Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Varvar jogg med promenad idag. Men skulle inte de här skorna springa åt mig? Fyyyyy faaaaan det är vidrigt. Det gör ont i pattarna också. #dagsattblismal2014

You Might Also Like

 • isa
  24 februari, 2014 at 16:38

  Du är fantamej självdestruktiv!!! Huuuu

 • laura
  24 februari, 2014 at 17:36

  Credit för att du lägger upp ett kort där du är jävligt ful. Du kan ju vara snygg så det är ju inte som du inte har ngt val…

 • victoria
  24 februari, 2014 at 17:59

  kämpa på Katrin, du är bäst 😉

 • Cessna
  24 februari, 2014 at 18:13

  För en person som gillar att va slank är det väl snarare självdestruktivt att ligga på soffan och inte göra något åt sina extrakilon? Vi talar om en tvåbarnsmorsa 35+ och van bantare här, inte nån osäker kroppsnojig tonåring med anorexitendenser.

 • Marina
  24 februari, 2014 at 18:23

  Kolla vad jag hittade precis Katrin! En gammal frågestund från 2009(?) du hade till bloggen där du INTE kan rekommendera lchf xD Så jävla kul!

  http://www.youtube.com/watch?v=Igd0jseIARM

 • My
  24 februari, 2014 at 18:59

  Wow, vad fräsch hon var innan hon började med LCHF.. :O

 • siri
  24 februari, 2014 at 19:02

  Tror du att du hittat något som ingen annan vet om, hihihi så är det inte.
  Det var innan hon provat, och märkt att, jo det fungerar ju!

 • My
  24 februari, 2014 at 19:08

  Hehe ja jag ammar också och pattarna gör skapligt ont och är grymt tunga när man ska studsa!

 • mwambike foundation
  24 februari, 2014 at 20:42

  HEJ PÅ ER UNDERBARA MÄNNISKOR!

  VILL NI VARA MED OCH GÖRA VÄRLDEN TILL EN LITEN BÄTTRE PLATS?

  JAG OCH TRE ANDRA BEDRIVER EN IDEELL ORGANISATION I UGANDA DÄR VI FRÄMST HJÄLPER UTSATTA BARN SOM VARIT MED OM MISSHANDEL, UTNYTTJANDE ETC.
  DELS TILL SKOLGÅNG MEN OCKSÅ OMSORG OCH KÄRLEK. VI HAR IDAG 23 BARN SOM GÅR I SKOLA OCH FÅR EN UTBILDNING.

  VI HAR INTE NÅGRA MELLANHÄNDER OCH EFTERSOM ORGANISATIONEN ÄR SÅ PASS LITEN SÅ GÖR VARJE KRONA SKILLNAD!

  KRAM

  LÄS MER:
  MWAMBIKE.DAGSDEBATT.SE
  FACEBOOK: MWAMBIKEFOUNDATION

  BANKGIRO: 182-3681

 • Anna
  24 februari, 2014 at 20:47

  Joggar du med en vinterjacka? Inte konstigt det blir tungt. Du ska ha en sport-bh som är en storlek för liten så de inte har en chans att röra sig.

 • Andrea
  24 februari, 2014 at 21:01

  Hej! Du ska skaffa dig en ordentlig BH att springa i jag tipsar om Hogengård Comfort Support Sportbehå. Den är helt suverän! Gå till Gustaf Mellbin Västerlånggatan 47 Gamla Stán så hjälper de dig att få till rätt storlek elr tipsar om en annan BH de är klart BÄST i stán på bra BH.

 • Nina
  24 februari, 2014 at 21:02

  Hej! Du ska skaffa dig en ordentlig BH att springa i jag tipsar om Hogengård Comfort Support Sportbehå. Den är helt suverän! Gå till Gustaf Mellbin Västerlånggatan 47 Gamla Stán så hjälper de dig att få till rätt storlek elr tipsar om en annan BH de är klart BÄST i stán på bra BH.

 • Åttio ska bli sextio
  24 februari, 2014 at 21:20

  Ja, visst är det vidrigt till en början… men sen när man kommer in i det, går ner i vikt och får upp kondisen är det som dag och natt! – Själv är jag inte ”riktigt” där ännu heller, men worki’n on it!

 • PML
  24 februari, 2014 at 22:03

  Oj, vad lik far din du är på denna bild 🙂

 • Marina
  24 februari, 2014 at 22:43

  EEhh näe och det sa jag ju inte heller? Tycker snarare att det var väldigt kul att mycket kan förändras genom åren. Dessutom var hon ju så självsäker i sitt svar vilket gjorde det hela väldigt ironiskt i och med att hon nu förespråkar lchf..

  Så ditt snäsiga svar om att jag
  tror jag är den enda som vet om den där frågestunden är ju bara jävligt idiotisk och irriterande, samt onödig.

  Glömde ju säga att jag dessutom inte har något emot lchf, har själv gått på det for the record liksom.

 • Molly
  24 februari, 2014 at 23:19

  Kämpar som fan och går upp. Kan vara så enkelt som muskler?

