Okategoriserade

Halva vägen

Idag har jag och Bingo varit tillsammans i fem år. Vem kunde ana det? Inte jag. Inte ni. Tänk vad vi har åstadkommit på de här fem åren ändå? Två barn liksom. Sjukt bra jobbat tycker jag. Nu tänker vi nog att vi ska fostra de här barnen de kommande fem åren och sen är planen att vi ska gifta oss. Jag vill egentligen inte gifta mig men om vi klarar tio år ihop så ändrar jag mig.

Bingo. Tack för att du är den bästa killen att leva med. Tack för att du tar hand om våra barn på ett helt fantastisk sätt. För att du gör mig lycklig och för att du kämpar och anstränger dig. Jag ser fram emot att leva ihop i fem år till med dig. Jag lite smalare, du lite biffigare.

Jag trodde att ni hade förstått att jag åkt till Thailand med syrran, kidsen och Mia som hjälper oss. Bingo är hemma i kylan och jobbar. Så kan det vara ibland och så är det nu. Nästa resa som är till Marbella är både Bingo och Nova med. Och Svante och Pim och Esther och Fred. Det blir härligt. I juni.

Vi har det oförskämt bra här. Det är så vackert och perfekt klimat. Vet ni, allt är perfekt på det här stället det är omöjligt att hitta fel. Hur ofta säger jag så? Aldrig. Men allt är magiskt. Duschen har rätt temperatur (brukar vara iskall vid pooler), poolen likaså, maten är grym. Hur kan man säga att det är svårt att hålla LCHF i Thailand? Jag ska ge rapport på vad jag äter varje dag för att det är så många som skrivit till mig att det är så svårt. Idag åt jag grillad seabass med sallad till frukost (vaknade till lunch eftersom vi röjt halva natten), sen kompletterade jag med en korv för jag inte blev mätt. ”Can I have just one bratwurst on a plate with majo and tartar sause? Ohhh ka punkaaaaaa!” Till middag åt jag blandade grillspett kyckling och pork med satay sauce.

Sen stack jag och Mona till gymet och joggade (kan inte säga sprang än) i 40 minuter. På väg ner läste jag i nån fitness-tidning att hon Akraka säger att man ska komma igång med sin löpning genom att springa en minut och gå två. Det ska man göra i 30 minuter. Jag skulle säga att jag är så otränad och fet som man kan vara när man börjar sin löpträning och jag joggade (på 9:an) i tre minuter och gick i en. Det i 40 minuter. Inte ens jobbigt. Bara att snegla i spegeln för att få motivation att kubba på. Så alla ni som följer min blogg och har ca 10 kg eller mer att gå ner. Vi joggar tre och går (eller står) en. Till att börja med. Vi gör det heller inte som Akraka var annan dag utan varje. För att kicka igång. Sen kör vi var annan vi med. Men då springer vi fem och går en eller två. Vi får se.

Imorgon satsar vi på massage vid poolen och sen gymet. Dagen efter det (vet inte vad det är för dag idag) ska vi köra tennis. Det är svårt att hinna med allt för det är ett heltidsjobb att ta hand om en bebis. Och när bebisen sover vill man ju hänga med sin förstfödde och på så sätt finns det inte så mycket tid över till annat. Jag ska läsa lite nu. Ligger i sängen med mina två små prinsar som sover sött. Kvällarna kommer nog att bli min ända egentid på den här semestern. Helt perfekt.

Jag tänkte först att jag skulle buda blommor till Bingo på kontoret men sen kom jag på att han inte skulle ta hand om dom ändå så jag funderade jag på vad jag kunde göra för att göra Bingo lite extra glad på vår jubileumsdag. Så kom jag på det. Jag ger honom den här. Älskling, jag vädrar Rambos stjärt hela dagarna. Han bajsar på mig, kissar på mig och kräks på mig. När han gjort det så sköljer jag av mig och handduken under kranen och sen kör vi på igen!

rumpa
Katrins Snapshots

”White baby”, ropar de efter Rambo. White baby har inte garvat så mycket i hela sitt liv som han gjort här på ett dygn. För att se hur white boy softar i skuggan se bloggen @katrinz.se. Vågar inte lägga här, hört att de spärrar för naket och vill inte chansa.

You Might Also Like

 • www.vadmenarhan.se
  1 mars, 2014 at 17:00

  Ja Katrin, du klarade dig utan oss. Om det spricker står vi med öppen famn <3

 • Sara
  1 mars, 2014 at 17:26

  Låter som om ni hittat ett underbart ställe!! Jag skulle gärna vilja veta vad hotellet heter då vi letar febrilt efter ett lyxigt hotell i Thailand dit man kan åka med barn 🙂

 • pelle
  1 mars, 2014 at 18:30

  Stackars barnflickan.Ta hand om fyra små barn. När ni är ute och röjer halva natten och sover halva dagen. Och under andra aktiviteter ni gör under dagarna. Hon är värd all beundran!!

 • ängeln
  1 mars, 2014 at 18:40

  Herregud så tjock han är.Han ser ut som en kerub!!!

 • gina
  1 mars, 2014 at 19:18

  Är det något att visa upp. Rambos röv och pung. Dessutom ser det ut som han har pungbråck!!

 • Carrie
  1 mars, 2014 at 19:29

  Ööööööh!? Pungbråck på en baby ?! Jaja, jag träffar dumhuvuden hela tiden o du sällar dig till den skaran, jag hatar att vara otrevlig men du uppmuntrar mig till det, tyvärr… 🙁

 • Victoria
  1 mars, 2014 at 19:45

  Stort grattis till 5 år o 2 underbara barn ! Ha det jättebra i Thailand och fortsätt inspirera mig
  kram

 • Örk
  1 mars, 2014 at 19:53

  Jag håller faktiskt med men tänkte inte säga något (är ju inte hans fel).
  Först berättar hon hur hon bara sköljt av honom och handduken efter att han varit nedbajsad och sedan lägger hon upp en bild på ett otvättat anus och pung. Jag klöktes lite. Jag är faktiskt helt ärlig..

 • Sara
  1 mars, 2014 at 20:03

  Sara.lillskogen men kom igen ! Detta är löjligt…..varför ska jag heta Sara ?! BlllllllääääääÄääääääääääääääääääääääääÄääääÄäÄää…….äääääääääääääbläääääääääääääääääääääääääää.ä…ä.ää.ääää.ääääääääääää skärpning bloggen!

 • Hawa
  1 mars, 2014 at 20:06

  Fick avsmak!!! Kan inte ha sex ikväll 🙂 äcklas av baby snoppar och pungkulor

 • Maria
  1 mars, 2014 at 20:58

  Vad vill Katrin säga med den bilden, då sonen läggs ut på ett förnedrande sätt?

 • Soffipropp
  1 mars, 2014 at 21:10

  Underbara foton! Lillkillen! Ni verkar ha det superskönt! All kärlek till er!

