemått som Yvonne ryding hade när hon vann ms universum dvs 62 cm, däremot bred över höfter o lår, sk ridbyxlår, vägde 56 kilo till dryga 170 cm, kände mig ful fet äcklig pga låren. Var tvungen att operera mig, fettsuga problemområden runt låren för det gick inte att banta bort, stor kostnad men skönt nu efterhand. Ser proportionerlig ut. Alla är inte skapta perfekta . Du mobbar o det är inte ok!!

 • E
  12 mars, 2014 at 21:46

  Min kille gillar stickor (är dock ingen själv).

 • Petra
  12 mars, 2014 at 22:15

  Ja hon lider helt klart av storhetsvansinne. Som inom psykiatrin räknas som en sjukdom!!

 • Petra
  12 mars, 2014 at 22:19

  Fruktansvärt pinsamt ! Hon ska va stolt över sitt ursprung, även sin feta kran 😛 ärligt, jag älskade dessa feta kranar i min ungdom 😉 hon E ändå fin tycker jag vackra ögon mm hon borde va stolt utan o göra bort sig som hon gör alltför ofta….

 • gullet
  12 mars, 2014 at 22:38

  Lägg ner bloggen. PENGAR är inte allt här i livet. Det skall du veta.Tänk på familjen!!!

 • sussi
  12 mars, 2014 at 22:54

  Håller med, herregud är rätt ord

 • Cattis
  12 mars, 2014 at 23:28

  Hon är ju kompis med Maggan Graaf, say no more… Vikt och botox.. 24/7

 • Andrea
  13 mars, 2014 at 00:42

  Detdär med att killar inte gillar riktigt smala tjejer stämmer inte! Ja har träffat killar som tycker om min kropp (som i mångas ögon skulle räknas som pinnsmal) så nej att tjejer nödvändigtvis Ska ha kärlekshandtag å va kurviga stämmer inte alls! Sen finns de kloka killar som går på personlighet med i första hand!!

 • gina
  13 mars, 2014 at 01:24

  Ja tänk på dina barn, och vad de blir kallade . Speciellt Rambo. Gud vilket hemskt namn. Men det kan han ju inte hjälpa!!!

 • mam
  13 mars, 2014 at 04:33

  Man hör definitivt inte till nån överklass då man köper en begagnad bil och måste låna för att betala den.

 • Linus
  13 mars, 2014 at 05:13

  Njae, killar gillar inte pinnsmal oftast, inte skönt o krama 😛 kan va snyggt o se på men inte va ihop me, sedan är bröst o höfter snyggt, kvinnligt 🙂

 • Petra
  13 mars, 2014 at 05:15

  I min gymnasieklass gick ett par grekiska tjejer, men typiskt grekiska drag, kraftigare näsor markerade munnar rena drag såååå vackra 🙂

 • Stina
  13 mars, 2014 at 12:41

  AnnaRufus om du läser Katrins inlägg så ser du att det hon anser vara livskvalitet är att vara smal. Sedan ägnar hon sig förstås åt det du nämner men det är inget som ger livskvalitet enligt Katrin.

 • Stina
  13 mars, 2014 at 13:40

  Fast det är väl ändå enda likheten mellan dig och Yvonne Ryding skulle jag tro. Eller tror du att du också skulle bli Miss Universum? Lol…

 • Stina
  13 mars, 2014 at 13:42

  Fast att vara överklass handlar ju inte om man har pengar eller inte. Det finns många som är överklass som inte har speciellt mycket pengar. Men både du mam och Katrin har totalt missuppfattat vad som är överklass eller inte…

 • annayellowbanana
  13 mars, 2014 at 20:14

  Jaa ,,fyy ! han kommer få skit för det nammnet plus kallas för slanggurkan och pungråttan ..och när hans blivande polare hittar nakenbilderna på honom och trummisen …ja fyy faan hur de ska mobbas 🙁

 • Jensa
  13 mars, 2014 at 20:39

  Vräker i oss kött och mjölkprodukter? Ja visst äter vi lchfare kött och en del grädde/ creme fraiche men vräka är nog att ta i. Mjölk dricker man inte för det är för många kh i det. Och klunka grädde är det väl ingen som gör? Vi blir mätta på fett, ja proteiner är viktigt så kött av något slag är en självklarhet. Och vi lever inte heller på bacon som vissa tycks tro.. 😉

 • Anna Wikström
  14 mars, 2014 at 11:10

  Vaaaa!va pratar du om,helt efter,fy fan tänk om!

 • Vallmo
  14 mars, 2014 at 18:16

  Vad vet du om det Stina? Konstig kommentar!

 • Vallmo
  14 mars, 2014 at 18:20

  Ännu en som inte har en aning om hur man äter LCHF, men absolut måste klaga på dom som gör det, och förstås höja sig själv till skyarna…tröttsamt med folk som inte orkar läsa på om det dom klagar på!

 • Sally
  14 mars, 2014 at 18:23

  Du år inte så vidare intelligent du va? K har varit gravid, har därför gått upp i vikt, och vill där för nu gå ner i vikt! OK?

 • filli
  14 mars, 2014 at 18:25

  Varför skulle hon inte lyckas? Och om man inte trivs med att vara överviktig så vill man ju göra något åt det. Tycker du att det är konstigt?

 • filli
  14 mars, 2014 at 18:27

  Av dig troligtvis!

 • Camilla
  14 mars, 2014 at 23:30

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • jonna
  23 mars, 2014 at 13:30

  Utseendet är såklart inte det mest väsentliga i livet men det spelar helt klart en stor roll på hur man mår med sig själv! Dem som säger annat har förmodligen gett upp hoppet om sitt utseende, trötta på livet och ständigt rotar i botten på chipspåsen. Det är betydligt LÄTTARE att leva på det viset än att pallra sig ner till gymmet, äta hälsosamt och leva ett aktivt liv dels för hälsans skull men även för utseendet som är en stor bonus! Nästan alla som klankar ner på folk som är måna om sitt utseende är själva missnöjda med sitt eget! Ta och gör ngt åt saken istället för att klaga på saker som att H&M:s modell inte är mullig! Vem som helst med två ögon kan se att hon är det! Du blir inte smalare för att du nekar till det. Acceptera verkligheten och förändra ditt utseende om du är missnöjd. Behåll annars dina omogna påhoop för dig själv.