Okategoriserade

Stora utflyktsdagen

Vi var på zoo idag. Det var kul. Lite läskigt för det känns liksom inte som att de riktigt har koll på burarna och låsen på de tusentals krokodiler, tigrar och andra djur som de har där. Varje bur vi gick förbi var det någon som undrade om vi ville ta en bild med djuret. Som att det liksom inte var något att oja sig över. ”En bild med en tiger liksom?!”. När jag bad om att få köpa bananer så att Ringo och Laura kunde mata elefanterna så kastade han en klase bananer på mig och väste ”take it”. Som om jag vore Mowgli.

Men det var ju såklart succé att vara där och barnen var toppnöjda. Sen bad vi chauffören att köra oss till ett shopping center och då körde han oss till en supermarket ha ha ha, synd att vi insåg det när vi packat ut allt ur bilen, monterat ihop vagnar, fixat och roddat och det absolut inte var på tal om att packa in allt igen för att åka vidare. Så vår kvällsaktivitet idag var att strosa runt i en mataffär.

Imorgon ska jag ta en helkroppsmassage igen. Vi funderar på att åka till Nikki Beach imorgon. Är det någon som har varit där i Phuket? Är det värt att åka dit? Utan barn såklart.

Vet ni vad som hände mig och Bingo för nån vecka sen förresten? Jag har helt glömt att ta upp det med er. Vi promenerade på Djurgårn med varsin vagn. Jag körde Rambo och Bingo körde Ringo. Plötsligt kommer en bil bakom oss som jag först inte hör. Men när han kör upp fem centimeter från min röv känner jag att den är där så jag vänder mig om för att se vad det är för dåre som är så stressad i sin bil på en gågata på Djurgårn så att han väljer att nästan köra på en tjej med barnvagn. Just när jag vänder mig om tutar han så att jag skvätter som en nyfödd bebis, och jag blir samtidigt förbannad. Jag ser på Bingo som ser förvånat på mig tillbaka. Han har precis tagit sig åt sidan, samma sida som jag var på väg mot när han tutade så att jag skvatt. I min vagn ligger Rambo och sover. Sov.

Jag tar ett steg tillbaka till mannen som nu vevat ner rutan för att bråka. Bråkar gärna som ni vet så jag ställer upp. ”Du får ju fan ta och flytta dig”, säger den hysteriska hysteriskt. ”Men du måste skoja? Jag hade inte en chans att HINNA flytta mig förrän du tutade på mig så att jag hoppade i luften. Hur i helvete kan du tuta fem centimeter från en barnvagn med en bebis i och dessutom på ett promenadstråk i skogen?”, väste jag. ”Jag ska fram här och du flyttar dig inte”, morrar han. ”Men du var fanimej en riktig jävla idiot, kör iväg nu!”, skriker jag in i bilen. Jag vill minnas att mitt saliv flög och landade på hans ärrade ansikte.

När bilen åkte iväg såg jag att det stod ”GREVENS” på hans nummerplåt. Borde jag egentligen har polisanmält honom? Men för vad i så fall? Störande av sovande bebis? Hets mot mig kanske? Jävla tönt, GREVENS… Vem fan köper en regplåt och skriver GREVENS på den? En riktig jävla tönt gör det.

Katrins Snapshots

Vi har en bild hemma där jag, Bingo och Nova sitter med en tigerunge i knät. Ringo frågar ofta varför han inte är med på bilden. ”Du låg i vagnen och sov lilla älskling”, svarar jag varje gång. Han är så besviken över det.Nu har vi en bild som Rambo kommer att undra varför han inte är med på. #dagenshöjdpunkt. #resanshöjdpunkt #monkey #love

You Might Also Like

 • britt
  9 mars, 2014 at 16:16

  Den där historien har man hört tidigare. men med variationer. Dumma gubbar som besvärar dig, håller på att köra på dig på övergångsställe bland annat. Och hur du skäller ut dem. Kom med något nytt!!

 • bettan
  9 mars, 2014 at 16:19

  STACKARS ARMA DJUR!!!

