Okategoriserade

Det var så sjukt kul!

Jag ska sova med min lilla pöjk med öroninflammation men han kollar paddan en stund och den där boken suger mig inte till sig så jag ska berätta vad som hände mig idag. För det var så sjukt. Jag vet inte om ni håller med mig men jag går runt och tror att det som min son kan det är sånt som jag, hans pappa eller dagis lärt honom. Att han typ inte bara kan gå och lära sig något utan att jag känner till det i alla fall.

Vi satt och åt middag på det säkra kortet idag. Plötsligt är Ringo borta och jag kan inte se honom så jag reser mig upp för att speja. Genast ser jag den rödklädda lilla gossen rusa omkring utanför restaurangen så jag beger mig dit för att stoppa honom. Får för mig att det inte är så bra att springa och bli svettig när man har en infektion i kroppen. Men jag stannar upp och tappar hakan så jag kan inte ta mig fram till barnet. Jag håller lille Rambo i famnen och det är ju tur att jag inte tappar honom för chocken är total. Vad gör han? Hur kan han? Vem har lärt honom? Drömmer jag? Det ser ju helt sjukt ut!

Framför mig spelar Ringo fotboll med två vuxna stora ryska karlar. Männen och Ringo står i en trekant och skjuter boll till varandra. Saken är bara den att min snart fyraåring spelar som en fucking jävla Zlatan. Det är så sjukt så jag måste titta bort och titta tillbaka flera gånger. Jag vill minnas att Nova vid något tillfälle sagt att Ringo har bollkänsla och att han kan spela men det här var ju som ett skämt. Jag börjar skratta. Jag står och gömmer mig under ett stort träd så ingen kan se mig och där står jag och skrattar. Jag vänder mig om och får ögonkontakt med syrran som sitter kvar vid matbordet. Hon kisar med ögonen och lägger huvudet på sne för att signalera att hon undrar varför jag står där och skrattar men jag kan varken ropa eller förklara. Jag vänder mig om igen och står i flera minuter och ser på det här.

Han stoppar bollen som en fotbollspelare gör. Han tar sats, han skjuter spikraka jävla skott, han dribblar, leker med bollen, han gör till och med INKAST som man gör. Till slut går jag fram till gruppen. Jag tackar männen för att de spelat med Ringo ”Spasiba very much” säger jag och ler. ”Aaaaaa one more goal come on!”, tjoar de till Ringo som fokuserar, springer som en liten iller för att hämta upp? hem? fan vet jag vad man säger och så skjuter han ett perfekt skott rakt i mål. Ryssarna jublar, tänk er Ferdinand, och jag ser, jag bara ser. Det är så sjukt jag hade ingen aning att han hade just den här begåvningen?

”Vem har lärt dig att spela fotboll?”, undrar jag. ”Nova”, svarar Ringo och rycker på axlarna och ser ner i marken. Som en tonåring. Han är genomblöt. Som nyduschad.

Vi måste ta vara på det här eller hur? Vad gör man? Är det Brommapojkarna som gäller eller? Måste man pendla till Bromma som morsa åt en begåvad fotbollsspelare? Ja, han kan absolut börja spela nu och inte på nåt jävla barn lek-och-trams-grej utan på riktig fotboll. Det här ska han verkligen ge en chans. Det här ska uppmuntras. Det var heeeeeelt sjukt att se honom lira alltså på riktigt det var det.

Och när jag tänker på saker som jag ska göra när jag kommer hem så kommer jag på att jag måste preppa hemmet. Jag måste messa städerskan men framför allt måste jag fylla kylen vilket får mig att tänka på mathem. Ska passa på och beställa mat nu på en gång när Ringo somnat. Mina rabattkoder gäller där i två dagar till så passa på om ni inte redan gjort det!

Koden Katrinz14 ger nya kunder 150 kr rabatt

Koden Lchfrabatt ger gamla kunder 10 % på hela sortimentet, inklusive LCHFklubben.se:s eget sortimen
Katrins Snapshots

Foodalert: Mina rabattkoder på Mathem.se gäller i två dagar till: Katrinz14 ger nya kunder 150kr och Lchfrabatt ger alla 10%. #katrinz #mathem #lchfklubben

You Might Also Like

 • Korkade Mamman
  8 mars, 2014 at 17:06

  Orkar inte med mina egna barn, någon som vill ta över dem?!