 • Em
  1 mars, 2014 at 21:11

  Jag kommenterar för jag tänker på er säkerhet. Hade jag varit du hade jag tagit bort fotot. Det finns mycket störda människor som använder sådana foto av skäl du inte vill.

 • gina
  1 mars, 2014 at 21:21

  Det är klart att bebisar kan ha pungbråck. Det är bara att googla.Undrar vem som är ett DUMHUVUD nu Carrie!

 • Fyyy
  1 mars, 2014 at 21:39

  citat ”har hört att de spärrar för naket”Därför fick stackars Rambo en handduk på överkroppen. Thailand, som är känt för sina pedofiler. Och har stränga lagar även mot dem som lägger ut bilder på nakna barn! Du är inte i Sverige!

 • laura
  1 mars, 2014 at 21:58

  asså allvarligt. sånt kort skulle jag kunna skicka till familjemedlemmar men va fan lägga upp sitt eget köttoch blod på internet och veta att han kanske just i skrivandets stund gör vidriga peddons lycka, nej. Ta bort, visa upp dig naken själv istället- du är vuxen men låt barnen vara fredade.

 • Carrie
  1 mars, 2014 at 22:24

  Jadu gina nog tycker jag mig ha sett dig kommentera ett bra tag här inne nu. Borde du inte ha hajat att den andra carrie älskar att provocera och tvista sanningen. Hon har full koll på allt hon skriver och älskar att jävlas och vara otrevlig men avsikten är att låtsas att hon är jag. Manipulation är en av hennes specialiteer som kräver viss intelligens. Tycker att hon lyckas driva med rätt många här inne iaf. Kan bara tänka mig vilket helvete det skulle vara att ha henne som tex arbetskollega 🙂

 • Anna
  1 mars, 2014 at 22:53

  Att lägga ut en bild på sin bebis pung är ju stört! En normal människa gör inte det. Vidrigt och verkligen INGET barnperspektiv!

 • Cathrine
  1 mars, 2014 at 23:12

  Jaa a stackars Mia!? Tror du verkligen att det går till så som du skrivigt?

 • Cathrine
  1 mars, 2014 at 23:17

  Tror du att det är så som de kommer att leva där som du skrivigt?

 • !
  1 mars, 2014 at 23:59

  Då bilden fokuserar enbart på ett kön, dvs tom ansiktet döljs, kan polisen välja att uteslutet tolka det som en porrbild. Och eftersom polisen letar pedofiler med lupp bland turister går de igenom alla nakenbilder som skickas ut från hotellens ip-nummer. Jag tror vi bara behöver vänta, sedan sitter hon i arresten.

 • anna
  2 mars, 2014 at 00:55

  Ja detta är verkligen allvarligt!!

 • m
  2 mars, 2014 at 07:51

  Du kommer bli anmäld och säkert även här i Sverige, då detta är det vidrigaste du gjort hittils mot dina barn, förra gången var det Ringos hela nakna skrev som blev Pedofilernas runkobjekt och nu detta,,Hur i helvete kan du få vara förälder…

 • Hawa
  2 mars, 2014 at 09:11

  Visar ju hur mogen katrin är som blottar sina ungars nedre delar för omvärlden. Skulle aldrig falla mig in att lägga ut en sån bild på mitt barn. Men va gulligt av dig katrin som tänker på alla sjuka pedofiler där ute när du lägger ut denna bild, väldigt omtänksamt på bekostnad av din son.

 • Den
  2 mars, 2014 at 09:27

  Men snälla, du tror inte ens på det där själv! Det pågår oroligheter i Thailand men polisen skulle ha tid att sitta och kolla vilken av all naken hud folk postar från semestern som är vuxen/barn/pung/näsa osv. Du har allt livlig fantasi du.

 • Malin
  2 mars, 2014 at 10:13

  Hur mår du? Behöver du hjälp? Vänta inte för länge, det kan gå ut över fler helt oskyldiga personer och du kan behöva sitta inlåst ett tag………men med rätt hjälp finns det förmodligen hopp. Ett tips på vägen: Skaffa aldrig barn!

 • selma
  2 mars, 2014 at 11:27

  Jag förstår varken KZ som envisas med att lägga upp dylika bilder av barnen eller er som blir så provocerade av det. Poor judgement säger jag bara. Kul dock att lille Rambo trivs så bra i värmen, han ser ju jättenöjd ut.

 • Nina
  2 mars, 2014 at 11:41

  Helt jätte konstigt! Du skriver att du är ute och festar hela natten, är till gymmet, spa vid polen med mera.. Sedan har du hyrt en ung flicka utan erfarenhet av egna barn, att sköta dina 4 BARN! Sedan lägger du ut en bild på din babys kön!! Du vet väl att alla människor runt världen kan spara den bilden på sina datorer fast och göra vad som helst med den bilden.. Tycker helt synd om den där lilla pojken…

 • my
  2 mars, 2014 at 12:20

  Äckligt att du har lagt upp den första bilden!
  Som alla andra säger, en drömbild för pedofiler!!

 • Cathrine
  2 mars, 2014 at 12:27

  Grattis på Er 5 års dag ! Glömde skriva det tidigare 😉 5 år klarar ni galant 😉

 • Maria
  2 mars, 2014 at 13:29

  Kanske är en dröm för pedofiler att lägga upp såna bilder? Nåt verkar det ju ge KZ att lägga upp bilder på sina nakna barn/associera till hångel….

  Visst, det ligger på gränsen till att socialen och polis kan ingripa, men fan vad tragiskt och ovärdigt att ligga på den gränsen när det gäller sina barn.

 • Kattis
  2 mars, 2014 at 13:29

  Jag brukar aldrig kommentera annars men…jag har tre barn själv och sätter aldrig ut bilder på dom varken på bloggar, facebook, instagram el några som helst andra sociala medier..jag fattar inte poängen med att integritetskränka sina barn på detta sätt? Tycker det är så respektlöst! Förklara gärna snälla? Vilken målgrupp tror du är intresserade av just denna bild?
  PEDOFILER FÖR I HELSKOTTA!!
  Har helt tappat intresset för din sida då du verkar kunna sjunka hur långt ner som helst för att locka läsare, det här var lixom bara..bara jävligt äckligt respektlöst mot ditt egna barn.

 • Maria
  2 mars, 2014 at 13:30

  Kanske är en dröm för pedofiler att lägga upp såna bilder? Nåt verkar det ju ge KZ att lägga upp bilder på sina nakna barn/associera till hångel….

  Visst, det ligger på gränsen till att socialen och polis kan ingripa, men fan vad tragiskt och ovärdigt att ligga på den gränsen när det gäller sina barn

 • Maria
  2 mars, 2014 at 13:44

  Fy fan för dig Katrin som. Gör så mot ditt barn. Har du ingen jävla respekt för honom. Ska polisanmäla dig!