 • Evelinasfina Skönhetsblogg
  9 mars, 2014 at 16:25

  Åh vad härligt 🙂 Lite synd om djuren dock!

 • My
  9 mars, 2014 at 16:37

  Hej Katrin! Vi verkar ha ganska olika värderingar och på många sätt tycker jag att du verkar vara en sån jag inte skulle komma överens med särskilt bra. Ibland går jag in och läser här iaf, och då även kommentarerna, och jag måste säga att vissa av de som kommenterar verkar riktigt, riktigt störda i huvudet. Alltså, jag blir mörkrädd. Skulle känna mig smutsig om jag läste kommentarerna dagligen. Man behöver inte hålla med dig men detta är fan inte klokt. Ta hand om dig Katrin, önskar dig allt gott. Och btw, en pungbild på sin lilla son i en blogg och det börjar snackas socialen, FN:s barnkonvention etc? HAHAHA. Sök hjälp folks.

 • Cathrine
  9 mars, 2014 at 17:08

  Bilden är helt underbar 🙂 love it. Hoppas ni lägger den i ram?
  Mycket klagandet här åter igen…. av läsarna. Är det inte det ena är det det andra.. hoppas det inte är katrins fel att apan är på zoo?

 • lilly
  9 mars, 2014 at 17:35

  Tyvärr är det på riktigt kära My

 • Carrie
  9 mars, 2014 at 17:47

  Såklart det är katrins fel, hon är ju ihop med en apa 😛

 • Apa
  9 mars, 2014 at 17:48

  Stackars apa! Som får en stolles arm runt sig…. 🙁 vad ska han tro stackarn om mänskligheten….

 • rio
  9 mars, 2014 at 17:58

  Djuren i Phuket zoo far illa.Djuren som skall posera med människor, tas i från sin mor när de är små. Sedan blir de uppfostrade med hugg och slag, för att bli kuvade.Inför dagen fotografering blir de proppade fulla med lugnande, så inget händer.Har jobbat där, klarade två veckor. Djurparker är ok!

 • Tatjana
  9 mars, 2014 at 18:30

  http://phuketzoo.wordpress.com/tag/animal-cruelty/

  :((

  good blog otherwise…

 • Katharina
  9 mars, 2014 at 18:35

  Vet inget om Nikki beach. Men vill tipsa om Phukets finaste strand, Freedom Beach. En annan favorit är Laem Sing Beach. 🙂

 • Apa
  9 mars, 2014 at 18:43

  Varför vill man frivilligt vistas i ett land där pedofiler får härja fritt, djur plågas för att ”pleasa” turister , döttrar säljs av sina föräldrar för att de ska knulla hem pengar till sina fattiga föräldrar, fy fan säger jag!

 • Katarina
  9 mars, 2014 at 19:10

  Precis. Jag ser pungbilder på små pojkar i vår lokal tidning rätt så ofta. Finns en sida med familjebilder: nyföda barn etc. Bara gulliga bilder, imget märkvärdigt. Och ingen hotas med socialen direkt… Varför kan inte folk lugna ner sig lite?

 • Anonym
  9 mars, 2014 at 19:27

  Fy faan för att främja det DJURPLÅGERI som det är att hålla djur instänga i bur…så att du och andra idioter ska stå och glo på dom ! har du inget alls i ditt huvud ??????

 • Andrea
  9 mars, 2014 at 19:30

  LITE synd om djuren ????? att dygnet runt vara instängda i burar och stressas av att det största rovdjuret av alla ..nämligen människa ska ROAS av detta vidriga ! hur är vissa människor funtade egentligen ?

 • Andrea
  9 mars, 2014 at 19:33

  Alla som står och glor som fånar på de plågade djuren bidrar till att de sitter i bur…de är det dårarna som gör att verksamheten kan fortsätta….fattar du inte en såå enkel sak ?

 • Anonym
  9 mars, 2014 at 19:34

  Bara sjukt dumma idioter lär sina barn att det är rätt att låta djur lida !