 • emma
  8 mars, 2014 at 17:13

  Stackars Ringo, ser ut som han ha feber. Inte bra att spela fotboll med en infektion i kroppen. Kan få allvarliga följdsjukdomar.Men du som omtänksam mamma vet väl bäst!

 • bella
  8 mars, 2014 at 17:21

  Här är en till- Mina är helt värdelösa på nästan allting. Tänk om de hade varit lika duktiga som Ringo.

 • Zlataneller?
  8 mars, 2014 at 17:23

  Bra du beskriver, jag såg det framför mig när jag läste.

  Sedan undrar jag när ni kommer släppa er podd?

 • josse
  8 mars, 2014 at 17:28

  Vilken tur att du hittade Ringo med en gång. Annars kunde han blivit kidnappad av ryssarna . Och hemska tanke. Tänk om de är pedofiler! Huuuu. Du får vakta pungråttan!

 • Helen
  8 mars, 2014 at 17:30

  Ringo ser sjuk ut!!

 • Slöa Mamman
  8 mars, 2014 at 17:31

  Orkar inte heller med mina dumma ungar. 🙁

 • Mamman
  8 mars, 2014 at 17:32

  Nä blääää 🙁 lättare o ha ett par missar istället som skiter blankt i om jag blir full en fredagskväll eller tar hem ett one night stand en måndagskväll 😉

 • råttan
  8 mars, 2014 at 17:38

  Som barn spelade jag fotboll med en aktiv infektion i kroppen. Det slutade med att jag fick hjärtmuskelinflammation till följd av detta.

 • Cathrine
  8 mars, 2014 at 17:40

  Bra ! Gör det. Märker man att barnet har en talang för något så in i gruppen bara 😉 ju tidigare dess bättre . Vet många barn som spelar och de spelar på riktigt .

 • spretsana
  8 mars, 2014 at 18:08

  Hur kan man bli så extremt superduktig som Ringo på det mesta. Är det för man har en övermänniska till mamma??? Min fyraåring kan ingenting. Funderar på att adoptera bort honom!!

 • elin
  8 mars, 2014 at 18:25

  alltså va?

 • Ida
  8 mars, 2014 at 18:28

  Och du får lägga ner att fortsätta med öknamn på ett litet barn, äckelkärring! Vakta dig så du inte retar upp fel person! Hemska tanke!! ..nej, lägg bara ner.

 • elin
  8 mars, 2014 at 18:37

  Lugn. Hon provocerar. Det är bara ungefär hälften som är sant!

 • vivvi
  8 mars, 2014 at 18:40

  Hahahaha

 • elin
  8 mars, 2014 at 18:41

  Men äta som en normal treåring kan han tydligen inte….ser ut som en ettåring som ätit ! lär honom bordsskick innan du tar ut honom på restaurang, tänk på att andra gäster blir äcklade av sånt grisigt kladdande !

 • Andrea
  8 mars, 2014 at 18:45

  Klart att du är stolt över honom..men ofta blir du helt lyrisk över att han lyckas göra saker som är helt naturligt att kunna även för barn som är mycket yngre än han är ???? men så ofta som han sitter med plattan så är det konstigt att han kan nåt annat överhuvudet taget .

 • palemona
  8 mars, 2014 at 18:51

  Där spelade min son.Kul,bra träning.Bra sammanhållning
  Inga överdrivna prestationskrav.Fotboll för skojs skull och skoj på fotbollsträningen!

 • Hedda
  8 mars, 2014 at 18:55

  Jag kommer ihåg för några år sedan när Katrin hängde ut en läsare som skrivit något extra otäckt i kommentarerna. Hon har ju allas IP-nummer och kan göra det om hon vill. Tycker det börjar bli dags igen nu, dessa kommentarer med öknamn på Rambo kommer från max två olika personer som postar under olika namn och det vore skönt att slippa dem.

 • Läskunnig
  8 mars, 2014 at 19:03

  Ska förklara inlägget för de svagbegåvade:

  1. Katrin skriver att Ringo har örininflammation.

  2. Därför går hon genast iväg och ska hämta honom när hon ser att han springer omkring. Inte bra att springa när man har infektion i kroppen skriver hon.