 • Me
  2 mars, 2014 at 13:56

  Det verkar snarare vara du Malin som är helt neurotisk, som reagerar så starkt på en liten kommentar. Vet du ens vad en kerub är? Kolla upp det så kanske du lugnar ner dig lite 😉

 • Fanny
  2 mars, 2014 at 14:59

  https://katrinz.se
  Äsch, hon är välan en stolt mor!
  Hon stoltserar med att bebisen på några veckor redan har en större snopp än vuxna Bingo, i upprest tillstånd!

  Man kan inte vara kräsen i den relationen

 • Fanny
  2 mars, 2014 at 15:17

  Känner du barnflickan? Vet du vad hon kan och inte? Nä juste, tror inte Katrin tar med en dum blondin till Thailand och låter henne ta hand om hennes barn. Och dessutom har hon 2 barn :*

 • Inte okej, Katrin! | Blondinbella – Isabella Löwengrip @ Spotlife
  2 mars, 2014 at 15:23

  […] blir på riktigt ledsen och arg när jag ser bilden som Katrin har lagt upp på sin blogg. Den jag visar har jag lånat här ifrån och där är den täckt. På Katrins blogg ser man […]

 • Cattis
  2 mars, 2014 at 15:30

  Katrin har själv skrivit att att hon skiter fullständigt i om pedofiler runkar till bilderna av hennes barn…det säger ju allt!

 • Sam
  2 mars, 2014 at 15:38

  Håller med Isabella ”Blondinbella” Löwengrip spm vädjar i sin blogg att du ska ta bort bilden Katrin! Att du gillar att provocera vet vi men denna gången går du så långt över gränsen för vad som är ok att man önskar att dina barn blir omhändertagna av socialen.

  Stackars Bingo som har barn ihop med dig – men låter han dig komma undan med detta tilltag så borde han förlora vårdnaden om Nova också.

 • Elaine
  2 mars, 2014 at 15:44

  Titta vad Blondinbella har skrivit om dig och Rambo…. Katrin!!!!!!!!!

 • Maria M
  2 mars, 2014 at 15:48

  Alltså jag blir sjukt arg på dig Maria M
  det är inte ditt barn och lägg dig inte i vad någon annan gör. Det är hon som har bild på sitt barn och där var stjärten i vädret o pungen.

  Jag tycker att ni ska sluta lägga i vad någon annan gör. Det är inte era/ert barn.

 • Malena
  2 mars, 2014 at 15:51

  Jag hoppas verkligen att det blir påföljder efter detta, om inte annat så för barnens skull. Jag är första gången här på din blogg och kommer ALDRIG hit igen. Om inte mamman i fråga har något vett, borde ju pappan ha det iallafall. Detta är helt klart att gå över gränsen. Jag bor inte i Sverige, men jag hoppas verkligen att någon anmäler denna galna kvinna.

 • Maria
  2 mars, 2014 at 15:53

  Svar till Maria M:
  Är det vad vi kallar civilkurage.

 • Sofia
  2 mars, 2014 at 16:03

  Vad ihelsike vill du säga med denna bild? Stackars barn!!! Och ingen behöver kommentera tillbaka för det är sista gången jag går in på denna blogg!! Det är uppenbart att det är fel i huvet på dig katrin!, kommer må dåligt hela dagen pga av vad du utsatt ditt barn för!!

 • Camilla
  2 mars, 2014 at 16:34

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1790kr. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • stina
  2 mars, 2014 at 16:45

  oj… känns bara fel att du publicerade en sån bild på Rambo. Visst, det är bara hud alla ser likadana ut osvosv men vafan han har inte precis valt att visa upp sina pungkulor för flera tusen okända människor, lägg upp nakenbilder på dig själv istället om du vill visa naket

 • Isabella
  2 mars, 2014 at 17:15

  Under all kritik! Finner inga ord till den här synen… hur kan man lägga ut sitt barn såhär, dessutom när man har såhär mycket läsare som du har?!
  Jag tycker bilden bör anmälas då det känns obehagligt att kameran fokuserat på könet och till och med ansiktet döljs på bilden! Vidrigt Katrin.

  Du är allmänt en provocerande människa o älskar nog det du gör. Men blanda inte in ett oskyldigt barn i det som inte kan tala för sig!

 • Johanna
  2 mars, 2014 at 17:20

  Hur tvättar du av din unge då? Om du nu har någon?
  Vatten? Eller använder du våtservetter kanske?
  Herre gud om du kräks av att en unge blir tvättad av enbart vatten så skulle du spy arslet ur dig om du visste att jag tvättade min unge jämnt med enbart VATTEN !

 • Örk
  2 mars, 2014 at 17:25

  Ja, det kan nog vara möjligt att jag ”spytt arslet ur mig” om jag träffat ditt barn. Eller dig.

 • Lol
  2 mars, 2014 at 17:36

  Ja vilket hemskt jobb att åka med till Thailand OCH få betalt?!?

 • Karin
  2 mars, 2014 at 17:51

  Moralpaniken sprider sej!!! Herregud tagga ner lite nu alla skitnödiga moralkärringar! En naken bebis, so what!!!

 • Elina
  2 mars, 2014 at 17:53

  Varför lägger du upp en bild på ditt barn med röv och pung i fokus? Själv skulle jag inte tycka denna bild var okej om min mamma haft en blogg eller liknande när jag var lite. Bara onödigt och respektlöst.

 • En Tjej
  2 mars, 2014 at 18:03

  Fy FAN rent ut sagt! Vad är det för något du lägger upp på ditt lilla barn? Du ska skydda dina barn! Att lägga ut bilder på sitt barns könsorgan och anus är INTE okej. Du har ingen moral alls människa! Skäms på dig! För att vara en kaxig liten skit var detta t.o.m sjukt äckligt för att vara du!

 • Louise
  2 mars, 2014 at 18:14

  Men herregud, tagga ner människor… Visst, kanske inte så kul för bebisen men att blanda polis och liknande? Haha allvarligt… Jag är ingen förespråkare för Katrin, vet ingenting om henne. Första gången jag tittar in på hennes blogg (såg detta genom Blondinbella), men det känns som ni hetsar varandra med kommentarerna här inne. Som sagt, tagga ner…

 • Isabelle Johansson
  2 mars, 2014 at 18:19

  Om man tycker en åtskit om bilden ta det face mot face.. det är omoget att sitta bakom en data och skriva sånt ni gör.

 • Jenny
  2 mars, 2014 at 18:31

  Det spelar ingen roll om bilden tas bort eller inte i stort sett vem som helst vet hur man sparar en bild. Jag brukar stå bakom det mesta Katrin säger eller gör men den här gången går hon för långt och det är ett medvetet val från hennes sida. Jag skulle tro att hon mår bra av att göra människor upprörda och pedofiler kåta, på sin babys bekostnad.