 • Jenny
  9 mars, 2014 at 19:37

  Tydligen inte 🙁 det är tragiskt 🙁 tragiskt med allt djurplågeri 🙁 hemskt med alla pedofiler 🙁 o ännu hemskare att thaiföräldrar säljer sina barn för att de ska sälja sig sexuellt till äckliga gamla västerländska gubbar, hade jag varit förälder hade jag hellre tagit livet av mig än att tvinga sina barn in i smutsig prostitution , säger väl allt om mentaliteten som råder därnere, gynna ej ! 🙁

 • Anonym
  9 mars, 2014 at 19:38

  Så synd att inget farligt djur tog sej ut och gav den korkade polskan en riktig omgång…gärna ett hugg i den feta nacken !!!

 • Anonym
  9 mars, 2014 at 19:41

  Du som lever genom att skryta om att din syster är jurist…fattade inte juristen Monica heller bättre, hon är tydligen inte alls så smart som du vill få andra att tro …Gud give mej styrka vilken blåst och okunnig familj !

 • Anonym
  9 mars, 2014 at 19:48

  Man kan ju hoppas att Nova som går i skolan har fått lära sej hur man behandlar djur…hon har nog mycket att lära dej om allmänbildning överhuvudet taget….

 • Arma djur
  9 mars, 2014 at 19:51

  Ja ohh så vacker bild hahahahahaa ! synd att inte apan delade ut en rejäl smocka 🙁

 • Andrea
  9 mars, 2014 at 19:54

  Kanske för att hon tidigare tryckte upp Ringos ansikte mellan fnasket Pumas äckliga silikonbröst och lade ut bilden på bloggen med ett gapskratt …det var ju sååå kul tyckte Zytot 🙁

 • Linn
  9 mars, 2014 at 19:57

  Det ät helt oacceptabelt och obildat att gå på zoo. Genom det stödjer du ett fruktansvärt djurplågeri. Det är första gången jag någonsin tycker att du agerar helt idiotiskt, då jag älskar din provokativa sida. Men att du stödjer detta fruktansvärda djurplågeri, och framförallt uppfostrar dina barn med att det är okej att fånga och låsa in vilda fantastiska djur för att vi dumma människor ska få ta en bild. Att vi ska göra våra Egon lite nöjda. Fy fan.

 • lina
  9 mars, 2014 at 20:12

  Den stackars orangutangen ser så ledsen ut. Att man börjar nästan gråta! Dessutom är de utrotningshotade. Vilket är helt och hållet människans fel!

 • lotta
  9 mars, 2014 at 20:20

  Så fruktansvärt HEMSKT!!!
  Bojkotta Phuket zoo!!!

 • bea
  9 mars, 2014 at 20:27

  Klarade inte av att läsa allt. Huuuu!!

 • G
  9 mars, 2014 at 21:09

  Ni som blir så upprörda, med all respekt för den åsikt ni har om djurparker, men ni tycks glömma att vi även har djurparker här hemma!!! Ingen verkar bli upprörd över det? Djuren har det definitivt inte bättre här hemma än utomlands, lika illa isåfall var de än hålls inspärrade så klart!

 • AnnaP
  9 mars, 2014 at 21:10

  Så du anser att Puma Swede är smutsig pga sitt yrke, okej. Själv tror jag att Puman blir lika ren när hon duschar på morgonen som vi andra. Och könssjukdomar, som inte smittar annat än vid sex, kollar man i sexbranchen troligtvis upp på ren rutin, till skillnad från många söta svenska ungdomar som glömmer kådis vid engångssex. Så att Puman skulle vara smutsigare än någon annan är bara din personliga åsikt, kanske grundat på att du kommit på din kille med att runka till hennes filmer?

 • Maria
  9 mars, 2014 at 21:30

  @ Katarina

  Har de pojkarna du ser i din lokaltidning övertäckta ansikten och överkropp också? Så ni ska fokusera på röv och pung? Är det även där närbilder på enbart röv och pung? Svara gärna.

 • Jenny
  9 mars, 2014 at 21:31

  Fanns det pungråttor där också?