  3. Då upptäcker hon att Ringo spelar fotboll som värsta Zlatan.

  4. Katrin blir stående och tittar på detta fantastiska fotbollsspel en stund, innan hon hämtar tillbaka Ringo till matbordet.

 • Hedda
  8 mars, 2014 at 19:08

  Rättelse: Jag är inte säker på att det var Katrin som gjorde det, kan ha varit den andra Shulman-broderns fru. Men hur som helst, Katrin har möjligheten att hänga ut folk som mobbar hennes barn här i kommentarerna.

 • Läskunnig
  8 mars, 2014 at 19:09

  Bra då att Katrin fick Ringo att sluta även fast han spelade så bra.

 • Eva
  8 mars, 2014 at 19:34

  Hej! Eftersom ni bor på Lstermslm skulle jag sätta honom i Djurgården. Sen när han blir 6 är IFK Lidingö ett bra alternativ. Sveriges andra största klubb efter BP

 • Hanna
  8 mars, 2014 at 19:56

  Ja, måste pendla. Blir jobbigt med Pungråttan och allting.

 • Pia S
  8 mars, 2014 at 20:16

  Hur kan du inte veta var dina barn är då ni är utomlands? Hur kan din son vara utanför restaurangen i Thailand alena och spela fotboll med några gamla gubbar? Katrin sådant är inte okej! Det måst du väl förstå själv! Speciellt i Thailand… väldigt oansvarigt och väldigt farligt för ett barn vid ringos ålder att springa omkring alena.. man måste ju hålla ett öga på sina barn hela tiden, inte kan man sitta och äta och låta barnen göra vad det gör, speciellt inte i ett främmande land..

 • Ida
  8 mars, 2014 at 20:24

  1000+! Borde hon verkligen göra, sådana där människor borde få skämmas.

 • Hyrestanten
  8 mars, 2014 at 20:40

  Kul med fotbollstalang! Klart han ska få börja spela när han tycker det är roligt. Stackars liten som fått öroninflammation. Använd öronproppar om han ska bada i polen, så han inte får in bakterier.

 • Jenny
  8 mars, 2014 at 20:43

  Brist på omsorg kallas det. Hur fan människan tänker kan man undra då hon gång efter annan erkänner och visar här på bloggen hur olämplig hon är som mor….. Spelar ett lite väl högt spel nu.

 • fi
  8 mars, 2014 at 20:55

  Du är fullkomligt vidrig som kallar ett barn så..pervers är du också eftersom du tror att du roar andra med att skriva så. USCH!!

 • rio
  8 mars, 2014 at 22:09

  Läskunnig!
  Du är en jävla BESSERWISSER!

 • Angela
  8 mars, 2014 at 22:15

  Blev inte du spådd? Skulle inte din son bli fotbollsproffs? 🙂

 • nanny
  8 mars, 2014 at 22:20

  GRISKULTINGEN!! Det kan gudinnan kalla Gillis för, men så klart att det går bra när hon gör det!! Fyyy

 • Cathrine
  8 mars, 2014 at 22:22

  Pia s Ta det lugnt… Har du ens varit i Thailand? Knappast de är inte som i vilda västern eller kabul….

 • Emmie
  8 mars, 2014 at 22:26

  IFK Lidingö!

 • Lowi
  8 mars, 2014 at 22:40

  Hellre besserwisser än nätmobbare som läser in saker som inte finns i Katrins texter…

 • M
  8 mars, 2014 at 22:42

  Men stanna hemma då i så fall!

 • Sanna
  8 mars, 2014 at 22:45

  Har oxå en fotbollstokig talang (12 år), har tänkt mycket på det där med ”bästa klubben för hen”, den här artikeln fick mig att tänka lite annorlunda..
  http://ostran.se/SPORTEN/Foer-vems-skull-toppas-lagen-inom-ungdomsidrotten2

 • bigus dicus
  8 mars, 2014 at 22:47

  BP knatteskola tar in ungar födda 08. Ringo får vänta. ni föortsmammor och lansorsmorsor so skriver här får lugna ner er.

  Ringo får vänta…

 • Ida
  8 mars, 2014 at 22:58

  Och då måste man sänka sig till samma nivå eller vadå?! Hoppas ni som kallar Rambo för pungråtta, inte har egna barn! Vem vet vad ni mobbar dem för..