 • Elin
  2 mars, 2014 at 18:49

  Fy fan vad ledsamt. Skulle ALDRIG lägga ut nakenbilder på mitt barn. Jag tycker du är en dålig förälder. Hur fan kan du?!

 • S
  2 mars, 2014 at 19:24

  Nä vi hoppas ju att hon tagit med en smart brunett! Eller hur menar du?

 • Annie
  2 mars, 2014 at 19:30

  Ta bort bilden. Jag kan inte för mitt liv begripa varför du hela tiden kränker dina barn på det här viset. Varför! Får du någon sjuk tillfredställelse i att lägga ut nakenbilder på värnlösa minderåriga! Skärp dig för fan. Lägg ut nakenbilder på dig själv om du nu nödvändigtvis måste göra det på någon. Du är en vidrig, hemsk människa och jag tycker synd om dina barn. Skäms!

 • Victoria
  2 mars, 2014 at 19:59

  En liten människa som försöker kränka ett barn !! Haha idiot

 • jen
  2 mars, 2014 at 20:00

  alla vet ju att blondiner är dumma 😉 oj blev du arg nu?

 • Emma
  2 mars, 2014 at 20:20

  Haha Gud så larvigt! Vem tror på riktigt att polisen eller socialen skulle göra nått åt detta kort??? Det är ett kort! Hon skulle kunnat ta ett kort där han sitter naken i Poolen och leker… Vad är grejen? Ja många följer bloggen! Men hon bestämmer väl själv…! Katrin, njut i värmen:)

 • fernanda
  2 mars, 2014 at 20:21

  Seriöst, du är ju helt bakom flötet som lägger upp sånna bilder på ditt barn. Har du ingen respekt för honom? Har du nån aning om hur många människor utnyttjar sådana bilder på barn på ett negativt sett? Att ett foto på nätet kan förfölja honom hela livet?
  Du borde ta dig en ordentlig titt på på hur du uppför dig och på hur du uttrycker dig.Du får dig själv och framstå som en korkad pajas, vilket du säkerligen inte är i vanliga fall.
  Hoppas er resa är bra annars, skydda dina barn, utsätt inte dem för risker och faror.

 • Andrea
  2 mars, 2014 at 20:46

  Men Katrin verkar väl inte vara helt normal heller..?

 • Hilda
  2 mars, 2014 at 20:53

  Du vill alltså inte att folk ska vara lite trevliga och gå fram och försiktigt titta på ditt barn, men att åka till asien med en sån liten och dessutom lägga ut en bild på hans privata delar på nätet är ju tydligen en jättebra idé. Logik.

 • Jenny
  2 mars, 2014 at 21:10

  Jag tror inte att socialtjänsten eller polisen gör något/kan göra något, men däremot tycker de nog att det är ett jävligt tragiskt och olämpligt beteende av en mamma. Illa nog bara det.

 • Sandra
  2 mars, 2014 at 21:20

  Det spekulerades väl redan för ett tag sen att Katrin har en pedofil dragning….

 • Aylin
  2 mars, 2014 at 21:26

  Hej! Gillar dig Katrin men asså hur kan du lägga upp sån bild på ditt barn. Tycker inte de e oki asså. Men men trevlig semester!

 • Yellow
  2 mars, 2014 at 21:34

  Alltså herrejesus människor, skärp er. Ni är äckliga som blir provocerade av en bebispung. Jag uppmärksammade inte ens detta förrän jag läste Blondinbellas otroligt korkade inlägg. Jag menar det är lite naken bebishud, på stranden på sommaren är det ju allt man ser. Är man peddo och blir upphetsad men ja… vad ska man göra åt det, seriöst? Så länge ingen kommer till skada. Man måste inte ha samma åsikt eller tycka att det är okej att exponera sina barn men orka hålla på. Seriöst, hundratusentals barn dör av svält och detta är vad folk väljer att slösa energi på.

  Tycker snarare Blondinbella är mer provocerande som hänger ut sin son på andra värre sätt. Hon och Odd sparar tydligen en helsikes massa pengar till ungen som han ska få ta del av när han fyller 20. Är inte det en större säkerhetsrisk att exponera dom sifforna i bloggen, när Gillis fyller 20 då är han pumpad med cash liksom. Så oerhört osmart tjej.

 • Tilda
  2 mars, 2014 at 21:38

  Det här blir sista gången jag läser din blogg, du är patetisk och har noll respekt för ditt barn när du lägger ut sådana foton på internet. Om du nu är så jävla sugen på att lägga ut bilder på könsorgan och anus så ta ditt egna jävla kön ist för att utsätta ditt försvarslösa barn. Skäms på dig!

 • Rut
  2 mars, 2014 at 21:45

  Jag tror att bilden är manipulerad!!!!!

 • ida
  2 mars, 2014 at 21:54

  Tycker det är fruktansvärt att folk ser en bild på en bebis som något sexuellt. Det är ju NI som skapar det fula i denna bilden. Det är NI som gör att den uppfattas på ett sexuellt sätt. Ni som ens tänker i dom banorna, DET är sjukt om något.
  Anser ni att bebisar som leker/springer nakna nere vid vattenbrynet på sommaren också ska anses som något vulgärt?
  Ja, det är internet. Ja, det är en naken bebisrumpa. Men alltså, är det verkligen så hemskt? Det känns ganska otrovärdigt att man, som vuxen sedan, skulle få allvarliga men av att folk sett ens rumpa vid ett par månaders ålder. Det är ju en BEBIS!? Inte en vuxen man/kvinna som ligger och vresar och visar upp sina privata delar. Det hade kunnat anses som sexuellt. Men inte detta. Bebisar har också könsorgan, surprise surprise liksom!

  F.ö så tycker jag att du är himla härlig person Katrin. Du är som du är och gör som du känner för och det tycker jag är beundransvärt. Ja, du upprör tydligen massa människor med ditt förakt mot exempelvis överviktiga människor osv. Men du är ju åtminstone ärlig med det och står för det. Alla andra sitter hemma med kaffekoppen i handen och snackar skit med väninnan över köksbordet liksom. Där är det tydligen OK att säga att man föraktar både det ena och det andra för att sedan låtsas vara moralkärring så fort dom kommer utanför dörren. För gudnåde, om man han en åsikt om något som inte stämmer ”överrens med bilden som samhället vill visa upp”. Nejnejnej, vi ska respektera allt och alla. Javisst, om det ändå vore så. Men nu fungerar inte världen på det sättet och det är ni som är hycklare. Ni som vågar yttra era negativa åsikter till närmaste kompisgänget men inte står för det inför resten av världen. För vem har inte kastat ur sig lite skit om någon/några människor någon gång? Vem har inte yttrat en åsikt om att någon varit tjock, ful, hat dålig klädstil, kass hållning etc. etc. etc. Det har vi alla, och ni som påstår något annat – ni ljuger. Ni har alla tänkt och yttrat era negativa åsikter någon gång. Ni vågar bara inte stå för dom.

