Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Underbar middag på Teatergrillen med @christina_saliba och @jenrahm. Plus våra män.

You Might Also Like

 • Cornelia - Stil & Ung mamma-blogg
  22 februari, 2014 at 23:40

  Så fina 🙂

  http://Cutelittlethings.se – Stil & Ung mamma-blogg

 • Jonna
  22 februari, 2014 at 23:45

  Jag skriver öppet om psykisk ohälsa, idag har jag svarat på en läsares fråga om vad jag gått igenom och hur jag har orkat ställa mig så stark som jag faktiskt är idag.
  Vill ni ställa en fråga ? Om medicin ? Livet ? psykisk ohälsa. ? Eller bara känna att den som mår dåligt inte är ensam därute ? Då finns jag där i den mån jag kan givetvis. Jag är ingen läkare eller psykolog men har gått igenom mycket och har livserfarenhet. Kika in på min blogg och kommentera gärna mitt inlägg om vad jag har gått igenom under åren. Jag har inte gått in på djupet men iallafall skrapat på ytan. http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

 • Mary
  23 februari, 2014 at 04:07

  Ääää oaaaaaa iiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik. Böääääääää haaaaaaatsRrrrrrr leveroastäjv !!!!!!!!!!!!!!

 • Mary
  23 februari, 2014 at 04:07

  Dum i huvet. E du !!!!!!!!!!

 • Mary
  23 februari, 2014 at 04:20

  Skraplotter för i helvete ???!!!!!

 • sofie
  23 februari, 2014 at 06:12

  Varför får man aldrig se dig på bild med någon kandis!

 • Malin o Mary
  23 februari, 2014 at 06:15

  Asså jag!!! E dum i givetvis inte du förlåt snällllllllllllkq jag e helknäpp OK ?????!!

 • Mary o Nalin
  23 februari, 2014 at 06:45

  Vilken diiiiiiuuuuuuiiiiiiim fråga hon ä juvyilldammms mr en kändis som heter Niiiiioiiioiiii Bingo Ok !!!!

 • Carrie
  23 februari, 2014 at 08:36

  Vilken rolig fråga 🙂 hon är ju tillsammans med en utav sveriges största kändisar 😉

 • Gary
  23 februari, 2014 at 08:37

  Bingo är ju askänd jöh!

 • Harry
  23 februari, 2014 at 08:38

  Hennes barn är redan kändisar plus att bingo är det !

 • Barry
  23 februari, 2014 at 08:39

  Word!

 • Carrey
  23 februari, 2014 at 08:39

  Word!

 • Tarry
  23 februari, 2014 at 08:40

  Word!

 • Susanna
  23 februari, 2014 at 09:55

  Det är nog för att inga kändisar vill visa sig tillsammans med Katrin. Inget vidare bra för deras karriärer att synas med Katrin och hennes porrfotograf.

 • Carrie
  23 februari, 2014 at 10:52

  Just det Carrie. Han som du hatar och ibland kallar för farmor. Tycker det är hög tid att du tar tag i dina problem och får den hjälp du behöver. Du står och stampar på samma ställe just nu. Det är just nu 15 kommentarer på det här inlägget och du ligger bakom minst tolv av dem. Ställ gärna en fråga till dig själv idag. Är detta ett friskt och sunt beteende?! Fundera över det. Ha en bra dag. Ja, alltså så bra det nu går att ha det med tanke på omständigheterna.

 • Mary o Nalin
  23 februari, 2014 at 11:04

  NäJ aldrig kallat bongan för farmor 😛 de e nåt annat som gör det 😛 ta fram

 • Carrie
  23 februari, 2014 at 11:25

  Varför ska jag bli anklagad när det är förifyllt namn respektive epostadress ? Jag tror att du Carrie inte skall ta saker och ting så allvarligt. Du verkar inte direkt vara en kul person 🙁

 • Carrie
  23 februari, 2014 at 12:49

  Jag ändrar alltid och fyller i mitt nick för att jag tycker att det känns fel att skriva i någon annans alias och om jag skulle råka skriva i någons annans namn så blir jag illröd i ansiktet och kutar in och ber om ursäkt för mitt misstag. Tror det är så att många verkar sakna gränser för vad som är okej att göra nuförtiden. Kalla mig gärna tråkig, präktig moraltant. Jag kan personligen inte tänka mig en finare komplimang i dessa dagar. Den som inte kan skilja på vad som är rätt eller fel i småsaker kan knappast räknas som trovärdig i större frågor heller. Vad hände med moral? Värderingar? Hur man beteer sig mot varandra? Nej, det är inte okej att skriva i någon annans namn. Om man dessutom gör det avsiktligt så anser jag att man inte mår bra. Vissa grundläggande sociala regler borde du ha lärt dig vid det här laget. Börja öva nu på studs. Det är mitt råd till dig.

 • anonym
  23 februari, 2014 at 17:59

  Ni ser ut som ett gäng häxor=)
  Mörka skarpa kvinnor=)