 • Belle
  8 mars, 2014 at 22:59

  Hållå Katrin!
  Kul o höra om Ringos talang, om han själv tkr det är skoj med fotbollen är det bara o köra :D.

  Men du, alltså jag har för mig att du var hos en spåtant för nåt år sedan eller kanske tom. flera år sedan som sa att din son skulle bli fotbollsproffs?! Eller har jag fått det helt om bakfoten? Och att du skrev om det där mötet med spåtanten på bloggen.

  Fortsatt härlig semester!

 • Andrea
  8 mars, 2014 at 23:25

  Va ??? för att en latmask som polskan låter olika tonåriga barnflickor ”fostra” hennes unge så att han inte kan uppföra sej som en normal treåring……ne ne aldrig ! då går jag väl snarare och pratar med personalen så de kastar ut packet !

 • Anonym
  8 mars, 2014 at 23:29

  Minns ni fotot där Katrin tryckte upp Ringos ansikte i den prostutierade Pumas bröst …och skrattade och tyckte det var såååå kuuul 🙁

 • Andrea
  8 mars, 2014 at 23:31

  Ja och den sista hon var hos sa att hon skulle få en mörkhårig flicka!Så det kan man inte tro på!!

 • Andrea
  8 mars, 2014 at 23:32

  svagbegåvade?? hahaha

 • Anonym
  8 mars, 2014 at 23:33

  Men herregud ..hon tycker ju att allt han gör är ”proffsigt” 😀 ändå kan han vare sej prata rent eller ens bajsa på toa…bordskicket ska vi inte ens tala om!

 • bjh
  8 mars, 2014 at 23:34

  tänkte samma faktiskt

 • Somebodey
  8 mars, 2014 at 23:39

  M: Tror att jag ska sitta och fisa när jag sitter bredvid dig på en restaurang. Gillar du det inte, stanna hemma. :mrgreen:

 • Somebodey
  8 mars, 2014 at 23:44

  M: Tror att jag ska sitta och fisa nästa gång jag sitter bredvid dig på en restaurang. Gillar du det inte, stanna hemma. :mrgreen:

 • Cissic
  8 mars, 2014 at 23:50

  Anmäl ringo till Djurgården if ,dom spelar på stadion kommer vara 1 gång i veckan

 • Camilla
  9 mars, 2014 at 00:20

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • v
  9 mars, 2014 at 00:32

  hört talas om stavningskoll ( eller varför inte kolla själv) ?

 • Lebanezzas
  9 mars, 2014 at 01:22

  Kommentera vad mitt nästa inlägg ska handla om 🙂

 • Zzxzzzzis
  9 mars, 2014 at 03:38

  Anton i zia Oscar o ewald hjhhaaaw va kassa ni vs 😛

 • Lina
  9 mars, 2014 at 06:31

  Mm konstigt när ungen har har öroninflamation… Man är tillåten att se lite blek och hängig då

 • ann
  9 mars, 2014 at 06:39

  de e livsfarligt i ett land me miljontals pedofiler !!!!!

 • ann
  9 mars, 2014 at 06:40

  Fy fan va gött me expert jury igår!!!! Så slapp vi en pinsam vinst med nåt litet skit glin !!!!!!!!!!!

 • Danka
  9 mars, 2014 at 07:10

  Jag tycker verkligen att ni har en sådan mysig familj. EN vacker lägenhet, för att inte tala om sommarstugan på ön, som vi läsare fått ta del av. Det är helt fantastiskt vad du är öppen och delar med dig. Älskar samtliga videon som ni gjort som t ex När du dansar med stora bebismagen eller när du provar kläder inför resa till Thailand. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Så bra!

  Dessutom verkar ni vara en sådan kärleksfull familj och så extremt trygga i er själva, både du och Bingo. Tänk vilka självständiga barn med ett bra självförtroende ni kommer att få och har redan.

  All kärlek och lycka till med alles!

 • Emma
  9 mars, 2014 at 07:20

  Ja! Jag minns det också! Snälla Katrin häng ut så att vi andra kan läsa kommentarsfältet igen.