  Så snälla, sluta klaga på Katrin. Hur hon är, vad hon gör, känner, tycker och tänker. Läs inte om ni blir upprörda. Eller försök ta det med en nypa salt. Det är hennes åsikter och dom får hon lov att ha. Ni har ju era, det är ju en sak som är säkert.

  Hoppas ni har det mysigt i Thailand Katrin! 🙂 Kram

 • Carolina
  2 mars, 2014 at 21:54

  Måtte socialen ta dina barn. Ingen frisk förälder visar upp sitt oskyldiga barns kön för ”hela världen”. Du har varken sunda värderingar eller sund hjärna med tanke på vad du utsätter dina barn för.
  Det som är absolut läskigast är att denna och liknande kommentarer antagligen inte ens rör dig i ryggen utan att du antagligen inte ser problemet i att viss upp dina barns kön på internet. På en av Sveriges mest lästa bloggar. Det bevisar ytterligare min poäng.

  Helt sjukt hur vem som helst får skaffa barn, men jag hoppas innerligt att du får konsekvenser för det här…

 • Jenny
  2 mars, 2014 at 21:58

  Jag vill tillägga en VIKTIG sak. Jag tycker inte synd om ditt barn, barnflickan eller alla andra personer som människor i det här kommentarsfältet lägger vikt på. Jag tycker synd om dig Katrin. Jag är helt ärlig, det sättet du framställer dig på gör dig till ett offer och jag tycker synd om dig.

 • Anna Becker
  2 mars, 2014 at 22:00

  Mycket bra skrivet! Är väldigt onödigt att lägga upp en sån här bild.

 • Jenny
  2 mars, 2014 at 22:22

  Håller med till 100%!

 • Anna Johnsson
  2 mars, 2014 at 22:26

  Asså VA!? Inte nog med att du är elak, allmänt dum i huvet och prioriterar kropp över själ, du attackerar ditt barn också? Herregud du är så vidrig att jag inte vet var jag ska ta vägen.

 • Fanny
  2 mars, 2014 at 22:41

  Det bästa jag läst!!!

 • Fanny
  2 mars, 2014 at 22:44

  Nej men oj har vi ett litet snusko här som tom har tagit sig tiden att kolla in bilden. Ha ha ha undra vem som är vidrig

 • fernanda
  2 mars, 2014 at 22:47

  Längtar efter svaret till Gris-Bella, Katrin lär garanterat ge ett 😀

 • fernanda
  2 mars, 2014 at 22:54

  Herregud människor, ta det lugnt!! Nakenhet är det naturligaste som finns. Det är ni som är äckliga som sitter och sexualiserar en liten bebisrumpa. Sluta läsa denna bloggen om ni stör er så mycket.

 • Ellen
  2 mars, 2014 at 23:00

  Snälla folk, har ni aldrig sett en bebis innan? Bebisar och barn är nakna, och speciellt i Thailand som är så varmt! Barn visar rumpan,snoppen,snippan på badhus, stränder mm. Man ska vara försiktig, men snälla ni, det är KATRINS barn. 🙂

 • Ann
  2 mars, 2014 at 23:10

  Katrin, det där var under din värdighet, hur tänkte du nu?!?!

 • Edith
  2 mars, 2014 at 23:29

  ”Jag tycker att ni ska sluta lägga i vad någon annan gör. Det är inte era/ert barn.”

  Intressant. Så skulle det kanske kunna vara, men i och med att hon lägger ut sina barn på sin kända blogg med flera tusen läsare så förtar det ju lite ”skit i vad jag gör”. Det är just därför jag inte tycker att man ska exponera sina barn på nätet. Just för att andra kan se, tycka, tänka och kommentera. Du kanske bör ta en liten tänkar-paus! 🙂

 • Edith
  2 mars, 2014 at 23:33

  Ja det är en bebis, nej man behöver inte hetsa upp sig över en naken bebis. Men det har gått så fort från att internet inte ens fanns till att internet är överallt. Katrin har flera tusen läsare och precis vem som helst kan se/ladda ner/manipulera den här bilden. Visst, det är de som är sjuka, men som mamma förväntas man har någon slags önskan att skydda sitt barn. Det är respektlöst att lägga ut nakenbilder på en annan människa utan dess samtycke. Spelar ingen roll vilken ålder det är på människan! Rambo är försvarslös och har ingen möjlighet att säga vad han tycker och vill.

 • Edith
  2 mars, 2014 at 23:38

  ”Barn visar rumpan,snoppen,snippan på badhus, stränder mm.” – Ja. Visst. Men det här är INTERNET. Dessutom är Katrin och hennes familj kända så folk vet exakt vem det är. Det är väl en jävla skillnad att låta sitt barn vara naket på stranden där folk ser i tre sekunder när de går förbi. Mot att publicera ett foto inzoomat på könet i en blogg som har flera tusen läsare. En bild som vem som helst kan kopiera och göra vad de vill med.

  ”det är KATRINS barn”. – Är det din allmänna uppfattning att människor får göra vad de vill med sina barn? Får Katrin slå sitt barn? Mobba sitt barn? Psykiskt misshandla sitt barn? Lämna sitt barn? Det är uppenbara olagliga saker så svaret verkar mer uppenbart, men det är samma princip. Bara för att det är ”Hennes” barn betyder det inte att det här barnet inte har EGNA rättigheter, åsikter och känslor.

 • .__.
  2 mars, 2014 at 23:41

  Grejen är väl att det finns pedofiler som kan se bilden. Det är det som upprör folk!

 • Edith
  2 mars, 2014 at 23:42

  bara för man är naken i thailand behöver man inte lägga upp en bild på det…

 • nanny
  3 mars, 2014 at 00:05

  Mycket bra skrivet Edith!!

 • Someody
  3 mars, 2014 at 00:05

  O alla vet att svarthåriga stinker apa. Oj, blev du arg nu? :mrgreen:

 • Wiilow [Foto Tankar Känslor]
  3 mars, 2014 at 00:32

  Är du hög, full eller är bara ute efter att tillfredställa dig själv genom att få folks reaktioner?
  Det är inte ens roligt det du gör nu.
  Jag undrar hur många pedofiler som njuter nu?
  I vissa andra länder är det naturligt att visa sig, men inte fasiken har de datorer och blogg för att visa upp sitt barn?
  Är du mamma?

 • Jenny
  3 mars, 2014 at 00:37

  Word!!!!!!

 • tania
  3 mars, 2014 at 06:18

  Oh herregud en rumpa och lite pung!

  Jag är en av dom här föräldrarna som enligt många av er hjälper pedofiler. På badstränder så är mina barn nakna. De kan springa nakna i trädgården ibland också. Och vi har full insyn!