 • ella
  9 mars, 2014 at 21:48

  Detta gäller Phuket zoo, där djuren lever under fruktansvärda förhållande.Instängda i små burar, vilka inte hålls rena. Bara för att tjäna pengar på dem.
  I djurparker lever djuren i förhoppningsvis, mer eller mindre stora inhägningar

 • Nina
  9 mars, 2014 at 21:53

  Ni fattar ju att Katrin inte läser kommentarerna va?
  Alltså vem orkar läsa hysteriska fjortisars åsikter….

  gäsp

 • isa
  9 mars, 2014 at 21:53

  Hur i helvete ser en Glad orangutang ut då som har armarna i kors o kollar på en människa? Tönt
  Djuren mår helt bra på sitt zoo i Thailand. Läs inte för mycket skit i tidningar o tro att allting är sådant

 • U
  9 mars, 2014 at 22:03

  Nämen se, dårarna är igång igen! Vad gott om tid ni måste ha som är härute ständigt för att skriva elaka saker!

 • eva
  9 mars, 2014 at 22:10

  Detta gäller Phuket ZOO.Där djur vistas i små burar, som inte hålls rena. De lever under vidriga förhållanden.Vi pratar inte djurpark!

 • Lina
  9 mars, 2014 at 22:27

  Jag förundras över att näthatare verkar tro att man är anonym på nätet. Bara för att man hittar på en mailadress och ett namn betyder det inte att man inte lätt kan kolla upp vem som faktiskt ligger bakom kommentarerna. IP-numret går inte att dölja liksom….

 • Jenny
  9 mars, 2014 at 22:27

  Ställ dig vid spegeln och säg det där så hamnar det rätt!

 • river
  9 mars, 2014 at 22:34

  Phuket Zoo är ökänt i hela världen.Har en kompis som jobbat där. Men du är tydligen en djurplågare. Akta dig så du inte blir en seriemördare när du blir stor, din jävla tönt!!!

 • lea
  9 mars, 2014 at 22:37

  Är man en dåre för att man värnar om djurens rätt?!??

 • Ninisen
  9 mars, 2014 at 22:38

  Kul för barnen ja. De vet ju inte bättre. Jag stödjer aldrig djurparker och liknande i utlandet även fast vi har barn. Vi hittar på annat roligt som de blir nöjda med!

 • lea
  9 mars, 2014 at 22:53

  Tog du åt dig?

 • isa
  9 mars, 2014 at 22:53

  Men hela världen kan INTE fungera som i Norden lille vän…så gå och krama om ett Träd

 • conny
  9 mars, 2014 at 22:55

  Bra!

 • U
  9 mars, 2014 at 22:55

  Tog du åt dig?

 • Sam
  9 mars, 2014 at 23:16

  Alltså, jag fattar inte. Du ”skvätte”? Du kissade alltså PÅ dig?? ?

 • pg
  9 mars, 2014 at 23:30

  Går det inte???? Ojoj. Vad bra att du lär ”näthatarna” det. Haha.

 • Katarina
  9 mars, 2014 at 23:43

  Hej Maria! Nej, det är klart att det är bilder där ansiktet syns. MEN vi ser ju Rambos ansikte jämt på andra bilder. Hade K.bara lagt ut bilder på Rambos rumpa hade det varit konstigt/märkligt/vidrigt/helt sjukt MEN det var ju bara en av många bilder på honom. Ibland är det bara ansikte, ibland fötter, nu blev det lilla rumpan- inlägget handlade ju om bajsandet:-)

 • Matilda
  10 mars, 2014 at 02:14

  Dom där byxorna klär dig inte så bra, eller klär inte någon som har xx-large storlek på kläder.

 • Linn
  10 mars, 2014 at 05:56

  Jo absolut, det är helt oacceptabelt att gå på Kolmården också. Har jag på ngt sätt sagt att det är ok att gå på
  Zoo i Sverige? Nej precis. Men nu har inte katrin gått på zoo i Sverige utan i Thailand.