 • Betty
  25 februari, 2014 at 00:14

  Snäsigt? Jag fnissade ju bara över att du hittat det nu. Tror tom att K själv har skrivit om det i något inlägg för länge sen. Och med jämna mellanrum så kommer en kommentar från någon som hittat den. Så andas lite. Tycker inte att min kommentar var mer ”jävligt idiotisk mer irriterande eller onödig än vad din var. Möjligtvis verkar du lite mer labil än vad jag känner mig 🙂

 • Biggan
  25 februari, 2014 at 00:26

  Hej. Jag har den erfarenheten att det är jädrans svårt att gå ner när man ammar. En massa hormoner springer runt i kroppen. Mitt råd är. Njut av din kvinnliga mulliga kroppen ett tag till. Kör sen järnet när du slutat amma. Då är det lättare att äta mindre också. Eller också ge fasiken i LCHF ett tag och dra in på fettet också. Fyll upp med minusmat som är kaloridnålt

 • Cathrine
  25 februari, 2014 at 08:03

  Ha en svalare jacka och Mössa på!!!

 • svenskt bistånd
  25 februari, 2014 at 08:42

  Sveriges förbindelser med Uganda
  Sverige har goda förbindelser med Uganda. Handeln är blygsam men har ökat de senaste åren. Ericsson är största svenska företag i landet. Tolv svenska högskolor samarbetar med universitet i Uganda, vilket bidragit till god högre utbildning och forskning i landet.
  Uganda har sedan slutet av 1980-talet varit ett samarbetsland för svenskt bistånd. Det övergripande målet är en ökad respekt för och åtnjutande av de mänskliga rättigheterna, med särskild betoning på kvinnors och barns rättigheter och de demokratiska principerna.
  Samarbetet fokuserar på demokratisk samhällsstyrning inklusive fred och säkerhet, hälsa, privatsektorutveckling inklusive internationell handel och finansiella system samt forskningssamarbete. Merparten av Sveriges utvecklingssamarbete med Uganda bedrivs tillsammans med partners som verkar för reformer och förändring.

 • thailand
  25 februari, 2014 at 08:50

  februari 24, 2014

  Varning utfärdad för förbjuden kemikalie i thailändska färskvaror

  Försäljare av färskvaror i Thailand har fått kritik från Departementet för Allmänhälsa för att ha använt formalin för att hålla sina produkter färska.

  Formalin är en lösning som innehåller 40% formaldehyd, och används bland annat i framställning av plast och som bekämpningsmedel. Personal från Hälsomyndigheten samlade in 275 prover från fem marknader i Nakhon Sawan förra månaden, varav 102 visade sig innehålla formalin. Vid större tätortsmarknader hittades formalin i så mycket som 59% av proverna. Kontaminerad mat inkluderade bland annat räkor, bläckfisk, hackad ingefära och olika typer av svamp.

  Formalin är förbjudet att använda i livsmedel eftersom det är en cancerframkallande och potentiellt dödlig kemikalie. De som konsumerar livsmedel med formalin i kan uppleva allvarlig huvudvärk, smärtor i bröst och mage, kräkningar samt diarré. ”Konsumenter kan testa grönsaker för formalin genom att lukta på bladen eller bryta av deras stjälkar och lukta. Om de har en stark lukt och orsakar irritation så bör konsumenter inte köpa dem. Kött med stark lukt bör inte heller köpas,” sade Dr Porntep Siriwanarangsun – generaldirektör för Hälsomyndigheten.

  Hälsotjänstemän har nu beordrats att hitta vilka som använder formalin i livsmedel och ta till åtgärder mot dem.

 • Sonja
  25 februari, 2014 at 09:01

  Härligt jobbat med joggningen! Shockabsorber har superbra sporttopp. Jag har stor byst och springer 7 mil i veckan så lita på mig bara! Förstår frustrationen med vikt som står stilla. Jag äter liberal lchf, små portioner 3-4 ggr om dagen i kombination med 5:2 och tränar som sagt en hel del. Men vågen har stannat på några kilos övervikt (enligt bmi). Går ner i vikt i veckan, men äter tydligen för mycket på helgen. Nåväl, bättre att stå stilla än att gå upp, men under våren vill jag gå ner 10 kg. Ska springa mitt andra maraton och då känns varje extra kilo…

  Var lite snäll åt dig själv så länge du ammar. Satsa på bra mat och motion så du själv mår bra och så spurtar du sen när det är läge för det!

 • anna
  25 februari, 2014 at 09:05

  Skynda långsamt. Det är inte snyggt att vara för smal när man blir äldre.Gör ofta att man ser äldre än sin ålder. Men så klart kan man plastikoperera sig,samt spruta nyllet fullt med botox.För de som har råd!!

 • bea
  25 februari, 2014 at 09:19

  Ja och se ut som Hollywoodfruar…….

 • Pappa
  25 februari, 2014 at 09:53

  ”För smal”?? Jag tycker då inte att Katrin ens i sina smalaste stunder har kommit ner på vikter som inte ser bra ut på en ”äldre”. Här är några skådespelare födda 1977 som Katrin, dvs ”äldre”: Orlando Bloom, Chris Martin, Sarah Michelle Gellar, Maggie Gyllenhaal, Brittany Murphy, Samantha Morton, Ashley Scott.

 • Gittis
  25 februari, 2014 at 10:52

  Haha bra rutet Betty. Där fick hon svar på tal. Har Du Marina aldrig någonsin ändrat dig i ngn fråga. Har du tex kvar din första pojkvän som du älskade över all här på jorden??? Nä precis. Så ta och somna om nu.

 • Hyrestanten
  25 februari, 2014 at 15:56

  Tragiskt att höra hur hon vid 30 års ålder börjat med botox. Intressant att hon måste fråga Bingo om vad hon ska svara. När jag ser hennes nästan maniska ätande samtidigt som hon berättar om sina pulverdieter förstår jag varför hon fortfarande är besatt av bantning…

 • Carrie
  25 februari, 2014 at 19:30

  Maggie Gyllenhaal ser ut som en gammal tant ! 🙁