  Tycker att det är mer läskigt att ni ”bättre” människor direkt tänker på sex när ni ser ett naket barn. Min enda tanke var ”oh bebisrumpa! Va gulligt!” Ni bör nog fundera på vem det är som har problem egentligen. Den som visar upp en bebisrumpa eller den som tänker på snusk när den får se bebisrumpan…

 • fanny
  3 mars, 2014 at 09:25

  Hur svårt kan det vara att fatta!? Alla har olika värderingar!? Bara för att blondinbella tror att hennes unge ska ta skada om hon lägger upp bilder på hans ansikte så betyder ju inte det att att katrin måste tycka samma!! Blir så sjukt förbannad på folk som faktiskt inte kan förstå att det är hennes val om hon vill lägga upp en bild på hennes sons pung! Deras familj skrattar åt det, varför kan inte alla andra göra det också?
  GO KATRIN

 • Eleonor
  3 mars, 2014 at 12:29

  Vad roliga alla är.. Det är ju bara en liten rumpa! 🙂

 • Malin
  3 mars, 2014 at 13:11

  Helt rätt, håller med dig till punkt och pricka.

  Till alla andra : take a chill-pill. Det enda här som är äckligt och fel är att ni sexualiserar en liten bebisrumpa. Skärp er nu.

 • Frida
  3 mars, 2014 at 14:17

  om jag hade en mor som la upp könsorgan på en hemsida där 100000 människor kollar och läser skulle jag hata dig för all evighet.
  Nu har inte ditt barn sett eller kunna påverka vad han tycker.
  varför lägger du inte ut nakenbilder på dig själv och ditt könshår eftersom du lägger ut andras och dina barns???

 • Maskrosludd | Sportlovs-recap
  3 mars, 2014 at 14:23

  […] fortsätter. Behöver dammsuga varje dag. Orkaaaaa. (råkade läsa kommentarerna på Katrins blogginlägg och kan återigen bara tänka. Zombie. Apokalyps. […]

 • Amica
  3 mars, 2014 at 14:24

  Fanny, det handlar inte om att folk inte förstår, det handlar om att folk tycker det är fel att blotta sitt barns privata delar på det sättet. I samhället vi lever i dag är det inte en bild att skratta åt då det finns många, allt för många som använder dessa bilder i fel syfte. Isabellas val att inte blotta sitt barns ansikte är inte samma sak som att visa upp en naken bebis, vilket nog vem som helst förstår. De må vara hennes eget val, absolut men det är väl ingen som sagt att hon inte får, folk har bara reagerat. Ingen vill blotta sig så, hoppas jag!

 • Petra
  3 mars, 2014 at 14:32

  Tjock?! Han är väl precis perfekt/lagom

 • Finns det inte gränser för barns integritet? - Elaine Eksvärd
  3 mars, 2014 at 16:09

  […] läste på Bellas blogg att Katrin har lagt upp bilder på sin yngste son när hans rumpa vädras. Hans rumpa och pung ligger ute för allmän beskådan. Finns det inte […]

 • Malin
  3 mars, 2014 at 16:12

  Dock är ju inte Blondinbella den starkaste kniven i lådan. Hon skriver hur hemsk bilden är och att den inte hör hemma på internet, men samtidigt delar hon den via sin blogg och länkar så att flera tusen människor kan klicka sig in på den? Dumhet når nya höjder.

 • Jennie
  3 mars, 2014 at 16:23

  Nej fyfan att du inte skäms människa. man lägger inte ut nakenbilder på sina barn, hur skulle du känna om någon la ut en bild på dig med särade ben? Jag förstår att du älskar att provocera men att lägga ut bilder på sina barns kön så att pedofiler kan aa du vet vad de gör med dessa bilder. är det du vill kanske att de ska göra? fan lite vett i huvudet måste du väl ha!!

 • Elin
  3 mars, 2014 at 18:11

  Jaha, skav vi ringa och boka in varsitt möte med Katrin då? Eller hur tänkte du? Vart ska vi annars uttrycka oss om inte här? Lätt att träffa henne ”face to face”…

 • Erik
  3 mars, 2014 at 18:15

  Det finns poliser för olika områden… /En polis från Internet ”trakasseri” avdelningen.

 • Carro
  3 mars, 2014 at 21:00

  Folket! Jag beundrar er. Verkligen. Och vet ni vad som gör mig så oerhört glad? Vetskapen om att ni ENGAGERAR er. För jag antar att ni lyfter på era rumpor och går ut i den riktiga världen och REAGERAR och ENGAGERAR er lika mycket.
  Där ute på gatan kanske det går en mamma som håller lite för hårt i sin dotters arm, om ni följer henne så kanske ni upptäcker att hon inte bara håller hennes arm hårt, hon slår henne också.
  Ni kanske hör ett barn prata om att ”mina föräldrar dricker jättemycket öl på lördagar”? Alla små hintar som kommer av barn som blir sexuellt utnyttjade av vuxna. Och ni AGERAR och ANMÄLER friskt till polis och socialtjänst som tar tag i detta och gör något åt saken.
  För att inte tala om den hemlöse som ni hjälper, köper hans/hennes tidning eller tar med människan till lunchrestaurangen och bjuder på en stadig lunch.
  Alla fadderbarn ni har, alla ålderdomshem och barnsjukhus ni hjälper med böcker, filmer, besök..
  Jag är glad att ni finns, att ni GÖR något, något VETTIGT åt de problem ni kan göra ngt åt.
  För inte sitter ni väl här och förfasas och anmäler, gillar inlägg på fb och delar ”viktiga uppdateringar” på samma sajt, lägger upp dagens middag på insta och lajkar kändisars foton så det brinner om det?
  Nej jag tänkte väl det. Kom nu, ta mig i handen så går vi ut i riktiga världen och gör nåt som betyder nåt!

 • Fanny
  3 mars, 2014 at 22:57

  Formulerade mig på fel sätt, då jag var uppe i all frustration. Jag tycker bara att det var väldigt fel av blondinbella att ens ta upp det på sin blogg. Det hade inte blivit någon stor grej av det då. Och att inte BB står upp för vad hon har skrivit heller tycker jag är dåligt. Trodde hon var en person som förstår andra individer i deras val i alla saker.
  Jag tycker det blir rätt uppenbart att allt egentligen handlar om pengar för henne när hon helt plötsligt kommer med ett så dumt inlägg när hon tidigare har varit så förståndigt i allt hon skriver….

 • Mari
  3 mars, 2014 at 23:22

  Men jösses, vad är mest hygieniskt; att tvätta med vatten efter att man bajsat eller (som vi ”vuxna” oftast gör på oss själva) bara torkar rent med torrt toapapper? I rest my case.