 • My
  10 mars, 2014 at 08:45

  Vart skriver personen att hon är smutsig??

  Och newsflash, många tycker att porrindustrin är just…äcklig.

 • My
  10 mars, 2014 at 08:48

  Idiot!

 • Nina
  10 mars, 2014 at 09:10

  Snälla väx upp

 • Simone
  10 mars, 2014 at 10:15

  Du är ju riktigt dum i huvudet. Det är såna som DU som gör att vissa tar livet av sig. Vidrigare näthatare.

 • Elisabeth
  10 mars, 2014 at 10:25

  Vilka kommentarer.. Man kan bli mörkrädd för mindre, förstår inte hur du orkar blogga när du får detta patetiska hat upptryckt i ansiktet vad du än skriver. Håller med om det är sjukt töntigt att ha en Grevens-plåt, hahaha.

 • biatch
  10 mars, 2014 at 14:20

  skratta lagom

 • Andrea
  10 mars, 2014 at 15:26

  Verkligen inte !!! DÅRAR är de som besöker dessa vidriga ställen…

 • Linnéa
  10 mars, 2014 at 17:16

  Källa tack.

 • nea
  10 mars, 2014 at 18:19

  moralkärringar överallt, allt ska ni klaga på, förstår ni hur hon njuter när ni skriver exakt det hon vill. Har ni ens någon aning om vad Katrin är på för zoo och hur djuren behandlas just där, nej det har ni inte och även om ni hade vetat och det hade varit ett zoo där man tog hand om utrotnings hotade djur från tjuvjägare så hade ni klagat på något annat. tråkigt att alla måste vara så bittra.

 • Lo
  10 mars, 2014 at 20:57

  river…skulle vara kul att veta hur dina tankar går. Om man går på Zoo med sina barn, så är det risk att man blir seriemördare..???? .Din stackare, svårt att få ihop sakerna va?

 • Pernilla
  10 mars, 2014 at 22:59

  https://fordonsfraga.transportstyrelsen.se/fragapaannatfordon.aspx

  Här har du bilen, efter honom bara…. Så beter man sig fan inte

 • Bigus Dicus
  10 mars, 2014 at 23:15

  Ha ha,

  du menar väll att du gick på vägen vid Villa Gidthem och ut mot rosendals trädgårdar. Det är ingen gångväg, även om många korkade morsor och farsor går och dräller med vagnar och ungar mitt i vägen just där.

  det finns väldigt få gågator på Djurgården = Inga

 • Maria
  10 mars, 2014 at 23:21

  Gullig bild på apan, dig och Ringo. :0)

  Mkt töntigt att ha en nummerplåt med GREVENS på. Bara det gör ju att man blir irriterad på föraren!!

 • Frillan
  11 mars, 2014 at 11:14

  Du bidrar till djurplågeri, fyfan.

 • nea
  11 mars, 2014 at 11:48

  vet du ens vad det är för zoo? vet du hur djuren behandlas just där? Fyfan för bittra människor som dig

 • achmed
  12 mars, 2014 at 00:49

  Ja, Zytot är ju där?

 • achmed
  12 mars, 2014 at 00:50

  Du behöver inte titta, om det stör dig lilla vän

 • achmed
  12 mars, 2014 at 00:51

  trolololol

 • Camilla
  12 mars, 2014 at 03:28

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Nina
  12 mars, 2014 at 19:37

  Håller med, blev jätteledsen när jag läste detta inlägg. Gå in på t.ex. WSPA:s hemsida och läs om djur i underhållningsbranchen. Ta sedan ställning igen – nu när jag fått denna fakta, vill jag fortfarande stödja detta?

 • Save Phuket Zoo Animals
  18 juli, 2014 at 11:09

  I cannot believe for ONE MOMENT you would support or sell this place. Are you blind? Did you NOT see the utter suffering of these animals?
  For the thinking/caring person please ignore this womans post and see the truth and see the images here which SHOW the reality of this miserable place! https://www.facebook.com/pages/Phuket-Zoo-Thailand-A-place-of-Misery-Neglect/189390101094234