 • Dumma Mamman
  9 mars, 2014 at 08:31

  Ångrar att jag skaffade barn, jag är helt jävla dum i huvudet 🙁

 • Rowena
  9 mars, 2014 at 09:05

  Jag tror också att Ringo och Rambo kommer bli väldigt trygga i sig själva. Och göra spännande saker av sina liv. Inte ha en massa tid över för att sitta och nätmobba barn, som vissa vuxna som kommenterar här verkar ha…

 • Villiga kåta Morsan
  9 mars, 2014 at 09:35

  Barn är bara roliga att göra! Kvittot efteråt är inget kul 🙁

 • Blä
  9 mars, 2014 at 10:02

  Vet du inte könet på din unge eller varför töntar du dig med hen?

 • Caroline
  9 mars, 2014 at 10:42

  Griskulting eller pungråtta. Sak samma.

 • Åttio ska bli sextio
  9 mars, 2014 at 10:46

  Hoppas ni har det bra i Thailand och att LCHF:en flyter på bra den med! 🙂

 • Caroline
  9 mars, 2014 at 10:53

  Ja, och pinsamt och sorgligt är det att socialtjänsten inom Östermalms stadsdelsförvaltning tiger still. Undrar om de gjorde samma bedömning om en familj på, låt säga, försörjningsstöd tryckte upp ungen mot en porrstjärnas bröst eller knäppte kort på pung och röv på sin bebis (med huvudet övertäckt) och la ut korten på internet till allmän beskådan? Skärpning!

 • ML
  9 mars, 2014 at 11:47

  Jo sina egna barn är alltid mycket bättre än andras ungar

 • mia
  9 mars, 2014 at 11:48

  Ja, plus mycket annat, som visar på att hon är en olämplig mamma.Men där är tydligen skillnad på folk ock folk!!!

 • isa
  9 mars, 2014 at 12:03

  Lchf butiken på Sturegallerian, börjar bli känd för att personalen är nonchalant och ointresserad. Många drar sig för att gå dit. Unga tjejer, som bara intresserar sig för sina mobiler, och skiter i kunderna.Ingen bra reklam precis!!

 • socci
  9 mars, 2014 at 12:06

  SKENET BEDRAR!!!

 • isa
  9 mars, 2014 at 12:27

  Imorgon är det väl återigen dagen du väger dig?
  Skall bli spännande att se om Ngt hänt. Kan ju hända att det var var massa vatten i kroppen när du är i värmen som du säkert med tänkt på. Hoppas du kommitihåg att dricka 2-3L dagligen.? Jag brukar glömma själv suck och får tvinga i mig vatten och då pressar jag i citron 😉 som gör det lättare samt har en 0,5L flaska med mig hela tiden så jag ser tydligt hur mycket jag druckit men det vvet du ju 😉

 • Dumma Mamman
  9 mars, 2014 at 14:28

  Så jäääääääääääääääääääääääääävla sant 😛

 • Sofia
  9 mars, 2014 at 15:16

  KUL! Det var väl en spådam(?) som sagt till dig att din son skulle bli fotbollsproffs i framtiden, eller minns jag fel?

 • gunilla
  9 mars, 2014 at 15:59

  Det var ju någon som spått att Ring skulle bli fotbollsproffs
  Ha de gott Katrin, jag hejar på dej

 • bitte
  9 mars, 2014 at 16:02

  Varför upprepar du andras kommentarer. Tjatigt!
  Och en sa att hon skulle få en mörkhårig flicka!

 • lina
  9 mars, 2014 at 16:04

  När KATTEN är borta, dansar råttorna på bordet!!!

 • gunilla
  9 mars, 2014 at 16:29

  Var det inte någon som spådde att du skulle få en mörkhårig flicka??!!

 • Therese
  9 mars, 2014 at 16:31

  Är det här en tävling?

 • lotta
  9 mars, 2014 at 18:33

  Lill plutten.. krya på lilla Ringo

 • Maja
  9 mars, 2014 at 20:07

  seriöst, sök hjälp

 • Jenny
  10 mars, 2014 at 21:01

  Ja men gör det. Värdelösa mamma du är.

  Tyckte du din kommentar var mogen? Hur gammal är du?
  Alla, precis alla är stolta över sina små barn. Och klart som Fan man får skriva det på sin egen blogg. Förbannade kossa