 • Daniele
  4 mars, 2014 at 03:35

  Bara för att lilla blondinbella har fått barn så sitter hon bakom sin äckliga dataskärm och ska antyda vem aom är en bra förälder eller ej…. Hon borde ta hand om sin son istället och sköta sitt… Vafan lite bebisröv pch pung… Hon är ju sinnessjuk. Blondin Bella verkar inte trivas med sig skälv som mamma och hittat anledning att klaga på dig. Din blogg och framförallt du är väldigt modern och öppen, vilket stackars lilla stenålders Bella inte är… verken du eller din son Rambo ska få lida utav de hon skriver… Må hon få lida av detta i framtiden.

 • sandra
  4 mars, 2014 at 08:32

  Skulle min mamma ha lagt ut en bild på mig naken när jag var en bebis på 2-3 månader så hade jag inte blivit arg när jag får se det 15-20 år senare. Skillnad om hon skulle ha lagt upp en bild på mig naken som 13-åring (till exempel), då hade jag blivit förbannad. Men jag tror knappast att Rambo kommer få se denna bild om inte Katrin visar honom den om 15 år. Så mycket bilder som ligger ute på nätet och mer laddas upp hela tiden. Vem vet, det kanske inte finns några bilder alls ute på internet om 15 år. Sen ni som tänker på något sexuellt när ni ser en rumpa och lite pung, ni måste ju duscha era barn med kläderna på.

 • Första gånge inne på bloggen
  4 mars, 2014 at 12:17

  Jag förstår inte hur ni kan skriva alla dessa kommentarer, det är det som är äckligt, inte en barnrumpa å en del av hans pung. Det är bara ett barn, hon har ju inte blottat han, visat upp hans ”paket” bara tagit en barnbild som de flesta mammor, att den hamnade på bloggen, finns ju inget speciellt med bilden, alla har väl sett bebisrumpor, nästintill alla ser likadana ut, du, dina barns/vänners, alla har vart små. Det är inget att ens kommentera mer än att önska henne lycka till med resan och hoppas dem får det helt underbart.

 • Johanna
  4 mars, 2014 at 14:34

  Heja Katrin, vilka kära bilder! 🙂

 • Ida
  4 mars, 2014 at 16:51

  Usch. Har du ingen respekt för dina barn? Tänk dig själv om någon publicerade en bild på din snippa utan att du fick vara med och bestämma det! Fy! Jag finner inga ord för såna som dig…

 • Carro
  4 mars, 2014 at 22:07

  Pucko.

 • Louise
  4 mars, 2014 at 22:25

  Vidrigt att blotta sitt barn på detta sätt! Lägg upp dig själv halvnaken istället! Blir rent äcklad med tanke på vilka sjuka människor det finns som garanterat kommer nyttja denna bild för sina vidriga sjuka fantasier. Att man som mamma inte tänker längre är skrämmande!

  //snart 2 barns mamma….

 • Mia
  4 mars, 2014 at 22:42

  Skrattar när jag läser alla inlägg…
  Hur är ni funtade?
  Både rolig och tragisk läsning..
  Hur kan ni hänga upp er på en liten bebis?
  Brukar inte kommentera men tycker detta börjar bli löjligt. Känns som att Katrin och Bingo är utmärkta föräldrar!
  Hur har ni det hemma? Brukar va dom som har problem som skyller på andra,,

  Och nej, jag är ingen kompis till nån av dom.. Tycker bara att de verkar sunda mm..
  Men det kan jag ju inte säga om flera av er här..
  Håller man på som vissa av er gör så.. Då har man nog inte själv rent mjöl i påsen.. Typ..

  Heja Katrin och Bingo!

  Ni andra, skärp till er!

  Mia

 • Emmy
  4 mars, 2014 at 23:49

  Tänkte precis detsamma! Min första tanke var också helt odramatiskt ”gulligt med bebisrumpa!”. Det är absurt att det ens ska diskuteras sex när det handlar om små små barn. DET är sjukt. Bebisrumpan däremot, det är det mest osjukaste som finns. 🙂 avdramatisera barnslig naturlighet, tack!

 • Anneli
  5 mars, 2014 at 07:53

  En bebis ska vara lite rund dom e inga fitness modeller och jag tycker han ser ut som eb typisk glad bebis.

 • Simone
  5 mars, 2014 at 12:47

  Om ni inte tycker hon verkar vara normal förstår jag faktiskt inte ens varför ni är inne och läser 🙂 puckade människor.

 • Simone
  5 mars, 2014 at 12:51

  Haha, det tänkte jag inte ens på Malin. Jag hade inte sett inlägget om det inte va för att jag va inne på just Blondinbellas blogg och läste..

 • Simone
  5 mars, 2014 at 12:54

  TACK!

 • jeanett
  5 mars, 2014 at 14:49

  Fy vilken hemsk mamma du är! Lägger ut en sådan bild på sitt barn. Vet du hur många pedofiler det finns. Synd om dina barn att ha en sådan mamma som dig!

 • Emma-Lee
  5 mars, 2014 at 15:57

  Får inte en barnflicka betalt för att göra just det – ta hand om barnen? Ungefär som att jag skulle gå in på Ica och tycka synd om den stackars kassörska som får sitta där och ta betalt hela dagarna…

 • Linus
  5 mars, 2014 at 16:44

  Du borde verkligen skämmas.

 • Malin
  5 mars, 2014 at 21:26

  Att folk klankar ner på varandra pga vi är för smala, för tjocka för fula osv har man sjukt nog vant sig vid men herregud, det är en liten bebis vi talar om här! En alldeles perfekt och så otroligt svenskt lagom rund och go och av leendet att säga dessutom välmående och glad… Njut av värme, bebis men även av en go drink då och då:)

 • Carolina
  5 mars, 2014 at 23:10

  Men herregud vad är det alla väsnas om det är ett barn. Det är väl det mest naturliga i hela världen med ett naket barn så man föds. Vad är det med denna bild som är porrig undrar jag?? Vill pedofiler hitta bilder att runka till så gör dom det (vilket är vidrigt men världen vi lever i tyvärr). Fattar inte grejen mina päron har alltid vart öppna med nakenhet å aldrig velat att jag och mina syskon ska skämmas över de å dom tog massa nakenbilder på mig när jag var liten som inprincip alla i min närhet sätt vilket jag inte känner mig skadad av. Men då borde man väl inte heller lägga ut bilder på barns bara överkropp heller eftersom de är ju naket också. Så länge ett barn inte far illa vilket jag tror vi alla kan hålla med om när man kollar på bilden av Rambo att han inte gör så är det väl upp till Katrin vad hon vill och inte vill lägga ut på sin blogg.
  CALM DOWN PEOPLE!!

 • Carolina
  5 mars, 2014 at 23:19

  Äntligen någon med en sund inställning….känns som många gör en höna av en fjäder.

 • Sigrid
  6 mars, 2014 at 00:39

  Extremt synd om ditt lilla barn. Han borde få välja själv om han ska ha pung och rumpa på nätet för all framtid,
  Naket kan vara okej, men den här bilden är så fel! Även för att komma från dig. Du har ingen som helst moral, du är en sjukt äcklig person!

