Okategoriserade

Lyxlunch och fika på dagis

Jag börjar beta av min allmänna ”to do” så mitt liv börjar se riktigt trevligt ut nu kan jag meddela. Risken finns ju såklart då att jag blir sugen på nya projekt men den här gången ska jag inte tillåta mig själv. Åt härlig lyxlunch på Riche med min väninna idag som sa att hennes företag gärna skulle beställa in nyttiga lunchlådor och genast börjar min hjärna spinna såklart men nu får det vara nog. Nu får jag avsluta de projekt jag har på gång och sen lära mig att njuta av allt lite mer. Kanske att jag borde skaffa kort på Sturebadet igen…Vore inte det bra för välbefinnandet?! Terapi bara genom att kliva ut från den där hissen.

Sen var det föräldrarfika på dagis så Bingo hämtade mig och så drog vi dit. Ingen succé vid första anblicken direkt. Ringo var inställd på att Patrik skulle komma och hämta honom så han blev inte alls glad över att både mamma och pappa kom för att fika med honom. ”Patriiiiiik!”, skrek han. Men sen kom Patrik efter en stund så då var humöret på topp igen. Ringo älskar min kusin Patrik Zytomierski. Alltså sin syssling, va? Fast han säger ”Patrik min kompis”.

Så istället för att stöka hemma sitter jag på kontoret och stökar. Najs. Jag har svarat på alla mejl i min inkorg. Inget märkligt med det? För mig är det väldigt märkligt och har nog inte hänt på flera månader men idag har det alltså hänt. Jag har till och med osat till kul barnevent på Yasuragi den 7 april. Så bra går det för mig nu! Och vi ska gå alla tillsammans, Bingo, Nova, Ringo och jag. Mitt liv börjar likna perfektion.

Katrins Snapshots

Nä nu ska jag ta och slajda upp den här lilla skönheten. Den där femman är så fragil så min är böcklig och knöglig redan. Så då köpte jag en ny och tänk att den levereras samma dag som fodralet som jag köpte på MrGizmo. Juhuuu kan ni känna den härliga känslan genom datorn när jag slajdar upp plasten från den nya? Härlig känsla, visst?! #vardagslyx

ps. Ser ni leveransen av svålar som kommit bakom mig? Tihi. Älskade svålar!

You Might Also Like

 • Elisabeth
  13 mars, 2013 at 16:52

  Det går knappt känna igen dig… ditt ansikte blev så otroligt smal :=((

 • Karin
  13 mars, 2013 at 16:54

  När Patrik får barn så blir Ringo och hans barn sysslingar. Alltså så är inte Patrik och Ringo sysslingar.

 • Karin
  13 mars, 2013 at 16:56

  Det ser ut som att du har lite uppnäsa på sista bilden. Skulle också passa dig.

 • Elsy
  13 mars, 2013 at 18:06

  Ä du Go eller? Det är ju fejk hennes feja är ju inte ett streck pucko haha

 • Petra
  13 mars, 2013 at 18:10

  Visst är det härligt när det flyter på! Det är bara att njuta.

 • Kemiskpeeling
  13 mars, 2013 at 18:11

  Vill du ha vacker hy?

  Har du fet t-zon, finnar, pormaskar, fina linjer, rynkor, rosacea, psoriasis eller torra fläckar i ansiktet?

  Fräscha upp din hy!

  http://kemiskpeeling.blogg.se

  Tips, råd, instruktioner och vart du köper det billigt!

 • Flisfia
  13 mars, 2013 at 18:11

  Just det. Patrik är bara mammas kusin

 • Anna
  13 mars, 2013 at 18:19

  Härligt! Det är du värd! :))

 • Karin
  13 mars, 2013 at 19:17

  Ja, men Katrin tror även att Patrik och Ringo är sysslingar vilket dom inte är

 • Stina
  13 mars, 2013 at 19:36

  Patriks blivande barn och Ringo blir TRENÄNNINGAR

 • Stina
  13 mars, 2013 at 19:36

  TREMÄNNINGAR

 • 13 mars, 2013 at 20:08

  Hihi nej de blir SYSSLINGAR!!

 • Maria
  13 mars, 2013 at 20:24

  Tremänning och syssling är två ord betyder samma sak.

 • Anna
  13 mars, 2013 at 20:36

  Det har nog med våren att göra, att man börjar unna sig mer lyx i vardagen och inte bara stressa på, längtar tills man tar en lunch och ett glas rosé, det är lyx för mig
  http://annaheltenkelt.blogg.se/ från Sofias Änglar

  Kram

 • 13 mars, 2013 at 20:39

  Kallas synonym.

 • Elisabeth
  13 mars, 2013 at 21:47

  Pucko??? Vem är du då? Om detta inte är Katrins ansikte så är det förmodligen ditt. Lär dig lite hyfs madame!

 • kerstin
  14 mars, 2013 at 07:46

  Sysslingar är i Sverige kusinbarn i förhållande till varandra; alltså personer vars respektive föräldrar är kusiner. Så Patriks barn blir sysslingar med Ringo.
  Dagis? vad är det? Numera avvecklat det heter Förskola idag och är något helt annat. 🙂

 • Raq
  14 mars, 2013 at 09:34

  Vad härligt att läsa att allt är så bra 🙂 Det är så det ska vara 🙂

 • Betty
  14 mars, 2013 at 17:38

  Märkligt att du har ett hjärta som symbol/namn när du är så spydig

 • Viv
  14 mars, 2013 at 17:39

  Nehej, inte alls något helt annat!

 • Elsy
  14 mars, 2013 at 22:40

  Håll trut!!!

 • kerstin
  15 mars, 2013 at 07:25

  Jaså så det vet du? Dagis hade ingen läroplan att följa det har förskolan, vi har idag mål att följa det hade inte dagis. Dagis var daghem ett ord som betydde hem för dagen fanns inga mål som man skulle följa kanske du ska läsa läroplanen som infördes 1998. Förskolan idag är en inslussning till skolan.

 • Viv
  15 mars, 2013 at 22:36

  Lovar dig att jag vet vad jag pratar om och det är så s-nödigt att hela tiden påpeka att ”det heter inte dagis”

 • kerstin
  16 mars, 2013 at 06:36

  Tycker det är med nördigt att skriva som du gör För hade du vetat skillnaden eller arbetat i förskolan och varit något så där vuxen så hade du inte alls skrivit den där löjliga och onödiga kommentaren. (Nehej, inte alls något helt annat!)
  Hade det varit en smileys som hos mig med lite skämt bakom hade det varit en sak men nu bara barnsligt. Sen utropstecknet lite skrika också. Ja för mig är det viktigt att man säger rätt då jag anser att folk som använder ordet dagis inte uppskattar eller förstår vad vi egentligen gör i förskolan. Många ser det som enbart barnpassning och lägger man allt i sitt yrke så känns det ganska surt. Många känner som jag och man läser om det ofta i Förskoletidningen (insändare och artiklar.) Sen tänker jag fortsätta påpeka det och du lär väl fortsätta att påpeka Nehej, inte alls något helt annat! Fortsätta påpeka att det är löjligt att påpeka att det heter förskola och inte dagis. jag har iallfall något vettigt att komma med i mitt påpekande det tycker jag itne du har.

 • party dress under $50
  12 december, 2013 at 14:04

  This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!