Okategoriserade

En perfekt dag

Med risk för att tjata så måste jag bara nämna att livet är för jävla bra. Idag har jag spenderat hela dan med en så otroligt bra vän. Det är inte många jag känner som är hundra procent positiv energi och jag skulle säga att det är ganska så sällsynt men efter varje gång vi setts så tänker jag på hur otroligt bra jag mår och hur glad jag känner mig efter.

Min dag idag började med att jag och Rambo tog ett bad. Vi gör det två gånger i veckan på inte alls bestämda dagar. Vi gör det när vi känner för det. Jag kör inga rutiner eller tider alls med Rambo och fnissar i smyg åt mina förstföderske-väninnor som ägnar sig åt att plugga Gina Ford på sina veckor gamla bäbisar. But why? Jag anpassar hela min dag och natt åt Rambo och det spelar ingen roll när han äter, sover eller jollrar. Så länge jag får sova på natten så är jag nöjd. Och alla dessa måsten och rutiner? Jesus jag har tillräckligt med sånt i mitt vanliga liv. Men alla är mer avslappnade med tvåan vad jag har hört. Jag låter dem rutina och lyssnar så gärna. Förstföderskor alltså. Tillåt mig le. Nä skratta ha ha ha.

Badet i morse avslutades med att Rambo bajsade, vi snackar tokbjsade, i vattnet. Det var inte alls vidare trevligt och jag försökte förklara det för honom så vi hoppas att det inte ska ske igen. Partykiller. Sen smörjde jag in Rambo med olja första gången någonsin. Jag är inte för att smörja bebisar. Varför skapa ett behov liksom? Men idag var det så mysigt så jag smörjde in både honom och mig i en ljuvlig olja som jag fått i present från vår fina bloggerska Linda.

Idag var det dags för första sprutorna. Jag blundade och två sköterskor körde in en spruta vardera i Rambos lår. Och han grät och jag snyftade. Hemskt var det. Men det gick över fort och då gick vi för att möta upp Niklas och sen har vi promenerat ätit underbar lunch på Diplomat och sen promenerat igen. Hämtade Ringo på dagis. Gick till ICA. Hem för att laga mat. Kollade film. Nattade Ringo.

Och nu sitter jag här med datorn i knät. Jag har just beställt lite sommarkläder eftersom jag inte har ett plagg som passar och vi drar om en vecka. Jag beställde några plagg (snygga och prisvärda) från Bubbleroom och några från Rutandcircle. Återkommer när de landat. Köpte allt i strl 40. Deppigt men peppigt.

ps. Så jävla kul när vi gick från dagis jag och Niklas idag. Niklas konstaterade att det ”var ju superenkelt att ha två små barn och vad klagar folk på egentligen?”. Det som Niklas inte visste var att jag noga planerar att Rambo matas precis innan hämtning för om han inte är nyammad så skriker han och om Ringo inte får stå på ståplatta så skulle han gnälla och söla, ha ha ha. Men det var sjukt kul när han sa det. Där gick jag i mitt perfekta liv med en perfekt sovande bebis och en storebror på ståplatta med lurar på huvudet som sjöng Manboy. Liksom.

Katrins Snapshots

Man kan inte hitta en bättre vän. Vilken härlig heldag! #katrinz

You Might Also Like

  • Lena
    19 februari, 2014 at 21:07

    Rambo är så söt, han ser blond ut! Är han det eller fortfarande rödhårig?

  • PML
    19 februari, 2014 at 21:47

    Vad söt han börjar bli. Ja, ofta är det ju så, bebisarna blir bara sötare och sötare ju äldre dom blir. Snart ifatt storebror 🙂