 • Sigrid
  6 mars, 2014 at 00:46

  Extremt synd om ditt lilla barn. Han borde få välja själv om han ska ha pung och rumpa på nätet för all framtid,
  Naket kan vara okej, men den här bilden är så fel! Även för att komma från dig. Du har ingen som helst moral, du är en sjukt äcklig person!

 • Lizen
  6 mars, 2014 at 03:08

  Herregud, tagga ner!
  Är väll inget äckligt eller hemskt med den bilden!!!…är snarare ni som är vidriga som ens tänker så om en liten bebis…ser ju inte ens snoppen, och pungen är ju bara en skinpåse…so what!?
  Sen är han absolut inte tjock, han har babyhull, precis som det ska vara!
  Och att det är synd om barnflickan är bara bull.
  Jag har jobbat på dagis i flera år och där var vi ofta två pers på 18 barn!
  Att ha hand om fyra kids, i solen, och få betalt?…KUNG!

  Så sluta gnälla! Jävla mellanmjölk!

 • En tjej
  6 mars, 2014 at 17:45

  Vad är det du sitter och skriver? Att man är äcklig för att man vill ha bort sådana bilder på barn? Du är ju för fan inte klok!!

  Vi verkar för att skydda barn, att påstå annat är ju helt jävla idiotiskt!!

  Bilden ÄR äcklig och det för att barnets privata delar är i FOKUS! Att du får det till att vi är äckliga är ju bara så jävla sorgligt!! Skäms på dig (Katrin, som skriver i andra namn) och alla andra som tycker att v i som vill ta bort bilden är pedofiler eller vad fan det är du försöker påstå Katrin!!

 • En tjej
  6 mars, 2014 at 17:52

  Du är PATETISK Katrin som tar bort inlägg du inte vill ha!

 • Sigrid
  6 mars, 2014 at 20:45

  Tänker vadå om en liten bebis?

  Att han inte ska behöva ha sin rumpa och pung på nätet i resten av sitt liv? Sök hjälp människa!!

  Sitt för fan inte här och skriv att vi har äckliga tankar i huvudet!!De äckliga här är de som fotograferar sina barns intima delar och lägger upp de på nätet!!

  Fy fan för dig och Katrin och alla er som tycker att könsbilder på barn är okej på nätet. Fy fan!

 • Mia
  6 mars, 2014 at 22:07

  De som är äckliga här är nog nån av de sim klagar mest skulle jag tro..
  Har lite erfarenhet av det..
  Sen börjar man undra om flertalet som kommenterar är dumma i huvudet på riktigt..
  Förstår att många har gjort det till en hobby typ att sitta på nätet och klaga..
  Har inget annat för sig typ..
  Jobbar man 8-10 timmar per dag så har man annat att tänka på.

  Förstår inte egentligen varför jag bryr mig men blir så irriterad på sånt här skit..

  Kram Katrin och Bingo..

 • En tjej
  6 mars, 2014 at 22:30

  Då är det ju tur att det är folk som bryr sig.

  Var och en ska få bestämma själv om någon ska kunna söka på deras namn och få upp bilder på deras kön.

  Och för ditt förstånd, det är mycket äckligare att ta ett fotografi på sitt barns könsorgan, än att verka för att få bort sådana bilder!

  En person som gillar såna här bilder hade väl bara sparat bilden och inte talat mer om saken? Eller du menar att man uppmärksammar sin IP adress medan man i smyg sparar bilden som den pedofil man då skulle vara?

  Tänk om för fan. Det finns folk härinne som bryr sig om att detta stackars barn ska ha rätt till att välja om hans kön ska florera på nätet i all framtid eller ej!!

 • Sigrid
  6 mars, 2014 at 23:37

  Du har tillräckligt med tid för kolla igenom vilka som skrivit vad? Hur vet du att inte folk tagit sig samma tid som du tog dig att skriva inlägget.

  Ditt inlägg ser ut som ett typisk ”har-inget-bättre-att-skriva-så-jag-klagar-på-att-andra-skrivit” inlägg….

  Moget!

 • Linnea Ahti
  7 mars, 2014 at 17:53

  Varför lägger du ut en bild på din son när han visar pungen och hela baken på honom?
  Hur kan du ens? Tänk på din son..

 • C
  13 mars, 2014 at 10:02

  ”oh bebisrumpa! Va gulligt!”

  Så kan tex även en pedofil tänka också. Utan att det behöver anspela på fysisk sexuell kontakt. Det tar början någonstans och det är dumt att mata ut sina barn som allmänt naket objekt. Var gärna nakna på stranden och i erat hem. Det är inte jämförbart med mediaspridningen på internet.

  Tänk efter lite nu.

  Sen är jag utav uppfattningen att alla barn ska kunna vara nakna om så de vill.

  Det är dumt att vända argumentet också att alla skulle vara pedofiler som inte håller med dig ”Tania”

 • C
  13 mars, 2014 at 10:05

  Du behöver inte capsa vart och varannat ord för att vi ska förstå vad du skriver.

 • Ida
  18 mars, 2014 at 10:12

  Men OJ va elaka människorna är som kommenterar här! Extremt! Sitter bakom en skärm och är kaxiga och ska tala om vad de tycker minsann! Ett kommentars fällt på en blogg betyder ju inte att man bör vräka ur sig allt vad man kan och säga precis vad man tycker! Jag tror att Katrin skakar av sig det mesta men jag tror att om Du slutar att svara alla dessa ”duktiga människor” så skulle det lugna ner sig med dessa påhopp! De får vatten på kvarnen så att säga=)

  Även om man jag själv inte vill lägga ut bilder på mina barn som nakna så reagerar jag inte på att andra gör de… Ni ser ut att ha det bra och vara en fin familj!

 • Sanna
  30 mars, 2014 at 11:22

  Du har ju för fan fel i huvvet som lägger ut en nakenbild på ditt barn innan han ens kan tala och säga nej! Tänk på när han blir stor, tror du verkligen att han vill att det finns nakenbilder på honom på internet som aldrig försvinner?!?! Dessutom så kan folk i din släkt gå omkring nakna bäst dom vill som du skrev i ett senare inlägg men inte tror jag att de lägger ut det på internet!

 • Alma Bengtsson
  27 september, 2014 at 22:06

  Fyfan katrin!
  Hur fan kan di göra så mot dit barn?! lägga ut en bild på Rambo naken?! Hur fan tänker du?! Hur svårt hade det varit att ta ner filten lite?!

 • Isabella
  3 december, 2015 at 17:17

  Fyfan att du kan lägga ut en halvnaken bild på din son så där. Du är en stor bloggerska med många besökare, och viker ut din son bara sådär. Tänk hur många äckliga människor det finns där ute, som ser detta? Detta är förnedrande för din son.